Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail bize niye katılmadın? mangalın kralını yaktık.

erdi ben de istiyorum gönderebilir misin 2-3 tane?
    Evren AÖF sınavından sonra 4 gibi çıktım ben yola 6 civarında da Ankara'ya geldim.
    O saatlerde siz atraksiyonu bitirip bir cafeye geçmişsinizdir diye düşündüm.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gayet başarılı olmuş...bu Beşiktaşda reklamcıların profesyonel işlerinden biri olsa gerek...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Murat kardeşim. Sağolasın.

Görüşemiyoruz yaa, geçen hafta sonu benim AÖF sınavı vardı. Sınavdan çıkıncada bi dolanayım hemde kaskın uzun yoldaki durumunu denemek için Kırıkkaleye gittim geldim. 200km.

Elmadağın oradaki viyadükleri süper yapmışlar. O eski zigzaglı berbat yollardan arındırılmış yol. Uzuuun ve çok tatlı virajlar olmuş. Tapagaz motoru yatırarak viraj almanın tadına vardım
    110km/h ile viraj çok tatlı oluyormuş bee
    (Şehrin içinde bi tur attım geri döndüm deli mi neyim )

Görüşelim en kısa zamanda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------

Erdi camdaki Atatürk stikırı çok güzel olmuş. Ama sanki arka planı matlaştırmasan daha iyi olurdu

Bende Kırıkkale yolundan iki resim atıyım benim pasaklı motordan

he valla ismail sorma aga bende cok yogunum bu aralar bi yıgın angarya işlerle ugrasıp duruyorum göruselım valla olmassa bu hafta sonu valla kaskı cekmıssın ondan sonrada ver elını hem test hemde uzun yol yaw bi ara birlikte gıdelım ama sadece sehır ıcınde dolanıp gerı donmeyelım yaww o kadar yol gıdıp bısıyler yıyıp ıcıp oyle donelım ama

bu arada erdi cok guzel olmus boyle bı zamanda kesınlıkle mukemmel bır yorum olmus

Motosikleti
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buda taktıktan sonra(erdinin motor daha temiz duruyo daha 30 kmde)

Beyler benim kafam karıştı...Erdinin koruma demiri sandığım uzun olan galiba Mücahidinmiş...yanlışmıyım...bana uzun koruma demiri lazım...şu ankiler tam kare gibi...kırmızı depo pedi Erdininkiyse bu koruma demiri Müconunki...yani lafın kısası...

Üstteki fotoda görülen Mücahidin koruma demirinden hangi serviste bulabilirim...servis servismi gezcez agalar...biriniz bu koruma demiri mevzusuna bi el atsın...Mücahid 2.el aldığı için bilemez ondan size soruyorum...

işim düştü yav size...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yıldız ticarette 70 tl

http://www.sahibinden.com/cbf_150_gr...XQQdisplayitem

bu ılanda 35 tl aynımı acaba :S

grenaj koruam demiri normalde ne kadar?
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    meto dayu galıba motor koruma demırını dıyorsun zannımca ben oyle anladım su anda bende o demırlerden kunlanıyorum aldıgımda ustunde takılıydı bı bende oncekı sahıbı arkadasıma sorayım bakalım nerden kaca almıs koruma demırını

Motosikleti
    Honda CBF 150
    ismail bize niye katılmadın? mangalın kralını yaktık.

erdi ben de istiyorum gönderebilir misin 2-3 tane?
    abi göndermesine gönderirim, hatta 1 hafta bekle elden de getiririm, ailem Ankara'da, ben İstanbul'da okuyorum, ama uygulaması problem, adam 45 dk uğraştı cama onu uygulamak için, sıcak hava üfleyen aletle falan yaptı.
    [COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
    ::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    metehan, ben motoru mutluhandan almıştım orada dediğin demirden takıyorlardı zamanında.

aydoğan öle testlerinde bu tarafa da bekleriz :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    günaydın arkadaşlar bizim bi usta var istanbuldan gelirken bi tane çift tırnaklı buji getirmiş bu daha az yakar ve motorun daha iyi gitmesini sağlar dedi bilgisi olan varmı.birde benim zincir biraz sıkı sorun olurmu

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar bizim bi usta var istanbuldan gelirken bi tane çift tırnaklı buji getirmiş bu daha az yakar ve motorun daha iyi gitmesini sağlar dedi bilgisi olan varmı.birde benim zincir biraz sıkı sorun olurmu
    Çift tırnaklının belki etkisi olur ama pek fark edeceğini sanmam. Motosiklet çift sehpadayken zincirinde 1-2 cm boşluk olması gerekir. Çok gergin olması iyi değil.

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan, ben motoru mutluhandan almıştım orada dediğin demirden takıyorlardı zamanında.

Valla gayet güzel olur metanecho.
    Karabüğe günü birlik git gel yapılabilir aslında.
    Ankara-Karabük kaç km ve kaç saat sürüyor ortalama? Oraya gitmişken biraz daha yukarı çıkıp amasra tarafını görmeden olmaz ama

Bakalım inşallah nasip olurda kısa zamanda yaparım böyle bir tur.

Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çift tırnaklının belki etkisi olur ama pek fark edeceğini sanmam. Motosiklet çift sehpadayken zincirinde 1-2 cm boşluk olması gerekir. Çok gergin olması iyi değil.
    İbrahime katılıyorum. Çift tırnaklı bujinin bir yararı olup olmadığından emin değilim.
    Buji motor için hayati önemli bir parça, kitapçıktaki kodda olan bujiden (CPR8EA-9) başka buji kullanmayı tavsiye etmem.

Eğer olursa yine kitapçıkta "kesintisiz uzun yolda sürüş" bujisi olan CPR9EA-9 kodlu buji olabilir. Tabii ki markalar NGK.

Zincir boşluğu 1-2 cm civarında olmalı. Ama mümkünse zincir ayarına motor orta sehpada baktıktan sonra, motoru orta ayaktan indirip birisi üzerindeyken yani ağırlık verilmiş haldeyken zincir ayarına bakmak daha doğru olacaktır.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    günübirlik pek güzel olmaz aydoğanx ;) 220 km incirliden karabük. 3 saate yakın bir süre sürüyor.

amasra 100 km buraya, tabi ki bu tarafa geldiğin zaman karadenize çıkmak lazım ;)
    B rh(+)

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    dreksiyonda ön freni kısınca tık diye bir ses geliyordu böyle boşluk gibi usta sıktı biraz ama sanki hala devam ediyor sordum balatadan olabilir dedi sizce

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım Honda Beat var bende 16000 kmde bu haziran onu satıp cbr125 yada cbf150 almayı düşünüyorum arada 2 milyara yakın bir fiyat farkı var fakat sizlerinde görüşlerini istiyorum yakıt tüketimi max hız görünüm vs şeyler konusunda lütfen bana bu konuda yardımcı olun

Motosikleti
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yıldız ticarette 70 tl

http://www.sahibinden.com/cbf_150_gr...XQQdisplayitem

bu ılanda 35 tl aynımı acaba :S

grenaj koruam demiri normalde ne kadar?
    hadi len ne 70 i sallama...grenaj koruma demiri o fiyata ...

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meto dayu galıba motor koruma demırını dıyorsun zannımca ben oyle anladım su anda bende o demırlerden kunlanıyorum aldıgımda ustunde takılıydı bı bende oncekı sahıbı arkadasıma sorayım bakalım nerden kaca almıs koruma demırını
    soruver canım Manisadan kargoyla yollarsın...

Hacı bugün mücahidin makinanın ilk sahabısı Emreyi aradım...Mutluhandan almış...galiba aradığım demir Mutluhanda...

Motosikleti
    muhtemelen mutluhanda ;) o zaman 50 liraya takmışlardı şimdi kaç liradır bilmiyorum.
    B rh(+)

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Alıntı Adrion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım Honda Beat var bende 16000 kmde bu haziran onu satıp cbr125 yada cbf150 almayı düşünüyorum arada 2 milyara yakın bir fiyat farkı var fakat sizlerinde görüşlerini istiyorum yakıt tüketimi max hız görünüm vs şeyler konusunda lütfen bana bu konuda yardımcı olun
    hemen yardımcı olalım.

2 motor arasında görünüm olarak cbf 150 bence çok daha güzel. bu kısım, nasıl bir motor hayal ettiğine göre göreceli. ben varaderonun üzerine hayabusa verseler binmem.

aradaki 2 bin lira fark malzeme kalitesi için değer gibi görünse de, cbf'nin 10 kata kadar ucuz parçaları seni üzüp de 2 bin lira zarara sokup durumu eşitlemez. ya da cbf üzerindeyken bir parçaya gözün takılıp da "ula amma da dandik yapmışlar" demezsin. 600cü yol arkadaşlarım bile motorun görüntü harika diyorlar. onların derdi kalbindeki motoru cc'si.

maksimum hız bence düzdeki hızdır. 2 kişi düz yolda 110 civarında gaz kesiyorum. gitse gitse 5-10 daha gider.

her tarafına ne çanta takarsan tak ucuzu pahalısı sırıtmaz. dünyanın yükünü taşırsın. spor motorlarda yükünü koyacak yer bulamazsın depo üstü ya da sırt çantası denersin.

motor kullanıcıya enduro turink giriş segmenti havası verir. beklemeyeceğin kadar yere girer çıkar. asfaltta da alemin en konforlu motorudur.

hava soğutma seni asla yolda bırakmaz. motor da eksoz da bende el değmeyecek kadar bir türlü ısınmıyor.

100 kmde 2,6 lt yakıt tüketimine iki kişi binerek ulaşıyorum. eğer gitmeyi kafana koyarsan 13 litre depoyla 500 km civarı yol gidersin.

çevrenden kurye motoru eleştirileri duyabilirsin. önemli değil. parasını hakeden ender motorlardan birisidir. sürücüyü kendisine aşık eder. bir kaç ilave çantayla bu görünümden kurtarabilirsin.

ben de honda beatten gelmeyim. o motordan inip buna bir bindim. 1 senedir hala sırıtıyorum, büyütmeyi değiştirmeyi düşünmüyorum. her geçen gün daha "benim" oluyor.

cbr 125 sınıfının en iyi motorudur. 20 km daha hız yapar. ben kullanmadım bilmem.

cbf efendi kullananı tatmin eder, yakıtıyla mest etmesi de yanına kar kalır. ama cbr 125'ten spor motor tutkununun kolay sıkılacağını düşünürüm. geçiş motoruna da sıfır da o kadar para vermem. spor motorcular güç ve kas ister diye tahmin ediyorum.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    dreksiyonda ön freni kısınca tık diye bir ses geliyordu böyle boşluk gibi usta sıktı biraz ama sanki hala devam ediyor sordum balatadan olabilir dedi sizce
    sık bırak sık bırak yapınca da tık tık şeklinde beste dahi yapılabiliyor değilmi :D bende de var o yaklaşık 15bin km dir, niyeyse hiçde üstünde durmadım, bak şimdi kıllandım neden acaba bilen varmıdır?
    B rh(+)

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    sık bırak sık bırak yapınca da tık tık şeklinde beste dahi yapılabiliyor değilmi :D bende de var o yaklaşık 15bin km dir, niyeyse hiçde üstünde durmadım, bak şimdi kıllandım neden acaba bilen varmıdır?
    aynen benimkide 15 binde tık tık edidyor usta direksiyon diyor ama sıkması biraz zahmetli gerçi sıktı biraz azaldı ama bu seferde balatanın sesi diyoo bende cok kıllandım :=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:28 ----------

hemen yardımcı olalım.

2 motor arasında görünüm olarak cbf 150 bence çok daha güzel. bu kısım, nasıl bir motor hayal ettiğine göre göreceli. ben varaderonun üzerine hayabusa verseler binmem.

aradaki 2 bin lira fark malzeme kalitesi için değer gibi görünse de, cbf'nin 10 kata kadar ucuz parçaları seni üzüp de 2 bin lira zarara sokup durumu eşitlemez. ya da cbf üzerindeyken bir parçaya gözün takılıp da "ula amma da dandik yapmışlar" demezsin. 600cü yol arkadaşlarım bile motorun görüntü harika diyorlar. onların derdi kalbindeki motoru cc'si.

maksimum hız bence düzdeki hızdır. 2 kişi düz yolda 110 civarında gaz kesiyorum. gitse gitse 5-10 daha gider.

her tarafına ne çanta takarsan tak ucuzu pahalısı sırıtmaz. dünyanın yükünü taşırsın. spor motorlarda yükünü koyacak yer bulamazsın depo üstü ya da sırt çantası denersin.

motor kullanıcıya enduro turink giriş segmenti havası verir. beklemeyeceğin kadar yere girer çıkar. asfaltta da alemin en konforlu motorudur.

hava soğutma seni asla yolda bırakmaz. motor da eksoz da bende el değmeyecek kadar bir türlü ısınmıyor.

100 kmde 2,6 lt yakıt tüketimine iki kişi binerek ulaşıyorum. eğer gitmeyi kafana koyarsan 13 litre depoyla 500 km civarı yol gidersin.

çevrenden kurye motoru eleştirileri duyabilirsin. önemli değil. parasını hakeden ender motorlardan birisidir. sürücüyü kendisine aşık eder. bir kaç ilave çantayla bu görünümden kurtarabilirsin.

ben de honda beatten gelmeyim. o motordan inip buna bir bindim. 1 senedir hala sırıtıyorum, büyütmeyi değiştirmeyi düşünmüyorum. her geçen gün daha "benim" oluyor.

cbr 125 sınıfının en iyi motorudur. 20 km daha hız yapar. ben kullanmadım bilmem.

cbf efendi kullananı tatmin eder, yakıtıyla mest etmesi de yanına kar kalır. ama cbr 125'ten spor motor tutkununun kolay sıkılacağını düşünürüm. geçiş motoruna da sıfır da o kadar para vermem. spor motorcular güç ve kas ister diye tahmin ediyorum.
    bay J.R motoruyla aşk yaşıyan adam bütün dediklerine katılıyorum daha ucuz motor alabılırsınız ama cbf hem yakıt olarak hem parça hemde sürüş keyfi olarak ilerleyen zaman içinde o farkı fazlası ile cebinize bırakıyor.Gerekli açıklamayı yapan motoruyla aşk yaşayan bay J.R teşekkür ediyoruz....

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    yorumlara bakkk....
    ben de özellikle bu motoru alırken görüntüsü, yakıtı, rahatlığı ve dayanıklılığı için aldım, şu ana kadar bu beklentilerimde beni hiç üzmedi... maşallahhh (gerçi km:3900 ama olsun) üzeceğini de zannetmiyorum...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler