Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 01:59
balastı deponun altına sağ sol sinyalin oraya sabıtleyebılırsın. iyice bakarsan zaten anlayacaksın nereye tutturabıleceğını. bende ön tarafta 3 tane balas var hiçbiride gözükmüyor.
ampulün yanlarını yuvaya oturacak sekılde yankeskı kullanarak ufak ufak kırarsın.plastık oldugu ıcın sekıl verebılıyorsun. taktıktan sonrada sılıkonla sabıtlıyorsun.
benım ana far 8000k sisler 6000k 8000 bana daha güzel geliyor.
Reklamlar
-
21 Nisan 2010, 02:07
blue white adlı üyeden alıntı
balastı deponun altına sağ sol sinyalin oraya sabıtleyebılırsın. iyice bakarsan zaten anlayacaksın nereye tutturabıleceğını. bende ön tarafta 3 tane balas var hiçbiride gözükmüyor.
ampulün yanlarını yuvaya oturacak sekılde yankeskı kullanarak ufak ufak kırarsın.plastık oldugu ıcın sekıl verebılıyorsun. taktıktan sonrada sılıkonla sabıtlıyorsun.
benım ana far 8000k sisler 6000k 8000 bana daha güzel geliyor.
çok teşekkürler bugune kadar takmadığıma yanıyorum
ya baya bi araştırdım nette şu ilan var gerçekten söledikleri kadar kaliteliyse bundan başkasını almamak lazım yoksa sallıyolarmı hemen hemen hepsi aynı kalitedemi...?
http://www.sahibinden.com/xenon_far_...XQQdisplayitem
-
21 Nisan 2010, 02:26
tabııkı sallama. aynısı 100 tl. kalıteyıde takma. çin olsun olmasın. bende en pahalı m.tec xenon vardı balastı bozulmuştu. 2 yıldır cın malı kullanıyorum bu güne kadar hıc sorun olmadı. hepsi aynı kalıte.
-
21 Nisan 2010, 03:27
-
21 Nisan 2010, 03:56
muratgün adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum dostum bende h7 kısa sadece takmıstım 2009 un 10 nuncu ayında h.ı.d marka halen maşallah canavar gıbı bı sıkıntı yok ben kunlanıyorum kesınlıkle alacak arkadaslara oneririm
Banada kısa uzun Lazım 6000 k veya 10000k Lazım Fiyatı faazla olmucak. Önerebiliceğiniz Neler var teşekkürler.
-
21 Nisan 2010, 09:53
Ben fara xenon değilde koruma demirlerine sis takmak istiyorum ve isteidgim zaman acmak istedigim zaman kapatmak.
Birde sisfarları falan olan cbf yi gorunce gecen gün gece evden cıktım bir goldwing açmış ne varsa bütün ışıkları. Sisler farlar harbiden uzay mekiği gibi arkamdan geliyor aynadan ne geldiğini göremiyorsun bile bir ışık hüzmesi resmen benim motorun aydıtnlatması stat ışıkları yanında mum ışığı gibi kaldı yanımdan gecti gitti elamnda karizma tavan yapmış popusu selede durmuyor bile bir karış havada
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Nisan 2010, 10:38
muratgün adlı üyeden alıntı
valla kanka Z.Ö ve Z.S. olmak üzere ikiye ayrılıyor motosiklet özgçemişim...Zenondna önce ve zenondan sonra...gece makinayla takılıyorsanız (ihtiyac yoksa fantazidir ama söyleyim) yani hiç gece işim olmaz motorla diyorsan gerek yok...ama gün gelir bir geziden dönersin karanlığa kalırsın o zaman beni anlarsın...zenonsuz motora hayır...haydin hep beraber zenonlu aydınlık güzel günlere lay lay lomm...
zenon adlı üyeden alıntı
Sisler farlar harbiden uzay mekiği gibi arkamdan geliyor aynadan ne geldiğini göremiyorsun bile bir ışık hüzmesi resmen benim motorun aydıtnlatması stat ışıkları yanında mum ışığı gibi kaldı
yanımdan gecti gitti elamnda karizma tavan yapmış popusu selede durmuyor bile bir karış havada
komik anlatmışın hacım aynen öle...ama benim zenonlar ayarsız enerjide haberiniz olsun...Barış benim dalgayı nasıl taktıysa direkt göze hitap ediyor yani göz alıyor...mercekli merceksiz muhabbeti varmış bilemem ama benim ışıklar direkt küfre neden olan gruba giriyor...güneşten daha sert desem inanın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
21 Nisan 2010, 10:47
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Nisan 2010, 10:54
zenon adlı üyeden alıntı
Ya o göz alan özelikle araba farlarına varya yolda ne kaynıyorum içten içten. Onlarada kabaran birşeyler oluyor bende
sanki yolu aydınlatmıyorda uzaya mors alafesi ile mesaj gönderiyor dağları taşları aydınlatıyor.
Sende indir abiçim farlarını
karşıdan gelen güvercin gibi direk sana yönelirsen yazık olur sana
kanka ben şoförüm...taksiciler hep uzunlarla geziyor geceleri...öyler bir ayar verdirmişlerki hep göz alacak şekilde...bizi olay dikkat çekmek babında yaşamak için yani...o dediğin farların bendede olmasını hep isterim...fabrikasyonda olmalı ama...sonradan takıldımı nizami değil...çok bariz rahatsız edici...bi ayar veremiyorlar...bak lüks araclarda nasıl güzel ayar veriyorlar...lüks jeeplerde orjinal çoğu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
21 Nisan 2010, 10:54
Metehan abi senin far atomu emekliliğini doldurmuş galiba,far atomu değişmesi yerine fara mercek taktırsan hem daha karlı,hemde on numara aydınlatma olur,benim cbf 250'linin far derinliği kurtarsa hemen takıcam ama hiç bir şekilde olmuyor.
Mercekler hem ucuz aydınlatma ise süper.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
21 Nisan 2010, 11:05
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
Metehan abi senin far atomu emekliliğini doldurmuş galiba,far atomu değişmesi yerine fara mercek taktırsan hem daha karlı,hemde on numara aydınlatma olur,benim cbf 250'linin far derinliği kurtarsa hemen takıcam ama hiç bir şekilde olmuyor.
Mercekler hem ucuz aydınlatma ise süper.
hacı abi far atomum alttan delik...kafa koruma demirinin yanlış montajı yüzünden demir alttan plastiğe dayanmış ve delmiş...macunla kapandı...içi siyah pis durumda...olacağı yakında far atomunu değiştirmek olacak gideceği yere kadar artık..
bu mercek nedir kanka...onu bi açsana...bende ampul var sadece...mercek nereye takılcak sonradan...arkası silikonla kapandı...karınca olsda giremez içeri yani...gerimi sökcez...
-
21 Nisan 2010, 11:12
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
21 Nisan 2010, 11:19
-
21 Nisan 2010, 11:23
mete_han adlı üyeden alıntı
Aydoğancım fotolar yalan söylüyor inan realde inanılmaz faydalı...iş görüyorlar...
Ben de bu konuda hemfikirim zaten bizim açımızdan her halükarda süper iş görüyorlar.
Muratın xenonlu cbf ile ile yanyana yol alırken bu durumu zaten fark ettim. Benim standart S2 dandik ampul bildiğin mum ışığı gibi kaldı
Benim derdim sadece kendimizi düşünmeyelim, karşıdaki sürücülerden küfür yemeyelim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
21 Nisan 2010, 11:28
AydoganX adlı üyeden alıntı
Ben de bu konuda hemfikirim zaten bizim açımızdan her halükarda süper iş görüyorlar.
Muratın xenonlu cbf ile ile yanyana yol alırken bu durumu zaten fark ettim. Benim standart S2 dandik ampul bildiğin mum ışığı gibi kaldı
Benim derdim sadece kendimizi düşünmeyelim, karşıdaki sürücülerden küfür yemeyelim.
kanka o dediğin göz alma ve küfür yeme işi aslında araclar için ağır abi aküleri olan yüksek limitli şeyler kullananlar için geçerli...ve nasıl bir ayar veriyorlarsa artık iki ucu zenonlu değnek misali...ya en kuvvetlisi oluyor yeri gökü aydınlatıyor...ya da pasif kalıyor...ortası geneld eyok gibi...ya vasat ama resmi orjinal...ya da dikkat çekecek kadar heybetli oluyor bu aydınlatma işleri...bizim derdimiz görmek görülmek...ama arac sahiplerinin olayı genelde şov amaclı modifiye şeklinde...bu tip adamlar zaten öndeki aracın tamponuna dayanan kekoro tipler...ben araya dereye girdiğimde görünmek dikkat çekmek için taktım...
Barışda zaten Trakyaya akşam yolculuğu yaparken açıyor...
-
21 Nisan 2010, 11:35
mete_han adlı üyeden alıntı
Aydoğancım fotolar yalan söylüyor inan realde inanılmaz faydalı...iş görüyorlar...Barışda bende gece yoldayız...he sis farlarıyla destekli merceksiz far biraz abartı olabilir...ama tek fardaki merceksizlik sorun olmaz diye düşünüyorum...buda benimki..
İstanbuldayım ve mecburum...
bi gün ışığına bak birde zenon gücüne...hay babayın kemüğüne...
güneş ışığı beyaz ise bu ışık ACE beyazı olsa gerek...Ayşe Teyzenin beyazları bunlar...
Bende bundan isitiyom geçen şileden akşam üstü dondum allahtan önümde bir araba vardı benle aynı hızda gidiyordu.
ama çukur , tumsek gormediğimden biraz hoplama zıplamalı eğlenceli bir yol oldu.
-
21 Nisan 2010, 11:41
starblazer adlı üyeden alıntı
Bende bundan isitiyom geçen şileden akşam üstü dondum allahtan önümde bir araba vardı benle aynı hızda gidiyordu.
ama çukur , tumsek gormediğimden biraz hoplama zıplamalı eğlenceli bir yol oldu.
Hacı seni bu Riva Şile Çekmeköy şeytan üçgeninden kurtarmak lazım...eivm yakın diye paso ordasın...gel aslanım seni Çınarcığa götüreyim...gözünü göynün açılsın biraz...gel yiğidim...az açılalım...sende milli ol...
tel nonu silmişim aga özelden çaksana bi...
-
21 Nisan 2010, 12:59
AydoganX adlı üyeden alıntı
Şu anda ben de düşünmüyorum ama olursa mercekli olsun değil mi?
Bu ara uzun kısa mercekliye olursa daha iyi olur, muayene açısından.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
21 Nisan 2010, 13:35
facebook(Fazer Tutkunları)
-
21 Nisan 2010, 13:52
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
birol kardeş bu mercekli uzun kısa zenonun fiyatı nedir biliyormusun...gidip sadece kısa h4 zenon alıcaktım ama yaptımmı bunu yapmak daha mantıklı hem merceklı hemde yıldırım gibi sellektör kulağa hoş geliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler