mete_han, China is a good country to live in, for me it's cheap, but my salary is good, I have an apartment here and my wife is Chinese.
(mete_han Çin yaşamak için iyi bir ülke, benim için ucuz, maaşım iyi, burada bir apartman dairem var ve karım Çinli.)
Japan is very expensive, I could work there.
(Japonya çok pahalı, orada çalıştım)
Some Chinese bikes are good because they have a joint venture with Japanese companies so share Japans engineering skill.
(Bazı Çin motorları iyi çünkü Japon mühendislik becerileriyle montajlanıyorlar.)
Sundiro Honda = good
(Sundiro Honda= iyi) (Çevirenin notu:Bu durumda Bizim cbf150’de sundiro ve iyi demek ki)
Wuyang Honda= good
(Wuyang Honda=iyi)
Qingqi suzuki = OK
(iyi)
Other companies like Zongshen are bad because they have no connections with Japanese companies, their designs are stolen or old.
(Zonshen gibi diğer şirketler kötü çünkü Japon şirketlerince montajlanmıyorlar, dizaynları da eski ve sağlam değil)
I went to the Qingqi factory, they don't love motorcycles like we do, they work there to make money, their dreams are to buy a car.
(
Ben Qingqi Fabrikasına gittim, motosikletleri bizim gibi sevmiyorlar, bu iş orada sadece para için, onların rüyalarını araba almak süslüyor)
so if any of you buy Chinese bikes make sure they have a connection with Japan
(Bu yüzden bir Çin motosikleti alacaksanız eğer Japon mühendisliği ile montajlandığından emin olun)
Metehan senin için naçizane çevirmeye çalıştım elemanın yazdıklarını.
Adam gayet açık anlatmış aslında, bu arada bizim Sundiro Honda tarafından montajlanan cbf150'lerimiz de Ok almış kendisince sanırım.