Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Cbfnin dinamodan elk. alma muhabbeti beni de oldukça sıkıntılı durumlara düşürmüştü. İşin aslı ya ayrı bir hat çekeceksin ve swicht takacaksın, o zaman selektör işini unutun. Ya da yine ayrı hat çekip, gidon üzerindeki swichtleri ona bağlayarak kullanacaksın; o zamanda gitti orjinal tesisat durumu olacak.
Ha bu cbf farın gücünü direkt aküden alaydı, 35 watt xenon selektörlü yapmak çok kolay olacaktı ve tesisata da fazlaca girmeye gerek kalmayacaktı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Sevgili cbfci arkadaşlar bir mevzuda kişisel polemiğe girdim..eleman bana cevap yazarken konuyu cbf 150 ye getirdi...yani bizi tanımlayan anlatan şeylerden biride galiba motorumuz...bu konuya yorum yapmanızı rica ederim...Aydoğan eksik olmasın tepkisini koymuş...yani adamlığımız motorumuzla ölçülüyor bir bağlamda...
konu bu...
http://www.motosiklet.net/forum/son-...zelleri-2.html
mesaj da bu...
yani motorumuza .ok atıldığı gibi cbf150 ci olmanın ezik bir durum olması vurgulanıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
merhabalar arkadslar bende 150 zc var yeni aldım daha 600 km de ama cbf yi görünce aklım uctu cok güzel bi motor arastırma yapmadan almısım şimdi cok pişmanım valla keske cbf alsaymısım eger takas düşünen arkadaslar olursa mesaj atsın cekokk@hotmail.com
cekokk hayırlı olsun, ama cbf'e binen çin malına zor biner, rahatlığa alıştığı için :D
umarım satabilir ve cbf alırsın.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
yaaa öleymiş yaa motorda bi sorun yokta görüntüsü cok hosuma gitti bakalım inş iyi bi teklif gelir
arkadaşlar metehan abinin alıntı yaptığı mesaj için şikayet butonuna tıklamalıyız.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
her motor güzeldir. stres yapmayın. satılırsa satılır, satılmazsa güzel güzel binersiniz. 2 tekerlekli olsun da gerisi sadece detay.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
şansevern içimi rahatlattın yaa sagolasın:
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Arkadaşlar özellikle metehan abi
Bende çinçan scooter'ımı halk dilinde okutmak üzereyim ve cbf almayı düşünüyorum..
Bugün birtane satılık cbf buldum Bulunduğum yerde..
Bi tükkanın önünde duruyodu..Gittim sahibini sordum bi yere kadar gitti dediler..Ordaki bi arkadaş ilgilendi..
benimle ilgilenen arkadaş tam olarak modelini bilmdiğinden..
2-3 senelik motor dedi..
6000 km'de..sola yatmişliği var ön sinyalde ve sinyalin üstünde hafif bi çizik var..
birde depoda kemer tokasının yaptığı bir çizik var..
Bakımlarını falan soramadım ama 2.500 tl dedi..
Sizce iyimidir..Sahibiylede konuşucam ama bi bilginizi almak istedim
Not:Motorda sadece çanta var ufak bişey..Markasına bakmadım.
Koruma demiri yok..
Diğer yerleri orjinal
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------
Hemen sahibindene yapıştır ilanı
Ben benim çin malını çok iyi fiyata vericem allah izin verirse..
Benimkide 4000'de bir adet çizik bulamazsın..cila atmaktan boyanın kalktığı yerler var
Doktor metehan...doktor metehan,cbf150cc departmanından çağrılıyorsunuz...
Doktor metehan...doktor metehan,cbf150cc departmanından çağrılıyorsunuz...
emrah 2-3 yıllık demek herhalde 2007 model demek...6000 kmde Anadoluda olabilir...detayları sormalısın...orada Honda servisi varmı...
çızıklar bözükler önemli değil hacı...içine siniyorsa al...2500 den düşürmeye bak...çanta kappa mı...ustan yokmu oralarda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
yettim gari...
şasi no verin...bütçe verin
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)