Valla pierzig eskiden bende yuh diyodum bu fiyatlara ama çevremde o kadar çok örnek gördümki artık bilinçlendim.İşin deneme yanılma lüksü de yok.Çok yakın 2 arkadaş örnek veriyim; biri ducati monster la 150km civarı kaza yaptı,sürüklendi,revit montta omuzda biraz deformasyon var,eldiven demir pullarda çizikler var biraz baş ağrısıyla atlattı,bir diğer arkadaş er5 le 60 la giderken düştü sürüklendi sözde sert korumalı pantolonla dizini parçaladı,kolunu kırdı,sağı solu delik deşik oldu En az motor kadar önemli kıyafet,bide çok güzel kesimleri günlük kullanımda baymıyo adamı öle robot gibi.
Anlatma walla aglarım bak rüzgar gecirmeyen bi mont bide dizlik olsa alaskaya bile giderim walla:D
Babamın 25 senelik deri montunu giyiyorum tabiki bayaa deforme oldugundan normal montumun altına giyiyorum motorda giderken iyi oluyorda o halde dolaşamıyorum walla hamile gibi görünüyom kat kat giyinince
Biliyorum arkdaş ama ne yapabilirim ki alım gücü ortada ne diyebilirim hayatım 500 600 etmiyormuş diyebilirim anca ya da böyle mont giyenlerden 5 kat daha dikkatli sürebilirim elden gelen birşey yok
Sende haklısın arkadaşım işte mümkün olduğu kadar herkes uğraşıyo korunmak için yoksa 1milyara kask da almak ister herkes,2milyara montta azami güvenlik için,taksit maksit uğraşıcam artık.
Eskiden bu montlar da yoktu..Kat kat giyindiğimizi de bilirim..2 kat mont altta 2 tane kazak....Ne günlerdi?..Şimdi giy kazağını üste geçir montu çık yola....
Tabi biraz pahalı ama motorculuk zaten pahalı bir hobi....Hatta aşırı pahalı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Valla benim almayı düşündüğüm ekipman takımı:held yagusa mont ayrıca mission sanırım yanlış olması held pantolon,bir çift eldiven orta kalite 50-60ytl civarı..nolan n61genesis mat siyah...mont,pantolon 200euro kask 120euro eder 320euro eder 575ytl+50ytl eldiven 625yt...Bence ii bir takım olacak.Bakalım 350ytl'si hazır motoru alana kadar parayı tamamlamış olurum.1ay sora tam takım olarak bineceğim kısmetse motora...Ve bence çok önemli..revi'tler de de 200euro civarı montlar...Değermi değer ama benim okadar çok param olamayacak..İkinciye montu aldığımda held'i artçı montu yaparım kendime revi't alırım sanırım...
AKIN FİDAN
Arkadaslar detay istiyorum bu oksijen geri donus mekanizmasi diye acikladiginiz seye.
Nereden neyi sokecegiz? Anlatin ya.
Junıor ve Alper Tunga harbi zopalıksın ha...milletin aklını iyice karıştırdınız...sanki 180 yapcak...bozmayın orjinali işte...motorunu seven uzun ömürlü olmasını isteyen bu tür sokak arası tamirci modifiyelerini yaptırmaz...yani akıllı olun beyler ya...yapmayın etmeyin...bozmayın motorun aerodinamiğini...tüketim artar .ok olur püsür olur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
işte egzostun sesi..merak edenlere
http://www.youtube.com/watch?v=f1dX_8BBJk4
GAME OVER
sokak arası Motorcusumu ))))
ANKARA BAŞKENT MOTOSİKLET - METİN USTA (AYNEN BU ŞEKİLDE Bİ BAŞLIK AÇ METEHAN Kardeş Bakalım TEPKİLERİ BİRLİKTE GÖRELİM
boşver dostum senın alet daha yeni benımkı 9 binde gerek yok böyle şeyler yapmana kimse yapmasın sende yapma Metehanenduro auhauha
Sende mi?.....hala anlamadın mı....Yakıtının atmadığını aksine ekonomikleştiğini 4.cü keredir yazıyorum....
Yakıt artmıyor, orjinalliği bozulmuyor...Hiç bir ilave modifiye yok...İsteyen gene öyla binsin...Zaten hızlı olmasını ben de onaylamıyorum...Ama adam çıkıp ta motorum hızlı gitmiyo nasıl hızlı gider dedimi yardımcı olmak lazım dimi...
Eğer motorum kaçmıyor hız yapamıyorum dersen yolla motorunu hallederiz kanka....Kıskanma o kadar yaa....
Sen eski tas şekliyle binmeye devam et...Yaptığı hız bence yeterli...Zaten sen anlamassın bööle şeylerden.....
Birde bilip bilmeden yok sokak motorcusu diye konuşma....Sana anlatırım sonra...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mont alıcak arakadaşlar ben geçen kendime mont aldım ordaki arkadaş fuarda hiç bir firmanın indirim yapmıycağı sadece kredi kartı için 12 taksit olucağnı söyledi tabe ne derece doğrudur bilinmez satıcı beni kafalamak içinde sölemiş olabilir ama ben zaten almadan cıkmıycaktım
held in montunu öneririm sana rüzgar geçirmiyor ve digerlerine göre ekonomik,ben bir senedir kullanıyorum çok memnunum,
bu arada cbf 150 ye kırk gün içinde tekrar zam gelecekmiş,fuardan once 4200 ytl peşin fiyatı olacakmış.
98 Beygir.....
Arkadaşlar cbf150 ile uzun yollara düşmeden donanımımı tamamladım sonunda.Bugün nbc motordan Revit Airforce mont aldım 600YTL,bide alanların çoook memnun olduğu Revit Factor pantolon aldım 300 YTL.İkiside termal içlikli,%100 su geçirmez ve yüksek derecede nefes alan kumaştan.Diz-dirsek sert korumalı,sırt destek pedli.Merak eden,almak isteyen olursa diye biraz kullandıktan sonra ilgili bölümde bi başlıkta anlatıcam deneyimleri.
600 ytl bence çok ama o senin kararın hayırlı olsun,ben 185 ytl ye held in montunu 185 ytl ye de held in pantolonunu aldım çok memnunum senin dedigin özelliklerin hepsi var tercih kişiye kalmış bişeydir .
tekrar hayırlı olsun kardeş.
98 Beygir.....
ya gecende dedim arkadaslar motor 500 tamamladı sayılır 460 da yanlız ısınınca eksantrik zinciri yada supap cızırtı var gaz verince ses geliyo servise gittim acaba sizce nedeni ne olabilir eyer eksantrik zinciri bu sesi yapıyorsa nası düzeltilebilir valla 1000 de gel halledelim dediler ama ben genede bilgi sahibi olan arkadaslara bi danısmak istedim halledelim demekle acaba zinciri eksantrik zincirinimi gerelim dediler eksantrik zinciri nekadar bosalabilirki bu km de ????
Bugun Mont baktım peşin indirimle Revit 400 YTL , Dainese 500 YTL dediler. Fuarda da ancak bu kadar indirim yapacaklarmış. Bu markaları en ucuz hangi mağazada bulabileceğim bilen varmı ?
Held in koruması nasıl , Revit yada Dainese kadar guvenebilirmiyim , fotografını gonderirsen sevinirim ;)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)