müco,
1200 koyacak ya eksilince 1000 olsun diye. işte olayın mantarı o.
cub iyi fikir. ismailde de vardı bi tane emektar. çalışıyo mu bilmiyoruz. çalışırsa ben de kiralayayım ondan garanti gitmesin diye canımızın garantisi gidecek
müco,
1200 koyacak ya eksilince 1000 olsun diye. işte olayın mantarı o.
cub iyi fikir. ismailde de vardı bi tane emektar. çalışıyo mu bilmiyoruz. çalışırsa ben de kiralayayım ondan garanti gitmesin diye canımızın garantisi gidecek
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ya arkadaşlar bizim burada castrol mobil yok ne koyacam ben
bp var ama oda 30 km bana neyse bakmadığım bir iki yer kaldı eğer bulamazsam mecbur alacağım 95 oktan aldım benzin sen ne koyuyorsun ismail
Bende 95 kullanıyorum zaten 95 oktandan fazlası zarar.
Motor hacmimiz küçük olduğu için 97 oktan vs. gibi ekstra arayışlara sakın girme.
Kendine göre uygun yakıtı temiz bir petrol istasyonu bul ve sürekli oradan al.
Yağı hiçbiyerde bulamazsan yine kargolarız merak etme
Ek: Sana en yakın BP istasyonlarının internetten telefon numaralarını bul ara ve yağın modelini belirterek sor.
(Castrol Power1 15W40 veya 15W50, sarı kutuda 1litrelik olacak) Hazırda varsa gider alırsın. Yoksa da "alacağım tamam getirtin" dersen muhtemelen 3-5 güne getirirler.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Dunlop lastik kullanan var mı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
benım aldığım motorun ustunde sıfır MT 65 pirelli lastik var, acayip yeri tutuyor yönüşlerde frenlemelerde acayip hissediyorum iyiliğini.
ybr de duro vardı, 2 senelik lastikti aman allahım resmen buz pateni yapıyor gibiydim ya huzur buymuş, lastiğin önemini çok daha iyi anladım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
var tabiki elden bişey gelmiyoki sıfırnda dunlop adam alıralmaz değiştirmeye kıyamıyoda hatta gecen bi abiye aldık diyoki ya çok sağlam duruyo baksana ne gerek var diyo dedim sen bi bin dolaş görürsünama duro lastiklerin yanlarındaki tırtıklar hiç kaybolmuyo motoru milim bile yatıramadığın için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------
vaybe pirelli sağlammış demek bende aldığımda sıfır mişlen lastik vardı onu kullanıyorum şuan tanesi 100 tlmiş lastiğin ilk başlarda yol tutuşu mükemmeldi hala mükemmel ama kuru zemınde bikaç kere frenlemede kaydı biraz şüphelendim ama kampana kitlemesinden kaydığı kanaatindeyim bilemedim vallabundan sonra ırc denicem sonrada buyuk ıhtımal pirelli
suan bende de arka lastik kitleme var, balatada yeni, dokunuyorum tutuyor ön frenle orantılı arka frene ayagımı alıstırıyorum suan, sadece arka ile ani durma imkansız kayıp yanlaım, ön destekli gidiyorum ani frenlemelerde suan..
zaten takip mesafemi oldukta uzak tutucam bundan sonra, gidiceğim yere 5 dk gec git. cunku bizim dingil otocular gormuyor hakket gormuyoz kesın kanaat getirdim artık bugun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
aydogan kardeş servistede 1 lt yag kullandılar ben de ara degısımlerde kendımdegıstırdım ve 1lt yag kullandım .ierısınde yag klamasın dıyede sola hafıfı yatırıp yag kalmasın dıyede ugrastım 2000 km sonrasında yagda eksılme olmammıstı . atık yagı bosalan kutunun içine bosaltıp ölçtüm ( malum sivasta havalar hemen ısınmaz ısınsada yanmaz 10/40 shell aldım 1 lt 9 tl ye 20 tl ye iki sfer degiştiririm
garantı dısında servıs zorunlulugu olmadan az masfrafla basit işçiliklerle daha iyi oldu sankım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------
2008 model . en azından haftada 1 kez dahı olsa yag cubuguna bakarım hiç anormal oldugunu gormedım
lt olarak olcun de yaptım
benımde yag yakmıyorum ama yakıtım fazlaalstı . gecen yıl 1 depo ile 360 km gıderken simdi 300 km ancalk yapıyor
benim arka lastik dunlop.. önde mişlen var bana kalırsa mişlen daha iyi..
bir lastiğin ömrü 2 yıl erisin erimesin .. sıfır lastik almakla olmuyor üzerindeki üretim tarihine bakmak lazım. 3 yıl yatmış lastiklerde var piyasada..
servis bu acımaz. sahibinden de orjinal diye torbasında satılan arka fren balataları var mesela. 12 lira serviste 45 lira. kim kimi inandırırsa olablir
ön balataya servis 38 lira dedi nette buldum 10 lira üzerinde seri numaraları felan var birebir aynı gözüküyordu. 38 servise vereceğime 50 ye lucas aldım asıldığında baya bir fark var.
not: eski balatalarımı 2 defa durumları iyi diye servis temizleyip taktı o zamanlar ama ben nedense duramıyordum
hele birde ön amortisör vakalarım var anlatmakla bitmez.
işin parasından ziyade yapılan işçilik ile de düşünmek lazım.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
vasco bilgi için sağol. garantideyim diye servise gideceğim.
istanbulda ne kadar ucuzmuş servisler ya.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yağ değişimi değil kardeş 4000 bakımı 52tl
D&B motordan İbrahim usta,
hava filtresini temizledi,
bujiyi çıkarttı biraz zımparalayıp bakımını yaptı,
manetlere,kontağa wd-40 sıkıp itina ile yağladı,
karbüratörü açıp güzelce temizliğini-bakımını yaptı,
zincir gerginliğini ayarladı - zincir yağlandı,
yağ değişimi yapıldı,
ufakta olsa bir sübap ayarı yaptı.
Üstüne üstlük bide bu nedir? şu nedir? nasıl yapılır gibi sorularıma itinayla cevap verip bakımı tamamladı.
çokmu almışlar sizce acep
Bu arada bizim motor gene banka soygunu haberinde "canlandırma" da kullanılmış. Blur efekti arkasındaki kasklı cbf150 soyguncusu banka soyuyor
Montu buldum beyler binannın girişinin üstünde teras gibi bir yer var oraya düşmüş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 ----------
Cok teşekürler allah kimsenin başına vermesin her yerim agrıyor valla omuzum kalcam kaburgalarım haraketime engel bir durum yok esekten düşmüş gibiyim gercekten
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)