aynen öle katılıyorum
hocam bişey sorucam ya resim ekliyemiyorum site açılmıyor bi türlü benim cantların belirli yerlerinde önde iki arkada 1 tane kıskac gibi demirler var bunlar neler başka cbflerde göremedim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 ----------
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44522
pardon eklememişim
ilk defa vitesli motor kullanıyorum motor 2009 model 7. ayda trafiğe girmiş fakat 14 binde aldığım kişini ikinci cocuğu olmuş mecburiyetten sattı 2.800 tl ye aldum plaka sigorta derken 3.000 tl oldu sizce iyimi kazası belası yok yarın öbürgün resimleri koyarım motorda 80 km den sonratitireme oluyor ve zinciri en iyi nasıl temizleyebilirm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------
satan arkadaşın demesine göre arkada sepetten dolayıymıs
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45106 ben bundan aldım ama test etme şansım olmadı henüz
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
[url]http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522[/u
mücahit kardeş su almasa ii olurmus . üzerine yagmurluk gıyınce pek anlam ifade etmıyor çünkı uzun zamandır üst üste mont giyiyorum
balans ağırlıkları olmasın o mücahit?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
lastiği değiştirince balans ayarı çekmiştir. sorun olmaz.
siz motorunuza hangi yağı kaç litre koyuyorsunuz ben bakım yaptırmaya gidemiyorum a2 ehliyeti için yeni kayıt oldum burada kı ustalar kanuni uğur çelik mondial başka motor bılmıyor samsunda honda servisi fazla yok bende ilçesindeyim kendim değişsem sorun olurmu garantisi dolmamış daha motorun garantiden cıkarmı birde
1200 ml yağ alıyordu yanılmıyorsam. ankarada 15 40 castrol koyuyorlar.
anladım o zaman ilk motorum olduğu için arıza yapsa nerde ne oldugunu ne yapacağımı bilmiyorum satan arkdaş 16 bin bakımı yaptırısın dedi birde 19 binde de arka bişe lastiği var onu değiş dedi ama unuttum değişik bi ismi vardı parçanın
periyodık bakımların garantının devamı için ( sıfır araclar için 2 yıl ) 1000 - 2000 -4000- şeklınde gıder ilk bakım 1000 den sonra her 4000 km de bır ana bakım için servıse gıtmen mecburi
2000 de bır yagı degısır oda 1 lt lik 4T motorsiklet yagıdır
güzel secım dostum yaklasık 1.5 seneden berı kunlanıyorum cok memnunum heldten uzun yolda yogun saganak yagıstı kardı dondu buzdu ve sıcakta kunlanma fırsatım oldu bu sure ıcınde yogun saganak yagısta bellı bır muddet sonunda kesınlıkle su almaya baslıyor ancak cogu montta bellı sure sonra bu olay goruluyor zaten
iyi o zaman daha 14. binde 16 bin bakımına çok var ehliyet sorunum olduğu için gidemiyorum motor çok temiz ama inşallah sorun çıkarmaz böyle bir siteye üye olduğum için çok sanslıyım her kezin bir birine sahip çıkmasıı çok güzel.burada havalar soğuk geçiyor bu ara 4 gün çalıştırmadım motoru ve dün vurdurarak çalıştı çok canım sıkıldı uzun süre sizinki de çalışmayınca bu tip sorunlar yapıyormu cikleyi yarım çekiyorum çalıştırmadan önce
CİKLEYİ TAM ÇEK hafif gaz ver kontagı ac ok le marsı
15 gun calıstırmadım tek marsta aldı
cıkle cekılı konumda 100 sanıye kadar hafıf gaz vererek ve gazı sabıt tutarak devam et cıkleyı kapat motorun devrınde calısacaktır
cbf 150 ısındıktan sonra dahabı iyi randumanlı calısıyor . motor sessızlesiyor
Günaydın ahaliii
Öncelikle aramıza hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Aldığın fiyat güzel bence. Ortalama o fiyatlardan gidiyor zaten.
Eğer orijinal lastikler yoksa motorun üzerinde (duro marka) farklı lastik taktıktan sonra ufak titreme yapabilir gidon.
Zinciri en iyi zincir temizleme spreyleri ile temizlersin ama fiyatları yüksek onların hemde hemen bitiveriyorlar.
Gazyağı öneririm. Fırça ile uyguladığında tertemiz yapacaktır.
Hemde fiyatı uygun.
Arka lastiğin göbeğinde kaplin lastikleri vardır diğer adı ise dişli takozudur. Muhtemelen bu lastiklerden bahsetmiştir.
http://www.rialli.com/ara/8932__arka...0-twister-250/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
Bende kutu olarak ve pasta cila karışık olandan var.
Dediğin gibi kıvamı biraz koyu.
Uygulamadan önce sulandırayım o zaman.
Şu anda işyerindeyim ve iş çıkışında uğrayacağım bazı yerler var.
Bugün zor yani.
İnşallah başka bir zaman görüşelim Murat
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Kanka teknik konulara hakimsin uzun zamandır farkındayım...cbf 150 ile oyuncak gibi oynar söker toplarsın...es geç innovayı gel yine yeniden devam edelim yuvaya dön...
nazar değircen belli...
Varda insandan insana var...yabancıdan yabancıya gibi yani...
artık kurutamayacak...emekli dul yetim ve cbfcinin dostu totoş_han geldi...
sana uygun koltuk yokmuş Otobüslerde öyle söylüyorlar...
Valla anamızamı sövüyorlar artık bilemiyoruz... Muhteşem Türk Crazy Man diyorlardır...
ama Soldan soldan yardırıyorum hacı...napim ben sinyal veren bir apaçiyim...
aha bak nazar değdi...geçmiş olsun...
o denyoda geri gelirken hiç aynasına bakmıyormuymuş...iya senin motoruna değilde orada oynayan bir çocuğu ezseydi...anlamıyorum bu manevra yaparken yenen haltları...ulan bilmiyosan ne oturuyon o koltuğa...bayanlar hem çarpıp hemde ayy pardon derler birde...gelde çıldırma...
Hacı sen nettin branda aldınmı...makinan açıkta kapı önünde yatıyordu sen son...
Dostum burada peşin 4100 e plaka içinde veriyorlar...son durum şöyle...
D&B Honda Konşuk Ümraniye Plaka dahil...4100...
Otosever Şirinevler...plaka dahil...4100...
Anes İkitelli...plaka dahil 4150...
Salıya bir motor alıyoruzda arkadaşa dün aldığım fiyatlar...
bravo...
bu Toyoto taklit çin malımı..
ben artık aylardır top sakallıyım hacı...beni top sakallardan tanırsınız...kızımdan utanmasam küpede takacam ama ... kızıma açıklayamam ki karizmayı ...baba bu ne hal der kalaylar...
Oooo mezarcılarda inecekk var kaptan.... arada cilayıda yaptırırsın...
Hacılar 1 gün sadece okuyorum hemen dedikodumu yapıyonuz...evet fukuat var..Marş Motorunu elime aldım 90 lira girdi habarınız var mı...
Benim motor 1-2 gündür marş almıyordu...tık yoktu yani...ulan ne olabilir derken servis marş kömüründen bahsetti...bende marş kömürü dğeişirse sorun kalmaz diye huzurla servise gittim...ama marş motorunun ömrü bitmiş artık içide az pisti...marş motorunun içine toz toprak incedende olsa kaçıyor beyler...yeni marş motoru aldık servisten 90 liraıd indirimle 80 e almış bulundum...yan sanayi Sürat Motorda ise 60 liraydı...20 lira için çingenlik yapardım ama o vakit dğeişmesi lazımdı parçanın...
DÜn sabah karşıya geçtim sizlere biraz manzara seyrettireyim...İStanbul dışındakilere jestim olsun...
Harem feribotuna bindim...gazetem çayım eksik olmaz...
Motorumu çalışır vaziyette bıraktım...napim birine ittiriverinde vurdurammı diyim...ne uğraşcam çalışır vaziyette bıraktım valla karşıya geçene kadar...
Benim Marş Motoru sizlere ömür...50.000 de nanay oldu abisi...
Bu hareketi usta yaptı sorumluluk kabul etmiyorum...
Maturum leş gibi bu arada...işyerindeki basınclı suyu dayıycam artık bi vakit bulamıyorum...
yağda aldım...Mobıl 10W40...kendim koyucam...
ben dönerken köprü girişinde polis kontrolü vardı...Motosikletlerin plakaları kontrol ediliyordu...bir beladan vukuatdan daha şans vesilesiyle kurtulmuş oldum...
böyleyken böyle...50.000 e 100 km kaldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehandro plaka dahil dedin, koruma demiri ve yan ayaklık varmı içinde ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yok hacı...plaka dahil sadece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)