HEHEHEHE BU GUNU HATIRLIYORUMM CBF iN İNATLA HER YERE ÇIKTIĞI İNERKENDE CBF TAŞIDIĞIM GÜNNN
HEHEHEHE BU GUNU HATIRLIYORUMM CBF iN İNATLA HER YERE ÇIKTIĞI İNERKENDE CBF TAŞIDIĞIM GÜNNN
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
eyvallah dostum...bakalım bu yaz nerelere gidicez nasip olursa...
hacı sete ortak buldunmu...ben eşe dosta haber saldım...son durum nedir...
işte maksimum güce ulaşıyor...tedirgin olma korkmadan bas ...mobilet değil ki şişsin...
[
İlhan kardeşim bi gün yüzü göremedik inşallah açılacaz...
hep birlikte güzel günlere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Cross, enduro filan derken en sonunda tavsiyelerle birlikte bu motoru almaya karar verdim 2. el almayı düşünüyorum daha önce hiç motorsiklete binmedim tamirinden de anlamam (elim yatkındır teknik işlere) bu motosikleti alırken nelere dikkat etmeliyim ?
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Arkadaşlar cbf 150 kılavuzunu direkt yüklemeden linke tıklayarak ulaşabilirsiniz...
http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ben motor alsam biner motorunu okurum, gaz tepkisini ölçerim.
üstünde tepinir amortisörleri okurum
etrafında turlar boyanmış parça ararım
grenaj vidalarına göz atar, fazla sök tak yapmış mı bakarım.
eksoz borusundaki pasa göre satıcının titizliğine bakarım.
arka dişliye göz atar satıcının titizliğine bakarım.
gidon, ön ve arka çatal eğriliklerini bulmaya çalışırım.
frenlerini denerim.
adamdan bakım kağıtlarını isterim.
ben titiz adamım. güneşte bile bırakmam. rengi bendeki gibi "cam gibi" mi ona bile bakarım.
ben satarken ilk gelen malı götürecek valla
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
300TL Toplam xenon 150+150 olarak ortak alınacak.dostum kaça aldın zenonu toplam ne kadara mal oluyo sana setmi alcaksın tekmi alcaksın...
Yok metehan abi cihan abi halletti ortak mevzusunu. 2 kişi olarak alıyoruz. Uzun kısa olacak benim xenon. Bence çokta güzel olacak çunkü bu mum ışığı gerçekten canımı sıkmaya başladı benim...hacı sete ortak buldunmu...ben eşe dosta haber saldım...son durum nedir...
kardeş pmden msn attım eklersen konuşuruz...
birde montaj dahilmi 150 tl geliyor kişi başı... bugun 100 tl uzun kısa zenon alıyodum sirkeciden son anda dedi garanti yok abi bunda dedim al turşusunu kur
hepsiburada.com burda sürüyle zenon var set halinde 100 tlden 200 tlye kadar var yani iki kişi alınırsa fiyat yarıya düşüyor bende bundan alıcam birisiyle beraber...
http://www.hepsiburada.com/liste/dep...egoryID=271585
en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden de bu...
http://www.hepsiburada.com/rotacar-h...egoryId=271585
abi adamlar arabalara işcilik dahil 150 tl takıyolar hemde garantilimotora tek ampul takıyosun 150 tl geliyor valla fara mum koyarım o parayı vermemçok para valla hepsiburada da 100 tl garantili set var iki kişi alsan 50 tl gelıyor hemde h4 uzun kısa bıraz daha kalıtelı olsun dersen ki bunu sadece fıyata bakarak soluyorum bence farkları yok kısı bası 75 dusuyor...
fazla abi bencede...adam vurdunuzda kan parasımı ödüyonuz len nedir öle 300 liralık setler falan...sanki cbf 600 he...
kanka sen bi eküri bul 100 liralık set al...Cİhanda fazla kitlemesin 25-30 işçilikden yapıversin...o da el emeği ayağına kitlemesin...
50 lira adam başına 25-30 da işçilik olsun bitsin 75-80 e...ederi budur abicim...
erdiye söledim ama şu sıralar durumu müsait değil eğer alırım derse alırız bakalım daha haber yok ondan
varsa alıcak ortak karar vererek alabılırız en az 100 en fazla 150 tl bi set hem garantili ucuza gelmiş olur...
hepimiz bi zenonlanalım yeriz köfteleri zenonları yakarak
maşallah kurbanda degıl emme ıyı gırıyonuz ortak xenona
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
üstad selamlar kunlandıgın cılanın marka modelını hurrıyetını belırtıp nerden temın edebılecegımı soyleyebılırsen cok sevınırım bızım takoza pasta attım cıla ıstıyor namussuz saygılar
dayu arkadaslara yardımcı ol xenonlansın butun cbfcıler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
nasıl yani bu saatte istanbul sokakları kuytu koseler varos mahalleler kopru altları tövbe tövbe cavus nörüyon bu saatte beyawww
ben adresi verdim artık herkesin keyfine ve bütçesine bakar bu iş...birde hacı zenon işi gece işi...gündüzcü genelde herkes...acil ihtiyac durumu yok...yaz geldi gün ışığı daha fazla artık...
kışında motoru fazla çıkarmıyorlar olsa da olur olmasa da şeklinde bir durum sözkonusu...
Abimi ziyaret ettim işyerinde hacı ana caddelerde takıldım...
evet üstad genelde gece kunlanım oluyor ıse motorda xenon %100 şart takmayan prostat olur valla valla çavus istanbulu cok ıyı ahım şahım bılmem emme hanı soyle bı bagdat caddesı etıler bebek fılan yapıp tikky kılıkla avculuga cıkmıssındır sen sımdı paparazilere sotelendiysen tvde izleriz gari seni
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)