Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dreksiyonda ön freni kısınca tık diye bir ses geliyordu böyle boşluk gibi usta sıktı biraz ama sanki hala devam ediyor sordum balatadan olabilir dedi sizce
    Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sık bırak sık bırak yapınca da tık tık şeklinde beste dahi yapılabiliyor değilmi :D bende de var o yaklaşık 15bin km dir, niyeyse hiçde üstünde durmadım, bak şimdi kıllandım neden acaba bilen varmıdır?
    Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen benimkide 15 binde tık tık edidyor usta direksiyon diyor ama sıkması biraz zahmetli gerçi sıktı biraz azaldı ama bu seferde balatanın sesi diyoo bende cok kıllandım :=
    Günaydın ahali;
    Arkadaşlar bu ses ön tekerlek rulmanlarından geliyor olabilir mi?

Bende de daha önce bu ses vardı sonra rulmanları değiştirdim baya boşluk olmuştu.
    Ama daha sonra sanki yine başladı. Gerçi bu değişimler esnasında tam gözlemleme yapamadım, yani emin değilim ama bir ihtimal ön tekerlek rulmanlarından dolayı olabilir.

Metanecho; yanlış hatırlamıyorsam sende değiştirmiştin ön rulmanları o zaman, dikkat etmişmiydin? Ön tekerlek rulmanlarını değiştirdikten sonra bu tık tık sesi yine varmıydı ?
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    Alıntı aydoganx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın ahali;
    arkadaşlar bu ses ön tekerlek rulmanlarından geliyor olabilir mi?

Bende de daha önce bu ses vardı sonra rulmanları değiştirdim baya boşluk olmuştu.
    Ama daha sonra sanki yine başladı. Gerçi bu değişimler esnasında tam gözlemleme yapamadım, yani emin değilim ama bir ihtimal ön tekerlek rulmanlarından dolayı olabilir.

Metanecho; yanlış hatırlamıyorsam sende değiştirmiştin ön rulmanları o zaman, dikkat etmişmiydin? ön tekerlek rulmanlarını değiştirdikten sonra bu tık tık sesi yine varmıydı ?
    bu hafta burada hep yağmur var rumlan nın ne olduğunu bilmiyorum ama ustaya soracağım inşallah önemli bir şey değildir

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    mimoza,

hocam bu motoruyla aşk yaşayan adam muhabbeti, atını seven kovboy hikayesine dönmesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

rulman işte hocam. tekerin göbeğinde duruyor. içinde bilyeler var. milin üzerinde tekerin dönmesini sağlıyor. biri üşenmezse rulman resmi koysun. hani veletken tornetlere teker yapardık bunlardan teknolojiye bak
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mimoza,

hocam bu motoruyla aşk yaşayan adam muhabbeti, atını seven kovboy hikayesine dönmesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

rulman işte hocam. tekerin göbeğinde duruyor. içinde bilyeler var. milin üzerinde tekerin dönmesini sağlıyor. biri üşenmezse rulman resmi koysun. hani veletken tornetlere teker yapardık bunlardan teknolojiye bak
    jr tamm olsun atını seven kovboy olsunda ondan sonrası ne olacak....bu at mutasyon geçire geçire klasik kovboy hikayesine dönmesinn sonraa

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    yok aydoğanx rulman ile alakalı bir konu değil bu, diskin oradan geliyor, sanki diskler tekeri kaparken iki metalin birbirine vurma sesi gibi bir ses, nasıl çözülür neden olur zararı varmıdır bilmiyorum ama.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

yok aydoğanx rulman ile alakalı bir konu değil bu, diskin oradan geliyor, sanki diskler tekeri kaparken iki metalin birbirine vurma sesi gibi bir ses, nasıl çözülür neden olur zararı varmıdır bilmiyorum ama.
    Sesi biliyorum şu anda bende duyuyorum o sesi zaten, tık tık diye, maneti biraz sıkınca geliyor, ön fren müşürünün tıkırtısından daha fazla duyulan bir ses.
    Hatta bugün sabah yola çıkarken ard arda 5-10 kez o tıkırtıyı yapıp sesin kaynağını bulmaya çalıştım ama beceremedim
    Bunun sebebi olarak, ya rulmanlardaki milimetrik bir boşluk yada ön amortisörün içindeki ufak bir miktar hava boşluğu aklıma geliyor.
    Kararsızım

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    benim rulman dağıldığında o ses yoktu, o yüzden rulman ile alakası yoktur diye düşünüyorum. o sesin kaynağını bende çok aradım tık tıklayarak hatta motordo 5 inince 15 :D denedim ama bulunmuyor :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    günaydın beyler...işten yeni geldim...birazdan yatarım...jr öyle yazmışın ki hacı gözlerim zaten açılmıyor okuyamadım...ama +1 diyorum...

muhtemelen mutluhanda ;) o zaman 50 liraya takmışlardı şimdi kaç liradır bilmiyorum.
    Bir ara Kızıltoprağa uğramak lazım...motor yine yağmurla birlikte eski kir çamurlu haline döndü..motör dediğin yazın temiz oluyor hacılar...kışın kafamı çevirip bakmıyorum inanın...

yine gaipten sesler duymaya başladınız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    arkadaşlar benim arabada vardı çok hafif bir ses, tarif ettiğiniz sese benzer, usta km teli demişti.. acaba km teli yapar mı motorlarda böyle bir ses?

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Merhaba arkadaşlar. bir suredir siteye giremiyordum... Simdi bişi sormak istiyorum. İki hafta kadar once 24.000 bakımı yaptırdım. Bakımdan once motorun uzerine hafif yattıgım zaman 120 yi gorurken Bakım sonrası aynı sartlarda 110-115 km gibi hızda kalıyor.. Bakımda yapılan işlemler.. (Motor aksamda yapılanlar)
    1. Subap ayarı yapıldı.
    2. Buji degişti
    3. Hava filitresi temizlendi.
    4. Karburator hava ayarı yapıldı.
    5. Yag degişti.

Bakım sonrası durumu servis yetkilisi ile konustum. Karburator ayarına tekrar baktı. Subap sesını dınledi ama bir sorun yok dedi... Ama sonuc degişmedi...
    Benzer bir durumla karşılasan var mı.???
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Alıntı brkcrdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim arabada vardı çok hafif bir ses, tarif ettiğiniz sese benzer, usta km teli demişti.. acaba km teli yapar mı motorlarda böyle bir ses?
    Yok hocam km. teli ile alakalı bir ses olabileceğini düşünmüyorum. Ama haftasonu tekrar inceleyeceğim bu sesi, km. rediktörünede dikkat ederim.
    Fikir için teşekkürler.

Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. bir suredir siteye giremiyordum... Simdi bişi sormak istiyorum. İki hafta kadar once 24.000 bakımı yaptırdım. Bakımdan once motorun uzerine hafif yattıgım zaman 120 yi gorurken Bakım sonrası aynı sartlarda 110-115 km gibi hızda kalıyor.. Bakımda yapılan işlemler.. (Motor aksamda yapılanlar)
    1. Subap ayarı yapıldı.
    2. Buji degişti
    3. Hava filitresi temizlendi.
    4. Karburator hava ayarı yapıldı.
    5. Yag degişti.

Bakım sonrası durumu servis yetkilisi ile konustum. Karburator ayarına tekrar baktı. Subap sesını dınledi ama bir sorun yok dedi... Ama sonuc degişmedi...
    Benzer bir durumla karşılasan var mı.???
    Merhaba Gezgin
    Subap ayarı hariç yazdığın maddelerin aynısını (filtrenin yenisini takmıştım) bende 16 bin bakımında kendim yaptım.
    Bahsettiğin gibi bakımdan sonra son hızımda biraz düşüklük olduğunu farkettim.

Önceki bakımlarımda da aynı durum olmuştu. Sebebini bilmiyorum ama mantıksız gelse de bizim motor temiz hava filtresini pek sevmiyor gibi

Fakat yeterki bakımlı olsunda varsın topspeed 5 km düşük olsun. Bakımdan sonra biraz km yaptıkça bu ufak nüansın düzeleceğini düşünüyorum ki önceden de bu şekilde olmuştu.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın beyler...işten yeni geldim...birazdan yatarım...jr öyle yazmışın ki hacı gözlerim zaten açılmıyor okuyamadım...ama +1 diyorum...

Bir ara Kızıltoprağa uğramak lazım...motor yine yağmurla birlikte eski kir çamurlu haline döndü..motör dediğin yazın temiz oluyor hacılar...kışın kafamı çevirip bakmıyorum inanın...

yine gaipten sesler duymaya başladınız...
    dayu evet benım elemanda mutluhandan almış koruma demırını manısadan gonderemıyoz istanbuldan cıkıyo kargo

noluyo bu arada garip sesler cıkmaya baslamıs bende paranoyak bi şekilde bakayım var mı o sesten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 ----------

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hocam km. teli ile alakalı bir ses olabileceğini düşünmüyorum. Ama haftasonu tekrar inceleyeceğim bu sesi, km. rediktörünede dikkat ederim.
    Fikir için teşekkürler.

Merhaba Gezgin
    Subap ayarı hariç yazdığın maddelerin aynısını (filtrenin yenisini takmıştım) bende 16 bin bakımında kendim yaptım.
    Bahsettiğin gibi bakımdan sonra son hızımda biraz düşüklük olduğunu farkettim.

Önceki bakımlarımda da aynı durum olmuştu. Sebebini bilmiyorum ama mantıksız gelse de bizim motor temiz hava filtresini pek sevmiyor gibi

Fakat yeterki bakımlı olsunda varsın topspeed 5 km düşük olsun. Bakımdan sonra biraz km yaptıkça bu ufak nüansın düzeleceğini düşünüyorum ki önceden de bu şekilde olmuştu.
    evet ismail aga manısadakı ustam cbf 150 nin yeni hava filtresini çok sevmedıgını soyleyıp eskı fıltreyı temızleyıp yerıne tekrardan takıp degıstırmemıstı bende sunu belırteyım ankaraya geldıkten sonra yaptıgım 22000 km bakımından sonra 100 gecerken acaıp bır zorlanma cekıyor motor manısadan ankaraya gelırken motorum 120km rahat goruyordu ancak su anda 100 ve cıvarı takılıyor kafasına göre takılıyor galıba

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ismail aga manısadakı ustam cbf 150 nin yeni hava filtresini çok sevmedıgını soyleyıp eskı fıltreyı temızleyıp yerıne tekrardan takıp degıstırmemıstı bende sunu belırteyım ankaraya geldıkten sonra yaptıgım 22000 km bakımından sonra 100 gecerken acaıp bır zorlanma cekıyor motor manısadan ankaraya gelırken motorum 120km rahat goruyordu ancak su anda 100 ve cıvarı takılıyor kafasına göre takılıyor galıba
    Murat kardeşim;
    Bakım sonrası ufak bir son hız düşüşü oluyor ama bu biraz km yaptıkça geçen bir durum. (belkide kullanılan yağın hava filtresinin bujinin rodajı yüzünden bile diyebiliriz ).

Ama senin son hız olayı, bence ön dişlinin bir diş küçük takılması yüzünden.
    Ön dişliyi ufak takınca motorun düşük hızlardaki atikliği çevikliği artmıştır ama son hız doğal olarak düşmüştür.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeni yağ incelmediği içindir sanırım hız düşmesi... yağ motora alıştıktan inceldikten sonra hız acılır gibime gelio =) buda Bİ TEORİ =)
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    şimdilik yok
    Murat kardeşim;
    Bakım sonrası ufak bir son hız düşüşü oluyor ama bu biraz km yaptıkça geçen bir durum. (belkide kullanılan yağın hava filtresinin bujinin rodajı yüzünden bile diyebiliriz ).

Ama senin son hız olayı, bence ön dişlinin bir diş küçük takılması yüzünden.
    Ön dişliyi ufak takınca motorun düşük hızlardaki atikliği çevikliği artmıştır ama son hız doğal olarak düşmüştür.
    valla hacı su anda daha test durumundayım ön dişli orjınal 15 iken suanda son bakımdan sonra 14 oldu son hızı halen test durumuna verıyorum ancak ara hızlanmalarda fark edilir bir degişikligin oldugunu fark ettım ancak 100 km cıvarına geldıgım zaman nazlanmaya baslıyor bakalım az bıraz daha km yapıp olmassa tekrar 15 dişli takıcagım belkı arkayıda 40 yada 38 e düsürebılırım bu arada bızım uzun yol performans bujısını nerden alabılırım aga bujının degısım zamanı geldıde

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    JR abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. CBF 150 de bnm canımı sıkan arka frenin kampana olması ve arkdaşlara sorduğumda ammman napcan o kurye motorunu fln demeleri Birkaç soru daha sorucam cbr 125in enjeksiyonlusuyla cbf 150yi karşılaştırırsak hangisi daha fazla yakıyor,ben 65-70 kiloyum ben CBF le düz yolda rüzgarda iyiyken en fazla kaç yapabilirim

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hacı su anda daha test durumundayım ön dişli orjınal 15 iken suanda son bakımdan sonra 14 oldu son hızı halen test durumuna verıyorum ancak ara hızlanmalarda fark edilir bir degişikligin oldugunu fark ettım ancak 100 km cıvarına geldıgım zaman nazlanmaya baslıyor bakalım az bıraz daha km yapıp olmassa tekrar 15 dişli takıcagım belkı arkayıda 40 yada 38 e düsürebılırım bu arada bızım uzun yol performans bujısını nerden alabılırım aga bujının degısım zamanı geldıde
    Kitapçıkta belirtilen "uzun süreli yüksek devirli" kullanım bujisi : CPR9EA-9
    Standart önerilen buji kodumuz ise CPR8EA-9

Uzun yol bujisinin faydası vs. gibi bir durum varmı yokmu bilmiyorum. Kullanan da pek kişi yok zaten. Çünkü buji Türkiye'de yok
    Ebay'de İngiltere'de bir satıcıda var. Yani yurtdışından sipariş vermek gerekiyor Murat

Eğer normal buji dersen Çankaya'da kawasaki yetkili servisi Ulusan Motor'dan almıştım ben. Yıba'da bulamamıştım. Yıba'daki satıcılara bakarsan sana CP8ea kodlu değişik bir buji veriyorlar ve "abi bu oluyor herkese veriyoruz al sende kullan" diyorlar ama buji çok önemli orijinal kodlu bujiden başka kullanmak motor sağlığı için ciddi tehlikeler doğurabilir. Gel bir de bunu Yıba'daki esnafa anlat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    JR abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. CBF 150 de bnm canımı sıkan arka frenin kampana olması ve arkdaşlara sorduğumda ammman napcan o kurye motorunu fln demeleri Birkaç soru daha sorucam cbr 125in enjeksiyonlusuyla cbf 150yi karşılaştırırsak hangisi daha fazla yakıyor,ben 65-70 kiloyum ben CBF le düz yolda rüzgarda iyiyken en fazla kaç yapabilirim
    Adrion Hoşgeldin.

CBF kurye motoru olabilir, bu durum motorun ne kadar sorunsuz ve yedek parçasının uygun fiyatlı olduğunun bir göstergesi.
    CBR125 ile en ufak bir düşmede aynalar ve grenajlar kırılsa ortalama 1000 liradan aşağı masrafın olmaz. Gösterge paneli, jant vs gibi parçalar aşırı pahalıdır. En son arka jant fiyatı 800-900 TL arası bir fiyattaydı.

CBR125'i "şekilli" gösteren en önemli özellikleri grenajlı olması. Unutmaki her motorcu düşmüştür yada düşecektir başka yolu yok bu işin
    Bu yüzden ne kadar az masraf o kadar iyi.

CBF150 ile bu sorunların hiçbirini yaşamazsın. Yedek parçası uygun fiyatlıdır.
    CBR125'in ve CBF150'nin üstüne binmeni öneririm. Aradaki kalıp , boyut farkını görünce zaten doğal olaark CBR125ten vazgeçersin.
    CBR benim eski BMX bisikletimi hatırlarıyor bana.

Teknik verilerine denilecek bişey yok. Gerçekten güzel alet.
    CBF150'ye göre avantajları, arka frenin disk olması ve su soğutma sistemi olması.
    Onun haricinde her yönden CBF150 öneririm. Seni üzmez. Gerçi şu ana kadar hava soğutmalı olan CBF150 ile 900 km civarı günlük yol yapan arkadaşlar oldu.
    Hiçbir sorun yaşayan olmadı. Yani hava soğutma aslında bir eksi değil.

Son hız konusuna küçük cc'de takılmamak lazım.
    CBF150 düz yolda son hızı 110-120 civarıdır.
    CBR125 in ise 10 yada 20 km. fazlası olur en fazla.

Son notum iki motorunda üstüne binmeden karar verme. Karar senin

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    abi senin bu yazdığın yazı benim cbf 150 almama neden olacak cbrye bindim harbiden bisiklet gibi ama şekilli ve hızlı motor ama cbf in parçası ucuz kendisi ucuz yakıtı az boyutu büyük dünyanın yükünü taşırsın
    peki enjeksiyonlu cbrnin yakıtı hakkında ne düşünüyorsunuz

Motosikleti
    şimdilik yok
    Kitapçıkta belirtilen "uzun süreli yüksek devirli" kullanım bujisi : CPR9EA-9
    Standart önerilen buji kodumuz ise CPR8EA-9

Uzun yol bujisinin faydası vs. gibi bir durum varmı yokmu bilmiyorum. Kullanan da pek kişi yok zaten. Çünkü buji Türkiye'de yok
    Ebay'de İngiltere'de bir satıcıda var. Yani yurtdışından sipariş vermek gerekiyor Murat

Eğer normal buji dersen Çankaya'da kawasaki yetkili servisi Ulusan Motor'dan almıştım ben. Yıba'da bulamamıştım. Yıba'daki satıcılara bakarsan sana CP8ea kodlu değişik bir buji veriyorlar ve "abi bu oluyor herkese veriyoruz al sende kullan" diyorlar ama buji çok önemli orijinal kodlu bujiden başka kullanmak motor sağlığı için ciddi tehlikeler doğurabilir. Gel bir de bunu Yıba'daki esnafa anlat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

Adrion Hoşgeldin.

CBF kurye motoru olabilir, bu durum motorun ne kadar sorunsuz ve yedek parçasının uygun fiyatlı olduğunun bir göstergesi.
    CBR125 ile en ufak bir düşmede aynalar ve grenajlar kırılsa ortalama 1000 liradan aşağı masrafın olmaz. Gösterge paneli, jant vs gibi parçalar aşırı pahalıdır. En son arka jant fiyatı 800-900 TL arası bir fiyattaydı.

CBR125'i "şekilli" gösteren en önemli özellikleri grenajlı olması. Unutmaki her motorcu düşmüştür yada düşecektir başka yolu yok bu işin
    Bu yüzden ne kadar az masraf o kadar iyi.

CBF150 ile bu sorunların hiçbirini yaşamazsın. Yedek parçası uygun fiyatlıdır.
    CBR125'in ve CBF150'nin üstüne binmeni öneririm. Aradaki kalıp , boyut farkını görünce zaten doğal olaark CBR125ten vazgeçersin.
    CBR benim eski BMX bisikletimi hatırlarıyor bana.

Teknik verilerine denilecek bişey yok. Gerçekten güzel alet.
    CBF150'ye göre avantajları, arka frenin disk olması ve su soğutma sistemi olması.
    Onun haricinde her yönden CBF150 öneririm. Seni üzmez. Gerçi şu ana kadar hava soğutmalı olan CBF150 ile 900 km civarı günlük yol yapan arkadaşlar oldu.
    Hiçbir sorun yaşayan olmadı. Yani hava soğutma aslında bir eksi değil.

Son hız konusuna küçük cc'de takılmamak lazım.
    CBF150 düz yolda son hızı 110-120 civarıdır.
    CBR125 in ise 10 yada 20 km. fazlası olur en fazla.

Son notum iki motorunda üstüne binmeden karar verme. Karar senin
    evet aga uzun yol bujısını ben manısada ve ızmırde baktım bulamamıstım demekkı desene bı yerlerde saklanmıs ingiltereyle ugrasmakta ezıyet sımdı yok ebaydı yok kargodu naklıyedı derken ben en guzelı yarın bı fırsat yaratıp eger yagmurda olmazsa ulusana gıdeyım hem motomaxsa da ugramak ıstıyordum baganeyle 2 sını bırden hallederım ordanda hızır ustanın oraya gecerım haa bu arada ısmaıl aga bu scorpıonun 750xlı beyaz bı kaskını gordum acaıp hosuma gıttı cok fena duruyo hem onu gormek ıstıyorum hemde dıfının yazlık eldıvenlerıne bakıcam bıde senın depo ustu cantanın modelı neydı tam olarak onada bı bakayım gıtmısken

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------

Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi senin bu yazdığın yazı benim cbf 150 almama neden olacak cbrye bindim harbiden bisiklet gibi ama şekilli ve hızlı motor ama cbf in parçası ucuz kendisi ucuz yakıtı az boyutu büyük dünyanın yükünü taşırsın
    peki enjeksiyonlu cbrnin yakıtı hakkında ne düşünüyorsunuz
    dostum bır oncekı motorum ''05 cbr 125 idi km nın yuksek ve modelının dusuk olması nedenıyle satmıstım genelde supersport tarzı motorlardan hoslanırdım ve sahıbı olmustum ancak fıkrım ve dusuncelerım degıstı benım anladıgım kadarı ıle scooterdan vıteslı motora gecıceksın ve allah gostermesın ufak bır temas ve kazada canın sıkılıp cebın uzulecek o yuzden varsın olsun sekılsız(kı bana gore yakısıklı kesınlıkle) ve son hız dusuk olsun ve 2 kısı uzun yolda senı cbr125 gıbı uzmesın (600km ankara- manısa yapmıstım cbr ıle) bakımı ve parcalarına tonla para dokmeyıp amacını yerıne getırsın kesınlıkle cbf 150 dıyorum ama ben tek kısı bınerım sekılde onemlı supersporttan hoslanıyorum dıyosan cbr 125 derım ama 0.km cbr 125 e o kadar para verıpte alısınca sıkılıp cc yukseltmeye kalktın mı nanay

Motosikleti
    honda CBF150
    konuyu bölmüyüm ama, bu gün benimde ilk motorum oldu cbf 150 aranızdayım inşallah

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler