Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya altı üstü 1 buji 1 sekman yaaaa :D bozulduğu yerde dursun ne okucam bozuldugu zaman yazarım :D sanmam ama bozulcagını km yapmadan :D aha yazıom buraya 10,000 km de seneye kac km dıye sorun bana =))) saol abi hayırlı olsun dıleklerın ıcın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
tşkler bruce
Erhancım hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle bin, cıbıf seni üzmez uzun yolada gider dağada
Cümleten iyi akşamlar. Arkadaşlar cbf 150'ye haziran-temmuz aylarında zam gelir mi? Gelse ne kadar gelir bir fikriniz var mı ?
hayırlı olsun vasco
ya 3500 bu kmde makineye pahalı değil mi? garantisi bitmiş mi? moralini bozmak için söylemiyorum. benim motoru satsam ancak 3 bin eder diye düşünüyordum o yüzden.
ben motorumu 2009 mayısta aldım. garantisi gurantisi devam ediyor 3700 kmde ben bile satsam 3 bin eder mi diyordum. yani ben bunu kaça satarım şimdi satsam arkadaşlar?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hayırlı uğurlu olsun.. o heyecanı bilirim, havanın yağışlı olmaması için dua edersin, işten koşa koşa gelirsin, kendini kaptırırsın motora... bir de bakmışsın saat kaç olmuş.. off az daha gezsemmotoru aldım, yakın zamanda yıkar resim çeker koyarım
satacağımı düşünmeyin kimseye satmam . bu sefer ölücüler avucunu yalar..pırıl pırıl makinemin sefasını başkasına sürdürme enayiliği bir kere olur merak ettim sadece kaç para eder diye
ybryi çok seviyorsan bu motor daha bir tatmin eder insanı. paşalar gibi gezersin iki kişi bile. Allah kaza göstermesin. Pırıl pırıl maşallah.
buda mayıs cıkıslı, 2. sahibinden aldım, sıfır mt 65 prelli lastik var 10 bin bakımı yapılmıs faturası var 3,250 ye aldım. mont ve revit eldivende aldım, shad 33 litre canta falan fılan. makına cok temız hakketten.
izmirde oldugum için. 2. el alınacak motor yok denecek kadar az bakarsan sahibinden.com a görürsün motor yok.
ben 100 200 arayan deilim içime sinen makınayı alırım. içime sindi sorun yok
bi gece dısarı cıksam 100 tl hemen gidiyo simdi daha fazla 100 200 ün lafını yapmak ıstemedım adama
içime sindi açıkcası, malını iyi pazarlarsan temızlıgınde guvenıyorsan satarsın sende o fıyata amaa istanbuldaysan zor, piyasa cok hareketlli orda, izmirde cbf 150 alansatmıyor diyebilirim
he bide 1 yıl daha garantisi var 15 mayıs 2011 e kadar yani. vizede 15 mayıs 2012
heyecan yok ya , yeni mtoorcu değiliz günde 15 saat 7 gün calısan insanım ben kendi işim, ayak yerden kessin diye aldım alısıgım motora dukkanın onunde durmalı mutlak saolasın
2006 model 20 binde ybr verip, 400 tl daha verdim, 2009 model 10 bin km de cbf 150 aldım. kısa hesap bu ybryi ucuza aldım iyi fiyata sattım ordan kaar var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
bu arada 36 tl sigorta yaptırdım bilgilendirme maksatlı, alım satım 36 tl tuttu. ruhsatta sanırım 47 falan tutacak pazartesi alıcam üstüme
eyvallah..demek ki ben de satsam o para eder
ßeßeeeeeeeeK
yıkadım, zinciri gaz yağı ile temizledim, hayatımda böle pis bişi görmedim resmen ön dişlinin orda avuç kadar birikmiş pislik çıktı ama şimdi fenaa
Güzelmiş gıçır gıçır olmuş
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ybr 5800 oldu diye duydum doğrumudur arkadaşlar ben almadan cbf ye zam gelirse halim nice olur
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)