Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf150
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    Hemşerim teşekkür ediyorum şu resim yüklemeyi bir türlü becemredim

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    Arkadaşlar günaydın,bugün inş alıcam motorumu yalnız bayi noter vekaletname işlemini benim yapmamı istedi kendilerinin yapması gerekmiyor mu bu işlemi??0 motor cbf 150

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar günaydın,bugün inş alıcam motorumu yalnız bayi noter vekaletname işlemini benim yapmamı istedi kendilerinin yapması gerekmiyor mu bu işlemi??0 motor cbf 150
    Ben alırken sadece bi trafiğe gidip imza attığımızı hatırlıyorum.Onun dışında bişey yapmadım.Motosiklet hazır gel al dediler.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu farklı ve iyimiş be ama baya buyuk....
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Honda Ncx700
    notere senın gitmen gerekiyo dediler mototalden alıyorum,vekalet ücretini ben vercekmisşim,bana verdikelri fiyattan düşmişcekler

Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    notere senın gitmen gerekiyo dediler mototalden alıyorum,vekalet ücretini ben vercekmisşim,bana verdikelri fiyattan düşmişcekler
    Eğer vekalet ücreti vereceksen senin hiçbir şeye dokunmadan (emniyete vs. gitmeden) bayiden ruhsatı alman gerekiyor. Çünkü sen vekalet vererek onlara senin adına işlem yapabilme yetkisi veriyorsun.

Yok vekalet ücreti vermeyim dersen işlemleri onlar halleder.
    Ama yine ruhsat vs çıkarma parası diye ücret alırlar.
    "şu saatte emniyete gel, bir imza at gerisine karışma" derler.

"Hiçbişey istemiyorum benim faturamı , uygunluk belgemi vs. evraklarımı verin ben hallederim ruhsat işlemlerini" dersen toplamda 120 lira civarına tüm işlemlerini halledersin. Bayi bu işlemler için 200 lira gibi bir ücret istiyor.

Tercih senin. En azından buradaki sistem böyleydi.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    Honda Ncx700
    anahtar teslim alıyosun ve başka bayileri aradım, biz hallediyoruz her şeyi diyolar sen 0 motor alıyosun her şeyi bayini halletmesi gerekmezmi ewt onlarda öle diyo vekalet işini sen hallediyosun geri kalanını biz hallediyoruz dediler.
    ben arab alırkende notere gitğimi hatırlmaıyorum 0 alıyosun sonuçta

noter 40 lira vekalet ücreti

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    o brandanın altında bir cbf 150 mi duruyor. sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum bir türlü canlandıramadım ya

arkada buzdolabı gibi bir kutu olmalı.

bu branda çok mu bol normal mi? bir de su geçirmez mi? bir de makinede yıkadım mı gider mi malzeme? ben sadece durulaa modunda atıyorum makineye tozunu toprağını alıyor.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Honda Ncx700
    noteri aradım sistem değişmiş,notere o km aracı alırken illaki kişinin gitmesi gerekiyormuş,
    bayi senin adına gelemiyomus birisine vekalet etmen ve o kişininişlmleri başlatması gerekiyomuş noter ücreti sizden çıkıyor.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o brandanın altında bir cbf 150 mi duruyor. Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum bir türlü canlandıramadım ya

Arkada buzdolabı gibi bir kutu olmalı.

Bu branda çok mu bol normal mi? Bir de su geçirmez mi? Bir de makinede yıkadım mı gider mi malzeme? Ben sadece durulaa modunda atıyorum makineye tozunu toprağını alıyor.
    evet altında cbf 150 var ben hiç yıkabadım ama makinede yıkarsan pranda özlliğini kaybeder su tutacaksın güneşe asacaksın sonra iki sirkeler bezle üzerinden gçersin su geçirmez arkadaşım çok özendi onun için ama biraz kalın j.r ama ben memnunum seini istediğin bir model varsa yolla bana aynısını uygun bir fıyata yaptırır yololarım BAŞKA RESİMLER DE VAR AMA KOYAMADIM ONLARIDA GÖRÜRSEN SENİ AYDINLATIR.....

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tamam kardeş çok sağol ben biraz bakınayım da olmadı öyle yaparız fiyatı uygun.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jr. eyvallah sağolasın yolculuk iyidi dönüşte biraz üşümemizi saymazsak.

muratgun, o köpek stickerına baktımda bulamadım, daha doğrusu aynısının beyazını buldum ama 15 cm genişliğinde :D

buyur:

http://cgi.ebay.com/284C-Big-Bull-Do...item255777b89f
    ekmel beyaz daha iyi olur kırmızı beyaz uyum saglarım ancak 15 cm seninki kaç santimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

tamam kardeş çok sağol ben biraz bakınayım da olmadı öyle yaparız fiyatı uygun.
    bende heldin brandasını kunlanıyorum 1.5 sene fılan oldu alalı cok memnunum 3 tane motor nasıplendı o brandaylan valla hos gercı sımdı manısada bırakmısım emme

Motosikleti
    Honda Ncx700
    25 liraya aldım sirkeciden bayiden baya iyi x large alıyosunuz çantayla cbf'e tam oluyo

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    murat, benimki 5 cm falan bişey heralde küçük yani, onu da geçen sene tankpad aldığımda satıcı tankpad le birlikte göndermişti. kimdi neydi hatırlasam sorardık aynısından istiyoruz diye :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    [IMG]http://[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

[IMG]http://][/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

[IMG]http://][/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

koruma demirinin esli hali yenisini hafta sonu takacağım..... zaten binemıyorum hava yağmurlu :(

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hule bamya muhabbeti olmuş burada nçk nçk nçk

hah bu foto daha aydınlatıcı oldu. bu çanta için çıkıntı yapması şahane olmuş. benim çanta yüzünden large branda dar geliyor motora ne biçim iştir. şunu çantalı motora göre yap bolsa bol kalsın ya.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    hule bamya muhabbeti olmuş burada nçk nçk nçk

hah bu foto daha aydınlatıcı oldu. bu çanta için çıkıntı yapması şahane olmuş. benim çanta yüzünden large branda dar geliyor motora ne biçim iştir. şunu çantalı motora göre yap bolsa bol kalsın ya.
    ben arkadşa bıraktım motoru o kafasına göre dikmiş ilk başta sevmedim ama bu şekilde daha kip ve orjinal oldu beğenmezsen yeni yaparım dedi katlaması biraz gıcık ama onun dışında çok memnunum.iki yerden sıkmalı hem motoru kapatıyor en altaki de ziciri arka tekerei kapatıyor fren diski ayaklık har yer kapalı sadece lastik kalıyor altu üstü branda ama çift lastik olması ve bu şekilde dikilmiş olması yağmur çamur fırtına rüzgardan iyi koruyor

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    evet harika duruyor. brandayı ben katlamam hiç buruştur salla =)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    selamlar arkadaşlar, nasılsınız? uzun süredir yazamıyordum, baya işlerim yoğundu ama sizinleyim artık ve bir sorunum var =) arkadaşlar direksiyon kilidi daha öncesinde yapabiliyordum ama bir arabaya hafiften vurdum direk bodozlama girdim anlayacağınız ve sonrasında kilidi bastırıp direksiyon kilidi yapmak istediğimde kilit yarıya kadar dönüyor, sonrası yok... sebebi ne olabilir?
    [COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
    ::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)

Bu Konudaki Etiketler