Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Nisan 2010, 11:47
superkaos adlı üyeden alıntı
Ewt kardeş il bakım 1.000'de ben cumrtesi günü götürcem 870 km benımkı 10 günde
ohh maşallah alah kaza bela vermesin daha çok kilometre yaparsın insallah
Reklamlar
-
12 Nisan 2010, 12:04
peyami adlı üyeden alıntı
evetttttt sana yanlış yazmışım........
-
12 Nisan 2010, 13:13
hayırlı olsun, tüm yeni motor alan arkadaşlara...
peyami motor yakıyor MAŞALLAH
-
12 Nisan 2010, 13:18
brkcrdk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, tüm yeni motor alan arkadaşlara...
peyami motor yakıyor MAŞALLAH
eyvallah hocam sağolsın.
-
12 Nisan 2010, 14:18
ohh maşallah alah kaza bela vermesin daha çok kilometre yaparsın insallah
eyw senin motorda da arka freni basınca tık tık die ses geliyomu balatadan???
-
12 Nisan 2010, 14:32
superkaos adlı üyeden alıntı
eyw senin motorda da arka freni basınca tık tık die ses geliyomu balatadan???
cumartesi ilk defa bindim o kadar heyecanlıdım. tam bilmiyorum ama gelmiyordu sanırım. ilk fırsatta dikkat ederim.
-
12 Nisan 2010, 14:55
Bizim CBFlerde neden on lastikle arka lastiklerin desenleri farklı?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Nisan 2010, 15:18
zenon adlı üyeden alıntı
Bizim CBFlerde neden on lastikle arka lastiklerin desenleri farklı?
aslında farklı değil, ön 80 arka 90 olduğu için önde tek kanal var arkada 3 kanal var. tabi birde ön ile arkanın dengesi tutunması vs farklı olduğu için farklı olmasıda lazım.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
12 Nisan 2010, 17:34
-
12 Nisan 2010, 17:36
metanecho adlı üyeden alıntı
aslında farklı değil, ön 80 arka 90 olduğu için önde tek kanal var arkada 3 kanal var. tabi birde ön ile arkanın dengesi tutunması vs farklı olduğu için farklı olmasıda lazım.
Ya dün dönüşta motoru biraz yatirimde dönim dedim ön teker bir karış bir kaydı akla gökü secer oldum ama kayıyormuş salak lastikler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Nisan 2010, 17:44
zenon adlı üyeden alıntı
Ya dün dönüşta motoru biraz yatirimde dönim dedim ön teker bir karış bir kaydı akla gökü secer oldum ama kayıyormuş salak lastikler.
Durolarla benimde başıma 2 defa geldi aynı durum. Birisinde kavşaktan sola dönecekken yatırdım hafif motoru hızım 10 yada 20
İki lastik birden sağa doğru sanırım 5cm civarı kaydı. Sol ayağımı yere koyarak dengemi sağlayabildim.
Motorunu yeni alan arkadaşlar en kısa zamanda Duro'ları değiştirmenizi tavsiye ederim
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
12 Nisan 2010, 17:46
-
12 Nisan 2010, 18:26
jr. adlı üyeden alıntı
bana bulaşmayın..
bugün hayallerimin motoru silverwing 600 abs kullandım...bir süre yastayım yazamayacağım
Mutlaka güzel motordur ama onun için kapalı bir garajın ve içi dolu bir cebe ihtiyacın olacak.
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, 2009 model 25000 deki motorumu yeni taşındığım evde koyacak yer ve evin yolunun aşırı bakımsız (balçık çamur yani, belediyenin yapmasını bekliyoruz) olmasından dolayı 2 hafta kadar önce sattım. Belediye yolumuzu yapınca inanırmısınız tekrar cbf 150 alıcam. Başka motoru gözüm görmüyor. Ben senede yeri geliyor 20-25 bin yapan insanım. Şehir içi de çok aktif kullandığımdan dolayı ve uzun yolda da beni üzmediğinden dolayı böyle düşünüyorum. 500-600 cc motoru şehir içi kullanımda ne kadar aktif kullanabilirsiniz değil mi =? Yakıt- Ağırlık- Yakıt ve bakım maliyetlerindeki maliyet düşünüldüğünde inanın uzun yol+şehir içi için cebinizin dostu cbf 150. Şimdilerde yolumuz yapılırsa hayallerimi 45 lt çanta demirli, koruma ve kafa grenaj koruma demrili, siyah depo kılıflı ve yüksek ön rüzgar camı olan sıfır km siyah bi cbf süslüyor.
Ne diyelim hayırlısı olsun. cbr125 in enjeksiyonlusu gelmiş, ister misin?
AydoganX adlı üyeden alıntı
Estağfirullah Ekmel. Lafı bile olmaz
18:40 ta motor üstünde olacağım doğru. İş çıkışı eve dönüş zamanım.
11'de ise yatmıştım. Doğru tahmin etmişsin
Yukarıda bi yerde de yazmıştım Ulusan'daki eleman bu sefer 15 liradan aşağı vermedi. Yine "Abi geçende almıştım 10 liradan 2 tane bu seferlikte ver" dedim ama nafile.
Keşke 10 lira olsaydıda 2 tane alsaydım ama ne yapalım. Nasip.
Hayırlı olsun Bujin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------
Hakkında hayırlısı olsun Ethem hocam.
Umarım gönlüne göre bulabilirsin, yalnız aklıma takıldı niye siyah ? kırmızı güzeldi
Kırmızıcılar siyahı seviyor, siyah motor sahipleride kırmızı güzel diyor.
Nasıl olacak bu iş
Bende gaza gelip platinyum buji takmıştım ama ucuzundan. Sonra tırsıp çıkardım ucuzundan normal bakır buji taktım. 5000 km götürsün yeter.
ngk bende almak isterdim ama 15 de sanki çok gibi.+ kargo benim için.
Benim de ilk düşüncem mavi bir motor almaktı, ona görekaskımı filan aldım. Ondan sonra kırmızı alamadım.
hocaseko adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cbf 150 de değişiklik olacak mı yada cbf 125 gelecek mi? bilen duyan var mı? spacy 110 gelmeyecek dediler,işte sitesinde var...valla bu honda yüzünden motor alamıyorum
sıra bu yazda cbf'ye gelmeyecek sanırım
Hocam 0 alacaksan zam gelmeden al derim yoksa cbf125 in gelmesini daha çok bekleriz.
jr. adlı üyeden alıntı
beni tanıyanlar inanır. benim cbf'de olmasını istediğim başka birşey yok.
sanırım benim beyni gizlice analiz ettiler. motoru ona göre yaptılar
Şimdi arka fren disk olsaydı fena mı olurdu. Yada fabrika lastiği michelin olsa idi. Veyahut far aydınlatması fabrika çıkışı xenon. Veyahut veyahut enjeksiyon,... Yok daha neler tövbe tövbe.
motorumun ilk resimleri
Hayırlı olsun.
aykan adlı üyeden alıntı
Tamamdır kardeş bi mesaj attım bu motorun bu ilanla hiçbir alakası yoktur diye değerlendirirler umarım ..bide ben 14000 de satmıştım burda km 7000 komik yani
İlanı pasif hale getirmişler.
AydoganX adlı üyeden alıntı
Durolarla benimde başıma 2 defa geldi aynı durum. Birisinde kavşaktan sola dönecekken yatırdım hafif motoru hızım 10 yada 20
İki lastik birden sağa doğru sanırım 5cm civarı kaydı. Sol ayağımı yere koyarak dengemi sağlayabildim.
Motorunu yeni alan arkadaşlar en kısa zamanda Duro'ları değiştirmenizi tavsiye ederim
michelin lastik 200 tl, kayma anı paha biçilemez.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
12 Nisan 2010, 18:42
-
12 Nisan 2010, 18:42
lastikleri ekimde değiştirmeyi düşnüyorum durolar yazı bitirir sert lastik yazın yağısta yok
-
12 Nisan 2010, 18:45
evet duroların maskesi soğuk havada düşüyor. soğukta dıriftler başlayınca paldır küldür aldık taktık ircleri.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
12 Nisan 2010, 21:15
jr. adlı üyeden alıntı
evet duroların maskesi soğuk havada düşüyor. soğukta dıriftler başlayınca paldır küldür aldık taktık ircleri.
benim arka lastik daha yeni önde hafif derin bir cizik var yazın tehlikeli olabilir diye düşünüyorum ön ve arka duro ama hiç güven vermiyor hele birde tecrübe pek olmayınca en ufak frende kayıyor. bir sıkıntı daha motora 4-5 gün binmediğimde çalıştırmak için uğraşıyorum niye bilmiyoırum buji olabilir yada hava ayarından. şu havalar bi düzelde bakıma alacağım motorumu.eğer hala sıkıntılarım devam ederse sizlerin tecrübesine dayanacağim by motoruyla aşk yaşayan jr sen hangi lastiği tavsiye edersin benim gibi acemi bir sürücüye... sen az yakan güvenli lastiklerden iyi anlarsın
-
12 Nisan 2010, 21:28
selam cbf'ci kardeşler 1 haftadır yazamıyordum sakaryadaydım sakaryadan geldım motorumu özlemiştim bugun binmek istiyordum ama çok fena soğuk almışım şuan yatıyorum
mimoza cbf benimde motor 1 haftadır çalışmıyordu geldiğimde dedim bi marşa basıyım çalışcakmı sorunsuz tek marşta aldı bujide de sorun olabilir aküde de cbfte tek korktğum şey ayak marşı olmadığı için çalıştırma problemio yüzden prize takılıp akü şarj eden cihazlar var onlardan alıcam yakın zamanda...birde bu lastik konusu çok sıkıntı imkanı olan değiştirsin hemen duroları,ben mişlen kullanıyorum çok memnunum ama bu lastikleri motoru aldığım arkadaş takmış 200 tl çok pahallı daha uygun ırc pirelli vs olabilir durolardan kat kat iyidirler ama paraya kıyıp mişlen alıp rahat rahat gezilebilirde denge viraj herşey çok değişiyo güven geliyo kendine...
-
12 Nisan 2010, 21:35
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
selam cbf'ci kardeşler 1 haftadır yazamıyordum sakaryadaydım sakaryadan geldım motorumu özlemiştim bugun binmek istiyordum ama çok fena soğuk almışım şuan yatıyorum
mimoza cbf benimde motor 1 haftadır çalışmıyordu geldiğimde dedim bi marşa basıyım çalışcakmı sorunsuz tek marşta aldı bujide de sorun olabilir aküde de cbfte tek korktğum şey ayak marşı olmadığı için çalıştırma problemi
o yüzden prize takılıp akü şarj eden cihazlar var onlardan alıcam yakın zamanda...birde bu lastik konusu çok sıkıntı imkanı olan değiştirsin hemen duroları,ben mişlen kullanıyorum çok memnunum ama bu lastikleri motoru aldığım arkadaş takmış 200 tl çok pahallı daha uygun ırc pirelli vs olabilir durolardan kat kat iyidirler ama paraya kıyıp mişlen alıp rahat rahat gezilebilirde denge viraj herşey çok değişiyo güven geliyo kendine...
teşekkür ediyorum aslında bende mişlenciyim arabama mişlen taktım 60 la kavşağa griyorum fren desen o biçim kaymak nedir bilmyor ama gel gelelim çok pahalı 200 iyi para hakkını veriyor o başka tabii bakalım bi arkadaşım var kar almam senden dedi verdim lastik ebatlarını yarın öbürgün haber verecek eğer çok tutmazsa mişlen alacağim hadi hayırlısı bakalım.havalar bu hafta soğuk olacak soğuk almışsan kendine dikkat et evde ilacın varmı varsa sen ismilerini yaz bende ne işe yaradığını söylerimmm
-
12 Nisan 2010, 22:03
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
mimoza cbf benimde motor 1 haftadır çalışmıyordu geldiğimde dedim bi marşa basıyım çalışcakmı sorunsuz tek marşta aldı bujide de sorun olabilir aküde de cbfte tek korktğum şey ayak marşı olmadığı için çalıştırma problemi
o yüzden prize takılıp akü şarj eden cihazlar var onlardan alıcam yakın zamanda...birde bu lastik konusu çok sıkıntı imkanı olan değiştirsin hemen duroları,ben mişlen kullanıyorum çok memnunum ama bu lastikleri motoru aldığım arkadaş takmış 200 tl çok pahallı daha uygun ırc pirelli vs olabilir durolardan kat kat iyidirler ama paraya kıyıp mişlen alıp rahat rahat gezilebilirde denge viraj herşey çok değişiyo güven geliyo kendine...
Geçmiş olsun Mücahit
Ayak marşına hiiiç takılma 3 metrelik düz alanda bile ayaklarla iteleyip çok kolay vurdurarak çalıştırılabiliyor Test edildi onaylandı.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler