Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Şubat 2007, 11:05
Juniors adlı üyeden alıntı
satışları hakkında bir bilgim yok, 9.000 km deyim uzun yol yaptım
yaw ne ara 9000 yaptin ?
cbf150 ile mi yaptin yoksa toplamda yaptigin km yi mi soyluyosun ?
en son anatolia bulusmamizda gorustugumuzde yeni almistin motoru ya.. uyumuyo musun hic ?
yoksa 2. bir ummet abi mi doguyor ne ?
Shakulin
Reklamlar
-
22 Şubat 2007, 14:27
HELAL olsun juniors kazasız belasız.
-
22 Şubat 2007, 15:06
shakulin adlı üyeden alıntı
yaw ne ara 9000 yaptin ?
cbf150 ile mi yaptin yoksa toplamda yaptigin km yi mi soyluyosun ?
en son anatolia bulusmamizda gorustugumuzde yeni almistin motoru ya.. uyumuyo musun hic ?
yoksa 2. bir ummet abi mi doguyor ne ?
Shakulin
ehehe yok 7bin kusurde almıştım motoru şimdi 9binlerde geri hız kesici mekanızmasını iptal ettirdik alet 2 kişi 130 u kasmadan görüyor. Üstünden hiç inmiyorum seninde bildiğin gibi aşırı kar dışında hiç inmedim. Gayet memnunum, Önümüzdeki kışa Cbf 250 en kötü almayı düşünüyorum bakalım. Bu arada Ankara Mt uyuyor bi kaç arkadaş edindim onlarla gezinioruz
piyade adlı üyeden alıntı
HELAL olsun juniors kazasız belasız.
Teşekkür ederim Piyade, Kimseye vermesin Allah kaza bela
-
22 Şubat 2007, 17:49
ehehe yok 7bin kusurde almıştım motoru şimdi 9binlerde geri hız kesici mekanızmasını iptal ettirdik alet 2 kişi 130 u kasmadan görüyor. Üstünden hiç inmiyorum seninde bildiğin gibi
aşırı kar dışında hiç inmedim. Gayet memnunum, Önümüzdeki kışa Cbf 250 en kötü almayı düşünüyorum bakalım. Bu arada Ankara Mt uyuyor bi kaç arkadaş edindim onlarla gezinioruz
Teşekkür ederim Piyade, Kimseye vermesin Allah kaza bela
geri hız kesici mekanizması????
şu konuyu biraz daha açarmısın juniors
nedir, ne işe yarar, kim iptal eder, iptal etmenin bize artısı eksisi nedir?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
22 Şubat 2007, 18:50
ben de merak ettim bir açıklama alabilirmiyiz ?
-
22 Şubat 2007, 18:59
Luxor adlı üyeden alıntı
geri hız kesici mekanizması????
şu konuyu biraz daha açarmısın juniors
nedir, ne işe yarar, kim iptal eder, iptal etmenin bize artısı eksisi nedir?
Geri hız mekanizması değil....Benzin geri dönüşüm mekanizması iptaledilip söküldü....Bu şekilde motorun daha fazla oksijen alıp rahat çalışması sağlandı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
23 Şubat 2007, 12:55
Motorumu dün teslim aldım ve kullanışını çok begendim , fakat akşam işten çıkarken ve sabah işe gelirken jikleyi sonuna kadar açtım ve motoru elimde hafif gaz vererek 5 dakika kadar bekledim yinede elimi gazdan çektikten sonra motor stop etti. Bende işe geç kalıcam diye çıktım yola. Ara ara durakladığımda yolda da stop etti işe geldiğimde toparlamıştı.
Bu kadar uzun sürede ısınması ve sürekli stop etmesi normal midir ?
Dün gece eve giderken motora gaz vermediğim zamanlar farım neredeyse sönecek kadar yanıyordu , gaz verince ise birden toparlıyordu.
Ben de rolanti ayarımı düşün diye süphelenmiyor değilim ??
Bizde eldiven ve mont için uygun fiyatlı ama kaliteki malzeme satan magaza tavsiye edebilirmisiniz ?
Son sorumda eldiven mont gibi malzemeleri en uygun fiyata almak için Fuarı beklemem daha mı uygun olur ;)
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
23 Şubat 2007, 13:20
Pardaillan adlı üyeden alıntı
Motorumu dün teslim aldım ve kullanışını çok begendim , fakat akşam işten çıkarken ve sabah işe gelirken jikleyi sonuna kadar açtım ve motoru elimde hafif gaz vererek 5 dakika kadar bekledim yinede elimi gazdan çektikten sonra motor stop etti. Bende işe geç kalıcam diye çıktım yola. Ara ara durakladığımda yolda da stop etti işe geldiğimde toparlamıştı.
Dün gece eve giderken motora gaz vermediğim zamanlar farım neredeyse sönecek kadar yanıyordu , gaz verince ise birden toparlıyordu.
Bizde eldiven ve mont için uygun fiyatlı ama kaliteki malzeme satan magaza tavsiye edebilirmisiniz ?
Son sorumda eldiven mont gibi malzemeleri en uygun fiyata almak için Fuarı beklemem daha mı uygun olur ;)
1- daha motor yeni olduğu ve ayarları tam olmadığı için bence bu tür aksaklıklar gayet normal.biraz kilometre yap, servise gidince ince ayarlar bi halledilsin, sonrasında sorun kalmayacaktır.
2-Bu motorda farlar dirakt aküye bağlı değil, akümülatöre bağlı.o yüzden bu olay da normal.yani sen gaz verince doğal olarak daha fazla elektrik akımı üretiyor motor ve farlar canlanıyor.bu olayın faydası ise aküye fazla yüklenmediğin için akünün daha uzun dayanması ve ömrünün de daha uzun olması.
3-aynı ihtiyaçlar bende de var şu an.bende acaba fuarı beklesem mi yoksa gidip şimdi alsam mı diye kararsızım.geçmişte fuardan alışveriş yapan arkadaşlar varsa bu konuda bizi aydınlatırlar umarım.
-
23 Şubat 2007, 13:28
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Geri hız mekanizması değil....Benzin geri dönüşüm mekanizması iptaledilip söküldü....Bu şekilde motorun daha fazla oksijen alıp rahat çalışması sağlandı...
Neyi nereden söküyoruz ; biraz daha açıklayıcı bilgi lütfen.
Bazen bana da ekstra hız lazım oluyor.Ama kısa sürelerde.
-
23 Şubat 2007, 13:52
hayırlı olsun kardeş
Pardaillan adlı üyeden alıntı
kardeş bu motorun özelliği bu jikle açıkken hafif gaz vereceksin ısıtırken jikle açıkken ısınık da olsa gazı kesersen sönüyo ama jikleyi kapatınca normal hem 5 dakika fazla bile ben en fazla 2 dakikka ısıtıyorum yani
birde sen yolda stop etti diyosun emininm jiklen açık kalmıştır ondan stop etmiştir ve ya benzin musluğun kapalıdır yada bir şekilde acemilikten kaynaklanan bir hatadır kardeşim gönlünü rahat tut motor süper
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
23 Şubat 2007, 13:56
alp_tunay adlı üyeden alıntı
seni seviyorum I love you.
shakulin nerelerdesin yaw
-
23 Şubat 2007, 13:57
sende herkesı sevıon be kardesım
kıskandım sımdı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
23 Şubat 2007, 14:02
aybarssurucu adlı üyeden alıntı
Neyi nereden söküyoruz ; biraz daha açıklayıcı bilgi lütfen.
Bazen bana da ekstra hız lazım oluyor.Ama kısa sürelerde.
alet 2 Kişi zorlanmadan 130 u görüyor Bi unsur olduğunudaha soyledı Onuda İptal edersek 150 katrana ulaşır demiş
-
23 Şubat 2007, 14:03
seni seviyorum
I love you.
shakulin nerelerdesin yaw
canim kardesim.. öm yolladim burdan..
okumuşun sanirim..
suratle disari cikmam lazim..
bana ulasabilecegin butun bilgileri verdim..
selametle..
;)
Shakulin
-
23 Şubat 2007, 14:10
alet 2 Kişi zorlanmadan 130 u görüyor Bi unsur olduğunudaha soyledı Onuda İptal edersek 150 katrana ulaşır demiş
yaw juniors, şu işi ayrıntılı bir şekilde anlatsana
çok merak ettim şimdi bak
uygulama kolay mı?
motora zararı dokunur mu?
vs vs
-
23 Şubat 2007, 14:26
-
23 Şubat 2007, 14:39
caberli adlı üyeden alıntı
kardeş bu motorun özelliği bu jikle açıkken hafif gaz vereceksin ısıtırken jikle açıkken ısınık da olsa gazı kesersen sönüyo ama jikleyi kapatınca normal hem 5 dakika fazla bile ben en fazla 2 dakikka ısıtıyorum yani
birde sen yolda stop etti diyosun emininm jiklen açık kalmıştır ondan stop etmiştir ve ya benzin musluğun kapalıdır yada bir şekilde acemilikten kaynaklanan bir hatadır kardeşim gönlünü rahat tut motor süper
Teşekkürler , peki 2 dakika boyunca elimi gazda tutmadan otomatik olarak gaz almasını sağlayabilirmiyim , bende o arada kıyafetim vs. ile ilgilenebileyim. Bugun sağ dirseğimi dayayarak gazda tutmayı denedim ama pek konforlu olmadı
-
23 Şubat 2007, 15:04
-
23 Şubat 2007, 15:16
Sadece yanmamış benzini tekrar yanma odasına gönderen mekanizma iptal edildi...Sedece çevre kirliliği yani emisyon değerlerini tutturmak için takılmış bir parça....Geri dönen benzinide yaksın ekonomik olur diye düşünmeyin....
Aksine performansı gözle görülür şekilde düşücektir....Zengin karışım la çalışan motor biraz daha ağır kalır...Sakıncası yoktur...Sadece son hıza ulaşma süresi ve son hız biraz kısıtlanır....
Kendiniz de sökersiniz ama motorun üstten bloğa giriş deliğini güzelce bir vida uydurmanız gerekir....Ayrıca hava ayarını da biraz kısıcaksınız...Çünkü geri dönen benzin de yandığı için eski mekanizmada , Söktüğünüz zaman hava ayarı fazla gelicektir....
Motor bu şekilde verebileceği en iyi performansı vermektedir..Hiç bir şeye ihtiyaç duymadan....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
23 Şubat 2007, 16:33
Eksoz kontrolüne amann girmeyin derim ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler