Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf150
    Benim sorunda çözüldü, rölanti ayarı fabrika çıkışı düşükmüş. Motorun canı sıkılınca stop ediyordu, önceleri acemi olmama sonraları ise havalara yoruyordum. Yok rölantidenmiş.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Fazer
    [QUOTE=mücahit_89;2007353]
    Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

rica ederim..hayırlı olsun...hoş geldin motor tecruben varmı bılmıyorum ama çok iyi bi seçim yapmışsın bugun eski motoruma bindim aman allahım binmez olaydımcbfi mumla aradım sonra yine garaja koydum motoru cbf atladım eve geldım cbf kadar rahat dengeli bi motor yok galibabu arada motoru sıfır mı aldın ikinci elmi?
    hoşbuldum 17 yaşındayım,daha önce 150 cc lik bi cross' um vardı ondan inip cbf e binince titreşim neymiş onu unutmuş oldum motosikletimi 2.el aldım biraz eksiklikeri vardı onlar tamamladım bi kaç fotoğraf atayım

eski hali;

buda yeni hali;

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    ermenay kardeşim maşallah sana gelince motor kendine gelmiş çok güzel güle güle kullan,bende bundan önce cup kullanıyodum titreşimden başım ve bazı yerlerım agryducbfle sorun halloldu bu arada senin ehliyet varmıydı

Motosikleti
    Fazer
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ermenay kardeşim maşallah sana gelince motor kendine gelmiş çok güzel güle güle kullan,bende bundan önce cup kullanıyodum titreşimden başım ve bazı yerlerım agryducbfle sorun halloldu bu arada senin ehliyet varmıydı
    ehliyet yok,trafiğe çıkmam aile tarafından yasak zaten site içinde trafiğe kapalı alanlarda kullanıyorum.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyet yok,trafiğe çıkmam aile tarafından yasak zaten site içinde trafiğe kapalı alanlarda kullanıyorum.
    aman aman sakın cıkma zaten allah korusun kaza vs olur artık gerisini sen düşün her türlü sen suçlusn kardeşim motorun çok güzelmiş cantların birde arka çanta demirin hoş duruyo kırmızı şeritlerde çok hoş birde motor koruma demirini neyle boyadın sprey boyamı kullandın yoksa başka bişeylemi boyadın?

Motosikleti
    Fazer
    aman aman sakın cıkma zaten allah korusun kaza vs olur artık gerisini sen düşün her türlü sen suçlusn kardeşim motorun çok güzelmiş cantların birde arka çanta demirin hoş duruyo kırmızı şeritlerde çok hoş birde motor koruma demirini neyle boyadın sprey boyamı kullandın yoksa başka bişeylemi boyadın?
    koruma ve arka çanta demiri yanılmıyorsam statik boya olması gerek fırınlama işlemi feln da yapılıyor diye hatırlıyorum.

Motosikleti
    cbf150

Adamlar ne yarışıyorlar ama,...

http://www.youtube.com/watch?v=7uL0o8nQNu8
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ermanay ( isim karıştırdım , kusura bakmayın ) motorun çok güzel, kazasız belasız bin kardeşim. Yaşın tutuyor , ehliyeti almayı ihmal etme

Motosikleti
    Fazer
    Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ermanay ( isim karıştırdım , kusura bakmayın ) motorun çok güzel, kazasız belasız bin kardeşim. Yaşın tutuyor , ehliyeti almayı ihmal etme
    teşekkür ederim ehliyetimi alıcam inş..

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    www yarın müsaitsen ismaille geliriz yanına tanışmaya. hatta seni de alır turlarız.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Meto 5800 dedin, bayide dün diyorum arkadaşlara, nekadar olacak fiyat artacakmı 5800 olurmu deyince ne içtin sen dedilersen dedin diye, ayyaş olduk sayende

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Hoşgeldin ermenay bende cbf yi aldığımda 17 yaşımdaydım. Ben mecburiyetten ehliyetimi A2 almıştım. Ama sen müsaitsen 18 i bekle BA2 al derim. Motosikletin hayırlı olsun. Senin elinde yeniden doğmuş sanki makina helal olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------

ıyyybenimkiside böle olmuşmudur 7000 de ve ben çok yağ sıkıyodum zincire burayı nasıl temizlediz böle bu sprey var yag vs cıkarıcı bi videosu vardı hatta onun markası neydi nasıl bişey heryerde varmıdır?ama bu zinciri temizlemek lazım ya çok pisleniyo
    Ben amortisörü yumuşatamıyordum.Burdaki abilerimiz wd40 önerdi. Açamadığı kir,yağ,toz,talaz yok şimdilik.Süper bişey. Gaz yağı bulmak zor biraz. Ben bi kez mazotla temizlemiştim.O da fena değil.

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    www yarın müsaitsen ismaille geliriz yanına tanışmaya. hatta seni de alır turlarız.
    jr. , müdürümüz cumartesi günü üretim bekliyor, sanırım akşama kadar buradayım. Tanışmak bir nasip olmadı, haftaya cuma,cumartesi,pazar hangi gün size uyarsa gelmek isterim.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

ben iki gun once sertlestirdim benımkısı yumusaktı :[COLOR="Silver"]

)
    olm bi sorun varsa Haydar Dümene başvurun...

Ermanay makina doğru ellere geçince bak nasıl pırıl pırıl olmuş tebrik ederim...inan sizi görünce bende coşuyorum bu sene makinamı parlatıp temiz tutucam...yan kapakların biri kırık ötekisi ayak topuklarından aşınmış vaziyette...arka kuyruk grenajlarınıda boyatırsam sorun kalmaz...bana bu gazı veren erdiyle mücahit oldu...baktım gencler gıcır makinalarla gezip dururlar...benim neyim eskik... Erdinin koruma demirini zaten farz taktırıcam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Fazer
    Ermanay makina doğru ellere geçince bak nasıl pırıl pırıl olmuş tebrik ederim...inan sizi görünce bende coşuyorum bu sene makinamı parlatıp temiz tutucam...yan kapakların biri kırık ötekisi ayak topuklarından aşınmış vaziyette...arka kuyruk grenajlarınıda boyatırsam sorun kalmaz...bana bu gazı veren erdiyle mücahit oldu...baktım gencler gıcır makinalarla gezip dururlar...benim neyim eskik... Erdinin koruma demirini zaten farz taktırıcam...[/QUOTE]

Grenaj kırıklarını ustalar yapıyor hiç bir fark olmuyor üstüne boya atılınca,kompe grenaj almaya kalksanız çok pahalı oluyor en iyisi boyatmak zaten tüm sticker takımı 35 Tl(velamotodan murat abi çok yardımcı oldu bu konuda) boyattıktan sonra güzel görüntü kzanıyor.

Motosikleti
    benimde sorunum düşmeye bağlı olmayan kırıksız atan boya kısımları...makina illede kusursuz olmalı rötuş isteyen bölümler var...valla stıckerada 35 gayme veremem işin aslı...bana haybeye verilmiş gibi geliyor...en düşük maliyetlerle pürüzleri boyatmak ve temiz tutmak herhalde yeterli olacaktır...

yazıldı ama eski sayfalarda kaldı...gazyağını camsil spreyine koyarak moto blok ve arka lastiğe sıksam grenaj harici heryere sonrası basınclı suyu dayasam bu işin en bastit yöntemmi sizce...sonrası bezle sadece kurulamak kalacak dimi...aslında var ya...jantları turuncu veya kırmızıya boyasak bomba olurdu...turuncu siyah güzel kolaj bence...

hadi ben yatar...size kolay gelsin...17 de uyanırım...akşam Sabiha Gökçende 1 saat uykum var sadece...gözler açılmıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    http://www.sahibinden.com/full_full-...XQQdisplayitem
    metehan bu makina hoşuuuma gitti
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı bu makina pavyon makinası gibin ledler medler gece var ya ufo diye polise ihbar ederler bunu...millet enayi sıfıra 4150 vermez böyle 23.000 kmdekine 3 kıçıkırık ışıldak var diye para verecek...

arkadaşlar ben biraz cbf muhabbetinden uzaklaşıcam...takipci olucam pmden ulaşabilirsiniz...

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    bu sabah hava güzeldi motora atladım cıktım yola ilk defa hız denemesi yapayım dedim motor 100 de kalıyor sinir etti 4 vites de de 100 5. vites de 100 metehan abi özellikle sana soruyom niye gitmeiyor 95 oktan koydum akşam olabilirmi veya benım motorun ustası bababım arkadaşı acaba ayarını mı kıstılar sinir oldum 79 reno bile ısıklardan 100 metre sonra beni geçti fenerbahçeden sonra beni hiç bir şey bu kadar kızdırmadıydı yaww önerilerinize tecrübelerinize sığınıyorum

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Bizim makinalar ısınmayınca çok huysuz oluyo.İlle sabah ilk marşta 5 dk kendi halinde takılmak istiyo.Tabi bu psikolojik de olabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler