Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?
Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
cevap için saolun arkadaşlar bugün efe plazada baktım tipi felan çok heybetli duruyo benim boyum 1.83 böle bir motor taşır beni ancak diye düşünüyorum tabi maddiyata göre
ismail 2417 kmlik yolculukta demiş ki "yedeğe geçmeden 450 km gitmişim"
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...
boş vaktiniz olursa sizde takılın...çok keyiflidir...uluslararası platform...
http://gamezer.com/billiards/
noldu aradımı eleman...sende üçe beşe bakma şu keyfi yaşa...oralardan bi desteğimiz dokunmasada senle mutluluğunu paylaşırız her türlü cevoo...
1.83 boya göre makina tam senlik...
hem zinciri hem bujiyi alırsan sorun kalmaz dimi hemşo...
sen 600 km yaparsan şaşmam hacı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar cbf nin vitesleride 1 aşağı 4 yukarımı ?
[QUOTE=mete_han;2062879]kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...
boş vaktiniz olursa sizde takılın...çok keyiflidir...uluslararası platform...
http://gamezer.com/billiards/
abi merak ediyorumda (cbf 150 kardeşliği) diye açılan facebooktaki gruba neden sadece 7 kişi dahil oldu 3 gündür.. Metehan abi sen neden yoksun anlamadım tamam forumdan kopmayacağız hertürlü burada var olucaz ama foto video vs paylaşımı için süper bir ortam herkesi bekliyoruz ona göre
Atak dostum bayağıdır feysbuka girmiyorum valla...feysbukda fazla aktif değilim...oraya yazarsak buraya yazacak bişey kalmaz diye düşünüyorum...burada yazışsak veya pmden takılsak farkedermi...cbf kardeşliğini feysbuk üzerinden yaparsak dahamı pekişir yani... bana her yol paris aslında...nerde yazdığımında bir önemi yok...
Aydoğan kılavuzdan buraya alıntı yaptığın her zaman kılavuza öylesine bakmak geliyor içimden ne alakaysa...öylesine bakmak yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yani yorum yapacak bi foto video arkadaşlıklar falan .. forumu fazla bilen yok ama 70 yaşında adamın bile facebooku var diyeceğim oki en azından dahil olalım isteyen aktivitelere katılır isteyen katılmaz bu benim düşüncem.. mesela senin 130kms lik videonu bulana kadar dolanmadığım site kalmadı şimdi bu videoyu ben faceboktaki bu grubun duvarına yüklesem birsürü yorum gelir altınada Metehan abinin azami sürat rekoru desem millet demicekmi kim bu metehan
aferin lan yavrukurt...atılgan adamsın vesselam...bi atıldın makinayı kaptın...şimdiden hayırlı uğurlu olsun... bi bujide sana verelim... malum oralar sıcak...2.partiye gir sende...
Beyler kılavuzun 5.sayfasında (pek bunu sallamasakta) azami yük kapasitesi 170 kg diyor...şimdi ben zaten 130 kg...arka çantam 5 kilo ise benim artcı almam normal şartlarda kurallara aykırı ...
Yük sınırlamaları
Aşağıdakiler motosikletiniz için getirilen yük sınırlarıdır...
Maksimum yük kapasitesi:
170 kg...diyor aklınızda olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
biraderim yanlış anlamada feybukta çok abidik gubidik yamuk yumuk tipler var...bir özelimiz olsun..burada bizbize daha güzel olduğumuzu düşünüyorum...tanımadığım tipler davet yollıcak ekle diye böyle bir arzum yok olmadı...ve hayatım cbf 150 den ibaret değil inan...burada güzel bir muhabbet dönüyor...sizlerle keyifli cbf 150...sizde olmasanız ne gezilerin anlamı olacak ne motosikletin...ben farklı veritabanlarında olmak istemiyorum aslında...mt cbf 150 topacı bana fazlasıyla yetiyor...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)