allah kazasız belasız gezmek nasip etsin motor ceylan gibi cok harika bir görüntüsü var iyiki honda almışım iyiki bu siteye girmişim.honda yorumlarını okuduğumda inanmamıştım bazı şeyler anlatılmaz yaşanır diyorlarya bu laf cugyy diye oturuyor....anlattılar inanmadım ama yaşıyorummmm..honda hayat ondaaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
bu ara altaki koruma demirini metalik giriye boyayan varmı nasıl duruyor ben griye boyamayı düşünuyorum haftaya ama boyayıp ta koyan varsa bakacaktım güzel olmazsa yapmam.
3 tane reklam fotoğrafı da benden =)
Bu müco için =)
Sürpriz =)
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
3 tekerli olanla tam bi kombinasyon olmussun senın hondayı gençlere ver kendilerini aşsınlar...
evet dostlar jantlarımı sıyaha boyatmayı dusunuyordum cok dusundum ve evet dedım boyayacam gıcık oluyom honda senın grı jantlarına dedım ve boyayamadım neden mı cunku akralık sprey boyayla boyayan arkadaslarımız vardı ben fırın boya attırmayı dusunuyorum acaba jantımız ıcın bı sıkıntı olur mu bılemıyorum bu konuda daha onceden boyamıs arkadaslarımız bılgısı olan üstadlara sormak ıstıyorum akralık sprey boyaylamı bu ısı yapmalıyız yoksa fırın boya bıze sıkıntı yasatmazda oyle mı yaptırmalıyım yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler dostlar
fotografları ılanın oldugu sıteden (ç)aldım
bu ornegımız bence grıden daha hos gorunmekte
ben az km li trafik hayatımda neler gördüm, bişey demiyorum.
Ama sağol, bu ara yeni marş motorun hayırlı olsun. Aslında eskisi çabuk eskimiş ya, yapacak bişi yok.
Honda kick start koymamış ya, iyi halt etmiş.
Sağolasın, cümlemize.
Sağolun, evet bencede artık bu işlere bakma zamanı geldi. Ama yinede Allah kimseye kaza bela vermesin.
Hoşgeldiniz, bende merkezdeyim; pardon şimdi ilkadım oldu.
Fırınlı boyanın jantın esnekliğini kaybettireceğini söyleyen bir arkadaş vardı. hatta o yüzden kendisi sprey boya gibi duran ama ondan daha kaliteli bir boya ile kendisi yapmıştı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Herkese merhabalar, iyi haftalar iki sorum var:
Soru-1 : Benim motorum 450 km oldu, 500 de bakima sokmam gerekir bu atıyorum 600 -700 olsa Serviste sorun cıkar mı? Çıkar endişesi ile pazar motoru kullanmadım cumartesi servise götürürüm diye.
Soru-2 : Bu cumartesi iki ikişi 100 km kadar gecdik ama 80 km/h ile giderken yokuşlarda yer yer 30 a kadar düştü hızımız sıkıştırmakta istemedim ama bu normalmidir ben 80 kg arkadasımda 60 kg falandır.
Mücahit pazar günkü gezizini güzelle benziyor resimlerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Kabul ederseniz bende size yanci olurum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
eyw sanada ve herkese ii bereketli haftalar;
soru-1:servis sorun cıkarmaz ben 6000 bakımına 6200 kmde soktum
soru-2:yokuslarda hızının dusmesının sebebıde senın deviri ayarlıyamamadan kaynaklanır daha bu sabah kardesımı kursuna bırakırken yeşilpınarda öyle bir dik bayırdan cıktım kı arabadan daha rahat bayır asırı dık ama ınsanlar yavas yavas cıkıyor o derece;)
gezilere bekleriz tabi toplu olmak hele METEHAN abiyle çok sarıyo ERDİ'ylede yeni tanıştık çok ii bi kardeşim bekleriz inş tanışırız
Günaydın arkadaşlar.
Aynı çözümü uyguluyorum. Tavsiye ederim.
Gazyağı her derde deva
Bu resmin üstüne birde kamuflaj ve çavuş rütbesi eklersen tam asker fotoğrafı olur
Hadi bakalım resimlerin devamınıda bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 ----------
Koruma demirini genelde herkes siyah olarak kullanıyor.
Bazı yerlerde ise nikelajlı demirler mevcut.
Bu ikisi haricinde farklı renkli koruma demirine rastlamadım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Eyvallah kardes desene pazar boşuna evde yattı motor ve daha ogrenecek çok şey var demek ki valla fırsat olursa gelmeyi çok isterim.
Bu arada 42lt bir sırt cantası aldım isx ansadan simdilik memnunum daha motoru yıkatamadim kurye motorundan beter camur içinde :D
Bu arada anes mortda cbr125 in yeni kasasını gördüm detaylı resimini cekemedim ama bizim cbfler yaninda pisiklet gibi duruyor uzerinde konu mankeni arkadasim bir resim ekliyorum. vtr250 gercekten güzel ama onun resmi yok yalniz 12.000 TL ymiş vış aney dedik arkadaşla birlikte.
cbr nin resmi
Arkada vrt 250 var boy farkı gercekten cok farklı.
zenon aibicim yeni cbr'ın yanında cbf bisiklet gibimi duruyor yanlışın olmasın tam tersı olmasın
şu fotoları yükleyim bir topik açayım hemencecik geliyorum cbf pıtırcıkları...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu konuları en iyi Metehan abi bilir. CBF 150 nin piridir kendisi Normalde ilk bakım 1000 km de yağ değişimi 2000 de bir ve diğer bakımlar 4000,8000,12000 gibi gider benim bildiğim. Kitapçığında da bu şekilde yazıyor ayrıca her bakıma gittiğinde kitapçıkta bakımı yapan yetkili servisin kaşe imza etmesi için yeri var.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)