Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum aşağı yukarı benim cbf 150 de o kadar yol yaptı ama ben baya bi bastım ve rüzgara karşıydı en son gezimde örçtüm bunu
    ortalama kaç km ile gittiniz? rüzgarlı havada 80km bile çok sarsıyor insanı.Gerçi ben 80 den yukarı pek çıkmadım.Rodajda olmasına rağmen km de 73 binlira yakıyor şimdilik.Fakat çok şehir içine girmedim.Benzn İbresi kesinlikle yanıltıcı onuda söyliyim alıcak arkadaşlara.Son 250 km yi ibre en dipteyek yaptım
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dishy cok basit biz ingilizce cevap veriyoruz
    Onu anladık salak değiliz çok şükür..
    Topiğin amacını nerden anladı, sonuçta tamamen Türkçe sitemiz
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı lew242 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PIERzig, OK so made in China! These motorcycles, are from Sundiro Honda in Guangzhou Province or Honda near Shanghai? -- TRUE

I think Chinese bikes are usually better quality than Indian bikes. -- TRUE
    (yani demek oluyorki = bende zaten çin malı motosikletlerin hindistan üretimi olanlardan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum)

My bike cost 9,380 Chinese RMB which is 1,212.20 USD or 1,723.20 TRY Lira. -- UNFAIR :(

What tires do the CBF150 motorcycles come with in Turkey? -- DURO TYRES

I'm happy to have new friends from Turkey. --

bu arada koyu yatık yazılan yer de erol88 e kapak olsun.dünyanın öbür ucu bile biliyo neyin ne olduğunu...

ps... lew242, can u take some shots of your motorcycle and post them here?
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    arkadaslar benim motordaki ses çogaldı sanırım eksantrik zinciri bozuk servise gidiyorum ama 1000 de gel diyolar 1000 de gidicem motor 580 km oldu ancak bu arızanın bukmde olması ilginc geldi bana sogukken 15 dk hiç bisey yok hersey yolunda ama daha sonra gazla beraber zincirden cızırdama gibi garip bises geliyor ama motor sogukken hiç bisey yok basına gelen varmı eyer garantiye girmesse zincir ne kadardır acaba? acılıcak üst kapak cagresi yok o ses esliginde gercekten kullanamıcam tavsiyesi olan ??? varmı ne yapmalıyım arkadaslar??

Motosikleti
    honda cbr 125
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu anladık salak değiliz çok şükür..
    Topiğin amacını nerden anladı, sonuçta tamamen Türkçe sitemiz

bana topigin basligindan gayet anlasilir geldi: Honda CBF150

masalla akiili bi cekikmiş kendileri..
    bunlardan bisuru var tabi.. aralarinda akilli cikma ihtimali dusuk olsa bile cok sayida cikiyo

bu arada av babelfish veya google translator turkce - cince veya cince - turkce gelistirse de rahat etsek cekikler ile diyalog kurarken :]

Shakulin

Motosikleti
    KAWASAKI ZX636R
    bu motorun çin de yapıldığını biliyomuydunuz??

Motosikleti
    Honda CBF150
    http://www.honda-sundiro.com/product...46&p_sort_id=3

If you go here and click on the pictures, look at the handlebars and the RPM counter you will see they are different from the Turkish model. From the photos I have seen the bikes are identical in every other way.

There are at least 8 different colours available in China.

I have never seen this bike being ridden on the street here, the Chinese motorcycle market is very weak, they are getting rich and want to buy cars and not motorcycles. They have many old bikes, but they are not buying many new ones, the YBR125 is the most popular new bike.

The Chinese say that the CBF is different from normal bikes and they are worried about parts so they do not want to buy them.

I will get my bike tomorrow or the day after, I will take some photos when I get it.

The bike seems too expensive for you in Turkey, I would say 4,100 Liras is too much! 3000 Lira would be a fair price when you think of tax, shipping and profit.

Luxor, Duro tyres? The same as China, have any of you changed your tyres to others or are you happy with Duro? What about Michelin or Bridgestone or even Kenda?

I noticed the exhaust outlet is small has anyone changed their exhaust?

Motosikleti
    KAWASAKI ZX636R
    iyi sayılır dimi ybr nin yanında iyi

Motosikleti
    cbf 150 siyah
    aykan madem 1000 kmde gel diyorlar senin cok var daha bence git caz yap sesini yükselt yada aldıgın yere şikayetini bildir hadi giderken bi sorun oldu allah korusun 1000 imi beklemek lazım yani illa

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı lew242 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.honda-sundiro.com/product...46&p_sort_id=3

If you go here and click on the pictures, look at the handlebars and the RPM counter you will see they are different from the Turkish model. From the photos I have seen the bikes are identical in every other way.

There are at least 8 different colours available in China.

I have never seen this bike being ridden on the street here, the Chinese motorcycle market is very weak, they are getting rich and want to buy cars and not motorcycles. They have many old bikes, but they are not buying many new ones, the YBR125 is the most popular new bike.

The Chinese say that the CBF is different from normal bikes and they are worried about parts so they do not want to buy them.

I will get my bike tomorrow or the day after, I will take some photos when I get it.

The bike seems too expensive for you in Turkey, I would say 4,100 Liras is too much! 3000 Lira would be a fair price when you think of tax, shipping and profit.

Luxor, Duro tyres? The same as China, have any of you changed your tyres to others or are you happy with Duro? What about Michelin or Bridgestone or even Kenda?

I noticed the exhaust outlet is small has anyone changed their exhaust?
    beyler bizim kankaya Tarzan sitiliyle bişeyler anlatmaya çalışacağım...vereceği cevapda anlayamadığım yerleri siz anlatıverin ...

Hi lew...howe are you...I'm Mete Han...from İstanbul ...Honda ıs beatıful motocycles...no problem...perfect...ısnt'ıt...ok..

guestıon 1...Made ın Chına motocycles every bad.....

Honda(cbf 150..ınnova125.) a lıttle made in CHINA...ıs a perfect...but...

CHINA made Wuxy..Kınroad...Yuan...Zonghsen vs.vs. very very bad...WHY..

Chına Honda perfect...Chına Zonghsen Yuan vs vs bad...why...

guestion 2...Chına people howe happy...you are happy?...you are lıfe tıme bad or happy...

I love you Japan people...bıg ecenomy...perfect people...good people...You are love you Japanese...

by...

AnlayamadiĞim BÖlÜmlerİ Sİz Anlativerİn DemİŞİm Ya...orasi YanliŞ Oldu...anlayamadiĞim BÖlÜmlerİ Bana Sİz Anlatin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    yannız adam ıngılız
    cın e ıngılızce oretmenlıgı yapmaya gıtmıs
    tarzanca konusunda haklısın metehan
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yannız adam ıngılız
    cın e ıngılızce oretmenlıgı yapmaya gıtmıs
    tarzanca konusunda haklısın metehan
    ha herif birde İngiliz öylemi...harbi dumur oldum yani...2.soruda herife laf sokuyordum iyimi...Çinliler mutlumu diye...Ben japonları severim falan diyodum...neden kalitesiz ürünler üretiyorsunuz ambiansı yaptım...işte Türk aklı...hep çelme hep çelme...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin den yazdığını söyleyen bu dostumuz IP numarası Çin e ait bir IP.

Fake olma olasılığı az yani..
    ek bilgi; çin üzerinden proxy sunucu kullanılarak oradan bir IP varmış gibi girilebilir.
    https ile kullanıcı bağlanmadığı için djital dünyada herbişe olur
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bizim kankaya Tarzan sitiliyle bişeyler anlatmaya çalışacağım...vereceği cevapda anlayamadığım yerleri siz anlatıverin ...

Hi lew...howe are you...I'm Mete Han...from İstanbul ...Honda ıs beatıful motocycles...no problem...perfect...ısnt'ıt...ok..

guestıon 1...Made ın Chına motocycles every bad.....

Honda(cbf 150..ınnova125.) a lıttle made in CHINA...ıs a perfect...but...

CHINA made Wuxy..Kınroad...Yuan...Zonghsen vs.vs. very very bad...WHY..

Chına Honda perfect...Chına Zonghsen Yuan vs vs bad...why...

guestion 2...Chına people howe happy...are you happy?...you are lıfe tıme bad or happy...

I love you Japan people...bıg ecenomy...perfect people...good people...You are love you Japanese...

by...

AnlayamadiĞim BÖlÜmlerİ Sİz Anlativerİn DemİŞİm Ya...orasi YanliŞ Oldu...anlayamadiĞim BÖlÜmlerİ Bana Sİz Anlatin...

Kendinde inandın yani anlatmaya çalıştığına öylemi?......Da ne anlatmaya çalıştın adama anlamadım......

Tipik ingiliz düşüncesi..Ekonomik olsun isterse kötü olsun....İngilizlerin ellerinin sıkı olduğunu iskoçlar hariç herkes bilir....Onlarda kendileri sanarlar....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    kekocan dedimki...

Çinde HONDA iyiyse adam gibi mal çıkıyorsa neden diğer Çin markaları kötü dedim...Hondayı özel yapan ne dedim...sonuçta aynı mantık üretmiyormu...aynı zihniyet bu yamyam çinliler yuan vs zonghsenlerde neden aynı kaliteyi sunmuyorlar...

birde Çinde çinli olarak mutlu olup olmadığını sordum...yani kalabalık ya oralar...vs.vs...ama İngiliz çıktı iyimi...tam okumadım topiği tabi böyle oldu...

Motosikleti
    Honda CBF150
    mete_han, China is a good country to live in, for me it's cheap, but my salary is good, I have an apartment here and my wife is Chinese.

Japan is very expensive, I could work there.

Some Chinese bikes are good because they have a joint venture with Japanese companies so share Japans engineering skill.

Sundiro Honda = good
    Wuyang Honda= good
    Qingqi suzuki = OK

Other companies like Zongshen are bad because they have no connections with Japanese companies, their designs are stolen or old.

I went to the Qingqi factory, they don't love motorcycles like we do, they work there to make money, their dreams are to buy a car.

so if any of you buy Chinese bikes make sure they have a connection with Japan

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ya su adama türkce ögretsin biri buneya zaten canım sıkkınn....

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    hi lew242
    you can watch a friends hand-made exhaust video from here
    its a night time video, sorry for the darkness
    focus on sound
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Honda CBF150
    Luxor, Sounds nice. How was this done?

I did something like this on my old 125 which was a Sundiro Honda SDH125.

Do do the people who did this think that the bike is faster now or just louder?

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    Kolay Gelsİn Beyler Aslinda İnglİzce Anliorum Ama Çok Fazla Yazilar Var Tikandiim Yerler Var Tam Çevİrİrsenİz Bİzede İİ Olur Bu Arada Motorum 2250 Kmde BugÜn İlk Defa 125 Yaptim Yol Olsa Daha Yapardi Bİrazda Korktum YokuŞ AŞaĞa Tabİ Motorum Daha AÇilmadi 2 Bİn Km Sonra Daha İİ Olur DÜz Yolda 110 Yapio Fazla RÜzgar Olmazsa HoŞuma Gİttİ BugÜn

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler