Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam tersi Barış aslen SS ci... bundan önceki makinası Suzukı gsxr 1000 K5 di...yani aşmışlardan...
    Demek yanlış tahmin ettim
    Valla bizim topictede millet SS'ten cbf150'ye dönüyor, vardır bi bildikleri, Murat'ta eski SS'çilerdenmiş.

Ethem hocam, evet DBC oring zincirden isteyen arkadaşlar varsa hala temin edebilirim.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bizim topictede millet SS'ten cbf150'ye dönüyor, vardır bi bildikleri, Murat'ta eski SS'çilerdenmiş.

Ethem hocam, evet DBC oring zincirden isteyen arkadaşlar varsa hala temin edebilirim.

aydoganx hocam ben alıcam ama orjinal zincirde mobil yağdan dolayı gevseme bile olmuyor o yüzden şimdi zenon muhabbeti var zincir lükse kaçıyorbunu istediğimiz zaman temin edebilirsin dimi...?

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aydoganx hocam ben alıcam ama orjinal zincirde mobil yağdan dolayı gevseme bile olmuyor o yüzden şimdi zenon muhabbeti var zincir lükse kaçıyorbunu istediğimiz zaman temin edebilirsin dimi...?
    Şimdilik temin edebiliyorum fakat ne zaman biter emin değilim.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Selamun aleykum beyler...bugün güzel bir gündü...Çınarcık olurda keyifli bir gün olmazmı...

53.000 km oldu benim düldül...

Erdi ben ve mücahid yardırdık...ama makaranında dibine vurduk...Erdi sağolsun motor sürüş stili ve Angaralı olması nedeniyle bizi çok güldürdü...

Allah ikisindende hoşnut olsun...sağolsun varolsunlar...güzel gezi oldu...yaylaya yarı yolda geri döndük...Dipsiz göl denen yerde bayağı takıldık...yarın bir topik açarız...şimdilik bir kaç kare eklemek istedim...

sonrai rotamız Uçmakdere olur...1 aydır paşaların peşindeydim hadi gelin diye...mıymıylandılar ama bugünkü gezi muhtemelen bu bekleyişe değdi...

Feribotta..Teşvikiye Köyünde Çınarcık da çay manyağı olduk...

1 yıl boyunca içtiğim toplam cigarayı bugün tüttürdüm(keyiften)

Ve tabi ki köftenin ağa babasını yidik...1 kilo 32 taneyi löpledik hacılar...

Köfte gören cbf 150 ci Mücahid...

arkası yarına...asıl fotolar Mücahid Paşada...
    vay vay dostlar gezıonuz vallam bız angara olarak bos gectık bu haftayı galıba bılmıomda ben bos gectım en azından yagmurlu buralar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------

Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf de ufak değişiklikler yaptım. bazı gri bölgeleri siyaha boyadım.direksiyonu yükselttim. 1-2 ufak aksesuar

üstad elıne koluna saglık ozellıkle yan grı kapakların sıyah olması oldukca hos olmus cok begendım bende bu hafta sonu inşallah jantları sıyaha boyuyacagım jantları yaparken yan kapaklarıda sıyaha boyamayı dusunebılırım kunlandıgın boyanın ısmını ve ozellıklerını belırtırsen cok sevınırım tesekkurler

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Benide cınarcığa götürün ya :D ben hic gitmedim ihtiyacım var oyle bir geziye :D

SS de CBF ye geciş sonrasında da böyle bir proje super olmuş ellerine sağlık.

Benimde her gun poüca aldığım simitcide bir abi vardı Fazer ri vardı cuma gidiyorum lan dedim millet ne bicim kullanıyor CBF yi dedim yanastı kaskı cıkardı Fazer ci abi vayy dedim doğru yolu bulmuş
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    2009 CBF 150 - 2007 DL650A - 2006 CBF 500
    Merhabalar,

Barış, motor gittikçe değişiyor ve güzelleşiyor, maşallah, şahane olmuş.
    Gidonu neden yükselttin, meraktan soruyorum, ergonomisi çok iyidir cbf in...

Metehan,

sana ulaşmak çok zormuş valla, yine gezip tozmuşsun tebrikler.
    Bende bir değişklik yok, sattık DL yi, şimdi yine kaşıntı tuttu, peşin param yok ama taksitle de olsa cbf alcam galiba... (ama bu defa cbf600)

herkese selamlar
    [COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    muratgün boya marshalın metalik siyahı.

alper abi selamlar.. yükseltme ihtiyacı duydum çünkü uzun yolda bellı bir süreden sonra oturus pozısyonu ağrı yapmaya başlıyor. buda onun çaresi oldu
    bu arada 11.000km yi geçti

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hacı adam olgun biri...hiç kompleksi takıntısı olmayan biri...Trakyalı olduğundandır belki...ön yargıları ve bu tarz cc kaygıları olmayan şahsına münhasır biri...ve çok sabırlı bir arkadaş..onu tanımaktan şeref duyarım...

bu arada senden aldım orıngler bi 100.000 e kadar götürür galiba beni...

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay vay dostlar gezıonuz vallam bız angara olarak bos gectık bu haftayı galıba bılmıomda ben bos gectım en azından yagmurlu buralar [COLOR="Silver"]

kunlandıgın boyanın ısmını ve ozellıklerını belırtırsen cok sevınırım tesekkurler
    havalar güzel boş geçmeyin hafta sonlarını beyler...ha Angarada nereye gidilir o ayrı mevzu...Allahın bozkırı...

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benide cınarcığa götürün ya :D ben hic gitmedim ihtiyacım var oyle bir geziye :D

valla kardeş sen kontalba peyami usta ile özel Çınarcık yapıcaz...biraz pişmenizi bekliyorum...

Alıntı AlperAy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Barış, motor gittikçe değişiyor ve güzelleşiyor, maşallah, şahane olmuş.
    Gidonu neden yükselttin, meraktan soruyorum, ergonomisi çok iyidir cbf in...

Metehan,

sana ulaşmak çok zormuş valla, yine gezip tozmuşsun tebrikler.
    Bende bir değişklik yok, sattık DL yi, şimdi yine kaşıntı tuttu, peşin param yok ama taksitle de olsa cbf alcam galiba... (ama bu defa cbf600)

herkese selamlar
    Abicim son iki aramanda meşgule aldım müsait değildim ve geri dönmeyi unuttum desem inan...deminki aramanda ise bana işyerinden zırt pırt otel tarifi sordukları için (mesai arkadaşları) sessize almayı tercih ediyorum...duymamışım...senide tanımış olmaktan çok mutluyum... deli dana gibi gezdim ama yarın akşam o kahrolası işime geri döneceğim... akşamları çalışıp gündüz uyuycam ve kahrolası günlerim bu şekilde geçecek galiba...işsiz kalmayı göze bile alıyorum bu aralar emin ol...o derece depresif durumlar yaşıyorum...

sana da 600 lük yakışır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf 150

acilll

arkadaşlar yarın buji almalıyım cbf me ne alayım tavsiyeye ihtiyacım var iridyum olayına girmelimiyim bi zahmet yardımmmmm

Alıntı eratmus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yarın buji almalıyım cbf me ne alayım tavsiyeye ihtiyacım var iridyum olayına girmelimiyim bi zahmet yardımmmmm
    NGK'nın yetkililerine bu topikten bir arkadaş sormuştu. Gelen cevap, bizim motosiklete uygun bir iridyum buji yok. O yüzden piyasadaki "Abi bu iridyum senin cbf'ye olur al tak" laflarına aldanma. Boş yere fazla para ödeme. Uygun olmayan bujinin motor ömrüne ciddi şekilde olumsuz etkisi olur.

Orijinal bujiden şaşma, kitapçıkta da yazan orijinal bujimizin kodu : "NGK CPR8EA-9"

Ankara'da ortalama 10-15 lira civarına temin ediyoruz biz. Fiyat hakkında da bilgin olsun. Kazık yeme

Motosikleti
    Honda nc700xa
    valla kardeş sen kontalba peyami usta ile özel Çınarcık yapıcaz...biraz pişmenizi bekliyorum...
    Ytazılı, sözlü , uygulamalı sınav zamanı nezaman calışalım hazır olalım 1600 km deyim hele 2000 ni bir devirim direk adayım korumacı düşünmenden dolayıda teşekürler hadi gidelim desen zaten bende hazır olmadığımın farkındayım var biraz daha

Motosikleti
    Alıntı eratmus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aydoğanda bahsetmiş...iridyum buji bizim makinalara gereksiz...bunu servisimiz söyledi...

Ytazılı, sözlü , uygulamalı sınav zamanı nezaman calışalım hazır olalım 1600 km deyim hele 2000 ni bir devirim direk adayım korumacı düşünmenden dolayıda teşekürler hadi gidelim desen zaten bende hazır olmadığımın farkındayım var biraz daha
    ilk fırsatta neden olmasın... çok uzun bir yol sayılmaz...ama sende sürüş tekniğini geliştir...zaten Temden dalıp kozyatağına kadar gideceğini düşünürsek Kartaldan sonra yol rahatlar...çevre yollarında kendine güveniyorsan sorun yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    arkadaşlar sabah hava sıcak olmasına rağmen motorum, en son cumartesi kullanmıştım jigleyi çizgiye getrip marşa basmama rağmen yemedi çalışmadı, jigleyi en sonuna kadar getirip çalışıtrabildim hiç bötyle yapmazdı daha soğukhavalarda bile alırdı direk anlamadım
    2700 km'de

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Aydoğanda bahsetmiş...iridyum buji bizim makinalara gereksiz...bunu servisimiz söyledi...

ilk fırsatta neden olmasın... çok uzun bir yol sayılmaz...ama sende sürüş tekniğini geliştir...zaten Temden dalıp kozyatağına kadar gideceğini düşünürsek Kartaldan sonra yol rahatlar...çevre yollarında kendine güveniyorsan sorun yok...
    abi bence böle durumlarda erdi ders versin o artık bizide aştı DİPGAZ derslerive temde nasıl dipgaz gidilir ve en önemlisi motorda oturuş pozisyonuerdi nasıl gidiyo ama

Motosikleti
    Honda nc700xa

En güvendigim yer orası ama benim motor dip gaz 100 ü gecmiyor senin gibi 130 lara cıkamam geride kalırım beklersiniz Birde kgs şart değil mi alim ben birtane

Valla erdinin poziyonu cok merak ettim nasil birşeyki o

Motosikleti
    Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sabah hava sıcak olmasına rağmen motorum, en son cumartesi kullanmıştım jigleyi çizgiye getrip marşa basmama rağmen yemedi çalışmadı, jigleyi en sonuna kadar getirip çalışıtrabildim hiç bötyle yapmazdı daha soğukhavalarda bile alırdı direk anlamadım
    2700 km'de
    havalar düzeldi...böyle durumlarda aküyle marş motoruyla alakalı durumlar olabilir...birde çalışmamakta ısrar ettiğinde makina boğuluyor bir süre beklersen iyi olur...en kötü ihtimal 2 ile vurdurursun eğimli bir yolda ısıttıktan sonra stop eder tekrar marşa basarsın...sorun nerede diye...çalışıyorsa sorun yok...ilk çalıştırmada hata yapıyor olabilirmisin...yani gaza asılıp makinayı boğmuyorsun değil mi...çok az açmak lazım gazı...hatta bu havalarda jikleye bile gerek yok desem yeridir...makinanın sıfır olduğunu düşünürsek....

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bence böle durumlarda erdi ders versin o artık bizide aştı DİPGAZ derslerive temde nasıl dipgaz gidilir ve en önemlisi motorda oturuş pozisyonuerdi nasıl gidiyo ama

Erdi aşmışlardan oldu...dönüş yolunda feribot çıkışında otobüsün önüne attı ya motor ne küfür yemiştir dimi...hani motor stop etti ya...sen yemedin şakayı pek ama erdi garibim kafayı yedi...

Bu oturuş pozisyonunu düşünün ...gaza ne kadar basarsa o kadar kafayı öne at gibi eğdiğini düşün...neredeyse aynaya baklmak için kafayı geriye çekecek derece...gelde gülme...foto finişlerde atbaşıyla birinci olur ya jokeyler o misal...herhalde eşşeğe bindiğini sandı...

En güvendigim yer orası ama benim motor dip gaz 100 ü gecmiyor senin gibi 130 lara cıkamam geride kalırım beklersiniz Birde kgs şart değil mi alim ben birtane

Valla erdinin poziyonu cok merak ettim nasil birşeyki o
    kgs her araca şart bence...bulunsun cüzdanda illaki lazım olur...veya Sirkeciden Harem feribotuyla geçeriz karşıya...vs vs...

kanka biz deli gidiyoruz emin ol...işin aslı üçümüzde apaçiyiz...baka Erdiye .ok atıyoz...

Motosikleti
    Honda nc700xa
    kgs her araca şart bence...bulunsun cüzdanda illaki lazım olur...veya Sirkeciden Harem feribotuyla geçeriz karşıya...vs vs...

kanka biz deli gidiyoruz emin ol...işin aslı üçümüzde apaçiyiz...baka Erdiye .ok atıyoz...
    KGS Dedigin gibi almak lazım ne olur ne olmaz.

Valla deli meli artık ne edek, en azında düşersek yanımızda adam olur ya baktım size ayak uyduramıyorum gelmem birdaha zaten cagırsanızda bakalım yasıycaz gorcez bu arada benim oturuş pozisyonum nasil acana :D ben genelde masada pC başında oturur gibi oturyorum belimin ustune oturuyorum yani :D diklenince aynalardan arkayı görmüyorum yani dışardan bir bakmak lazım. hızlandıkca benim kafada uzuyormu iler falan

Motosikleti
    KGS Dedigin gibi almak lazım ne olur ne olmaz.

Valla deli meli artık ne edek, en azında düşersek yanımızda adam olur ya baktım size ayak uyduramıyorum gelmem birdaha zaten cagırsanızda bakalım yasıycaz gorcez bu arada benim oturuş pozisyonum nasil acana :D ben genelde masada pC başında oturur gibi oturyorum belimin ustune oturuyorum yani :D diklenince aynalardan arkayı görmüyorum yani dışardan bir bakmak lazım. hızlandıkca benim kafada uzuyormu iler falan
    aslında dik oturmak daha sağlıklı...bende kamburum ama ara ara kendimi toparlar dik pozisyon alırım...uzun süreli kambur oturuşlarda öncelikli kask baskı yapıyor sırt kısmında bir ağrı girmeye başlıyor...dinlene dinlene gezinmek güzel oluyor...mesafemiz kısa olduğu için sorun yok...ama uzun yol adam bitirip motordan bile soğutuyor...

Motosikleti
    Honda nc700xa
    aslında dik oturmak daha sağlıklı...bende kamburum ama ara ara kendimi toparlar dik pozisyon alırım...uzun süreli kambur oturuşlarda öncelikli kask baskı yapıyor sırt kısmında bir ağrı girmeye başlıyor...dinlene dinlene gezinmek güzel oluyor...mesafemiz kısa olduğu için sorun yok...ama uzun yol adam bitirip motordan bile soğutuyor...
    Çınarcık ne kadar sürüyor? Ben arkadaşla belki bir gece kalmalı bir kamp olayına girelim diiyorum ama neresi olur tamda bilmiyorum. Fikri önerisi olan varsa makbule gecer yolu düzgün kros falan olmayan gidip geline bilcek makul olan bir yer iyi olur. enim ilk aklıma gelen Kerpe sonra canakkale falan gibi yerler.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Çınarcık ne kadar sürüyor? Ben arkadaşla belki bir gece kalmalı bir kamp olayına girelim diiyorum ama neresi olur tamda bilmiyorum. Fikri önerisi olan varsa makbule gecer yolu düzgün kros falan olmayan gidip geline bilcek makul olan bir yer iyi olur. enim ilk aklıma gelen Kerpe sonra canakkale falan gibi yerler.
    kefken kerpe bu işin cenneti tam kamp yeri çok gittim ama arabyla motorla gitmedim...sapancada olabılır orda da kamp yapma imkannı var...bende kamp ahstasıyım valla motorunla gitcen cadırda kalıcaksın süpertamda deniz kenarı deyme keyfime

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)

Bu Konudaki Etiketler