Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufo nun katlanabilir dizliklerini kullanıyorum herkeze tavsiye ediyorum.
    cihan kardeş onlara 70 diyolar ya o kadar para biriktiremem heralde dizlerim sızlıyor artık dayanamacam
    alp_tunay
    arkadaşa katılıyorum
    cuneytovuc
    revit cok pahalı degil mi yaww 600ytl lik revit yaw asgari maaştan fazla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihan kardeş onlara 70 diyolar ya o kadar para biriktiremem heralde dizlerim sızlıyor artık dayanamacam
    dogru fiyat ama aldıktan sonra bu zamana kadar niye almadım diyeceksin,ben bunları aldıktan sonra sogugu hiç almadı dizlerim,bide motorcu havası veriyo valla,sonrada pantolonunu aldım held onu hiç anlatmıyım süper desem yeter heralde.
    98 Beygir.....

cuneytovuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (kırmızı)
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alp_tunay
    arkadaşa katılıyorum
    cuneytovuc
    revit cok pahalı degil mi yaww 600ytl lik revit yaw asgari maaştan fazla
    Valla pierzig eskiden bende yuh diyodum bu fiyatlara ama çevremde o kadar çok örnek gördümki artık bilinçlendim.İşin deneme yanılma lüksü de yok.Çok yakın 2 arkadaş örnek veriyim; biri ducati monster la 150km civarı kaza yaptı,sürüklendi,revit montta omuzda biraz deformasyon var,eldiven demir pullarda çizikler var biraz baş ağrısıyla atlattı,bir diğer arkadaş er5 le 60 la giderken düştü sürüklendi sözde sert korumalı pantolonla dizini parçaladı,kolunu kırdı,sağı solu delik deşik oldu En az motor kadar önemli kıyafet,bide çok güzel kesimleri günlük kullanımda baymıyo adamı öle robot gibi.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    dogru fiyat ama aldıktan sonra bu zamana kadar niye almadım diyeceksin,ben bunları aldıktan sonra sogugu hiç almadı dizlerim,bide motorcu havası veriyo valla,sonrada pantolonunu aldım held onu hiç anlatmıyım süper desem yeter heralde.
    Anlatma walla aglarım bak rüzgar gecirmeyen bi mont bide dizlik olsa alaskaya bile giderim walla:D
    Babamın 25 senelik deri montunu giyiyorum tabiki bayaa deforme oldugundan normal montumun altına giyiyorum motorda giderken iyi oluyorda o halde dolaşamıyorum walla hamile gibi görünüyom kat kat giyinince
    Alıntı cuneytovuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En az motor kadar önemli kıyafet,bide çok güzel kesimleri günlük kullanımda baymıyo adamı öle robot gibi.
    Biliyorum arkdaş ama ne yapabilirim ki alım gücü ortada ne diyebilirim hayatım 500 600 etmiyormuş diyebilirim anca ya da böyle mont giyenlerden 5 kat daha dikkatli sürebilirim elden gelen birşey yok

Motosikleti
    Sende haklısın arkadaşım işte mümkün olduğu kadar herkes uğraşıyo korunmak için yoksa 1milyara kask da almak ister herkes,2milyara montta azami güvenlik için,taksit maksit uğraşıcam artık.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Eskiden bu montlar da yoktu..Kat kat giyindiğimizi de bilirim..2 kat mont altta 2 tane kazak....Ne günlerdi?..Şimdi giy kazağını üste geçir montu çık yola....

Tabi biraz pahalı ama motorculuk zaten pahalı bir hobi....Hatta aşırı pahalı...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Valla benim almayı düşündüğüm ekipman takımı:held yagusa mont ayrıca mission sanırım yanlış olması held pantolon,bir çift eldiven orta kalite 50-60ytl civarı..nolan n61genesis mat siyah...mont,pantolon 200euro kask 120euro eder 320euro eder 575ytl+50ytl eldiven 625yt...Bence ii bir takım olacak.Bakalım 350ytl'si hazır motoru alana kadar parayı tamamlamış olurum.1ay sora tam takım olarak bineceğim kısmetse motora...Ve bence çok önemli..revi'tler de de 200euro civarı montlar...Değermi değer ama benim okadar çok param olamayacak..İkinciye montu aldığımda held'i artçı montu yaparım kendime revi't alırım sanırım...
    AKIN FİDAN

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Arkadaslar detay istiyorum bu oksijen geri donus mekanizmasi diye acikladiginiz seye.

Nereden neyi sokecegiz? Anlatin ya.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Junıor ve Alper Tunga harbi zopalıksın ha...milletin aklını iyice karıştırdınız...sanki 180 yapcak...bozmayın orjinali işte...motorunu seven uzun ömürlü olmasını isteyen bu tür sokak arası tamirci modifiyelerini yaptırmaz...yani akıllı olun beyler ya...yapmayın etmeyin...bozmayın motorun aerodinamiğini...tüketim artar .ok olur püsür olur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    işte egzostun sesi..merak edenlere

http://www.youtube.com/watch?v=f1dX_8BBJk4
    GAME OVER

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Junıor ve Alper Tunga harbi zopalıksın ha...milletin aklını iyice karıştırdınız...sanki 180 yapcak...bozmayın orjinali işte...motorunu seven uzun ömürlü olmasını isteyen bu tür sokak arası tamirci modifiyelerini yaptırmaz...yani akıllı olun beyler ya...yapmayın etmeyin...bozmayın motorun aerodinamiğini...tüketim artar .ok olur püsür olur...
    sokak arası Motorcusumu ))))

ANKARA BAŞKENT MOTOSİKLET - METİN USTA (AYNEN BU ŞEKİLDE Bİ BAŞLIK AÇ METEHAN Kardeş Bakalım TEPKİLERİ BİRLİKTE GÖRELİM

Alıntı aybarssurucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar detay istiyorum bu oksijen geri donus mekanizmasi diye acikladiginiz seye.

Nereden neyi sokecegiz? Anlatin ya.
    boşver dostum senın alet daha yeni benımkı 9 binde gerek yok böyle şeyler yapmana kimse yapmasın sende yapma Metehanenduro auhauha

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Sende mi?.....hala anlamadın mı....Yakıtının atmadığını aksine ekonomikleştiğini 4.cü keredir yazıyorum....

Yakıt artmıyor, orjinalliği bozulmuyor...Hiç bir ilave modifiye yok...İsteyen gene öyla binsin...Zaten hızlı olmasını ben de onaylamıyorum...Ama adam çıkıp ta motorum hızlı gitmiyo nasıl hızlı gider dedimi yardımcı olmak lazım dimi...

Eğer motorum kaçmıyor hız yapamıyorum dersen yolla motorunu hallederiz kanka....Kıskanma o kadar yaa....

Sen eski tas şekliyle binmeye devam et...Yaptığı hız bence yeterli...Zaten sen anlamassın bööle şeylerden.....

Birde bilip bilmeden yok sokak motorcusu diye konuşma....Sana anlatırım sonra...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Juniors adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sokak arası Motorcusumu ))))

ANKARA BAŞKENT MOTOSİKLET - METİN USTA (AYNEN BU ŞEKİLDE Bİ BAŞLIK AÇ METEHAN Kardeş Bakalım TEPKİLERİ BİRLİKTE GÖRELİM

boşver dostum senın alet daha yeni benımkı 9 binde gerek yok böyle şeyler yapmana kimse yapmasın sende yapma Metehanenduro auhauha
    abi tamam hemen kzımayın yav...ben orjinallikten yanayım...hatta selesindeki naylonla geziyodum servis dediki kayarsın üstünde ...öyle çıkardım yani...

alp tamam sen herşeyi biliyon kanka...sustum...tıpp...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mont alıcak arakadaşlar ben geçen kendime mont aldım ordaki arkadaş fuarda hiç bir firmanın indirim yapmıycağı sadece kredi kartı için 12 taksit olucağnı söyledi tabe ne derece doğrudur bilinmez satıcı beni kafalamak içinde sölemiş olabilir ama ben zaten almadan cıkmıycaktım

Motosikleti
    held in montunu öneririm sana rüzgar geçirmiyor ve digerlerine göre ekonomik,ben bir senedir kullanıyorum çok memnunum,
    bu arada cbf 150 ye kırk gün içinde tekrar zam gelecekmiş,fuardan once 4200 ytl peşin fiyatı olacakmış.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    Arkadaşlar cbf150 ile uzun yollara düşmeden donanımımı tamamladım sonunda.Bugün nbc motordan Revit Airforce mont aldım 600YTL,bide alanların çoook memnun olduğu Revit Factor pantolon aldım 300 YTL.İkiside termal içlikli,%100 su geçirmez ve yüksek derecede nefes alan kumaştan.Diz-dirsek sert korumalı,sırt destek pedli.Merak eden,almak isteyen olursa diye biraz kullandıktan sonra ilgili bölümde bi başlıkta anlatıcam deneyimleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    abi tamam hemen kzımayın yav...ben orjinallikten yanayım...hatta selesindeki naylonla geziyodum servis dediki kayarsın üstünde ...öyle çıkardım yani...

alp tamam sen herşeyi biliyon kanka...sustum...tıpp...
    euheuhe estafurullah estafurullah

Motosikleti
    600 ytl bence çok ama o senin kararın hayırlı olsun,ben 185 ytl ye held in montunu 185 ytl ye de held in pantolonunu aldım çok memnunum senin dedigin özelliklerin hepsi var tercih kişiye kalmış bişeydir .
    tekrar hayırlı olsun kardeş.
    98 Beygir.....

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ya gecende dedim arkadaslar motor 500 tamamladı sayılır 460 da yanlız ısınınca eksantrik zinciri yada supap cızırtı var gaz verince ses geliyo servise gittim acaba sizce nedeni ne olabilir eyer eksantrik zinciri bu sesi yapıyorsa nası düzeltilebilir valla 1000 de gel halledelim dediler ama ben genede bilgi sahibi olan arkadaslara bi danısmak istedim halledelim demekle acaba zinciri eksantrik zincirinimi gerelim dediler eksantrik zinciri nekadar bosalabilirki bu km de ????

Motosikleti
    Honda CBF 150
    600 ytl bence çok ama o senin kararın hayırlı olsun,ben 185 ytl ye held in montunu 185 ytl ye de held in pantolonunu aldım çok memnunum senin dedigin özelliklerin hepsi var tercih kişiye kalmış bişeydir .
    tekrar hayırlı olsun kardeş.
    Bugun Mont baktım peşin indirimle Revit 400 YTL , Dainese 500 YTL dediler. Fuarda da ancak bu kadar indirim yapacaklarmış. Bu markaları en ucuz hangi mağazada bulabileceğim bilen varmı ?

Held in koruması nasıl , Revit yada Dainese kadar guvenebilirmiyim , fotografını gonderirsen sevinirim ;)
    Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
    KarTutkusu.com
    Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler