Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Ben 1000 bakımına girdim, bu hafta sonuda Kardeşimle brahma armaya gidecez. KArdeşim 110 kg artısı olabilir. Bende 89 sen 90 de iki kişi 200 kg oluyor. Motorun icine edermiyiz? Motorbunu kaldırabilir mi?

2000 de tekrar bakıma gidecem bari kullanalım bir yerde bir sorun cıkarsa garanti doneminde cıksın
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam burdayım bu akşam abi hatta sen özelden bi msn versene kullanıyorsan
    dostum sende hemen takıcaksın heralde xeonu akşam cihan yazdıgında bize bi yol gösterir sen ben bide erdide alıcak bikaç kişi daha buluruz aynı yerden ucuza almış oluruz

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı abi akşam burayı takip et...Cihan girecek siteye...bu hususda birşeyler yazacak...Kendisi Bakırköyde evi Gazisomanpaşada...bu hususda sizlere yardımcıolacak...ister xenonu siz alın...ister o alsın...sizi ve motorunuzu aydınlatacak... işçiliğe kadar el atacak mevzuya...
    Peki Mete abi burdan parasını göndermiş olsak kargo yoluyla gönderile bilirmi,böyle bir imkanımız varmı?
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 1000 bakımına girdim, bu hafta sonuda Kardeşimle brahma armaya gidecez. KArdeşim 110 kg artısı olabilir. Bende 89 sen 90 de iki kişi 200 kg oluyor. Motorun icine edermiyiz? Motorbunu kaldırabilir mi?

2000 de tekrar bakıma gidecem bari kullanalım bir yerde bir sorun cıkarsa garanti doneminde cıksın
    hadi hayırlı olsun şimdi motoru sağır bırakmamaya bak devirli kullan motor gücünü hissetsinbide iki kişi bişecik olmaz ben 95 babam 95 geziyorum motor öyle dengeli gidiyorki sanki altımda varadero var yada transalp olsun

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlı olsun şimdi motoru sağır bırakmamaya bak devirli kullan motor gücünü hissetsinbide iki kişi bişecik olmaz ben 95 babam 95 geziyorum motor öyle dengeli gidiyorki sanki altımda varadero var yada transalp olsun
    İki kişili gittiğim var ama onceki arttım tüy sikletti 60-70 kg onunla bile durolar mükkemel yol tutuşu oluyor
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam burdayım bu akşam abi hatta sen özelden bi msn versene kullanıyorsan
    abi valla bu xenon mevzusu iice çorba oldu bügün erdiyle biyere gidip sorduk h4 uzun kısa 200 tl dedi ne malı bu dedim hepsi çin malı diyo adam birde balastını muşambayla sarmanız lazım dedi dedim bunların suda bile çalışması lazım bişey demedi,herneyse kadıkoyde bi yerde sordum netten 100 tl uzun kısa alman malı garantılı balastıda küçük olan var montaj dahil benim derdim hem kaliteli xeon alıp hemde kaliteli işcilikle takılması inş dediğin giib cihan bize yardımcı olur acil taktırmak istiyrm çok kötü durumdayım
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki Mete abi burdan parasını göndermiş olsak kargo yoluyla gönderile bilirmi,böyle bir imkanımız varmı?
    Şanveren ..müco...reborn...hacılar az sabredin akşam Cihan gelsin duruma el koysun...mevzu benden çıksın...bence siz organize olsun ortak alın seti...başka çare yok...

ister kendiniz alın ister o alsın... ama önemli olan işçilik beyler...silikon milikon bu işler ince işler...yanlış ellere vermeyin makinayı far atomunu elinize alırsınız...orjinal soketide takamazsınız ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    bende zenon baglamayı düşünüyorum..
    uygun fiyata bulursanız benide haberdar edin arkadaşlar..
    Metehan abime selamlar..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende zenon baglamayı düşünüyorum..
    uygun fiyata bulursanız benide haberdar edin arkadaşlar..
    Metehan abime selamlar..
    Hacı abi benim referansımla Cihan Başkan akşam sizden taleplerini iletecek...buyursunlar gelsinler Pazara işlerini halledeyim dedi...4-5 makinaya takabilirim dedi Pazar günü...ama hangi seti alırsını zbütçe nedir ben bilmem karışmam anlamam...

benim ameliyatı Barış yaptı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    mücahit, varadero olsun abicim varadero

toplu zenon takma şenliği var istanbulda. ismaille ben de mi atlayıp gelsek ne?

geceleri kullanmadığımdan bu tip sorunlarım olmuyor.

mimoza hocam, fotoğraf dönemi eskide kaldı. tatlı bir video kayıt alabilirsem paylaşmayı düşünüyorum

metehan hocam bu ayaklarımızın boyasını çıkarttığı yerler garantiye girmez değil mi?

ön amortisörlerin yağının kalınlığıyla oynayan, değiştiren var mıdır? fazla yumuşak. bir kere dibe vurdu diye kıllandım. sertleştirilse daha iyi gibi. yapılabilir mi?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

metehan hocam bu ayaklarımızın boyasını çıkarttığı yerler garantiye girmez değil mi?
    abi o kısmı bilemedim yav...yani akla zarar detaylar...zihni sinir poroceleri gibi bilemedim şimdi o detayı...

Motosikleti
    CBF 150
    arkadaşlar zenon olayı benimde gündemimde hafta sonu konşuk motora bakıma gittim onlara sordum h4 zenonu 150 tl ye takıyorlar..
    [/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı atakf1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler bruce ya anlamadığım nokta arkadaşlar bu cila işini neden abartıyosunuz ki.. yani ben motoru aldıktan 3-4 gün sona herzaman ki gibi evin önünde bahçede tam ortaya bırakıyordum o gün şiddetli fırtına ve yağmur olacağı sölendi bende kendi çapımda önlem almak için sera naylonuyla motoru resmen paketledim tek bi damla yağmur almasın diye.. neyse o akşam rahat bi şekilde uyuduktan sona sabah erken kalkıp hevesle naylonu sökmek istedim bide ne göreyim kocaman cbf 150 (belkide naylonun paraşüt etkisiyle) 5-6 mt yan tarafa resmen uçmuş.. öleki koruma demiri toprağa saplanmış... neyseki çizik bile yoktu ve full olan depodan bir damla bile benzin akmamıştı sadece sağ aynayı tekrar ayarladım... sona ertesi gün naylonsuz koydum aynı yere yine fırtına vardı.. sabah kalktığımda yine yan yatmıştı ama olduğu yere yani uçmamıştı.. koruma demiri biraz yamulmuş.. 1 ay sona sona ilk kez sağanak yağmur altında cbf 150 limle eve yetişmeye çalışıyorum hava karardı yerler kaygan duro lastiklerdende haberim yok kepez varyantı çıkış 4. virajda 5.vites 80kms süratle giderken önümdeki kamyon kaygan yolda resmen drift yapınca bende panikleyip ani yön değiştirdim o anda motor sağa yattı ıslak asvaltta dizlerimin üzerinde sürünürken cbf 150 im daireler çizerek ve havavi fişek tarzı kıvılcımlar çıkararak sürükleniyordu o an içimden pert oldu motor kahretsin dedim iki dizim kanıyor ayakkabımın biri yok şekilde yanına gittim makinanın 5. viteste hala teker dönüyodu.. oradan 2 km sona benzin istasyonunda durdum sadece egzozun en ucu sağ ayna ve koruma demirinin alt tarafı çizilmişti ve okadar kıvılcımı koruma demiri çıkarmıştı olan bana olmuştu ama yinede ALLAH korudu ve biyerlere çarpmadık... herkeze kazasız belasız ve dikkatli sürüşler diliyorum...
    Allah birdaha yaşatmasın böyle birşeyi ucuz atlatmışsın kardeşim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------

Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Double-Up cila alın arkadaşlar boya koruma özelliği var çok az birşey sürmenız yeterli ve cok uzun süre boyayı koruyor işlemi çok basit.küçük de bir tavsiyem var kask kullansanız da kullanmasanızda el ve yüzünüze nemlendirici sürmeden motora binmeyiniz rüzgar cildi kurutup erken yaşlanlanıp kırışmasına sebep oluyor her kez ufak bi nemlendirici alıp sepete koysun tavsiye sadece erken yaşlanmamak için çölde esen yel gibi geziyoz motorun üzerinde...
    Hmm anlaşıldı sadece motora cila yetmez,bizimde cilalanmamız lazım, bak bu makul gerçekten teşekkürler tavsiye için...
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı htokac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar zenon olayı benimde gündemimde hafta sonu konşuk motora bakıma gittim onlara sordum h4 zenonu 150 tl ye takıyorlar..
    kardeş bende perşembe 8.000 bakımına gitcem yanımda erdi de gelicek xeon uzun kısa dimi h4 kalitesi nedir servistekinin birde indirim yaparlarmı sana göre...

metehan abi sen ne dersin bu işe serviste taktırsak nasıl olur yoksa senin arkadaş daha mı sağlam ve ucuza gelir

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    takın takıstırın bakalım ey ahali . herkeze simdiden hayırlı olsun
    su ceza işi ne alemde orjinal far falan durumu vardıya
    topcase almayı dusunuyorum bende 35 cappa 160 lıra imis nasıl olur 42_46 lt liklerin yanından gecemiyorumda 35 lık kullanıslı olur mu

Motosikleti
    Alıntı htokac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bende perşembe 8.000 bakımına gitcem yanımda erdi de gelicek xeon uzun kısa dimi h4 kalitesi nedir servistekinin birde indirim yaparlarmı sana göre...

metehan abi sen ne dersin bu işe serviste taktırsak nasıl olur yoksa senin arkadaş daha mı sağlam ve ucuza gelir
    abiler DB Konşuk artık zenon takmıyor ve satmıyor...nedeni Ali Usta dışında bu işi kimsenin yapamadığı...zaman kaybettiriyor...para kazandırmıyor mevzu bu...Hem Ali Abide (beyaz kır saçlı bıyıklı olan) şu an serviste değil...

bu arada sizler set beğenin...marka arayanlar marka baksın her şeye eyvallah çekenlerde 100 liralık içinde 2 tane balastlı ampul bulunan H.I.D marka baksınlar...ben çok anlamadığım için bişey diyemiycem hacı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takın takıstırın bakalım ey ahali . herkeze simdiden hayırlı olsun
    su ceza işi ne alemde orjinal far falan durumu vardıya
    topcase almayı dusunuyorum bende 35 cappa 160 lıra imis nasıl olur 42_46 lt liklerin yanından gecemiyorumda 35 lık kullanıslı olur mu
    far atom yapısı nedeniyle H4 (uzun kısası olmayan) tavsiye ediliyor bildiğim...ötekinin arkasında çıkıntı varmış ve epey uğraştırıyormuş...benimkide uzun kısasız olandan zaten...

unutmadan en önemli detay açma kapama düğmesi olmalı...olmazsa aküyü elinize alırsınız...kesinlikle başınıza iş alırsınız...

yani aküden bağımsız düğmesi olmalı...motor ısınıp sağlıklı şarj yapmaya başladıktan sonra açılıp stopdan bir süre önce kapatılmalı...bu bana öğretilen kullanım şekli...

35 lik çanta ideal...ama uzun yola çıkacaksan incik boncuğun çoksa neden bir büyüğü 46 lık olmasın...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    abiler DB Konşuk artık zenon takmıyor ve satmıyor...nedeni Ali Usta dışında bu işi kimsenin yapamadığı...zaman kaybettiriyor...para kazandırmıyor mevzu bu...Hem Ali Abide (beyaz kır saçlı bıyıklı olan) şu an serviste değil...

bu arada sizler set beğenin...marka arayanlar marka baksın her şeye eyvallah çekenlerde 100 liralık içinde 2 tane balastlı ampul bulunan H.I.D marka baksınlar...ben çok anlamadığım için bişey diyemiycem hacı...
    abi işte sorun orda kaliteli st hangisi uzun kısa mı takmak lazım yoksa sadece kısalar yetermı cunku uzun kısa takınca bizim sellektor tusundan sellektor yapılmıyo...abi bizi bilgilendir su arkadası arada

Motosikleti

Şimdi Kasım Beyle görüştüm yazdıklarımı onayladı...yani servis takmıyor uğraşmıyor usta zaman kaybı olarak görüyor galiba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

abi işte sorun orda kaliteli st hangisi uzun kısa mı takmak lazım yoksa sadece kısalar yetermı cunku uzun kısa takınca bizim sellektor tusundan sellektor yapılmıyo...abi bizi bilgilendir su arkadası arada
    kanka valla bende bilmiyom ...hasılata bakarım ben... anlamadığım mevzular...ben işimi halletim benden sonra tufan yani...ama var ya gel sonra bana de ki abi gel bi pide döner daha ısmarlayım...

gelcekti akşam niki CİHAN...onla irtibata geçin hacım...yazcak az bekle...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Şimdi Kasım Beyle görüştüm yazdıklarımı onayladı...yani servis takmıyor uğraşmıyor usta zaman kaybı olarak görüyor galiba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

kanka valla bende bilmiyom ...hasılata bakarım ben... anlamadığım mevzular...ben işimi halletim benden sonra tufan yani...ama var ya gel sonra bana de ki abi gel bi pide döner daha ısmarlayım...

gelcekti akşam niki CİHAN...onla irtibata geçin hacım...yazcak az bekle...

abi sen kurtardın tabi bizi duşunmuyosunya bu akşam dayımla bi yere gittik yarım saat once geldım abi yolda farım gorunmuyor uzunları yakıyorum ondan da fayda yok aklıma senle gezerken ki halin geldi 100 metre oteden senin önünün aydınlık oludugu gorunuyor adama nur geliyo ya bu zenonla

cihan kardeş gelde artık yardım et bize

Motosikleti
    abi sen kurtardın tabi bizi duşunmuyosunya bu akşam dayımla bi yere gittik yarım saat once geldım abi yolda farım gorunmuyor uzunları yakıyorum ondan da fayda yok aklıma senle gezerken ki halin geldi 100 metre oteden senin önünün aydınlık oludugu gorunuyor adama nur geliyo ya bu zenonla

cihan kardeş gelde artık yardım et bize
    önümüz aydınlık kanka her türlüü...

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    önümüz aydınlık kanka her türlüü...
    abi görürsün koruma demirlerinede sisleri koyucam onlarda zenon olcak şimşek gibi çakıcam geceleri

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler