ya o bendim motor stop etti ondan kusura bakma
hayırlısı arkadaş. umarım sevdiğine kavuşursun. dizlik yerine pantolon öneririm ankaranın soğuklarına. yoksa ekimde sezon kapanır, mayısa kadar motor yatar.
ankaralı motorcular olarak gereken her türlü teknik yardımda bulunuruz. motoruna kavuşunca inşallah yol arkadaşlığımıza katılırsın. burada sürekli birarada takılan yaklaşık 15 kişi varız.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Motor dediğin ya 4 silindir olacak gök gürültüsü gibi gürleyecek , ya da cbf150 gibi hafiften hoş bir sesi olacak.
hem 2,8 lt yakacak, hem trafikle akacak, üstüne üstük gören bir daha bakacak...var mı başka motor varsa gidip alalım.
mücahit, ailemin kalbi kırılmadan halletmek istiyorum şu meseleyi, sonuç belli motoru alacağım ama işte istiyorumki herkes mutlu olsun, mutlu olmuyorlar ise bile kırgınlık olmasın arada.
jr. ankara 'nın meşhur soğuğunu biliyorum ama motor üzerinden o soğuğu hiçhissetmetim, genelde minibüs beklerken, yada kızılayda otobüs beklerken keskin ayazı bilirim. Pantolon olarak kışlık öneriyorsunuz değilmi ? yaz ayları için dizlik yeterli diye düşünüyorum. Bu ay sonunda itibaren motor için para ayırmaya başlayacağım ve en erken birdahaki ay sonuna kadar alabilirim. tahmini 2 ay en kötü ihtimal 3 ay sonra.
Aranıza katılmayı çok istiyorum, inş. en kısa sürede bir araya gelebiliriz.
yaş meslek semt ne?
yaklaşık 15 dereceye kadar standart pantolon + içlik iş görüyor. daha soğuk için kışlık pantolon almalısın. yazlık pantolon sadece asfalt yanığından falan korunmak için iyi. özel malzeme sonuçta.
yazlık da kışlık da alsan iyi ama bi tane alacaksan kışlık al ki biz şubatta bile geziyoruz kışlıklarla. kayak pantolonu gibi meretler. eldivenleri de unutma. ekipmanı alacağın zaman sana yol gösteririz. hatta birlikte gideriz en uygun yerlere.
--
Meslek: Balgatta bir sigorta şirketinin Bölge Müdürlüğünde Teknik Kadro 'da çalışıyorum, acentelere bilgisayar üzerinden sigorta ile ilgili destek veriyorum.
--
Semt : Gölbaşı
--
Pantolon için yardımcı olursanız harika olur, ay sonunda araştırıp alabilirim, ama şu dizlik olayına taktım , neden diyeceksiniz bir motor grubunda tanıştığım bir kişi dizleri üzerine düşüyor ve diz kapakları paramparça oluyor...
Eksiğim olan ekipmanlar: eldiven + bot-ayakkabı + pantolon + dizlik ve bellik almayı düşünüyorum. Bu ay sonu bunları tamamlamak istiyorum bakalım bütçemiz ne alemde olacak. 12 gün kaldı maaşıma .
Ay sonunda müsait olursanız birlikte bakabilirmiyiz ekipmanlara veya önerebileceğiniz yerler varsa tek başımada gidip bakabilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
evet mücahit bu birlik-beraberliği farkettim, cbf150 kullananların birbirine olan bir bağı var, güçlü ve sağlam bir birliktelik.
mücahit aslında bizde cbf 3-5 tane var ama grup karma. ankara mt 2009 kadrosu. çeşit bol olunca biz de paso motor deniyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
şimdi hesap çıkaralım www:
en ekonomik hesaba göre:
pantolon 100 lira
eldiven 25 lira
bot 140 lira
dizlik 40 lira
bellik de 30 lira ama full sırtlık tavsiye ederim o da 50-70 civarı
birlikte gideriz. sorun değil. bizim de haymana yolunda ofisimiz var aile şirketi "evren havuzculuk" çocukluğum gölbaşında geçti.
bir de pantolonlarda dizlik var abicim. tekrar alman yazın sokak pantolonu üzerine ancak gider. doktor arkadaşım dedi ki bir dizi bir çeneyi toplayamıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
toplaşmalar oluyor haftalık. motor olması şart değil. çevre yapayım diyorsan özelden mailini at, toplaşmalara gel tanışalım. hatta ekipmanı tamamlayıca gezi sezonu da başlıyor. artçı olarak mangala sucuğa katılırsın en kötü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
(bak akşam akşam sucuk mangal dedik mahfolduk şimdi )
[/COLOR](bak akşam akşam sucuk mangal dedik mahfolduk şimdi )[/QUOTE]
sen öle dedin bende gece gece burda mahvoldum
haydi ahali mutfaklara sefer düzenliyoruz madem
off harbi çok fena oldu kusura bakmayın ya
yapma be mücahit..tavayı ısıtacaksın şimdi..vereceksin sucuğu vereceksin sucuğu cozur cozur
alemin en geyik topakı olduk zaten
yarın bakanlar ne olmuş burada diyecekler. sabah sabah ofislerinde canları sucuk isteyecek mahfolacaklar
millet saydırmadan konuyu değiştirelim.
Euro 3 lerde performans düşüklüğü oluyor.(Örnek:2004 ybr lerle 2006 ybrlerin arasındaki 2 hp fark)
HONDA
öyle..eksozu, orayı, burayı kısa kısa ne ses kalıyor ne güç motorlarda..2 zamanlı canavarlara bak, attıkları dumandan buzulları erittiler ama 125 cc "aprilya ares 125" 170km hız görüyormuş.
jr.
pazar günü 12.30da teknikokullar'da sınavdan çıkacağım tahminen 4-5'e kadar müsaitim. ismailde numaram var yapın organizasyonu ben ismailden öğrenirim nete bakma şansım olmayabilir.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Bu avrupa normları araçlarda güç düşüşüne neden oluyor malesef, yeni cbf ler gelirse 1 1,5 hp düşük olur sanıyorum, şu çiğ gazı tekrar yakan düzenek yeterince kasıyor motoru, adamlar gelişitrerek dahada kasanını yapıyor.. ben yeni kasa istemem, ayrıca hiçbir fark yok devir göstergesi haricinde.. diğer ekler istenirse mevcut modelede uyarlanabilir zaten..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)