Hayırlı olsun Erdi çok yakışıklı maşallah... Hep iyi günlerde kullanman dileği ile
Hayırlı olsun Erdi çok yakışıklı maşallah... Hep iyi günlerde kullanman dileği ile
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
erdi kardeşim yeni motorun hayırlı olsun aynı benim motoruma benziyo sıfır gibi
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri sizin olsun...
CBF 150 + Yan Ayaklık + Plaka + Koruma Demiri = 4150 TL tuttu arkadaşlar
sizin aranıza katılmaktan gurur duyuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------
ayrıca Mete_Han abi'ye de selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum =) teşekkürler her şey için
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
erdi kardeş hayırlı olsun güle güle bin.
erdi kardeş hayırlı olsun güle güle bin.
pompanın demiridir Hacı...
Bu arada şu sitenin sadeliği çok hoşuma gidiyor...ne ararsan var...
http://www.motosikletim.com.tr/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete abi bak ne buldum,senin ön grenaj koruma farı deldiydi ya bende o sebepten takmıyodum koruma,sana gezide demiştim senin vidayı ters takmışlar bak bu resimdekinde vida aşağıya dogru bu şekilde zarar vermez diye düşünüyorum ne dersin senin grenaj korumayı takana dava aç bence sıfır far al oldan
ahanda resimde görülüyor
evet hacı sen uyandırdın beni ama geç oldu biraz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aydoğan tahmin ettiğim yer ise benzinin taşdığı ben genelde tıka basa doldurduğum için o taşma oluyor ve oradan uçup gidiyor başka birşey olabilir, pompa dayanmasıda pek muhtemel gelmedi çünkü ben alırken her seferinde pompayı dayayıp bırakılıyor.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
erdi hayırlı olsun maşallah. nazar boncuğu tak hemen.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
erdi hayırlı olsun, 0 ın tadı bir başkadır
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
günaydın cbf kullanıcıları kazasız belasız bir bün geçirmeniz dileğiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:21 ----------
aydoğanx... ismail kardeşime çok teşekkür ediyorum bu sabah zincir ve bujilerimi aldım çok mutluyum yoksa serviste mahvedeceklerdi benii..
iyiki varsın
AYDOĞAN LTD.ŞTİ ZİNCİRİSTAN
bujimide çekik gözlülerden almış yollamış japan
yan tarafımda hemen kargo akşam gödernlerin listesine bakıp söylediler kargon geliyor diye sabah da 8 hemen geirdiler yanıma tekrar teşekkür ediyorum
teşekkür ediyorum ve böyle bir paylaşım sitesine sahip olduğum için çok mutluyum her keze kazasız belasız cezasız arkka canta yağsız hayırlı günlerrrr
hiç şüphem yok ismail teşekkür ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
l bi arkadaşım geldi üzerinde eski zincirim takılı daha yenısını daha taktırmadım ama zincir çok sıkı üzerindeki olan diyor zararı olurmu sence gerçi yeni ziciri bu hafta sonu takacağım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------
arkadaşlar bana kask önerebilirmisiniz kullanışlı ama 130 falan civarlarında daha da ucuz olabılır..birde onun bedenini nasıl anlıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)