Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?
    Alır yahu niye almasınlar. Ben istanbula, tekirdağa, edirneye vs. bir sürü yere zincir gönderdim kutulu şekilde kargo poşetine koyuyorsun ortalama 5-6 lira civarına adrese teslim gidiyor.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

novalcin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    cevap için saolun arkadaşlar bugün efe plazada baktım tipi felan çok heybetli duruyo benim boyum 1.83 böle bir motor taşır beni ancak diye düşünüyorum tabi maddiyata göre

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alır yahu niye almasınlar. Ben istanbula, tekirdağa, edirneye vs. bir sürü yere zincir gönderdim kutulu şekilde kargo poşetine koyuyorsun ortalama 5-6 lira civarına adrese teslim gidiyor.
    Ben daha senden zincir isteyecektm

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı novalcin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevap için saolun arkadaşlar bugün efe plazada baktım tipi felan çok heybetli duruyo benim boyum 1.83 böle bir motor taşır beni ancak diye düşünüyorum tabi maddiyata göre
    boyum 1.83 kilom 95 kilo fazla ama neyse motordayken bazen büyük motor kullanıyomuşum gibi hissediyorum varadero transalp vstormbazende arkamda babam oluyo benle aynı boyutlarda iyiki cbf almışım diyorum rahatlığı on numara....

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ismail 2417 kmlik yolculukta demiş ki "yedeğe geçmeden 450 km gitmişim"
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şehir içinde ben 420-440 yapıyorum.Uzun yolda daha fazla yapması gerekmez mi.Yoksa bizim Gaziantep'in sakin trafiğinden kaynaklı mı acep

Motosikleti
    honda cbf 150
    Şehir içinde ben 420-440 yapıyorum.Uzun yolda daha fazla yapması gerekmez mi.Yoksa bizim Gaziantep'in sakin trafiğinden kaynaklı mı acep
    galiba dediğiniz bir depoyla yaptığı km peki kaç lt alıyor bunun deposu

Cihan gider abi, adam motora top speed konusundada öncü oldu ekonomik olmada da öncü oldu.
    CBF150'yi bence en iyi tanıtan kullanıcıların başında Cihan ve Birol kuzenler gelir.

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    10.6 + 2.4 yedek 13 litre. Bizim de bahsettiğimiz yedeğe düştüğünde ki gördüğümüz km. 1 litreyle ortalama 40 km yapıyorum ben şahsen

Deposu tam 13 litre, bunun 2,4 yada 2,6 litresi yedektir.
    100 kilometrede ortalama 2,5 ile 3 litre arası yakıt yakar.
    Yedek dahil ortalama 450-500 km. civarı gider.

Tabi bu (agresif veya sakin) kullanıma göre çok değişen bir olay olduğu için net bilgiler vermek zor.

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deposu tam 13 litre, bunun 2,4 yada 2,6 litresi yedektir.
    100 kilometrede ortalama 2,5 ile 3 litre arası yakıt yakar.
    Yedek dahil ortalama 500 km. civarı gider.

Tabi bu (agresif veya sakin) kullanıma göre çok değişen bir olay olduğu için net bilgiler vermek zor.
    harika valla biraz daha sevmeye başladım ben bu cbf yi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi kırmızı olanınla adamla tekrar konuştum 2700'e indi ki benim bütçeye uyuyo bu fiyat..
    Bende zarf attım dedim 2600 nakitim var.Bodruma kadar qelicem masrafım olcak..

Bi abilik yap dedim daha gencim sexy çağlarımdayım.
    Ben seni akşam 9 a kadar tekrar arıyım dedim..
    İkimizde bi düşünelim..Saolsun abi baya bi iyi konuştu tamam dedi bi düşünelim bari..

Şimdi 8.30 gibi arıyıcam düşmessede yarın bi gidicem iş yerini emanet etçek biri bulursam..
    Motoru görcem servis bakımlıymış kağıtlara bakıcam servise gidicem geçmişine bakıcam..
    Kafama yatarsa kırmızı falan bakmıyıcam alıcam..Çünkü ekstralara para vercek dururmum yok koruma demiri çanta filan..
    Diyiceğim o ki hayırlısıysa olsun abi
    kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...

boş vaktiniz olursa sizde takılın...çok keyiflidir...uluslararası platform...

http://gamezer.com/billiards/

noldu aradımı eleman...sende üçe beşe bakma şu keyfi yaşa...oralardan bi desteğimiz dokunmasada senle mutluluğunu paylaşırız her türlü cevoo...

1.83 boya göre makina tam senlik...

Ben daha senden zincir isteyecektm
    hem zinciri hem bujiyi alırsan sorun kalmaz dimi hemşo...

sen 600 km yaparsan şaşmam hacı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    honda cbf 150
    arkadaşlar cbf nin vitesleride 1 aşağı 4 yukarımı ?

Motosikleti
    honda cbf 150- kırmızı 2009
    [QUOTE=mete_han;2062879]kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...

abi merak ediyorumda (cbf 150 kardeşliği) diye açılan facebooktaki gruba neden sadece 7 kişi dahil oldu 3 gündür.. Metehan abi sen neden yoksun anlamadım tamam forumdan kopmayacağız hertürlü burada var olucaz ama foto video vs paylaşımı için süper bir ortam herkesi bekliyoruz ona göre

arkadaşlar cbf nin vitesleride 1 aşağı 4 yukarımı ?
    Aynen öyle
    Kullanma kılavuzu sayfa 50'de şu şekilde gösterilmiş :

Motosikleti
    Atak dostum bayağıdır feysbuka girmiyorum valla...feysbukda fazla aktif değilim...oraya yazarsak buraya yazacak bişey kalmaz diye düşünüyorum...burada yazışsak veya pmden takılsak farkedermi...cbf kardeşliğini feysbuk üzerinden yaparsak dahamı pekişir yani... bana her yol paris aslında...nerde yazdığımında bir önemi yok...

Aydoğan kılavuzdan buraya alıntı yaptığın her zaman kılavuza öylesine bakmak geliyor içimden ne alakaysa...öylesine bakmak yani...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bulaşma bekle demiyorum...nedeni elindeki parayı bir şekilde ucundan ucundan yemeye başlıcan...5-10-20 şeklinde azalacak...elini çabuk tut bence...havalar düzeldi...makinanı al kenara koy...Ocak 2.el fiyatlarıyla şu anki leri kıyaslamakda biraz abes olacak...seson açıldı fiyatlar yükseldi yapacak bir şey yok hacı...

Bende para işini netten nasıl yollanacağını bilmediğim için Mücahid kardeşime işi havale ettim...netten basit internet şifresi alıyorsun ve net üzerinden yolluyorsun bankanla iletişime geçersen sorun kalmaz...diğer türlü gereksiz masraflarla uğraşma...atm üzerinden yollayabilirsin yine çok cüzi bir rakam alıyorlar...ama bankanın içine girdinmi kilitliyorlar...karşı tarafın şube kodunuda öğrenirsne sorun kalmaz...ben uğraşmak istemiyorum...nakit var...ve net üzerinden para işlemi asla yapmama huyum var...
    kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...

noldu aradımı eleman...sende üçe beşe bakma şu keyfi yaşa...oralardan bi desteğimiz dokunmasada senle mutluluğunu paylaşırız her türlü cevoo...
    Aradım abi
    Yarım saat pazarlık yaptık..Yok adam son dedi
    Ama motorun neyi var neyi yok öğrendim
    Servisten başka bi yere gitmemiş..Kappa çantayı yeni almış..Anlattı durdu
    Bi sorun bulursan inicem söz dedi
    Yarın Gidicem anlaştık yani

Motosikleti
    honda cbf 150- kırmızı 2009
    Atak dostum bayağıdır feybuka girmiyorum valla...feysbukda fazla aktif değilim...oraya yazarsak buraya yazacak bişey kalmaz diye düşünüyorum...burada yazışsak veya pmden takılsak farkedermi...cbf kardeşliğini feysbuk üzerinden yaparsak dahamı pekişir yani... bana her yol paris aslında...nerde yazdığımında bir önemi yok...
    yani yorum yapacak bi foto video arkadaşlıklar falan .. forumu fazla bilen yok ama 70 yaşında adamın bile facebooku var diyeceğim oki en azından dahil olalım isteyen aktivitelere katılır isteyen katılmaz bu benim düşüncem.. mesela senin 130kms lik videonu bulana kadar dolanmadığım site kalmadı şimdi bu videoyu ben faceboktaki bu grubun duvarına yüklesem birsürü yorum gelir altınada Metehan abinin azami sürat rekoru desem millet demicekmi kim bu metehan

Motosikleti
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradım abi
    Yarım saat pazarlık yaptık..Yok adam son dedi
    Ama motorun neyi var neyi yok öğrendim
    Servisten başka bi yere gitmemiş..Kappa çantayı yeni almış..Anlattı durdu
    Bi sorun bulursan inicem söz dedi
    Yarın Gidicem anlaştık yani
    aferin lan yavrukurt...atılgan adamsın vesselam...bi atıldın makinayı kaptın...şimdiden hayırlı uğurlu olsun... bi bujide sana verelim... malum oralar sıcak...2.partiye gir sende...

Beyler kılavuzun 5.sayfasında (pek bunu sallamasakta) azami yük kapasitesi 170 kg diyor...şimdi ben zaten 130 kg...arka çantam 5 kilo ise benim artcı almam normal şartlarda kurallara aykırı ...

Yük sınırlamaları
    Aşağıdakiler motosikletiniz için getirilen yük sınırlarıdır...
    Maksimum yük kapasitesi:
    170 kg
    ...diyor aklınızda olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

Alıntı atakf1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani yorum yapacak bi foto video arkadaşlıklar falan .. forumu fazla bilen yok ama 70 yaşında adamın bile facebooku var diyeceğim oki en azından dahil olalım isteyen aktivitelere katılır isteyen katılmaz bu benim düşüncem.. mesela senin 130kms lik videonu bulana kadar dolanmadığım site kalmadı şimdi bu videoyu ben faceboktaki bu grubun duvarına yüklesem birsürü yorum gelir altınada Metehan abinin azami sürat rekoru desem millet demicekmi kim bu metehan
    biraderim yanlış anlamada feybukta çok abidik gubidik yamuk yumuk tipler var...bir özelimiz olsun..burada bizbize daha güzel olduğumuzu düşünüyorum...tanımadığım tipler davet yollıcak ekle diye böyle bir arzum yok olmadı...ve hayatım cbf 150 den ibaret değil inan...burada güzel bir muhabbet dönüyor...sizlerle keyifli cbf 150...sizde olmasanız ne gezilerin anlamı olacak ne motosikletin...ben farklı veritabanlarında olmak istemiyorum aslında...mt cbf 150 topacı bana fazlasıyla yetiyor...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler