Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S

1- M.Şanveren -- 2 Adet
    2- AydoganX --- 2 Adet
    3- Muratgun ---- 1 Adet
    4- Muratcan7 --- 2 Adet
    5- zeki cbf------ 1 Adet
    --------Toplam : 8 Adet
    [/QUOTE]

Aydoğancım benide ekle...İstanbuldan bir arkadaş bulucam ve ikimiz net üzerinden atarız parayı...ok...ihaleyi kapat sen...mücahidle gireriz büyük ihtimal...

Servisim (DB) NGK CPR8EA-9 serisini 20 liraya veriyor...biz daha dayanıklısını 12 liraya alıyoruz...İstanbula yollayacağın kargoyu tek atarsın haco...ok...1-2 güne yollarız...

NGK CPR6EA-9 seriside varmış ama tavsiye etmiyor...buji ve filtre değişim zamanım zaten geldi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

NGK CPR9EA-9 Buji isteyenler Listesi
    (Uzun yol veya yüksek sıcaklıklarda, yaz aylarında kitapçığın tavsiye ettiği ama hiçbiryerde bulamadığımız bujilerden)

En az 10'lu paket satın alabiliyoruz.
    Firmadan gelen fiyata göre 10lu kutuyu 118 liraya alacağım.
    Bir adetinin fiyatı 10 TL + KDV yani 11,8 TL.

Sayıyı 10'a tamamlayınca ben ürünleri buradaki toptancı firmadan alıp sizlere kargolayacağım arkadaşlar. Varmı başka almak isteyen ?

1- M.Şanveren -- 2 Adet
    2- AydoganX --- 2 Adet
    3- Muratgun ---- 1 Adet
    4- Muratcan7 --- 2 Adet
    5- zeki cbf------ 1 Adet
    6- Mete_han-----2 Adet
    --------Toplam : 10 Adet

Tamam Metehan hocam senide ekledim listeye.
    ihale kapanmıştır.

En kısa sürede bujileri temin edip listedeki arkadaşlara kargolarım
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    İstanbula atacağın kargoyu tek atarsın...Kavacıktaki zeki cbf500 cü pizzacıda çalışan Zeki ise onun bujisini ben kendisine götürebilirim...2.köprüye yakınım...o kişi değilsede götürebilirim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbula atacağın kargoyu tek atarsın...Kavacıktaki zeki cbf500 cü pizzacıda çalışan Zeki ise onun bujisini ben kendisine götürebilirim...2.köprüye yakınım...o kişi değilsede götürebilirim...
    Tamam. Sizin kargoyu öyle yaparız.

Listedeki arkadaşlar ÖM gönderiyorum. Lütfen kontrol edin.
    Sizlerde bana kargo bilgilerinizi özel mesajla iletin lütfen.

teşekkürler metehan kardeş hemde tanışmış oluruz ama ben pizzacıda calışmıyorum o arkadaş başka sanırım o cengelköyde oturuyor.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    bu yeni bujilerden bizde nasipleniyoruzbu sene uzun yol düşündüğüm için alıyorum bide yazın sıcak havalar malum....yoksa yeni değiştirmiştim daha 700 km oldu yeni buji ile....

mete abinin 2 bujisinden 1'i benim

aydoganx,mete abiyle benim parayı havale yapıcam ama banaka hesap no yok pm den atarsan sevinirim

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yeni bujilerden bizde nasipleniyoruzbu sene uzun yol düşündüğüm için alıyorum bide yazın sıcak havalar malum....yoksa yeni değiştirmiştim daha 700 km oldu yeni buji ile....

aydoganx,mete abiyle benim parayı havale yapıcam ama banaka hesap no yok pm den atarsan sevinirim
    Tamam. Yolladım.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Tamam. Yolladım.
    eyw en erken bugun en geç yarın hesabanıza iletilecektir sağlıcakla kalın

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    53500 km boyunca ön rulmanım 1 kez değişti...geçen rica ettim yahu bi değiştirin para benim dğil mi kardeşim dedim yok olmaz bişey yok dediler...ama huylanıyorum...nedeni illaki bi lastik çıksın bilya değişsin mil yağlansın temizlensin o bölge...Allah korusun ön takımlar çok önemli...ben paranoyak adamım...ama elllememek daha iyi diyorlar...ve çok sağlam çukurlara girmeme rağmen süspansiyon nede bilyalarda şu an için sorun yok...

Kurbanda danaya girer gibi...

bujiye bir kii hade bujiye geeallll... batan geminin bujileri bunlar...

Aslında ben Aydoğana olası ilerisi için orıng zincir parasınıda şimdiden yollardım...küçük rakam yollayacağıma +45 daha yollarım şimdiden kore malı orıng zincir siparişimide verirdim...tavsiyedir...bu orıngler bana muhtemelen 30-40 bin km gider...belkide 50...genleştiği an 1 bakla daha alacağım sadece...

Samsunlular olarak sizden halen bomba bir gezi bekliyorum...Hani Samsun ayaklarımın altında fotosu...çok şey istedim galiba...
    abi yakında patlatacağım güzel bir gezi o zaman koyacağım resimleri size ordu trabzon rize ve allah nasip ederse amasya zonguldak bartın amarsa gezisi planladık inşallah gerçekleştiğinde gözünüz bayram edecek

Motosikleti
    Alıntı zeki cbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler metehan kardeş hemde tanışmış oluruz ama ben pizzacıda calışmıyorum o arkadaş başka sanırım o cengelköyde oturuyor.
    tüh be...Bende pizza yerim hayalleri kurmuştum... tanışmak dileğiyle...kargo bana geliyor ben dağıtırım... BP nin orada uygun bi rvakitte buluşuruz...

:
    hayır 3 ün 1 i senin...

Tamam. Yolladım.
    Aydoğan benim eski kargo bilgilerim halen sendemi...değilse tekrar atayım...Aras kargo...hacı bak ne dicem bu Aras harbiden geçiriyor...3 tane bujiy kaç gram olsa gerek 7-8 lira isterler ben malımı biliyorum...sana zahmet birde yurtiçi kargoya soruversen...ben hem yurtiçi hemde aras için tekrar adres veriyorum...

direkt kargoya yollarsan ben ordan teslim alıyorum biliyorusn...yoksa kapına geliyorlar sen yoksun vs tırmala dur...

Aydoğan benim eski kargo bilgilerim halen sendemi...değilse tekrar atayım...Aras kargo...hacı bak ne dicem bu Aras harbiden geçiriyor...3 tane bujiy kaç gram olsa gerek 7-8 lira isterler ben malımı biliyorum...sana zahmet birde yurtiçi kargoya soruversen...ben hem yurtiçi hemde aras için tekrar adres veriyorum...

direkt kargoya yollarsan ben ordan teslim alıyorum biliyorusn...yoksa kapına geliyorlar sen yoksun vs tırmala dur...

Zinciri alırken gönderdiğin kargo bilgilerini silmişim. Sadece kargo şubesinden teslim alacak niye not kalmış
    Tamam sen adresi gönder birde yurtiçinden fiyat alalım. Hangisi uygunsa o kargoyla bahsettiğin gibi "kargo şubesinden teslim alınacak" şeklinde gönderirim.

@Zeki cbf
    Senin bujiyide metehan abiye gönderiyorum. Ekstra ayrı kargo ödemeyin.
    Onunla iletişime geçip alırsın.

Motosikleti
    CBF 150
    bir ihale açsak 10'u yine tamamlaya bilirmiyiz. istanbuldanda alabiliriz sadece ist olanlarlada yapabiliriz.
    [/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    tüh be...Bende pizza yerim hayalleri kurmuştum... tanışmak dileğiyle...kargo bana geliyor ben dağıtırım... BP nin orada uygun bi rvakitte buluşuruz...

hayır 3 ün 1 i senin...

ne 7-8 lirası abi kargo 3-4 lira yuriçi en iyisi ben ceptelefonu yolladım koca kutu 4 lira tuttu...motor montu yolladım 7 lira motor montu

3.1 i benim gerisi senin mi

birde kargoyu 3.e bölmek mantıklı istdan alan varsa hepsi bir gelse daha iyi olur ayrı ayrı kargo olmasın

Motosikleti
    Zinciri alırken gönderdiğin kargo bilgilerini silmişim. Sadece kargo şubesinden teslim alacak niye not kalmış
    Tamam sen adresi gönder birde yurtiçinden fiyat alalım. Hangisi uygunsa o kargoyla bahsettiğin gibi "kargo şubesinden teslim alınacak" şeklinde gönderirim.

@Zeki cbf
    Senin bujiyide metehan abiye gönderiyorum. Ekstra ayrı kargo ödemeyin.
    Onunla iletişime geçip alırsın.
    gönder gönder bana gönder hacı...Aydoğan sana ekstradan fazla para yollayalımmı hacı...gidiş geliş vs küçük masraflar...yuvarlağa tamamlayalım mı...yani 25 e tamamlayalımmı bizim rakamı...

ne 7-8 lirası abi kargo 3-4 lira yuriçi en iyisi ben ceptelefonu yolladım koca kutu 4 lira tuttu...motor montu yolladım 7 lira motor montu

3.1 i benim gerisi senin mi

birde kargoyu 3.e bölmek mantıklı istdan alan varsa hepsi bir gelse daha iyi olur ayrı ayrı kargo olmasın
    aaa tabi lan doğru 3 e bölmeyelim kargoyu ben dağıtırım herkese... olm yeni geldin pc başına biz yazıştık onları...sen parayı çak yeter...hesaplaşırız senle...Pazarada yağmurlu diyor bu arada...

tamam lan 3 veya 4 lirayı geçsin senden tahsil edicem kalanı...hem kargo payını hem 4 lirayı geçen kısmı...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    gönder gönder bana gönder hacı...Aydoğan sana ekstradan fazla para yollayalımmı hacı...gidiş geliş vs küçük masraflar...yuvarlağa tamamlayalım mı...yani 25 e tamamlayalımmı bizim rakamı...

aaa tabi lan doğru 3 e bölmeyelim kargoyu ben dağıtırım herkese... olm yeni geldin pc başına biz yazıştık onları...sen parayı çak yeter...hesaplaşırız senle...Pazarada yağmurlu diyor bu arada...

tamam lan 3 veya 4 lirayı geçsin senden tahsil edicem kalanı...hem kargo payını hem 4 lirayı geçen kısmı...
    burda mağdur durumda sensinben bujimi yeni almışım sırf performans için hatta ben havale yapıyom kargoya karışmam

pazar yağmurlu ama bugunde dunde yarın da yağmurlu ama yağmur yağmıyo ne hikmettir

Motosikleti
    burda mağdur durumda sensinben bujimi yeni almışım sırf performans için hatta ben havale yapıyom kargoya karışmam

pazar yağmurlu ama bugunde dunde yarın da yağmurlu ama yağmur yağmıyo ne hikmettir
    havaleye masraf ödemiyon ki totoş...sonucta bujin bende olacak...nıhahah...

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    havaleye masraf ödemiyon ki totoş...sonucta bujin bende olacak...nıhahah...
    Ben kaçırdım galiba şu 20w-50 araba yağı davası ne oldu arkadaşlar..
    Merak ettim dün yazışmaları gördüm.
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

metehan kardeş üçreti sana veririm o zaman kardeş

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bu buji ne işe yarıyor ben anlamadım lazım bişiyse 2.partiye ben de gireyim. ama önce niye almamız gerektiğini birisi bana anlatsın. servis zaten bizim makineye uygun buji takmıyor mu?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaçırdım galiba şu 20w-50 araba yağı davası ne oldu arkadaşlar..
    Merak ettim dün yazışmaları gördüm.
    Ondan cevap bekliyoruz Anes Motor bı topiğe dönecekti...unutmaz inşallah...ama Blue Whıteın yazdığı gibi motosiklete özel 20/50 varmış...motulda gördüm...yamalubedede var ama motor için özel bakın detaylar çok önemli...

http://www.aydinmotor.com/urunler/in...&product_id=25

Shelin motosiklete özel 20/50 si yok ve çok ucuz...ürün gamı bu shelin...sorun burada...Sabite konan yağ LPG için üretilmiş ucuz vasıfısz yağ özellikleri burada...

http://www.shell.com/static/tu-tr/do...s%2020W-50.doc

yağ çeşit linkleride burada...

http://www.shell.com/home/content/tu...ri_140606.html

Motosiklet Yağları
    Shell Advance Racing M 30
    Shell Advance SX 2
    Shell Advance SX 4 15W-50
    Shell Advance Ultra 4 15W-50
    Shell Advance VSX 4 10W-40
    Shell Advance VSX 4 15W-50

Sabit kardeşim (Zenon) tarayıcıyla buraya koyacaktı...ürün kodu bu muhtemelen...

Ürün Adi Shell LPG Super Plus 20W-50
    Ürün Kodu 901L4272

Alıntı zeki cbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan kardeş üçreti sana veririm o zaman kardeş
    benim ücreti mücahid yollayacak...sen net üzerinden yollarsan daha iyi olur...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu buji ne işe yarıyor ben anlamadım lazım bişiyse 2.partiye ben de gireyim. ama önce niye almamız gerektiğini birisi bana anlatsın. servis zaten bizim makineye uygun buji takmıyor mu?

Hacı serviste piyasada zor bulunan 9 serisi bunlar...uzun ömürlü ve motora faydalı dayanıklı...bu arada ben bujiyi değiştirmişken buji piposunuda değiştirtcem keyfi olarak...takıntılıyım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler