Benim sorunda çözüldü, rölanti ayarı fabrika çıkışı düşükmüş. Motorun canı sıkılınca stop ediyordu, önceleri acemi olmama sonraları ise havalara yoruyordum. Yok rölantidenmiş.
Benim sorunda çözüldü, rölanti ayarı fabrika çıkışı düşükmüş. Motorun canı sıkılınca stop ediyordu, önceleri acemi olmama sonraları ise havalara yoruyordum. Yok rölantidenmiş.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
ermenay kardeşim maşallah sana gelince motor kendine gelmiş çok güzel güle güle kullan,bende bundan önce cup kullanıyodum titreşimden başım ve bazı yerlerım agryducbfle sorun halloldu bu arada senin ehliyet varmıydı
aman aman sakın cıkma zaten allah korusun kaza vs olur artık gerisini sen düşün her türlü sen suçlusn kardeşim motorun çok güzelmiş cantların birde arka çanta demirin hoş duruyo kırmızı şeritlerde çok hoş birde motor koruma demirini neyle boyadın sprey boyamı kullandın yoksa başka bişeylemi boyadın?
Adamlar ne yarışıyorlar ama,...
http://www.youtube.com/watch?v=7uL0o8nQNu8
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
ermanay ( isim karıştırdım , kusura bakmayın ) motorun çok güzel, kazasız belasız bin kardeşim. Yaşın tutuyor , ehliyeti almayı ihmal etme
www yarın müsaitsen ismaille geliriz yanına tanışmaya. hatta seni de alır turlarız.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Meto 5800 dedin, bayide dün diyorum arkadaşlara, nekadar olacak fiyat artacakmı 5800 olurmu deyince ne içtin sen dedilersen dedin diye, ayyaş olduk sayende
Hoşgeldin ermenay bende cbf yi aldığımda 17 yaşımdaydım. Ben mecburiyetten ehliyetimi A2 almıştım. Ama sen müsaitsen 18 i bekle BA2 al derim. Motosikletin hayırlı olsun. Senin elinde yeniden doğmuş sanki makina helal olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------
Ben amortisörü yumuşatamıyordum.Burdaki abilerimiz wd40 önerdi. Açamadığı kir,yağ,toz,talaz yok şimdilik.Süper bişey. Gaz yağı bulmak zor biraz. Ben bi kez mazotla temizlemiştim.O da fena değil.
olm bi sorun varsa Haydar Dümene başvurun...
Ermanay makina doğru ellere geçince bak nasıl pırıl pırıl olmuş tebrik ederim...inan sizi görünce bende coşuyorum bu sene makinamı parlatıp temiz tutucam...yan kapakların biri kırık ötekisi ayak topuklarından aşınmış vaziyette...arka kuyruk grenajlarınıda boyatırsam sorun kalmaz...bana bu gazı veren erdiyle mücahit oldu...baktım gencler gıcır makinalarla gezip dururlar...benim neyim eskik... Erdinin koruma demirini zaten farz taktırıcam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ermanay makina doğru ellere geçince bak nasıl pırıl pırıl olmuş tebrik ederim...inan sizi görünce bende coşuyorum bu sene makinamı parlatıp temiz tutucam...yan kapakların biri kırık ötekisi ayak topuklarından aşınmış vaziyette...arka kuyruk grenajlarınıda boyatırsam sorun kalmaz...bana bu gazı veren erdiyle mücahit oldu...baktım gencler gıcır makinalarla gezip dururlar...benim neyim eskik... Erdinin koruma demirini zaten farz taktırıcam...[/QUOTE]
Grenaj kırıklarını ustalar yapıyor hiç bir fark olmuyor üstüne boya atılınca,kompe grenaj almaya kalksanız çok pahalı oluyor en iyisi boyatmak zaten tüm sticker takımı 35 Tl(velamotodan murat abi çok yardımcı oldu bu konuda) boyattıktan sonra güzel görüntü kzanıyor.
benimde sorunum düşmeye bağlı olmayan kırıksız atan boya kısımları...makina illede kusursuz olmalı rötuş isteyen bölümler var...valla stıckerada 35 gayme veremem işin aslı...bana haybeye verilmiş gibi geliyor...en düşük maliyetlerle pürüzleri boyatmak ve temiz tutmak herhalde yeterli olacaktır...
yazıldı ama eski sayfalarda kaldı...gazyağını camsil spreyine koyarak moto blok ve arka lastiğe sıksam grenaj harici heryere sonrası basınclı suyu dayasam bu işin en bastit yöntemmi sizce...sonrası bezle sadece kurulamak kalacak dimi...aslında var ya...jantları turuncu veya kırmızıya boyasak bomba olurdu...turuncu siyah güzel kolaj bence...
hadi ben yatar...size kolay gelsin...17 de uyanırım...akşam Sabiha Gökçende 1 saat uykum var sadece...gözler açılmıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
http://www.sahibinden.com/full_full-...XQQdisplayitem
metehan bu makina hoşuuuma gitti
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Hacı bu makina pavyon makinası gibin ledler medler gece var ya ufo diye polise ihbar ederler bunu...millet enayi sıfıra 4150 vermez böyle 23.000 kmdekine 3 kıçıkırık ışıldak var diye para verecek...
arkadaşlar ben biraz cbf muhabbetinden uzaklaşıcam...takipci olucam pmden ulaşabilirsiniz...
bu sabah hava güzeldi motora atladım cıktım yola ilk defa hız denemesi yapayım dedim motor 100 de kalıyor sinir etti 4 vites de de 100 5. vites de 100 metehan abi özellikle sana soruyom niye gitmeiyor 95 oktan koydum akşam olabilirmi veya benım motorun ustası bababım arkadaşı acaba ayarını mı kıstılar sinir oldum 79 reno bile ısıklardan 100 metre sonra beni geçti fenerbahçeden sonra beni hiç bir şey bu kadar kızdırmadıydı yaww önerilerinize tecrübelerinize sığınıyorum
Bizim makinalar ısınmayınca çok huysuz oluyo.İlle sabah ilk marşta 5 dk kendi halinde takılmak istiyo.Tabi bu psikolojik de olabilir
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)