Aslında pantolon alınması gereken bir parça.Enkötü şartlarda uzun yola giderken bulunmaz hint kumaşı gibi olur (gerçi bulunmayan hint kumaşıda bulunmuş )
En iyisi kask,mont,eldiven,dizlik...Arka sokağa giderken bile lazım diyorum
Aslında pantolon alınması gereken bir parça.Enkötü şartlarda uzun yola giderken bulunmaz hint kumaşı gibi olur (gerçi bulunmayan hint kumaşıda bulunmuş )
En iyisi kask,mont,eldiven,dizlik...Arka sokağa giderken bile lazım diyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Bu arada aklımdayken bir şıkırtı duyuyordum zincirdendir diye önemsemiyordumzincir dğeişti ses yine geliyordu...Dün akşam farkettim ki kappa çantamın 2 tane alt zemin kelepçesi yavaş yavaş çıkıyormuş...bugün hallettim mevzuyu...ben olsam bi göz atardım...çantanın alt tabanın alt kelepçelerine...ne alaka demeyin nerden nereye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaslar selamlar.
Zaten motorum var ama sehir ici icin 150-250 cc lik yakin mesafelerde, sehir icinde her gun kullanabilecegim, bana sorun cikarmayacak, az yakacak bir motor arayisi icerisindeyim. Sizce CBF 150 almak mantikli olur mu? Herhalde her gun kullanim icin alabilecegim en dayanikli motor budur diye dusunuyorum, yanlis dusunmuyorumdur umarim
Güzel bir gezi olmuş metehan abi.
Seninle bi hafta içi yapalım yine çınarcıklara doğru bir gezi.
facebook(Fazer Tutkunları)
Birolum siz esnafsınız...cumartesi pazar bile dükkandan ayrılamıyorsun bildiğim kadarıyla...Cihanın dünya umrunda değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
power 1 racing 10w-50 mi castrol
power 1 scooter 10 w-40 castrol
power 1 15w -40 castrol
bunların hangisi cbf 150 için uygun m.mucit sen samsunda castrol bulabiliyormusun yanturda yok sağlamda yok
koca memlekette castrol 15 50 yok birde ismail yazın bizim buralar çok sıcak olmuyor ama allah nasip ederse bakımları yaptırıp gideceğim yerler var 10/40 sentetik diyorlar daha iyi diyorlar ama ndense sizin ve senin dediklerin bana daha çok güven veriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
aa bak aklıma geldi atakente teyzemler oturuyo hondanın dıbınde fiyatını bılıyormusun yağın birde orda bütün parçalar mevcutmu ehliyet olmadığı için motorla servise gidemiyorum 50 km servisin bana uzaklığı çevirmeler falan oluyor allah izin ederse bu cumartesi sınavım var
çantanın oturduğu yerdeki 4 adet plastiki diyorsun sanırım, benim arkadanda bi çıtırtı geliyordu, ışık işi uğraşırken tablayı delerken gördümki o plastiklerden birisi yok, dedim sorun buradaymış demekki, musluk contalarından birini altına balli sürüp oraya yapıştırdım sorun çözüldü. merette tam oldu orası için üretilmiş gibi :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Yahu ben bu cbf150 farına uyuz oldum arkadaş,ne nalet,nekadar salakca bir sistem yapmış bunu yapan mühendis alçağı.
Gazdan elini çekiyosun anında önün zifiri,yahu kardeşim bu adam kalkış yaptıktan sonra hiçmi durmucak,hem görünürlüğü feci şekilde engelliyo,yüz yılın en salakca icadı bu bence gaz varsa ışık var gaz yoksa ışıkyok.
İçine tükürürüm böyle sistemin ben en kısa zamanda buna bir ayar vericem.
Ohhh bee rahatladım
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ilkel kelimesi az gelir bu olaya resmen motora far koymamış desek yeridir...tek çare zenon far gibi görünüyor hem gündüz kapalı olur farımız azda olsa benzinden tasarruf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
arkadaşlar cantları boyamak istiyorum bunu kaliteli nerde yapabiliriz bilgisi olan varmı çok fena kafaya takmış durumdayım
Vallahi benzini düşünmüyorum.
Geçenlerde dükkanı kapattım akşam saat 8:15 motoru çalıştırdım jikle falan filan derken motor ısındı.Jikleyi kapattım hafifi aragazı verdim farlar canlanıp geri söndü bir iki defa.
O esnada karşıdan bir aile geçiyordu tabi ben farketmedim. yanlarındaki bayanlar biraz afilli şu pahalı kadınlardan
Arkadaş herifler zınk diye durdular şöyle derinlemesine bana baktılar,tabi ben olayı çaktım ama bozmuyorum kendimi.Elimi kaldırdım motor ısınırken böyle yapıyo arada bir yanlış anlaşılma olmasın,hayırlı akşamlar,diyip gönderdim
Azdaha fara yumruğu indiricektim hırsımdan
Ağzıma gelen bütün erotik küfürleri saydım
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)