Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mart 2010, 23:37
Selam , 2007 ve üstü 25000 km altında cbf 150 arıyoruz.
Bu haftaya kadar motosikleti alıp giresuna göndermemiz gerekli.
Lütfen bana 0554 512 63 06 bir mesaj atarsanız hemen size geri döneceğiz.
Teşekkürler.
Kurye motosikleti olmazsa seviniriz , sahibinden.com a bakın demeyin lütfen.Baktık gittik gördük beğenmedik.
Reklamlar
-
13 Mart 2010, 23:50
Beşkazalı adlı üyeden alıntı
çok iyi fiyatlar var kardeş bu dükkanda bende görmüştüm hatta metehan abiye göstermiştim ilanlar eski diye bakmamıştık ama yenilemişler arkadaşlar bu dükkanda baya iyi fiyatlar var bi inceleyin derimm
-
13 Mart 2010, 23:51
semih ben çarşamdayım kardeşim tanşırız inşallah
-
14 Mart 2010, 00:44
-
14 Mart 2010, 01:19
-
14 Mart 2010, 01:21
Ya bakıyorum bakıyorum hondaya çok kızıyorum cbf makyajlı versiyonunu getirsen ne olur be kardeşim ufak ayrıntılar ama motora fark katmışlar....olacak şey değil anlamak mümkün değil...
-
14 Mart 2010, 01:29
aykan adlı üyeden alıntı
Ya bakıyorum bakıyorum hondaya çok kızıyorum cbf makyajlı versiyonunu getirsen ne olur be kardeşim ufak ayrıntılar ama motora fark katmışlar....olacak şey değil anlamak mümkün değil...
bende baktım makyajlısına okadar abartılacak bi fark yok bence sadce burda olmadığı için kötü hissediyoruz kendimizi heralde benim için sadece ve sadece devir saati olsa keşke dedim gerisi boş iki yapışkan için dert yanmaya deymez ama enjeksiyon ne bilim hp gücü artmış bi makina olsa derim keşke gelse[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------
-
14 Mart 2010, 01:29
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
bende baktım makyajlısına okadar abartılacak bi fark yok bence sadce burda olmadığı için kötü hissediyoruz kendimizi heralde benim için sadece ve sadece devir saati olsa keşke dedim gerisi boş iki yapışkan için dert yanmaya deymez ama enjeksiyon ne bilim hp gücü artmış bi makina olsa derim keşke gelse
ben o sayfaya da yazdım gidonu çok güçlü duruo.Malum seyahat ederken biz gidonla muhattabız.GÜçlü görünmesi bile güven verir.Gerçi çinliliere bakınca şimdi ki cbf zaten on nömara
-
14 Mart 2010, 01:35
-
14 Mart 2010, 01:38
ybr den cbf e geçince ybr mobilet gibi geliyor gerçekten..
-
14 Mart 2010, 01:42
tabiki zevk ve görüş meselesi banada o gidon acayip geldi üstüne oturup bakmak lazım tabi ama şu halinden çoook çok memnunum şahsen devir saati hariç
dün aksam bi arkadaşa ybr almak için motor bakmaya gittik ybr sürdüm sanki eski cupumu kullanır gibi hissettim oyuncak gibi geldi valla şuan heryönden önde olan cbf inş böle devam eder
bazı arkadaşlar isim takıo küçük enduro varedero falan die ama gerçekten öyle ı-rahat bizim cbfmiz
-
14 Mart 2010, 01:42
-
14 Mart 2010, 01:45
küçümsemek için sölemiyorum saglamlığı bir yana sırf konfor için bile tercih sebebi ki sağlamlığıda cabası cbf ya hayat onda
buda motorun yıkanmış resmi bayadır kirliydi resmde kötü cıkmıs ama
bide cila yaptımm mı tamam
tü tü- nazar değmesin maşallah kardeş, motorunla mutluysan mesele yok
-
14 Mart 2010, 02:16
aykan adlı üyeden alıntı
ybr den cbf e geçince ybr mobilet gibi geliyor gerçekten..
dostum benim motoru satalı nerdeyse 1 yıl oldu ve gerçekten şuan bu sınıfı düşünseydim gene cbf150 alırdım.aldığımda zaten ybryle kıyas etmezdim aynı bisiklete benziyo o motor derdim ancak beni sinir eden bize yapılan muamele.
-
14 Mart 2010, 02:34
-
14 Mart 2010, 04:40
jr. adlı üyeden alıntı
otobusteyim geliyorum biznıs kılas dedim ya
floryada amcamlardayım hocam. salı gece döneceğim. fazla kalacak olsam arayacaktım buluşalım tanışalım diye
Bende zaten Yeşilköyde Havalimanındayım illaki uğrarım o civarlara...
çok iyi fiyatlar var kardeş bu dükkanda bende görmüştüm hatta metehan abiye göstermiştim ilanlar eski diye bakmamıştık ama yenilemişler arkadaşlar bu dükkanda baya iyi fiyatlar var bi inceleyin derimm
bende bakam hacı...
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
bu hafta bu topice noldu böyle klavyenin başına geçen yazıyo
Bu arada artık ışıklarda yanmdaki motosikletli arkadaşlara motorumun ne kadar yaktıgını ,memnn oldugumu,kaça aldığımı anlatmaktan bıktım.Bana katılan arkadaşlar vardır mutlaka.Kaliteli motora binmekte ayrı bi dert arkdaş.Gözler hep üstünde
çok mu abarttım
Argedeş ne övdünüz makinalarınızı ya...
küçümsemek için sölemiyorum saglamlığı bir yana sırf konfor için bile tercih sebebi ki sağlamlığıda cabası cbf ya hayat onda
buda motorun yıkanmış resmi bayadır kirliydi resmde kötü cıkmıs ama
bide cila yaptımm mı tamam
]
aha bir dene daha var...ilk motorunmu yavrukurt... görmemişin cbfsi olmuş tutmuş stikırı koparmış...
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dostum benim motoru satalı nerdeyse 1 yıl oldu ve gerçekten şuan bu sınıfı düşünseydim gene cbf150 alırdım.aldığımda zaten ybryle kıyas etmezdim aynı bisiklete benziyo o motor derdim ancak beni sinir eden bize yapılan muamele.
cbf 125 kelimesi geçmeyen bir mesaj daha...Dostum iyimisin...bi otur dinlen... bizi böyle şaşırtma...
Bende işyerime alınan basınclı su makinasınyla yıkadım düldülü...Valla temizlik imandan gelirmiş derler doğru...motoru kirli olanlar kafirmi oluyo şimdi naısl yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:37 ----------
yahu birinizde mondıal vs topaclarındaki gibi grenajım güneşte soldu şasim 3 e ayrıldı vs sorunlar yazında böyle suydu cilaydı uğraşmayalım...
argedeş sorunlu motor alcam bir dahaki sefere...bu ne böyl emuhabbet yıkama cilalama vs sılkıldım artık...mondıal alıcam bir dahaki sefere...2027 de tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Mart 2010, 06:56
-
14 Mart 2010, 08:27
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar benim motorun zincirinde problem var eskimiş bugun arkadaşa gösterdim orcikli bi zincir varmış ondan alırız ama onu takım almak daha iyi olur zincire yazık olur diyoo.ne yapayım suan idare ediyor zatende yakında almam gerekirse ne alacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
hg hayırlı olsun arkadaşım bende yeni üyeyim
tamm o zaman eğer zincir kalite diyorsan yollarsın gereken bilgileri veririrm
-
14 Mart 2010, 12:32
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ee naparsın mete abi kötünün iyisi gözüyle
yok ben memnundum motordan çok severdim benimkini satmadan evvel
ufaklığında en sevdiğim resmiydi hani muğladan gelirken
yavv anlıyamıyorum hala bikepics katagorisinde niye cbf150 yok
burdan 10 kişi çıkartsanız açılacak şey...
boşver onlar bıkepiç... ne uğraşcam şovstar sitesinde...bizim olayımız önemli olan büyüklüğü değil işlevi...
hey be melmekete bak...İspanya Ibızı'nın yandan yemişi kadar güzel...
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
tamm o zaman eğer zincir kalite diyorsan yollarsın gereken bilgileri veririrm
Hacı Aydoğandan 45 liraya orıng zincir al keyfine bak...zinciri bir kez yağla sonra 500 kmde bir ve ayda yılda bir gerersin...O-rıng...Ailemizin zinciri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Mart 2010, 12:44
Metehan kardeş şu en soldan yardırdığın videonu izledim de valla çocukluğum geldi aklıma atom karıncayı izlemiş gibi oldum bu arada ben hala bağrıma taş basıp bekliyorum burada bayiyle görüştüm birkaç sefer adam nuh diyor peygamber demiyor valla yerse 4.140 başka olmaz diyo öyle plaka falan içinde deyiverse yapışacam valla canıma tak etti artık
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler