Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 13:59
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
birol kardeş bu mercekli uzun kısa zenonun fiyatı nedir biliyormusun...gidip sadece kısa h4 zenon alıcaktım ama yaptımmı bunu yapmak daha mantıklı hem merceklı hemde yıldırım gibi sellektör kulağa hoş geliyor
Bu mercekler 20 tl'yede var 50 tl'yede.
Bunlardan hagisi güzel ise al derim.
http://www.sahibinden.com/hella_moto...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/far_sistem...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/orj_valeo_...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/xenon_uygu...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/toyota_ave...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/xenon_merc...QQdisplayitem?
facebook(Fazer Tutkunları)
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 14:01
-
21 Nisan 2010, 14:08
Düzelttim tekradan bak,kronik bir hata oldu kusura bakma.
-
21 Nisan 2010, 14:11
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
Düzelttim tekradan bak,kronik bir hata oldu kusura bakma.
tamamdır sağolasın aldığım zenon sete göre mercek alıcaz artık şu sirkeciye gidiyimde bi bakıyım neler var uzun kısa zenon bakıcam,uzun kısa h4 mü oluyodu sadece h7-h1 uzun kısa değil heralde?
-
21 Nisan 2010, 14:17
-
21 Nisan 2010, 14:18
Xenon konusu açılmışken genelde yanlış bilinen bir doğruyuda paylaşayım:
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
21 Nisan 2010, 14:27
-
21 Nisan 2010, 14:28
Ben 8000 k kullanıyorum,mavisimsi gibi benimde ampul,aydoğan güzel bir konuya deyinmiş,tam beyaz ışık isteyen 5000 k ideal bence.
-
21 Nisan 2010, 15:15
-
21 Nisan 2010, 16:13
mete abi evet kendim takıcam yaparım bu işi benim cuptan tecrubem varbirde mercekli olmasının iki nedeni var hem uzun kısa sellektor yapmak hemde muanede uzun kısa farım olucak sorunumda olmıcak...mercek takınca evet mercek perde gorevı yapıyor ışık yanıyor ama perdeleyerek kısalar yanmış oluyor benımde düşüncem o yönde ama sadece zenon takmak yerıne böle yapmak daha mantıklı gelıyor sonradan ugrasmıyım...
-
21 Nisan 2010, 16:27
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
21 Nisan 2010, 16:33
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
mete abi evet kendim takıcam yaparım bu işi benim cuptan tecrubem var
birde mercekli olmasının iki nedeni var hem uzun kısa sellektor yapmak hemde muanede uzun kısa farım olucak sorunumda olmıcak...mercek takınca evet mercek perde gorevı yapıyor ışık yanıyor ama perdeleyerek kısalar yanmış oluyor benımde düşüncem o yönde ama sadece zenon takmak yerıne böle yapmak daha mantıklı gelıyor sonradan ugrasmıyım...
yapabilirsen helal olsun kanka...ne mutlu sana...ama ben eline alacağını düşünmekteyim far atomunu... moralini bozmayımda çok hassas işler bak...hadi taktın sonra silikon uygulmasını bari güzel yap beklet ki ilk sarsıntıda yalan olmasın...severim özgüveni ama paramıda riske atmak istemem...
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
h4 zenon kullanırsan uzun kısan zaten olacak.. mercek ışığın dağılmasını engeller. vizede merceksiz zenonlar zaten geçmiyor
ben size başka bir şey söylüyeyim. merceği silikonla tutturacaksınız , far içindeki aynayı artık kullanmayacağından başka renk de olabilir ..
mercekli farlara takılan zenonların başka olduğunu duymuştum
farın içini yani aynasını inceleyin. aynanın üst kısmında tırtıklı bir alan var . bu tırtıklı alan zenon da duvara yansıttığınızda çizgi çizgi şekiller çıkartıyor. yani bizim motorların far aynaları zaten zenon için ideal bir şekil değil
bu mercek işini 3-4 aydır düşünüp hesaplıyorum. farı yerinden sökmek için yan krenajları sökmek ölüm geliyor. komple ön tarafı açmadan sadece farı almanın bir yöntemi varmı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
mercek de mi elektirik var ? mercek mi ileri geri hareket ediyor?
bunu ilk defa duydum
valla usta karıştırmayımda H4 galiba usun kısa olmayan tek...H7 arkasında bir uzantısı olan farklı bir model...far tasımız biraz garip duy yuvası zorluyor takmayı...mesela cbf 250 de o kadar basitmiş ki bu iş...o dediğin far atomunu sökmek srevis içinde zor...ve bildiğim kadarıyla hassasda bişey...zaten şu anki zenonu muayeneden sonra taktırdım...geçmeyeceğini biliyordum 2 ay sabrettim...
benim ışıkda dediğin gibi üst kısımda çizgili farklı prizmamsı şekiller yayıyor ama alt kısımdan ver coşkuyu durumu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
21 Nisan 2010, 16:41
Gözümü daha karartamadım ama karatırsam bir merceklide bana ısmarlayın.
Yan krenajları söksem zaten göstergeyi led yapacam ama nerdeee.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
21 Nisan 2010, 16:57
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
21 Nisan 2010, 17:17
Arkadaşlar bu arkadaşımız yapmış motoruna mercek far takılırken aynen bu uygulamaları bizde yapıcaz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ygulamasi.html
-
21 Nisan 2010, 21:14
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
peki o zenonların merceği bizim cbfin farına sığacakmı çok büyük değilmi?bugun sirkecide uzun kısa h4 sordum ampulden uzun kısa ampulun arkasında ufacık motoru var bunumu taksam yoksa merceklımı karar veremedım...aynı hesaba gelıyo dırek ampulden uzun kısa yapabılıyosun...
-
21 Nisan 2010, 22:41
olursa da merceklı olsun , ben zamanını beklemek degılde maddı olarak problemi çözmem lazım
kazadan dolayı degısen bı farım duruyor ilk önce eskı far tasında uygulayacagım iş garanti olsun
kalıcı olması rahata erdirmesi , kullanılırlıgı en yuksek olanı , cevreyede duyarlı olursa içimde rahat eder
-
22 Nisan 2010, 00:14
dün zenonu konşuk motor takıyor demiştim. metehan abi yanlış anladı galiba DB KONŞUK değil maltepe KONŞUK MOTOR Mehmet usta sanırım db nin babası veya akrabası zenonun markasını bilmiyorum ama h4 yani uzun kısa valla toplanıp gidersek indirim yaparmı bilmiyorum konuşmak lazım farın yanında dörtlü yaptırsak ne kadar olur dedim 20 tl ye yaparız dediler. bende kendim yapmayı çok düşündüm ama zaten arada çok bir fark yok bunlarla uğraşmaktansa daha cazip geliyor bana. ha bu arada kredi kartına taksitte yapıyorlar sanırım.
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
22 Nisan 2010, 00:40
Bizim bu cbf150 için;
Honda İnnova lar daki gibi yan sehpa (yan ayaklık) takılabılırmı arkadaslar.
Yan ayaklık acıkken motor calışmıyacak yani
Metehan abi ve diğer arkadaslar görüslerinizi bekliyorum
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
-
22 Nisan 2010, 09:50
Beşkazalı adlı üyeden alıntı
Bizim bu cbf150 için;
Honda İnnova lar daki gibi yan sehpa (yan ayaklık) takılabılırmı arkadaslar.
Yan ayaklık acıkken motor calışmıyacak yani
Metehan abi ve diğer arkadaslar görüslerinizi bekliyorum
Beşkazalı niye olmasın? Kendin yapamazsan bile ustalara yaptırabilirsin.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler