Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mete_han üzüldüm ya! Neyse umarım en kısa zamanda satarsın. Babaya destek olmak motoru olmaktan iyidir, dert etme. Bir gün gelir daha iyisini alırsın usta, ne demek bi daha alamam filan. Keşke başka bir yolu olsaydı da satmak zorunda kalmasaydın. Hayırlısı olsun ne diyelim, umarım herşey yoluna girer.
abiler herşey olacağına varırrr...ben artık takmıyorum bbu hayatı...niye dert ediyimki...
erdo valla motor olsun mobilet olsun be...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Tapuya şerh kaydı aslında çok önemli taşınmazlar için ama sen haklısın sadece hukuçular ve dolandırıcılar bilir bunu Metehan Gerçekten üzüldüm hem dolandırıcılığa hemde motorla ilgili duruma ama hayatta daha önemli şeyler var tabi.Umarım çabuk atlatırsınız.
dede sen al bari 1100 lüğüde ona sevinek artık...benden geçti...
Cüneyt vallahi bizim buralarda kaba ev alan herkes böyle çarpılmış...toprak sahibide müteahhitde Sivas Zara'lı...gerisini anla kanka işte...11 yıl önceki mevzu...yeni sonuçlandı...adaletde maşallah pek hızlı ha...
Barış abi sorma yav...kısmet işte...
kankalar herif buralarda elini kolunu sallayarak geziyor...kendi kız kardeşinide dolandırdı yani...daha ötesi mi var...
sağol aykan kardeş...
mete bir motoruda al 2000 km bin be bu nedir ..bahtsız bedevi misali ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
canım çok sıkıldı şimdi biz kimle gezcez ya bu mütahitleri dinamitle uçurmak lazım
herşeyde bi hayır vardır. Şer de bile
250 alırsın daha sonra abi daha iyi hayırlısı olsun .
merhaba
öncelikle herkese selam ben sizi firsat buldukca takip etmeye calışıyom ama malum ogrenci oldugum icin bide bizim yurt ortamına daha yeni internet geldigi icin daha yeni yeni takip ediyorum
bende cbfliler kervanına katımaktan cok buyuk mutluluk ve seref duyuyorum
yani bu motor harbi adamı ucuruyor
6 aydır taksit odiyom Daha 2 hafta önce kavusabildim cbfime
tabii rodaj benim en cok sıkıntı cektiğm nokta cunku daha once bi 150 lik scooter kullandigim için motoru max devirlerde kullanmak bende bi saplantı oldu
mesela bu motorda iken daha 50 km 100 yaptım
dahasi ilk yuzu ben yapmadım benim teknik servis motoru bizim mekana getirirken yapmıs tabii bundan sonra haberim oldu
su an kendim motorun rodajının icine ....tmiş gibi hisssediyorum acaba benim motor sizinki gibi ilerde 120 -110 basarmı diye dusunup
kendimi yiyom içime dert oldu
acaba son hız konusunda rodaj o kadar onemli mi cidden umarım degildir.
siz bu rodaj belasından nasıl kurtuldunuz ya bassan basılmıyo yok ikide bi vites degistir beni kontak etti bu olay yaa
Biraz önce motoruma kasko arıstırması yaptım ve Honda CBF 150 me kasko yapacak bir yer bulamadım. En son Ilke Sigorta Moto-Kasko yu aradım, onlar da çalınma kapsamı vermiyorlar. Çalınma hariçte 900 YTL fiyat verdiler, şaka gibi valla
Bir halat şeklinde kilit birde disk kilidi aldım , bunlardan sonra Motor Allaha emanet. Belki fuardan da alarmlı bişey alırım , 900 YTL ye motoru kilit manyağı yaparım valla Kaldı 815 YTL
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
ben cbf ye alarm taktırdım harika oldu gercekten ve bi sorun yasamadım şimdiye kadar
araba alarmı benim taktırdıgım yani arabadan cıkan sesi veriyor yüksek yani vede tok sesi var kontagı kapattıktan sonra otomatik devreye giriyor normal fiyatı 80 ytl ama 60 a taktırdım ben tanıdık yer oldugu için
aküden yemesin 10 gun sonra Marş basmıo die yazmada
Çukurlarada Dikkat edin, Dün lastik patladı daha dorusu jant ağilmiş aradan kaçırdı Gölbaşında Lastikçi aradık pazar gunu saat 5
saolsun shakulin abicim buldu hallettik Yokki bi cbr ımız kapatıp gidelim
İyi bi alarm varsa söleyinde taktırayım , bir suru yerden farlı farklı fiyat alıyorum.
Ozen motorun arkasındaki elektrikcide alarm getirtmiş birde ona sorucam benden once yolu duzen olursa paylaşımlarını bekklerim ;=)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)