son o duvar tarafına güzel bi kulube yap motor için sonra kilitle kapısını olsun bitsinbugun bende çıktım dısarı bı 20 km gitmişimdir yagmur yagdı yagıcak ama allaha sukur yakalanmadım.yagmur yagmasın artıkhep güneş olsun
son o duvar tarafına güzel bi kulube yap motor için sonra kilitle kapısını olsun bitsinbugun bende çıktım dısarı bı 20 km gitmişimdir yagmur yagdı yagıcak ama allaha sukur yakalanmadım.yagmur yagmasın artıkhep güneş olsun
valla brandaya alsan bi dert almasan bi dert..rüzgardan branda sallandıkça kimi yeri benek benek matlaştırıyor..ben de cilalıyorum..bendeki branda fazla sıkı. biraz bolca birşey almam gerek. siperlikte cila deneyen oldu mu benden başka?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ben feyizoglundan HELD marka L branda almıştım zamanında hyo 250 varken, canta ustundeyken gecen gecirdim dukkanın onunde cup diye sarmaladı valla çok iyi oldu öyle ruzgarda sallanan bişide değil gayet sağlam içi elyafımsı güzel çizmez hayatta 50 ye almıstım sanırım
bakın bi http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43946
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cbf e mi tam oldu branda?
ben de 25e yaamurluk buldum motor için. branda gibi yer kaplamıyor. çok ince malzeme. brandadan daha iyi olur gibi geldi bana.
jr. eyvallah sağolasın yolculuk iyidi dönüşte biraz üşümemizi saymazsak.
muratgun, o köpek stickerına baktımda bulamadım, daha doğrusu aynısının beyazını buldum ama 15 cm genişliğinde :D
buyur:
http://cgi.ebay.com/284C-Big-Bull-Do...item255777b89f
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
yok beya bizim gibi enduro ruhlu adamları o resim açarmıben sadece reklam yapma dedimhadi hayırlısı cbf'le rahat edersin bol bol gezersin hemde rahat rahat evinde oturur gibiöle tuhaf tuhaf oturmana da gerek kalmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
[QUOTE=Çok hızlı gelmedi,çok yavaş geldi belki cbf'le arzuladığım hıza ulaşırım [/QUOTE]
gel gel hız gör bunda krank kırmada yok
bu arada aşağıdaki yazılarda paso kafalar oynuyor
İşi gır gıra almışız tam benlik Ev gırgırlarını severim Sabit 150 ile gidersin kardeşim o yönden şüpen olmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
Saol kardeşim inşallah Şimdilik cbf benim için biçilmiş kaftan diyebilirim...
jr. saygılar bıranda konusunda sana yardımcı olabilirirm istediğn bir model varsa ben sana aynısını diktiririm veya benımkının resmini çelerim beğenirsen buradan yaptırır yollarım benım bi arkadaş var o yapıyor bana dıkti çok kullnışlı 15-20 milyon arası diker bilgin olsun istersen
mimoza sağol iyi olur resim koyabilirsen.
Temizdir gözüm gibi bakarım.Sıfıra sıcak bakmıyorm gerek yok ikinci el 2008 veya üstü,üste para alabileceğim bir cbf lazım.hayırlısı mücahit.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
[IMG][IMG]img src=http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/869.jpg][/a][/IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)