koruma demiri 40 veya 50...yan ayaklık ise 25...(activa yan ayaklığı)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bilgileriniz için teşekkür ediyorum aynen öyle kalpin lastiği demişti 19 binden sonra değiş dedi kalpiinn daha unutmam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
videoyu izledim vermiş coşkuyu benım cbf 120 i geçmiyo rolantisini kısmış adam
o zımbırtıyı 20binlerde değiştirmekmi gerekir yoksa durumuna bakmakmı lazımdır, ben henüz değiştirmedim?
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
metehan hocam ankaraya gelince köfteni yerim diyorsun biz istanbula geldik konuyu değiştiriyorsun. bak sen ilgilenmedin diye kuzene köfte köfte dedim de sirkecideki komedi çikufteci ali ustaya götürdü matrak adammış valla.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bende bu motorlardan istiyordum ama babam izin vermedi düsersin hızlı gider o dedi :(
joyride motorun bundan hızlı gider tahminimce. en kötü aynı giderler.
Selam Arkadaslar aranıza yeni katıldım 2009 Cbf 150 kullanıcısıyım...
Arkadaslar msj larınızı esırgemeyın lutfen.. 25 Mesaj olduktan sonra bende fotograf ekleye bılecegım..
Çinlilerin cbf 150 leri hakkında elımde sağlam kaynaklar varr.. hepsini paylasmak istiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
Motor koruma demiri 40 tl..
http://www.yildizticaret.com/pro/217...A-DEMIRI-KALIN
Ön Granaj Koruma Demiri
69 tl..
http://www.yildizticaret.com/pro/217...-KORUMA-DEMIRI
Yan ayaklık
http://www.yildizbisiklet.com/motor1.htm
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
slm arkadaşlar benim motorun zincirinde problem var eskimiş bugun arkadaşa gösterdim orcikli bi zincir varmış ondan alırız ama onu takım almak daha iyi olur zincire yazık olur diyoo.ne yapayım suan idare ediyor zatende yakında almam gerekirse ne alacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
hg hayırlı olsun arkadaşım bende yeni üyeyim
Hoşgeldin.
Kazasız belasız nice km.ler...
Ufak bir uyarı, forumda tamamı renkli yazılar yazmak kurallara aykırı.
Arkadaşlar 2010 modellerde yenilikler yapılmış.
Detayları buradaki linkte yazdım :
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yenilendi.html
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
jr. hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, aklımdaki bir çok soruyu cevapladın ben de bu aralar cila işine girmeyi planlıyorum... bakalım sonuç ne olucak...
O dediğin orcikli değilde o-ringli olmasın
Yani baklalar arasında halka şeklinde contalar mevcut.
Bu da daha sessiz, sarsıntısız ve daha az yağlama gerektiren bir sürüş sağlıyor.
Zincir alırken çin malı olmamasına ve oringli olmasına dikkat et
Bizim zincirimizin ölçüsü 428-126 , yani 126 bakla.
Biraz araştır, eğer istersen elimde DBC markalı kore malı oringli zincir var.
Kargo ile gönderebilirim.
Bu topiğin daha önceki sayfalarına bakarsan DBC marka zincir kullanan arkadaşları görebilirsin.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
arkadaşlar, dün stv de yayınlanan kollama adlı dizide motorunuzun reklamı yapıldı izleyen varsa görmüştür polis kuryeden motoru istiyor ama motorun far ve aynaları değiştirilmişti ve çok farklı görünüyordu...tv dizilerinde bile cbf kullanıyorlar...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
yarına olur belki...
Nası hacı hani nirde yazdın...valla haberım yok...Nerelerdesin peki...kaç gün kalıcan...
hoşgeldin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Mimoza makinanı iyi almışın tebrikler...Anadoluda böyle valla...İstanbuldakilerin çoğu çakal...birini aradım geçen beni çıldırttı...3100 ilan vermiş...3000 e olur düzleriz dedi...sonra servise götürelim dedim o zaman 3200 olur dedi...usta bana gelsin maldan anlayan malı görür hemen alır diyor vs...kafayı sıyırdım...
daha 1 hafta önce erdi arıkanla 1.köprü çıkışında ibreyi 125 e dayadım...makinam sağır gitmiyor diyen bana gelsin...öttüreyim
hangi zımbırtı hacı...Kanka parçaların ömrü kullanıma göre değişiyor..3 yıl 2 ayda kaç kez çalıştırdım Allah bilir...ama yinede işçiliği sağlam değil ki su çamur çıktı içinden...işte buna uyuz oluyorum...marş motoru ne alaka havayla temas ediyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
otobusteyim geliyorum biznıs kılas dedim ya
floryada amcamlardayım hocam. salı gece döneceğim. fazla kalacak olsam arayacaktım buluşalım tanışalım diye
Cbf 150 Granaj koruma demiri 35 tl
İnter Motor da
http://www.sahibinden.com/cbf_150_gr...XQQdisplayitem
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
eğer cbf arayan arkadaşlar varsa sıfır gibi cok temiz motor var bilginiz olsun daha 1.50 de 2 bin bile olmamamiş adam almıs kullanamamıs resimleri var iş yerimde km resimleri garantisi her seyi var 2009 model 5 ayda girmiş benım bi abim var orada o dedi bana ben alacaktım ama 3.100 istiyor birde üzerinde geçici plaka var adam daha devrini bile üzerine almamıs garajında duruyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------
bu ara motor marmariste arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)