Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi görürsün koruma demirlerinede sisleri koyucam onlarda zenon olcak şimşek gibi çakıcam geceleri
    arkalarada neon...offf...birde ses sistemi aciko kamacoki falan bas sistemleri anfiler...sonra açarsın damardan 100.8 radyo ilaçç...ca ca ca canbazzz...atadann müzikk ziyafetinini dinliyorsunuz falan...tam pavyon motoru olur...her türlü mücoo her türlüü...

ama o makinayla erdi seni kampüse sokmaz kanka benden söylemesi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkalarada neon...offf...birde ses sistemi aciko kamacoki falan bas sistemleri anfiler...sonra açarsın damardan 100.8 radyo ilaçç...ca ca ca canbazzz...atadann müzikk ziyafetinini dinliyorsunuz falan...tam pavyon motoru olur...her türlü mücoo her türlüü...

ama o makinayla erdi seni kampüse sokmaz kanka benden söylemesi...
    vur dedik oldurdun abi öle beni kimse biyere sokmaz zaten

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    CuBuF cular nasılsınız.Bizim topicdekiler uykuda
    HONDA

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iiidir ybrci kardeşsiz nasılsınız,sizin topictede bi sen aktifsin

napalım bizde zenonlanma derdindeyiz kaliteli zenon arıyorum ama bulamıyorum:(

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Arkadaşlar ben bundan önceki sayfalarda her seferinde yazmıştım xenon şart diye,
    ama kimisi çok dedi kimisi gerenk yok dedi,
    bende ses çıkarmadım, ben sakin biriyimdir, yılana dokunmayan bin yıl yaşar misali,

Size bundan sonra diyeceklerim var,
    xenon xenon deyipte benim yanıma gelemeyen olursa daha xenon demesin bu konuda orada burada,

bugun metehan abi aradı dedi mt de cbf 50 ler adam arıyor diye, bende olur dedim ama el emegi olur, uzun iş olur, 5 dakikalık işler değil dedim.

ben cbf 150 kullanırken xenon yoktu, vardıda ben bakmıyordum o zamanlar, ama şimdi cbf 250 kullanıyorum xenonsuz daha ne arabaya nede motosiklete binerim.
    ben önümü görmek isterim, gaz laması gibi değil.

Şimsi ise birkaç önerim var bunları siz seçeceksiniz ben size hizmet vereceğim,
    elbet bende her insan oğlu gibi tc vatandaşlarına yardım etme isterim,
    seçeneklere gelecek olursak:

1: xenonu alırsın uzun yada kısa ama hiç ellemeden bana getirirsin,
    düğmesi benden, takması benden, yakması benden,

2: getirirsin motosikleti bana her şeyi bana ait.

yada siz seçenek sunun ben onaylıyım,
    sonuçta ben buna zaman ayıracağım, emek vereceğim benim ev g.o.paşa da montajı evimin garajında yapacagım,
    müsait oldugum pazar günü görüşürüz, şu saatte buluşalım derim beraber yaparız,
    yok benim o güne zamanım yok derseniz, verirsiniz motosikleti, ben xenonu takar size istediginiz zaman teslim ederim.(aklınıza başka şey gelmesin,ısrar yok)

işçilik bedel ile ödenir, ben ise hizmet veririm, önünüzü aydınlatırım.

Unutmayın dünyada hiçkimse,
    hiçbir şeyi daha kötü yapmadan,
    daha ucuza satamaz,

bir malın sadece fiyatına bakıp almak,
    bazı hileleri peşinen kabul etmek ve kendini kandırmaktır.

karar sizin ben burdayım.

buda size kapak olsun .

98 Beygir.....

Motosikleti
    vur dedik oldurdun abi öle beni kimse biyere sokmaz zaten
    Mücahid seni düşünüyorumda pavyon motoruyla falan karizma sıfır aga...

olm bu Truvaya sen nası bindin o kadar zaman...

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı sizin okunma inanılmaz...bizde 10-15 kişi sürekli takip eder...edemezse hayatında eksiklik hisseder...sizde gogıldan giren herkes okur ama üye olmaz...

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben bundan önceki sayfalarda her seferinde yazmıştım xenon şart diye,
    ama kimisi çok dedi kimisi gerenk yok dedi,
    bende ses çıkarmadım, ben sakin biriyimdir, yılana dokunmayan bin yıl yaşar misali,

Size bundan sonra diyeceklerim var,
    xenon xenon deyipte benim yanıma gelemeyen olursa daha xenon demesin bu konuda orada burada,

bugun metehan abi aradı dedi mt de cbf 50 ler adam arıyor diye, bende olur dedim ama el emegi olur, uzun iş olur, 5 dakikalık işler değil dedim.

ben cbf 150 kullanırken xenon yoktu, vardıda ben bakmıyordum o zamanlar, ama şimdi cbf 250 kullanıyorum xenonsuz daha ne arabaya nede motosiklete binerim.
    ben önümü görmek isterim, gaz laması gibi değil.

Şimsi ise birkaç önerim var bunları siz seçeceksiniz ben size hizmet vereceğim,
    elbet bende her insan oğlu gibi tc vatandaşlarına yardım etme isterim,
    seçeneklere gelecek olursak:

1: xenonu alırsın uzun yada kısa ama hiç ellemeden bana getirirsin,
    düğmesi benden, takması benden, yakması benden,

2: getirirsin motosikleti bana her şeyi bana ait.

yada siz seçenek sunun ben onaylıyım,
    sonuçta ben buna zaman ayıracağım, emek vereceğim benim ev g.o.paşa da montajı evimin garajında yapacagım,
    müsait oldugum pazar günü görüşürüz, şu saatte buluşalım derim beraber yaparız,
    yok benim o güne zamanım yok derseniz, verirsiniz motosikleti, ben xenonu takar size istediginiz zaman teslim ederim.(aklınıza başka şey gelmesin,ısrar yok)

işçilik bedel ile ödenir, ben ise hizmet veririm, önünüzü aydınlatırım.

Unutmayın dünyada hiçkimse,
    hiçbir şeyi daha kötü yapmadan,
    daha ucuza satamaz,

bir malın sadece fiyatına bakıp almak,
    bazı hileleri peşinen kabul etmek ve kendini kandırmaktır.

karar sizin ben burdayım.

buda size kapak olsun .

Cihan ne istiyon onu söle...el emeğin nedir...millet bu hususta bişey bilmiyo...hangi ampulu alsın sana gelsinler...gidipde 250-300 liralık setemi girsinler ortak...ne alacaklarına dair bilgi versene...işler kaç saat sürer...

uzun kısa ister bizim mücahid...kıllısı olcak illa...

yaz telini millet seni her daim arayabilirmi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    mete aga duydumki trmvay önlerinde intahara kalkmıssın. cok cok gecmıs olsun

bende sımdı cektıgım fotoları koyayım dedım.resımler bıraz bulanık trıpotu taksaydım daha net olabılırdı. ıdare edın artık

aydogan duvarda ısıgın kesme durumunu sormustu. onun ıcınde duvarda cektım.

xenon şart beyler. gecenin gündüz olması için şart ..

Motosikleti
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete aga duydumki trmvay önlerinde intahara kalkmıssın. cok cok gecmıs olsun

]
    ulan totoş sen dügünlerde göbecik atarken mete kardeşin tahtalıköye gidiyordu...ne bi ararsın ne bi sorarsın...taktın aleti (zenonlarımı)bana çalışıyomu diye sormazsın...gavur oğlan barış...doyamadın dimi memleketine...olm özledik be Allahdan korkmazmısın...hadi gel pide döner ısmarlıcam sana...kuzular uyudu erdi müco süt oğlanlarının uykusu gelmiş...pide döner ısmarlayacak adam bulamıyom lan...gel iki erkek aksaraya akalım...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    cihan kardeş eyw sağolasın yardımcı olıcam demişsin ama ben bildiğin biyer önerebileceğin biyer olur demiştim zenonu almak için kaliteli olarak...kaç gündür araştırıyorum 200 tlyede var 300 tlyede ve bizi motorlara uzun kısa takılmıyormuş mete abi dedi uzun kısanın ampulu büyük oluyormuş bencede mantıklı sadece normal kısalara takmak mantıklı...şimdi şuna karar verdim 100 tl ile 120 tl arasında hid marka zenon var ve 2 yılda garantılı bunu alıp takmak sağlıklı olurmu bunu set halınde iki kişi alıcaz ortalama kişi başı 60 tl olucak yanlışmı dusunuyorum...

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    çalışıyormu diye sormam nasılsa bozulunca sen soracaksın ne oldu diye

işler yoğun turşu modundayım şuan usta yaw. ama bi akşam çıkalım gezintimizi yapalım ne dersin

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan totoş sen dügünlerde göbecik atarken mete kardeşin tahtalıköye gidiyordu...ne bi ararsın ne bi sorarsın...taktın aleti (zenonlarımı)bana çalışıyomu diye sormazsın...gavur oğlan barış...doyamadın dimi memleketine...olm özledik be Allahdan korkmazmısın...hadi gel pide döner ısmarlıcam sana...kuzular uyudu erdi müco süt oğlanlarının uykusu gelmiş...pide döner ısmarlayacak adam bulamıyom lan...gel iki erkek aksaraya akalım...
    bak abi şimdi olmadı sen ısmarlıcam demedinkiçıkabilseydim güzel olcaktı bi pideni yicektik

Motosikleti
    Cihan bi fiks menü yap aga...rakamı sabite bağla derim...uçanada kaçanada aynı fiyat olsun...yavrukurtlar ünicell tarifesinde...gencleri üzme abisi...onlar genc dimağ...zenonlarına zeval vermesin mevlam...aydınlık Türkiyenin zenonlu süt oğlanları onlar...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150

işler yoğun turşu modundayım şuan usta yaw. ama bi akşam çıkalım gezintimizi yapalım ne dersin
    vay hocam sizin zenonlar fenaymış tam istediğim şekilde olmuş koruma demirlerindeki sislerin fiyatı ne kadar acep

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------

aslında varya akuye direk nasıl bağlıcam bi bilsem kendim alır takarım zenonlarıaküyü boşaltmasın diye ne yapmak gerekiyor akuyle zenonun arasına???

Motosikleti

sanki ben gidiyom Trakyaya günübirlik...sende robotmusun birader...neyse malın garantisi bizzat benim diyosun yani...sana dedim balastı kendin ayarla diye...bana sorunlu balastı takarken hiç vicdanın sızlamadımı...kardeşime balas benden olsun demedin mi zalim Barış...

ben yandım siz yanmayın agalar...Barış benim aydınlık yarınlarımla oynadı...bir balastım bile yok anlıyormusun agaa...

ulan coştum be...

aga sorunsuz çalışıyor benim dalga motoru ellerinden öper...her uyanışında seni hatırlıyorum...

bak abi şimdi olmadı sen ısmarlıcam demedinkiçıkabilseydim güzel olcaktı bi pideni yicektik

valla demedim doğru...evdekilerden izin alıyon mu kanka net için...bi rkronometre aile şifresi falan varmı...hehehe...yaz gelsin kolaysa çıkma süt oğlan...erdi var ya tam arıza hacı...araca .ok atıyor halen...kendisi sütten çıkmış ak cbf 150ci...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------

[/COLOR]aslında varya akuye direk nasıl bağlıcam bi bilsem kendim alır takarım zenonlarıaküyü boşaltmasın diye ne yapmak gerekiyor akuyle zenonun arasına???
    he takarsın evet...olm neyi nereye takıyon...Barış ekmeğimizle oynuyon bak müşteriyi uyandırıyon...sonra müşteri kaliteli mal istiyor baş ağrısı...

neyse ben deli yorgunum sayın arkadaşlar...Allaha emanet olun...Barışıda Allah var özlemişim..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    şuan takılı olan 3 xenon da direk aküden bağlı. 5 ayı geçti heralde hiçbir sıkıntı yok.
    sisleride xenonlarıda aksaraydan aldım.en uygun orada çünkü. sisler 25tl ikisi.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    yok abi bu zamanda kendi işini kendin yap sistemi oluyor heralde alıcaz erdiyle set takıcam kendim sana dediğim gibi ya hid alıcaz yada ona benzer bişey bakalım ama güzel olcak temiz olcak...

Motosikleti
    yok abi bu zamanda kendi işini kendin yap sistemi oluyor heralde alıcaz erdiyle set takıcam kendim sana dediğim gibi ya hid alıcaz yada ona benzer bişey bakalım ama güzel olcak temiz olcak...
    Arkadaş ben Barışın zenonlar gibi mükemmel ışık veren görmedim...bir akşam geldi...o akşam galiba yerlerde kar vardı...yahu dedim bir uzay mekiği geliyor karşıdan...bu bu nedir bu şeklinde afallama oldu ilk bende...iş bilen bir dostum...tanıdığım için onu gerçekten şanslıyım...nasıl bir seçimse bu gerçekten harika iş çıkarmış...

bana müsade...iyigeceler...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    şuan takılı olan 3 xenon da direk aküden bağlı. 5 ayı geçti heralde hiçbir sıkıntı yok.
    sisleride xenonlarıda aksaraydan aldım.en uygun orada çünkü. sisler 25tl ikisi.

süpermiş abi bende bu şekil yapıcam heralde harika olmuş...direk aküye bağlı derken normal motor elektirik tesisatının akuye bağlı olduğu kablolarla beraber bağlasam sorun yok yani...

birde barış hocam zenonu ve sisileri aynı yerden aldınız heralde sirkecide nerden aldınız...yada ordai dukkanların genelde hepsinde varmıdır...

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    evet diğer kabloyla bağlayabilirsin sorun olmaz. sisleride xenonuda aksaraydan ama farklı yerlerden aldım. sisler çoğu aksesuarcıda mevcut.sirkecide biraz daha pahalı. xenonu aksarayda tek olarak alabilirsin.yani 1 balast 1 xenon. set almana gerek yok. 50 tl ye satıyorlar. heryerde yok tabi, 1*2 yerde ucuz diğerleri pahalı. cander otomotivi sor.sahilyoluna inerken sağa giriyorsun orada.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    evet diğer kabloyla bağlayabilirsin sorun olmaz. sisleride xenonuda aksaraydan ama farklı yerlerden aldım. sisler çoğu aksesuarcıda mevcut.sirkecide biraz daha pahalı. xenonu aksarayda tek olarak alabilirsin.yani 1 balast 1 xenon. set almana gerek yok. 50 tl ye satıyorlar. heryerde yok tabi, 1*2 yerde ucuz diğerleri pahalı. cander otomotivi sor.sahilyoluna inerken sağa giriyorsun orada.
    eyw çok teşekkürler,valla kendim yapıcam bu iş fazla bile uzun sürdüsize zahmet olmazsa şu sorularıma da cevap verirseniz zenonu benım motora takmış gibi duva ederim
    1.balastı nereye sabitliyim
    2.ampulun oldugu yeri ne ile oymam gerekiyor direk uymuyo sanırım zenon
    3.800k alsam sorun olurmu zenonu yada sizdeki kaç k...
    bunları kendim tecrube ederek yaparım ama bir sorun çıkmasın istiyorum ve kendim yapmak istiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler