Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
ya bu eleman ne yapmaya çalışmış
benim resmi de araklayıp koymuş zaten akıl yumağı
http://www.sahibinden.com/satilik_de...XQQdisplayitem
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yuh ya, abi internete koyacağın resimlere nick damgası vurmak lazım aslında
Adam google görsellerde cbf150 diye aratıp en fiyakalı resimleri koymuş.
E senin küheylanında çantalı hali varaderodan farksız
Neyse ilan en azından pasif edilmiş. " Bu ilan sahibinden.com tarafından askıya alınmıştır. ".
Haklısın
Yan çantaları çok kibarmış.Bunun markasını,fiyatını veya nerde bulabileceğimizi bilen varmı?
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
aydoğanx böyle yakıtlar yakma kıskananlar olabilir :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
eğer jr.ın çantaları soruyorsan sanırım feyizoğlundan almıştı.
Aşağıdaki ilana bi göz atın arkadaşlar, alüminyum çanta takmış sahibi.
Tam bir enduro havası yakalanmış, ama sanki biraz büyük gelmiş ve sırıtmış gibi.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...m?tab=megafoto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------
Ekmel, buji değişimi sonrası yakıtı ölçtünmü hiç ?
"Yanlış buji kullanıldığı için motor çok yakıyormuş" diyebilirmiyiz?
o ilanı bende görmüştüm ama biraz değil baya büyük gelmiş :D başka bir ilanda da tekerlekli bavullardan takmıştı eleman motoru çantalara takmış gibi duruyordu :D
bujiden sonra yakıtım düştü evet, tam yük iki kişi uzun yol dipgazda 4e yaklaşan yakıtım buji değişiminden sonra 3,5a düştü ve gayet tatmin etti. hatta dipgaz kullanmadığım bir bölümde 3,1 yaktı ki o yükle uzun zamandır elde edemediğim bir orandı.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
YOK yok bu çok abartı olmuş.
Benim sorduğum Jr. verdiği linkteki çantalar...çok kibar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45851
sitelerde mevcut fiyatıda normal...ama sirkecide 90 tlye sormuştum aynısını...benim kappa 46 fazlasıyla yetiyor yan çantaya gerek kalmıyor yoksa alıcaktım bende...çok hüş duruyor ve arkada artçıyı engellemiyor...
Selamlar beyler nasılsınız...bu aralar sadece okuyorum forumu...maşallahınız var...makinanızda çenenizde klavyenizde pek sağlam...
Şimdi ben buradan Cİhan arkadaşımı zenon hususunda önermiştim...Ama bazı sıkıntılar oluşmuş...arkadaşların içine sinmedi...takanında taktıranında...Reborn kardeşimin makinası elektrik sorunu yaşamış motoru bizim Doğu Batı Motordan Ali abi işi bitirmiş...Ali Abide 1 aylık ameliyat sonrası istirahtini bitirip tükkana gelmiş bilginiz ola...Cihanda artık bu zenon işine bulaşmak istemediğini söyledi...bende artık bu zenon hususunda kendisine referans olamayacağımı burdan belirtiyorum...
En sağlamı yetkili servise uğramanız... aman abi iki kuruşluk zenon için bana laf gelmesin lütfen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hocalar
kumaş çanta düşünene benim tex markadan ziyade motomaxtaki difileri şiddetle öneriyorum. tam siyah sibiyef için yapılmış.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
yuh... Şu makinya gösterdiğin kıymeti ilgiyi manitalara derslere göstersen var ya şimdiye kariyer yapmıştın...ama nerdee...bak kanka Allah korusun makinaya bu kadar iltimas aşırı özen iyi bişi değil...valla lan...yarın bi gün ters bi durum olur bi çızık olur için gider...dünya malı dünyada kalıyor işte naparsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yok metehan abi ne alaka. Ben cihann abyede hak verdim. cbf150nin elektrik tesisatı gerçekten çok karışık. Farlara elektriğin dinamodan geldiğni varsayarsak uğraş dur muhabbeti oluyor. Biz güzelce xenonu far tasına tutturduk, balastı şaseye yerleştirdik sağlamca, da elektrik işini halledemedik. 1 gün farsız gezdim ertesi gün d&b motorda ali ustaya götürdüm motoru. 40dkya halletti, switchte taktı, elektriğide kontaktan aldı. Fıstık gibi oldu maşallahı var. En kısa zamanda ekleyeceğim fotoları. Metehan abi selektörü bir koyuyorum yolda millet nasıl kaçacagını dusunuyorSelamlar beyler nasılsınız...bu aralar sadece okuyorum forumu...maşallahınız var...makinanızda çenenizde klavyenizde pek sağlam...
Şimdi ben buradan Cİhan arkadaşımı zenon hususunda önermiştim...Ama bazı sıkıntılar oluşmuş...arkadaşların içine sinmedi...takanında taktıranında...Reborn kardeşimin makinası elektrik sorunu yaşamış motoru bizim Doğu Batı Motordan Ali abi işi bitirmiş...Ali Abide 1 aylık ameliyat sonrası istirahtini bitirip tükkana gelmiş bilginiz ola...Cihanda artık bu zenon işine bulaşmak istemediğini söyledi...bende artık bu zenon hususunda kendisine referans olamayacağımı burdan belirtiyorum...
En sağlamı yetkili servise uğramanız... aman abi iki kuruşluk zenon için bana laf gelmesin lütfen...
kanka sende biraz pipirikliymişin... hayırlı olsun güle güle kullan...ama bu işi ya tam yapıp teslim edicen ya hiç bulaşmıcan yanlışmıyım...Cihan benim kardeşimdir arkadaşımdır onu eleştirmek amacında değilim ama bu işi gözü kapalı yaptığını düşünüyordum...zaten swıtch takmak elektriği kontaktan almak bu işin iskeleti...bu uzun kısa işi herhalde işi karıştırdı...
iyi birde polis sireni takda tüm araclar sağa çekilsin...
Ben zenon hususunda servisim DB Doğu Batı Konşuk maturda Ali abiye bşavurulmasını rica ederim...
yok be abi çizik zaten var motor yarın pert olsa ne olur nasip işi busevdiğim için uğraşıyorumbende bilirm kızlarla dolaşmayı ama büyüdük be abiders zaten çalşıyorum akşama kadar günahımı alma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------
bu zenonda heralde sadece tek devrede direk akuden elektirik alıyosun bide swich tamm.ama uzun kısa olduğu zaman sellektore bağlamak gerekiyor...
rebornx4 senin zenonlar bizim motorların orjinal farı gibi değil dimi kapatıp açıyosun...
valla bende erdiyi bekliyorum gitcez taktırıcaz sabırsızlanıyorum
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)