dandik şerit almıştım hb den 1-2 liraya 50 saat uğraşmıştım ve sabaha atmıştı. gidip keiti nin düz şeritini aldım aletide içindeydi 5 dk da çektim 1 yıl oldu en ufak atma yok. yani ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :D
dandik şerit almıştım hb den 1-2 liraya 50 saat uğraşmıştım ve sabaha atmıştı. gidip keiti nin düz şeritini aldım aletide içindeydi 5 dk da çektim 1 yıl oldu en ufak atma yok. yani ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Cbf ciler yakıt tasarruf moduna girmiş ne iş.Şimdi aynayı izliyorum veneuzuellada bir depoyu fullemek 1 tl imiş ben bavulu hazırlıyorum
HONDA
şu lanet göstergede devir olsa gözümde daha bi yücelecek marka ve model...ama layık olmadığımızı düşündükleri için koymamışlar...bak piyasadaki kadranların benzin göstergelerinin çoğunun sağlıklı olmadığını ve garanti kapsamında değiştirmeleri gerektiğini düşünürsek o devir göstergesinede muhtemelen güvenemiyorlar...maliyetler artacağı için belkide...benim komplo teorim budur...
Dostum mücahit erdi ve ben saat 09 da Levent BP de olucaz...aklında olsun... güzel keyifli gezi olacak
inşallah akşam vakti sizlerin uygun gördüğü bir yerde buluşursak süper olur...
Çorum Angara arası uzak mı yav...bizim şanverenin gelme ihtimali yok mu...
Ya da ben Elmadağa gidicem...Elmadağ Çorum arası kaçkm acep...
hayırlı olsun ehliyetin artık kafan rahat gezersin...ama ehliyeti aldın ya polis de hayatta çevirmez...
ben aldığımda 38 liraya taşana dek ful oluyodu hiç unutmam...
en mantıklısı Anadolu cetelem zaten...eğer baban emekliyse anında çıkar...
gezisiz boş geçmeyin hafta sonlarını...oraların nesi menşur beyler hiç demiyonuz...
fiyatla buradakilerle aynı...para vermedin ama bi çay parası 10 kaat toslasaydın...bir dahakine bi işin düşerse yüzün olur...el emeği önemli...
Valla dostum bende pırellı olsun derdim hep...marka lastik takılsın isterdim ama neden ucuz olduğunu hiç çözemedim...galiba pırellı lastiklerde desen sorunu var...yani kuru havada yanaklardan az yatınca kayıyorlar...benimkiler farkettim...11.000 km oldu takılalı...kayıyor...bunu artık bariz hissediyorum
Hacı çok vasat bir araba...tipik bir pejo...donanımları zayıf...motor güçsüz...bu araca dizel diye 27.000 lira...eder mi etmez...bildiğin 206 kasa aynısı ön makyajlı sadece...Bu Fransızlar var ya çok üçkattcı...207 ile arasında 3 milyor fark vardı keşke onu alsalardı...dediğin ses sorunlarını hep okuduk durduk ondan almadılar...satıcıda arkadaşıma 206+ plus alın diye tuturdu...yani dizel farkı 5000 tl...bayağı dolandık arkadaş sürüş olayını kaptı gibi...pazartesiye trafikte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
zaten zengin adamlar iiyice kısa kısa zengin oluyobizde kıstıkca kısıyoruz
evet aynayı bende isliyorum abi yok böle bişey ya 1 tl arabaların deposu fulleniyor bizim motorları düşünemiyorum orda olsam kesin 1200 cc bmw alırımvalla tam gezi yapılcak ülke motorumu kapatmam gece bile çalışır hiç durmam hiç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
evet orası tam sütlüce cbf geldi cupu oraya garaja koydumarkadaşın garajında kuzu kuzu yatıyor
arkadaşlar yazdım ama tekrar yazıyım venezuellada arabaların deposunu fullemek 1 tlmotorlardan para almıyolar
CBF 150 Kardeşliği adında facebookta bir gurup kurdum katılımlarınızı bekliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------
Mete abi başta sen sensiz tadı olamaz gurubun italyanlarınkinde paylaşmışın bişeyler onların türkçesi kıt sen bizim guruba gel (ne reklam yapıyorum ama nede olsa eski mesleğim )
arkadaşlar ben üç sene önce askerdeyken Hakkari nin Çukurca ilçesinde benzinin litresi 300 tl idi venezuellada kadar olmasada ona razıyız 3.760. tl nerde ben allahtan sadece hafta sonları biniyorum o yüzden bir veya bir buçuk ayda bir fulluyorum şimdi motorumu parlatmaya gideceğim bugun arkadaşlarla orduya gideceğiz iyice sileyimde ruzgardan sürtünme olayını en aza indireyim ki yakıtı az yaksın
[queto]jr. bir depoyu hep devirli kulllandım 4. viteste bagırta bagırta 80 ne kadar cıkıp 5. vitese attım 351 km de yedge düştüm şimdide 20km de 2. 30km da 3. 40km de 4. vites ve 60km üzeri 5. vitese geciyorum ( bu değerleri bana Metehan vermişti fi tarihinde ) bakalım yakıt tüketimi ne olcak.[queto/]
sonuç ne oldu abi kaç km gittin bu şekilde
bugun hava burada çok sıcak 100 km geçmedim ama motor çok ısınıyor normalmi yağını falan da yeni değiştim
metehan kardeş ben sıfırdan vazgeçtim gibi adamlar fabrikada bile motor yok diyorlar kısmet olursa yarın ikinci el cbf bakcaz 2008 model 15000 km de 3000 lira ister ama hondanın servislerinden bile haberinin olmaması beni üzdü biraz anlayacağın adamlar beni aradılar hondadan konyada servisimiz yok ankaraya gideceksiniz diye ama burdaki servisin elinde de yetki belgesi var 2 senelik servislerinden haberleri yok ve dahada trajikomik olan bizim para söylenene göre hondanın hesabında ama 14 gündür motor yok ortalıkta yani uzun lafın kısası paramızla rezil olduk honda 14 günde kocaeliden konyaya bir tane motor gönderemedi çarşamba günü de parayı geri alacaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
valla ben parasını da verdim ama motor yok kardeş honda güzel çalışıyor biz de bekliyos güzel iş ama benim gibi 100 kişi olsa 4100 lira nakit alacan eder 410.000 lira 15-20 gün beklet kullan parayı sonrada motor gelmedi isterseniz paranızı iade edelim diyecen güzel iş değil mi
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
arkadaşlar iyi akşamlar,
bugün motorla gidiyorum motor bi sanki çekişten düştü ve hzım 90 ı geçtiği zaman titreşim oluyor motor sanki zorla gdiyor ve 100 kmyi geçmiyo acaba neden olur,gecen benzinimi herzamankinden farklı biyerden aldım ordan şüpheleniyorum valla anlamadım motor gitmiyo ve titriyo 100 kmye zorla çıkıyo daha da geçmiyo neden acaba?
Merhaba CBF kullanıcıları.
Anlık bir kararla Tekar CBF150 almaya karar vermiş bulunmaktayım. Kısa bir süre sonra umarım forumun en aktif en canlı ortamına yeni CBF150'm ile adım atacağım
Herkese iyi forumlar dilerim.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
murat hayırdır? sen er6 f düşünürken neden regal aldın onu zaten anlamadım. şimdi de tekrar cbf diyorsun. hayırlısı olsun da regalden memnun kalmadın mı?
bir de regali neden 150lik aldın?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Büyük makinalar düşünüyordum ancak maddi durumlar yeterli olmadı. Hacim büyütmek için kendime 1 sene daha verdim.. 1 sene daha cbf kullanırım o sırada para biriktirip büyütürüm diye düşünüyorum.
5-5500 tl ye er-5 alabilirdim ancak onlarda çok yakıyormuş... cbf 250 zaten kullandığım için 150 den pek de bir farkı olmadığını biliyorum. ybr250 lerde pahalı geldi. Alınabilecek en uygunu CBF150 dedim.
Zaten yaklaşık 7000 km kullandığım bir makine. Beni hiç üzmemişti. Regal'den beklediğimi alamadım. Sorun çıkartıyordu sürekli. Uzun yola gitmeye korkuyordum. Fazlada yakıyordu.
Şimdi neden cbfini sattın o zaman diyeceksiniz. O makinada babamındı yani ben istediğim zaman alamıyordum. Ailevi nedenlerden ötürüde son zamanlarda hiç binemiyordum. Zaten regali de o yüzden almıştım.
Uzun lafın kısası aranıza tekrar katılıyorum Benim için önemli olanda bu...
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
arkadaşlar bugün ankaranın güneyinde beynam ormanına gittim. asfaltsız ve dimdik yılan gibi kıvrılarak tırmanan bir yoldu. bozuk yolda ve ormanda en ufak tereddüt olmadan, altındaki motora sonuna kadar güvenerek ve inanarak gitmek kadar keyiflisi de yok. ve bir evren klasiği olarak motoruma biraz daha aşık oldum
bir sene olmasına 15 gün kaldı, aldım alalı gözüm başka motor görmüyor. aklım başka motorlara arada bir gitse de bir turluyorum yine aşık oluyorum. hem ne gerek var ki? bir senedir beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. bakalım daha uzun mesafelere sıra gelince değiştiririz belki. ama bu kadar yetenekli ve konforlu motordan sonra bizi ne keser sorusuna cevap kesinlikle enduro.
cbf 150 leri bende merak etmeye başladım artık..sen güzel anlatıyorsun..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
murat hayırlısı olsun gönlünde biryerde cruiser varmış demek ki. performans ve rahatlık açısından kıyaslar mısın? beygir tork kaçtı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
mert abi geçen yibanın önündeki sen miydin ya? motorcu arkadaşın tekiyle muhabbet ediyordun. çanta takıyordu adam. biz de tam 1 metre arkanda giyinip motorları çalıştırıp gittik. serdar söyledi sonra serdarmert nikli arkadaştı diye.
vallahi ya işe bak abi 1 metre yakınıma gelmişsin hiç bakmadım bile alışmışım yibanın önü motorcu dolu oluyo diye.
suzuki intruder vardı elemanın arkasında. senin arkandaki bol çantalı cihaz da benimkisiydi.
kısmet olmadı ya
sen ne için gelmiştin?
murat kıyaslar mısın motorların konfor ve performansını
(dayan trabzon dayan! )
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)