Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzelmiş abi on numara beğendim benimki eskisin bundan alıcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben jantları çoğu zaman leş gibi bırakıyorum. 2 tane jantı temizlemek motoru temizlemekten uzun sürüyor. elin kolun da zincire değerse zaten mahfoluyor. hiç dokunmuyorum çoğu zaman. gri fazla pislik göstermiyor.
    evet cidden öyle oldu 15 dakka surmedı motoru yıkamam yarım saat cantlarla ugrastım baya bi yag cıkardım cantlardan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------

Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bencede o yüzden siyaha boyatacağım cızıklar catlamalar var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

bu ara benım motor 60 gibi falan titreme yapıyor satan arkadaş kalpın lastğinden dedi o yaparmı sizce bana değiştirirsin 16 bin bakımında dedi
    titreşim için kime sorduysam ordandır dediler ama bilmem valla 60 da titremesi gario 100 110 bile titremiyo valla maşallahhhhh en sevdiğim yanı bu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    yani bana bi fkri olan yokmu sence kalpini değişsem geçermi hiç böyle sıkıntı yasayan olmadımı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

metehan abi olacaktı şimdi pat diyeve verecekti cevabıı

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    yani bana bi fkri olan yokmu sence kalpini değişsem geçermi hiç böyle sıkıntı yasayan olmadımı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------

sorma yapırştrrdı cevabı hemen ama o çalışıyodur şimdimotoru daha yeni aldım cupla alakalı sor ne istersen sölüyüm ama cbf'ı suan sadce anlatabilrim sorunlarını söliyemem

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    ben hayatım da ilk defa vitesli motora biniyorum gerci normal motor tecrübem de yok o yüzden arızaları büyüsün istemiyorum o yüzden tecrübenize sınıyorum ehliyet te yok sınava gireceğim iştr mont yok kask yok ne alacagım hangi numara kask alacagım bilmiyorum motor temizdi pat diye aldım ama öyle kala kaldım

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    ben hayatım da ilk defa vitesli motora biniyorum gerci normal motor tecrübem de yok o yüzden arızaları büyüsün istemiyorum o yüzden tecrübenize sınıyorum ehliyet te yok sınava gireceğim iştr mont yok kask yok ne alacagım hangi numara kask alacagım bilmiyorum motor temizdi pat diye aldım ama öyle kala kaldım
    bence o eksikleri en kısa surede ımkanlar nispetinde kapatmak gerek sizin orda ehliyet sorun olurmu bilmem ama ehliyet sartmotoru ne kadara aldın kac kmde.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    motor 2009 model 7. ayda trafiğe girmiş 14 binde süren arkadaş yıllardır motoro biniyor tecrübeli satarken gözleri doldu zaten adamın ikinci çoçuğu olunca araba almaya karar vermiş işe gidip gelmek için kullnıyor.motor 2.800 e aldım ama sağolsun ehliyette bana indirim yaptı arkadaşı varmıs 130 milyonda oradan karım oldu 330 milyona ehliyet ayarlayacagım dedi normalde burda 450 milyon sadece a2

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    motor 2009 model 7. ayda trafiğe girmiş 14 binde süren arkadaş yıllardır motoro biniyor tecrübeli satarken gözleri doldu zaten adamın ikinci çoçuğu olunca araba almaya karar vermiş işe gidip gelmek için kullnıyor.motor 2.800 e aldım ama sağolsun ehliyette bana indirim yaptı arkadaşı varmıs 130 milyonda oradan karım oldu 330 milyona ehliyet ayarlayacagım dedi normalde burda 450 milyon sadece a2
    anladım bende 2009 model 5200 de aldım motor garantideydi benımkısnın artıları cok saymakla bitmeznerdeyse bana 2500 e geldi motorsizin motordaki titreşim neden olabilir acaba daha kmside çok değil çokta aşırı çok değilvalla ilk vitesli motor olarak süper bi seçim vazgeçilmezi oluveriyor motor adamınvalla ne tesadufturkı motoru aldıgım arkadasta ogun cok ktydu aglıcaktı nerdeyse metehan abide yanımızdaydı noterde

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    çok güzel almıssın gerçekten allah kazasız belasız sürmek nasıp etsin benimkinin de garantisi dolmamış adam butun parçalrı ganatide taktırmıs lastik di bujiydi yağı galan hep serviste yapmış ön lastik orjinal kendi lastiği ama arka eskimiş orjinal almış o da yeni daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

adam satarken o benim evladım dı dedi bende merak etme yeni babası ona gözü gibi bakar bakacak dedim hemen emniyete koştum hemen bi plaka patlattım yakında resim koyacagım mesaj dolması gerekıyormuş 25 tane mi ne onu beklıyorum

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mücahit, çakallar işletmek için telefon ediyorlar, diyorlar ki

"iyi gunler efendim biz hatlardaki parazitleri tespit için test yapıyoruz. rica etsek ahizeye üfler misiniz?"

uflersen diyorlar ki

"oh bişeylerime kadar serinledim" o muhabbet işte.

ben jantları spreyle boyayan kimseden dökülme duymadım. ama yine de orijinal rengi arkadaşın resimlerdeki gibi bozulana kadar öyle bir işe girme yanlısı değilim. orijinali kadar sağlam olmaz bence.
    valla allahın ıznıyle boyucam gıbı duruyor ustad hafta sonuna galıbam usta sana soyle dıyeyım benım jantlarımın rengı attı ınankı ama zaten sıyaha boyamak ıcın can atıyordum galıba daha cabuk yapmama vesıle oldu dıyebılırız o zaman

Motosikleti
    cbf150
    Titreme bir ara benim motorada oluyordu, sonradan bıraktı titremeyi.

Yalnız dün çarşamba hava limanından samsun merkeze dönerken, orta şeritte bir küçük kamyonun arkasında türbilansa girdim(sanki uçak), zangır zangır titredi motor. Havada kötüydü, hatta bu sene kar yağarken motosikleti dün kullandım diyebilirm ama baktım olmuyor, verdim gazı solladım.

Bu karlı sürüş sonucunda benim zincirin yağı bitmiş, işe giderken farkettim; bir şankırtı kopuyor, artık iş dönüşü yağlarım.

Kaplin lastiği namı diğer takoz belli km sonrasında değiştirilmesi gerekiyor ama sallantı ondan olur mu bilemem.
    Ama orjinal duroya hayır diyorum. Michelin dünkü ıslak zeminde hakkını verdi, tabiki fren mesafesi uzadı ama nazik kullanımla kayma olmadan tamamladık yolumuzu.

Samsunda acayip bir soğuk var, kış ilkbahara sarktı.

Murat hocam ağlama yahu; bizim motor eskiden naked idi, şimdi commuter oldu, ben ağlıyor muyum?
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Selamlar...
    jr. hocam dün özelden mesaj atmıştım ama buraya da yazıyım arkadaşları da bilgilendirmiş olalım...
    Bugün cila yapayım dedim fakat aklıma bir soru takıldı. plastik aksama cila sürmüyoruz, peki; cbf 150 yazısı, motorun orjinal bir takım çıkartmaları var bunlara cila sürecek miyiz? kusura bakma sana da zahmet veriyorum ama yardımcı olursan sevinirim...
    bilgi paylaştıkça değerlidir

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    sorma kardeşim acayip soğuk varya bi hevesle motor aldım 1 ayda 20 km yapmışım soğuktan binemiyorum kıyafette yok zaten havalar düzelir inşallah hava alanına kadar gelmişşin bi 20 km daha gelseydinde sana yemek ısmarlasaydım tanışırdık hem bak mutlaka bekliyorum bu tarafa doğru gelirsen mutlaka uğra öyle samsunluyum demeyle olmuyor geleceksin tanışacagızz

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    brkcrdk boyasız plastikleri ağartır. sıtikırlara birşey olmaz. siperliğe sürdüm memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. otomobil camında iyi sonuç veriyordu ama plastikten yapılma camda çiziyor gibi geldi.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    arkadaşlar Nisan başı cbf 150 alıcam hangi bayiyi önerirsiniz?mototal mi,pendikteki güngör motor mu?
    bir de kaskosu hakkında bilgi verebilir miniz?hangi firma yıllık ne kadar yapıyor?Rodajı ne kadar 1000km 80'i geçmemem mi gerekiyor?

Günaydın topic sakinleri

Kaplin lastiğinde problem olup olmadığını şöyle tespit edebilirsin:
    motor orta sehpada ve vites boşta olacak
    arka lastiği elinle az az döndürmeye başladığın zaman hemen zincirinde dönmesi lazım.
    eğer ufak bir boşluktan sonra zincir harekete başlıyorsa kaplinler mefta demektir.

Sürüş konforunu çok etkiler. Ama titreşimin belki başka bir sebebide olabilir.

Sen bu testi yap, sonucunu yazarsın buraya
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

superkaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ncx700
    Sıfır cbf 150'demi daha uzun kmler katederim yok sa 2.el hyosung gt250 comet lemi fiyatları aynı 2.el hyo 4 4.5

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    brkcrdk boyasız plastikleri ağartır. sıtikırlara birşey olmaz. siperliğe sürdüm memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. otomobil camında iyi sonuç veriyordu ama plastikten yapılma camda çiziyor gibi geldi.
    saol jr. verdiğin değerli bilgiler için.

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı superkaos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır cbf 150'demi daha uzun kmler katederim yok sa 2.el hyosung gt250 comet lemi fiyatları aynı 2.el hyo 4 4.5

sıfır yada teniz 2 el cbf 150 sen yorulana kadar gıder ş hyo 250 cc bi motor tarzıda farklı bıldigim kdarıyla kafa grenajıda yok . 150 cc ve 250 cc arasında fark vardır illaki ama kullanıcı memnnunıyeti açısından hysong 250 gt comet kullanıcılaı paylasım baslıgında memnun olanda olmayanda var ( kora malı yuksek devırlerde hız sınırları zorlanıldıgında krank piston falan problemı cıkardıgını bılıyorum - ayrıca her motorun ikinci eli alınmaz ).

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Muratgün servisim artık jant boyama işiyle uğraşmıyormuş...zaten dışarı veriyorlarmış 1-2 sendedir iş yoğunluğundan bu talebe cevap vermek istememişler...sağlıklı bilgi alamadım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------

arkadaşlar Nisan başı cbf 150 alıcam hangi bayiyi önerirsiniz?mototal mi,pendikteki güngör motor mu?
    bir de kaskosu hakkında bilgi verebilir miniz?hangi firma yıllık ne kadar yapıyor?Rodajı ne kadar 1000km 80'i geçmemem mi gerekiyor?
    Erdi Arıkan kardeşime sormalısın bence rodajı...şu an rodaj uygulamasında...çok pis rodaj yapıyor... Heleki ilk 500 metrede tüm rodajı uyguladı makinaya...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 ----------

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    titreşim için kime sorduysam ordandır dediler ama bilmem valla 60 da titremesi gario 100 110 bile titremiyo valla maşallahhhhh en sevdiğim yanı bu
    Bu çayna motorlardaki titrem cinsel hayatı bile etkiler şerefsizim...

Müco senin eldivenler bende Hacı...Erdi totoşu bahsetmedi mi hiç...bak satarım birine valla...

[/COLOR]metehan abi olacaktı şimdi pat diyeve verecekti cevabıı

valla en son bana sorcan aslında... teknikden çakmıyom bana en kral köfte nerde onu sorun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

parayı toparladığında bana ulaş dostum...sana en uygun fiyatı araştıralım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bi sorum olucak bu cbf'in gidonda çeşitli yerlerde ve on diskte bazı motorlarda sadece gidonda oluyo neden böle sanki boya sıçramış gibi boyalar var erdi daha sıfır aldı onda bile var demek bunlar fabrikaçıkışı anlamadım neyin nesi bunlar bilen varmı acaba..
    servis harici bir girişimde bulunulmasın diye hacı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 ----------

Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben de jantları siyaha boyamayı ve kırmızı şeridi düşündüm ama arka demir gri hoşuma gidiyor, kırmızı şerit benim tank pad'le güzel uyacak, bu arada ay yıldızlı şöyle güzel bi tank pad aldım ki sorma gitsin. :D bir de ehliyeti aldığımda taksime gidip benim ozalitcide ön cam için atatürk sticker'ı bastıracağım, tasarımını tamamladım :D
    kask kılıfın bende birader...çızılmasın sonra...malına sahap çık...yabancıda değil ama bez lazım olurda kullanırsam sonra mır mır etme bana...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

arkidişler benim arka lastik 3-4 günde bir 20-22 bara düşüyor...düzenli hava basıyorum...nerden kaçıyor serviste anlamıyor...çözüm yok hacılar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Abi herkezin bişileri sende
    HONDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)

Bu Konudaki Etiketler