Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2010, 11:40
Reklamlar
-
23 Mart 2010, 12:02
arkadaşlar hiç sıkıntısı olan yokmu yahu, hep şamata hep makara oh ne güzel valla
zonda her bi pok onda
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
23 Mart 2010, 12:41
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
merak ettim dün akşamkilerden nelere güldün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
abi servis bile bozmuyoki morali aksine morallendiriyo dün erdi servise ugramış inan bana gecen taktığımız koruma demirinin viadasını kesmelerinden tut alttaki koruma demirine sprey boya atmışlar serviss
OOO MÜCAHİT serviste amcan var demek ki
-
23 Mart 2010, 13:35
Benim nasil oldu anlamadım kulanmadım bile dogru düzgün ön fren kablosu on camurluğa sürte sürte orda pişik olmuş :D altında kırmızı renk boya çıkmış ne iş anlmadım.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
23 Mart 2010, 13:37
Arkadaşlar cbf150 resimleri yükleyin bakıp hayalini kurarız belki.
-
23 Mart 2010, 14:00
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
OOO MÜCAHİT serviste amcan var demek ki
ben değil erdi erdimotoru daha iki gün once ordan aldıgı ıcın öle oldu heralde bende şaşırdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
worldwideweb adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cbf150 resimleri yükleyin bakıp hayalini kurarız belki.
evet gidiyim koyarım resimde abi kuru kuruda resim konmuyoki gezmek lazım biraz
-
23 Mart 2010, 14:02
Herkese selamlar.
Benim cbf 5. aynına girerken 5500 km oldu. Malum 2009 10. ayda aldım cbfimi ( ailem ne kadar karşı çıksada amacım ilk motorumu kış aylarına girerken alıp öğrenmekti, yazın tadını tecrübe ile güzelce çıkarabilmek için) ve bütün bir kış sezonu 5500 km yaparak azda olsa acemiliğimi attım. (Yukarıda Allah var çok şükür ilk motor & kış ve 5500km kazasız belasız)
E şimdi yaza giriyoruz ve benim eldivenler şu metehan abinin alıp kıyamadığı heldin kışlık eldivenleri.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44490
bu eldivenleri düşünüyrum yaz için çünkü kışın giyilmeyecek kadar kalın sanırım heldler. Kullanan yada kullanmayan yorumlarınızı alabilirmiyim rica etsem ?
-
23 Mart 2010, 14:09
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
23 Mart 2010, 14:31
ismail kerdeş motorun yılan gibi akşam bende koyacağım resimlerimi çok manyak motor yaa bayılıyorum görüntüsüne baktıkça bakası geliyor insanın allah kazasız belasız sürmek nasip etsin
-
23 Mart 2010, 14:32
ismail kerdeş motorun yılan gibi akşam bende koyacağım resimlerimi çok manyak motor yaa bayılıyorum görüntüsüne baktıkça bakası geliyor insanın allah kazasız belasız sürmek nasip etsin
Amin, cümlemize.
-
23 Mart 2010, 15:05
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
23 Mart 2010, 15:34
-
23 Mart 2010, 16:38
ismail burası neresi kardeşim
-
23 Mart 2010, 16:44
ismail burası neresi kardeşim
İlk iki resim Tuz Gölü.
Alttaki resimde Ankara AutoDrom.
-
23 Mart 2010, 17:41
[QUOTE=AydoganX;2003014]İlk iki resim Tuz Gölü.
Alttaki resimde Ankara AutoDrom.[/QUOTE
ehliyetimi aldığımda ankraya geleceğim inşallah sende müsait olursunda ben yol iz bilmediğim için seni arayacağım biliyorsun sıkıntımı
-
23 Mart 2010, 17:46
mete_han adlı üyeden alıntı
nasıl bir ürün bi link atsana hacı...şu lastik köpüğümü...bende var ama kullanmak nasip olmadı...acil durumlar için çantada hazır...
Yok abi o ürün sadece lastik patladığı zaman kullanılır ve müsait bir zamanda lastik içinden temizlenmelidir. Ama benim dediğim ürün lastik patlak olmasa dahi lastiğin içine konulur ve patlak durumunda hemen koruma sağlar(mış).
http://www.tuketici.com.tr/ilan/last...ca-vasita,7931
Benim aldığım bu. Ama çok daha iyi olanları internette mevcut. Ve şu anda işini yapıyor, ama ne zaman istifa eder bilemiyorum
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
23 Mart 2010, 18:32
Rebornx4 adlı üyeden alıntı
ben şunu anladımki benim asla kış eldiveni derdim yokmuş...yani, amacım rahat kullanım...Heldin en baba eldivenini aldım ve giyerek folloş olmasınada vakit kalmadı havalar düzeldi...elimde patladı mal...ben şimdi bunu yazlık bişeylerle takas edicem galiba 1-2 kez giymek nazip oldu sadece el ısısını asla değiştirmiyor kesinlikle harika bir ürün ama işlevsel değil...
mmucit adlı üyeden alıntı
Yok abi o ürün sadece lastik patladığı zaman kullanılır ve müsait bir zamanda lastik içinden temizlenmelidir. Ama benim dediğim ürün lastik patlak olmasa dahi lastiğin içine konulur ve patlak durumunda hemen koruma sağlar(mış).
http://www.tuketici.com.tr/ilan/last...ca-vasita,7931
Benim aldığım bu. Ama çok daha iyi olanları internette mevcut. Ve şu anda işini yapıyor, ama ne zaman istifa eder bilemiyorum
hacı attığın linkde ürün fotosunu göremedim...merakda ediyom he nası bişey...diğer köpükten ne farkı var acaba...yani işlevselliği nedir acep...hava kaçırma benim arka lastikte farz oldu yıllardır...sabah uğrasam 25 barda olacak biliyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Mart 2010, 19:01
mete_han adlı üyeden alıntı
ben şunu anladımki benim asla kış eldiveni derdim yokmuş...yani, amacım rahat kullanım...Heldin en baba eldivenini aldım ve giyerek folloş olmasınada vakit kalmadı havalar düzeldi...elimde patladı mal...ben şimdi bunu yazlık bişeylerle takas edicem galiba 1-2 kez giymek nazip oldu sadece el ısısını asla değiştirmiyor kesinlikle harika bir ürün ama işlevsel değil...
hacı attığın linkde ürün fotosunu göremedim...merakda ediyom he nası bişey...diğer köpükten ne farkı var acaba...yani işlevselliği nedir acep...hava kaçırma benim arka lastikte farz oldu yıllardır...sabah uğrasam 25 barda olacak biliyorum...
resim bu, ama dediğim gibi daha iyisi de varmış, ya da pahalısı
Bugün motorun yaz bakımını yaptım sayılır, bir yağ değişimi kaldı. Bujiyi platinyum olanla değiştim, hava filtresi değişti. Hava filtresini velmotodan almıştım, tam yerine oturtmak için kırmam gerekti. Aslında kendisi esnemeyip kırıldı ama iş görür. Gaz kolunda bana göre fazla olan boşluğu aldım, keza debriyajında öyle ama eski ayarı değiştiği için debriyajda sorun yaşadım. Kalıkışlarda filan. Motokuryelerin de kullandığı eli rüzgardan korumak için takılan zımbırtıları çıkardım. Birde motor sıcakken dahi ışıklarda motosiklet rölantide iken stop ediyordu, onuda biraz yükselttim; stop etmiyor.
Geçen haftada gaza gelip araba kornası taktım. Seger kalın-ince dit-dit korna. Eskisinin sesi daha çok hoşuma gidiyordu ama bununla daha güvendeyim.
Yine geçen hafta yan çanta demirleri taktık arkadaşla. Yapan adam işini iyi yapmış ama bir tanesinin kaynağı 2-3 mm yanlış yerden yapıldığından montajı-elde alet olmadığından- bayağı bir zor oldu. Yan çanta olarak tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdilik benden bu kadar.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
23 Mart 2010, 19:11
resim bu, ama dediğim gibi daha iyisi de varmış, ya da pahalısı
Bugün motorun yaz bakımını yaptım sayılır, bir yağ değişimi kaldı. Bujiyi platinyum olanla değiştim, hava filtresi değişti. Hava filtresini velmotodan almıştım, tam yerine oturtmak için kırmam gerekti. Aslında kendisi esnemeyip kırıldı ama iş görür. Gaz kolunda bana göre fazla olan boşluğu aldım, keza debriyajında öyle ama eski ayarı değiştiği için debriyajda sorun yaşadım. Kalıkışlarda filan. Motokuryelerin de kullandığı eli rüzgardan korumak için takılan zımbırtıları çıkardım.
Geçen haftada gaza gelip araba kornası taktım. Seger kalın-ince dit-dit korna. Eskisinin sesi daha çok hoşuma gidiyordu ama bununla daha güvendeyim.
Yine geçen hafta yan çanta demirleri taktık arkadaşla. Yapan adam işini iyi yapmış ama bir tanesinin kaynağı 2-3 mm yanlış yerden yapıldığından montajı-elde alet olmadığından- bayağı bir zor oldu. Yan çanta olarak tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdilik benden bu kadar.
mal yerli malı belli...marka LAK...lakk diye keser...
platinyum element değilmi hacı...iridiyum buji olmasın o... ama varmış evet..hatta konuyla alakalı birde yazı buldum onuda açayım meraklısı vardır illaki...
havalar düzeldi kışlık elbiseler çıktı artık diyosun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
23 Mart 2010, 19:16
Bujiyi platinyum olanla değiştim, hava filtresi değişti.
Mucit kardeşim, taktığın buji hangi marka ve kod olarakta yazabilirmisin?
Birde iridyum ve platinium bujiler aynı değilmi?
Ben NGK'nın bizim model için iridium bujisinin olmadığını duymuştum.
Bu yüzden merak ettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------
ehliyetimi aldığımda ankraya geleceğim inşallah sende müsait olursunda ben yol iz bilmediğim için seni arayacağım biliyorsun sıkıntımı
Tabiiki Ankara'ya gelirsen beklerim Ferhat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler