Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mayıs 2010, 17:23
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Ama gerçekten WÜRTH bir denemenizi tavsiye ederim,bu konuda gerçekten iddialıyım,yağı resmen kusturuyo...
Zinciri temizlerken diş fırçası ile içten WÜRTH yardımıyla kısık bir şekilde sıkarak sonuna kadar püskürtmene gerek yok,çok ince cılız bir şekilde sık ve fırçala ardından bez yardımıyla kurula ve tekrar WÜRTH sık busefer fırçalama tekerleği çevirerek spreyi sık,10dk. bekle,ardından kurula.
Sonuç: Bembeyaz zincir ve tertemiz ardından yağla...
Buarada gazyağınada karşı değilim onuda söyleyim
bu würtü praktikerde bulabilirmiyim sırf bu kadar övdüğün için alıcamçünkü zinciride temizlemem lazım ikisi için olmuş olur...
birde balataların yağı emdiğini düşünmüyroum ya yağı emicek olsa yolda neler neler geliyo balatalara hele kışın muhtelmelen temizlenir daha yeni balatayı değiştirmiyim şimdi baya bi ömrü var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------
ahanda buldum büyük ihtimal bu würt işimi halledicek
http://www.sahibinden.com/wurth_fren...QQdisplayitem?
Reklamlar
-
04 Mayıs 2010, 17:25
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
bu würtü
praktikerde bulabilirmiyim sırf bu kadar övdüğün için alıcam
çünkü zinciride temizlemem lazım ikisi için olmuş olur...
birde balataların yağı emdiğini düşünmüyroum ya yağı emicek olsa yolda neler neler geliyo balatalara hele kışın muhtelmelen temizlenir daha yeni balatayı değiştirmiyim şimdi baya bi ömrü var
Müco WÜRTH'ü akşam motoru park ederken kullan balatanda,eğer dediğim gibi temizlenmesse,bana ağzına geleni sayabilirsin hatta hesap adresini veririsin kaçparaya aldıysan ben sana parasını gönderirim.
Daha nedeyim artık
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
04 Mayıs 2010, 17:28
-
04 Mayıs 2010, 17:29
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Müco WÜRTH'ü akşam motoru park ederken kullan balatanda,eğer dediğim gibi temizlenmesse,bana ağzına geleni sayabilirsin hatta hesap adresini veririsin kaçparaya aldıysan ben sana parasını gönderirim.
Daha nedeyim artık
Abovv yüzde kaç hisse alıyosun würth'ten
Şaka bir yana diğer zincir yağlama topiğinde würth en çok övülen markaydı. Henüz zincir yağını kullanmak nasip olmadı. Elimdeki mobil ve motul zincir spreyi stoğu tükendikten sonra würth zincir spreyi deneyeceğim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
04 Mayıs 2010, 17:37
Beyler ben motoru servise goturdugumde zinciri yağlamışlar ama maşallah bol keseden koymuşlar benim arka cant yarısı siyah oldu resmen... Bunu nail temizlerim bu würt bu işe yarar mı? lastiğe temasında sorun olur mu?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
04 Mayıs 2010, 17:39
zenon adlı üyeden alıntı
Beyler ben motoru servise goturdugumde zinciri yağlamışlar ama maşallah bol keseden koymuşlar benim arka cant yarısı siyah oldu resmen... Bunu nail temizlerim bu würt bu işe yarar mı? lastiğe temasında sorun olur mu?
yok abi bu tip temizliyiciler sorun çıkarmaz diye biliyorum zaten o canttaki yağları çıkarmanın iki yolu var gaz yağı yada würth
-
04 Mayıs 2010, 17:39
zenon adlı üyeden alıntı
Würth orada da işe yarar yaramasına da yazık oralarda boşuna heba etme bu spreyi.
1 litre gazyağı al. (pompa satışı 2-3TL arası bişey) ufak bir beze sür ve sil, tertemiz yapacaktır. Kalan gazyağıda artık uzuunca bir süre seni idare eder.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
04 Mayıs 2010, 17:43
AydoganX adlı üyeden alıntı
Würth orada da işe yarar yaramasına da yazık oralarda boşuna heba etme bu spreyi.
1 litre gazyağı al. (pompa satışı 2-3TL arası bişey) ufak bir beze sür ve sil, tertemiz yapacaktır. Kalan gazyağıda artık uzuunca bir süre seni idare eder.
tamamen katılyıorumyazık würth'ü gerekli olduğunda kullanırsın benim gibi mesela
-
04 Mayıs 2010, 17:58
Abovv yüzde kaç hisse alıyosun würth'ten
Şaka bir yana diğer zincir yağlama topiğinde würth en çok övülen markaydı. Henüz zincir yağını kullanmak nasip olmadı. Elimdeki mobil ve motul zincir spreyi stoğu tükendikten sonra würth zincir spreyi deneyeceğim.
Heee şöyle söyleyim WÜRTH'ün zincir yağınıda kullandım,malesef yağ kaliteli ama zinzirden akıp gidiyo çok sık yağlamak gerekiyor,yağı için aynı övgüyü yapamıcam malesef
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
04 Mayıs 2010, 18:53
yok abi bu tip temizliyiciler sorun çıkarmaz diye biliyorum zaten o canttaki yağları çıkarmanın iki yolu var gaz yağı yada würth
temizleme spreyi kullanıyordum, geçenlerde motorla uğraşırken ıslak mendille elimi siliyordum, atacakken canta bi sürdüm resmen parlattı :D 4-5 tane ıslak mendil ile jantı ilk günkü haline getirdim ben bile şaştım :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
04 Mayıs 2010, 20:57
Ben de po nun motor yağını alacaktım ama yokmuş, würth ün 10-40 motor yağını aldım.
Baktım şöyle iyidir filan diye bahsediliyor, söyleyeyim dedim.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
04 Mayıs 2010, 21:07
arkdaşlar bende gittim praktikere bauhause a ama würt bulamadım yok dedi anca internetten bulursun şaşırdım neyse onun benzeri bir marka varmış onu aldım ama bu balata temizliyiciler lastiğe bi zarar verirmi acaba?
benim aldığım bu...
-
04 Mayıs 2010, 21:37
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
04 Mayıs 2010, 21:44
-
04 Mayıs 2010, 22:19
-
04 Mayıs 2010, 23:29
ben sordum adama aynısı dedi dediğin gibi ha furt ha durt
ya freni sıkıyorum sıkıyorum sanki geçmiyodu gelirken bunu sıktım bi fark belirdim fren sağlamlaştı hafiften ama bunu sıkıyorum tertemiz oluyor diskin üstünde bişey kalmıyor ama sonra freni sıkınca tekrar balatadakı yag geliyor böle sıka sıka gidericez
şimdi sıktım sabaha kadar dursun
birde arka çant zincirde denedim onuda temizliyor süngerle prille çıkaramadığım yağı spreyle ellemeden akıtıyor yani yağ kir psilik temizler diyo görevini yapıyor...belki würt daha iyidir ama bulamadım...buda zaten 6 lira bişey ve yarım kilo o yüzden aldım yoksa almazdım
aslında br ihtimal daha var aydoganx in dediği gibi balata yağı emmiş olabilir...yada balatayı değiştirmem gerekebilir...
Müahit birde benzinle deneyebilirsin,benzinle ıslattığın bir bezle diski iyice sil ve tekeri bir iki tur döderip freni sık böylece balatayada resir edecektir,birkaç defa aynı işlemi tekrarlarsan sorun kalmaz.fren de en iyi temizliği benzin sağlar..
Hep Pür Dikkat...
-
05 Mayıs 2010, 00:17
-
05 Mayıs 2010, 00:20
-
05 Mayıs 2010, 00:26
jr. adlı üyeden alıntı
"abi benzinin litresi olmuş 3.7
gramını bile oraya sürmem varsın firen tutmasın
"
tabi lam aynen katılıyorum. beze süreceğimiz benzinle biz bi 50 km daha gideriz
tam benim kafada adamsın hahaha
yanibezdeki benzini koklatsam 50 km gider kokluyo benzini
-
05 Mayıs 2010, 09:08
Herkeze günaydın,
Hafta içi ilk kez motorla geldim iş pantolonune cantaya koymuştum ceket getirmedim şirketin tuvaletinde de ünüformamı ( Takımı ) giydim hic renk vermedim
Herhalde alıp allah ne verdiyse girişmek gerekecek
metanecho adlı üyeden alıntı
temizleme spreyi kullanıyordum, geçenlerde motorla uğraşırken ıslak mendille elimi siliyordum, atacakken canta bi sürdüm resmen parlattı :D 4-5 tane ıslak mendil ile jantı ilk günkü haline getirdim ben bile şaştım :D
Ne diyorsun hemen bu gun denerim valla
arkdaşlar bende gittim praktikere bauhause a ama würt bulamadım yok dedi anca internetten bulursun şaşırdım neyse onun benzeri bir marka varmış onu aldım ama bu balata temizliyiciler lastiğe bi zarar verirmi acaba?
benim aldığım bu...
Hadi hayırlı olsun valla mucahit ne adamsın aklına taktımı hemen olcak cok araştırmacı hemen uygulamacı gördüm valla seni almasan aksam uyuyamazdın herhalde Hayırlı olsun...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler