Duro gerçekten acayip bir lastik...idareten kullanılır ama nasıl bir hamuru varsa yola yapışmıyor kızaklamaya müsait ıslak havada zaten Allaha emanet yolda gezinip yalpalıyor...
IRC de muamma usta ...servisin gazına söylemine geliyoruz hep...aslında var ya bir lastik testi yapılsa ya profesyonel anlamda...neyi kullansak diye bize yol gösteren biri bir araştırma olsa...
Hacı bak mişlen diyon ama 100 gayme çok geliyor bana...dün akşam Aydın Motora uğradım...Onlarda Unılı'yi övdü...ön arka 90 lira dedi...Aneste 105 lira diyor takma dahil...Aneste kurye firmalarına verdiklerini ve memnuniyetin fazla olduğunu söyledi...
Aydın Motordaki arkadaş asla kaymıyor tavsiye ediyorum diyor...ben kuryelere danışayım abicim...işin piri onlar...
kafam karıştı...ayrıca Pırellı MT 65 de 60-65 lira...o neden bu kadar ucuz sizce...
kanka tam sezona girdik makinayı kardeşine verdin...çok pişman olucan çoookk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar ailemin motora karşı direnişte olan kalesini içeriden yıktım. Herşeyim tamam bir motorum yok kaç ay daha minibüs 'e otobüs 'e para vereceğim yaaaa .. Para biriktirmem gerekiyor, ooofffff
Metehan abi aynı ses bendende geliyor ve delirtiyor adamı. Belirli bir devirdeyken, cızırrrrrr cızırrr şeklinde ön camdan geliyor ve elimi ön cama koyunca susuyor, seninkide bundan dimi? Nasıl birşey yapabiliriz buna sinirlerim bozuluyor.motorda yeniysen zaten viraja tedirgin girersin anlamazsın lastiğin kalitesini...birde sert girince arka atar hissedersin...bir ses duymadım hiç...veya bu ses olayına pek takmadığımdandır belki...tek gelen ses şu an ön camdaki titreme...araya bi sünger koymaya üşeniyorum...belli bir devirde yapıyor meret...motor freninde sabit hızda genelde...
ne kadar açığın var biraderim...ben yerinde olsam sıfır için değilde 2.el için para biriktirirdim...
Hacı çok basit...bir sünger alıcan...ne alırsan bir milyondan...o süngeri kesip o araya sıkıştırıcan...bir dahada uğraşmıcan...veya bez...
bana müsade iyiakşamlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaşlar cbf 150 de değişiklik olacak mı yada cbf 125 gelecek mi? bilen duyan var mı? spacy 110 gelmeyecek dediler,işte sitesinde var...valla bu honda yüzünden motor alamıyorum sıra bu yazda cbf'ye gelmeyecek sanırım
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
metehan abi mt 65 artık üretilmiyor. ondan ucuz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
keşke CBF 150 biraz daha hafif(daha fazla hız yapsa)ve arka freni disk olan bi motor olsaydı
herkesın cbf te olmasını istedigi bi seyler var ama bıraz daha hafıf olsa 100 e vrmdan savrulurdun .denge meselesınden agırlıgı
normalınden 10_ 15 km daha hızlı zorlanmadangıtse daha iyi olurdu fazlasıda goz cıkarmaz belkı ama cezaları beraberınde getırır
tam olarak onylandımı bılmıyorun ama cevre yollarda 90. ayrılmıs yollarda (otobanda )110 motorsiklete verılen son hız dı herhalde
cbf 250 dusuncesı vardı aklımda lakın kullanan arkadaslar seslı ve vibrasyon var diyor buyultucek olsam 250 olmaz herhalde ( cbf 150 nın rahtını bırakamam yada alısmısız bı kerem vibrasyon yada asırı ses benı deli ediyorrrr
beni tanıyanlar inanır. benim cbf'de olmasını istediğim başka birşey yok.
sanırım benim beyni gizlice analiz ettiler. motoru ona göre yaptılar
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ama abicim stoklarda binlercesi vardır...artık üretilmemesi bizi pek ilgilendirmez aslında...ama hamurunda kalite düşüklüğü mü var ki bu kadar ucuz...markanın uygun fiyatlı olmasına alışkın değiliz...
Unılı için Aydın Motor Sirkeci kesinlikle piyasadaki en iyi lastik dedi...kaymıyormuş...çok kalite ve ucuzmuş vs vs...aklınızda olsun...Anesde önerince ben düşünmeye başladım işin aslı...ama Pırellı takmak varkende aynı fiyata unılı munılı takmam...
ben de bu aralar lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum, PİRELLİ kullanan var mı? varsa nasıldır bu lastik memnuniyet dereceniz nedir?
selam cbf ailesi nasılsınız bakalım, çok uzun yazıyorsunuz artık ekisi kadar okuyamıyorum valla yalan yok
ethem abi niye sattın ki makinayı yaz geldi ne yapcan şimdi.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
arkadaşlar düşünen varsa özelden msj atabilirsiniz. yada siteden. http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
bılıosun bendekıler mt 65 yeni lastikler 1 aylık. ön freni dokundugum an yeri tutuyor, köklesem bile ön freni kaymıyor bende anlamadım :s ybr de kızak gibiydim. yeri tutuyor hele ön ve arka fren aynı anda orantılı kullanıldıgında anlık yavaslamada iyi, tek basına arka lastik kitlendiğinden ön freni daha cok kullanıyorum ben mt hoş bence, cukurlarda virazlarda lastigin yumusaklıgını hissediyorsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Merhaba arkadaşlar..
Bu lastik konusunda IRC markayı kullanan ve memnun olan varmı aramızda?
teşekkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
2-3 sayfa geriden okursan kaptanım bir çok marka hakkında yorumlar var.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)