Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önceki konuda da bu montu tavsiye ettim feyizoğlundan aldım fiyatıda güzel bu mont gerçekten beni fazlasıyla tatmin etti kesinlikle soğuk ve rüzgar yok kışın en baba sogukta altından normal bi kazak bu mont kesinlikle üşümezsin montun tek kötü yanı aşırı yağmurda su alıyor bunu da değerlendir ama soğuk kesinlikle işlermiyor çelik yelek gibi
    hangısını aldın mucahıt kardes . feyızoglundan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 güzel motordur. hız merakı olmayan adama yeter de artar. yakıt olayında da sürücüye süper hissettirir. alacak, almayı düşünen, almak üzere olan, almış da teslim almay bekleyen herkese dikkatli ve keyifli sürüşler. Allah kaza göstermesin.

Sorusu olanlar başlığı baştan sona okusun. Çok keyifli ve sürükleyici bir başlık burası
    aynen öle katılıyorum

hocam bişey sorucam ya resim ekliyemiyorum site açılmıyor bi türlü benim cantların belirli yerlerinde önde iki arkada 1 tane kıskac gibi demirler var bunlar neler başka cbflerde göremedim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 ----------

Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangısını aldın mucahıt kardes . feyızoglundan
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44522

pardon eklememişim

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    ilk defa vitesli motor kullanıyorum motor 2009 model 7. ayda trafiğe girmiş fakat 14 binde aldığım kişini ikinci cocuğu olmuş mecburiyetten sattı 2.800 tl ye aldum plaka sigorta derken 3.000 tl oldu sizce iyimi kazası belası yok yarın öbürgün resimleri koyarım motorda 80 km den sonratitireme oluyor ve zinciri en iyi nasıl temizleyebilirm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------

satan arkadaşın demesine göre arkada sepetten dolayıymıs

Motosikleti
    Honda CBF 150
    arkadaslar daha oncede bu konu hakkında yazmıstım ama sivas sartları ve magza olanaklarını dusundugümde ve yaza gırerken seri sonu olan ve normalden ucuza alabılecegım kıslık mont dusunuyorum . malum bu ürünlere daha yakın olan arkadaslar var yada kullananlar . ürünü satanlar ürürnü kullanmadıkları için vitrin kısmıyla ilgileniyorlar hatta bı kacını ardım kem kum edıyorlar

me tehan usta held mont soylemıstı lakın onunda bedenlerı kalmamıs herhalde

asagıda adresleri bulunan ürünler su ve ruzgara karsı dırenclı gıbı duruyor ekrandan yada ürün tanıtımından . 2010 motoshow fuarınına gezenlerimiz var . bos yere parayı çula çaputa vermeyelim e bırazda guvenlıgımız olsun yeter
    selamlar

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...650-72-41.html
    http://www.motovizyon.com/dukkan/armode-c-16_74.html
    http://www.yildizticaret.com/pro/143...ON-ACCESS-MONT
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...195-72-41.html
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45106 ben bundan aldım ama test etme şansım olmadı henüz
    [COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
    ::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]

Motosikleti
    honda cbf 150
    [url]http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522[/u

mücahit kardeş su almasa ii olurmus . üzerine yagmurluk gıyınce pek anlam ifade etmıyor çünkı uzun zamandır üst üste mont giyiyorum

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    balans ağırlıkları olmasın o mücahit?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    balans ağırlıkları olmasın o mücahit?
    bende öle düşündüm ama onu neden takmışlarki lastik değiştiği içinmi yoksa cantta bi sorun mu olmuştur.

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    [url]http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522[/u

mücahit kardeş su almasa ii olurmus . üzerine yagmurluk gıyınce pek anlam ifade etmıyor çünkı uzun zamandır üst üste mont giyiyorum
    evet aynen öle oda ii bi sorun ben üstüne yagmurluk giyiyorum cok fazla yagmurda

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    lastiği değiştirince balans ayarı çekmiştir. sorun olmaz.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    siz motorunuza hangi yağı kaç litre koyuyorsunuz ben bakım yaptırmaya gidemiyorum a2 ehliyeti için yeni kayıt oldum burada kı ustalar kanuni uğur çelik mondial başka motor bılmıyor samsunda honda servisi fazla yok bende ilçesindeyim kendim değişsem sorun olurmu garantisi dolmamış daha motorun garantiden cıkarmı birde

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    1200 ml yağ alıyordu yanılmıyorsam. ankarada 15 40 castrol koyuyorlar.

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    anladım o zaman ilk motorum olduğu için arıza yapsa nerde ne oldugunu ne yapacağımı bilmiyorum satan arkdaş 16 bin bakımı yaptırısın dedi birde 19 binde de arka bişe lastiği var onu değiş dedi ama unuttum değişik bi ismi vardı parçanın

Motosikleti
    honda cbf 150
    periyodık bakımların garantının devamı için ( sıfır araclar için 2 yıl ) 1000 - 2000 -4000- şeklınde gıder ilk bakım 1000 den sonra her 4000 km de bır ana bakım için servıse gıtmen mecburi
    2000 de bır yagı degısır oda 1 lt lik 4T motorsiklet yagıdır

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45106 ben bundan aldım ama test etme şansım olmadı henüz
    güzel secım dostum yaklasık 1.5 seneden berı kunlanıyorum cok memnunum heldten uzun yolda yogun saganak yagıstı kardı dondu buzdu ve sıcakta kunlanma fırsatım oldu bu sure ıcınde yogun saganak yagısta bellı bır muddet sonunda kesınlıkle su almaya baslıyor ancak cogu montta bellı sure sonra bu olay goruluyor zaten

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    iyi o zaman daha 14. binde 16 bin bakımına çok var ehliyet sorunum olduğu için gidemiyorum motor çok temiz ama inşallah sorun çıkarmaz böyle bir siteye üye olduğum için çok sanslıyım her kezin bir birine sahip çıkmasıı çok güzel.burada havalar soğuk geçiyor bu ara 4 gün çalıştırmadım motoru ve dün vurdurarak çalıştı çok canım sıkıldı uzun süre sizinki de çalışmayınca bu tip sorunlar yapıyormu cikleyi yarım çekiyorum çalıştırmadan önce

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi o zaman daha 14. binde 16 bin bakımına çok var ehliyet sorunum olduğu için gidemiyorum motor çok temiz ama inşallah sorun çıkarmaz böyle bir siteye üye olduğum için çok sanslıyım her kezin bir birine sahip çıkmasıı çok güzel.burada havalar soğuk geçiyor bu ara 4 gün çalıştırmadım motoru ve dün vurdurarak çalıştı çok canım sıkıldı uzun süre sizinki de çalışmayınca bu tip sorunlar yapıyormu cikleyi yarım çekiyorum çalıştırmadan önce
    CİKLEYİ TAM ÇEK hafif gaz ver kontagı ac ok le marsı
    15 gun calıstırmadım tek marsta aldı
    cıkle cekılı konumda 100 sanıye kadar hafıf gaz vererek ve gazı sabıt tutarak devam et cıkleyı kapat motorun devrınde calısacaktır
    cbf 150 ısındıktan sonra dahabı iyi randumanlı calısıyor . motor sessızlesiyor

Günaydın ahaliii

ilk defa vitesli motor kullanıyorum motor 2009 model 7. ayda trafiğe girmiş fakat 14 binde aldığım kişini ikinci cocuğu olmuş mecburiyetten sattı 2.800 tl ye aldum plaka sigorta derken 3.000 tl oldu sizce iyimi kazası belası yok yarın öbürgün resimleri koyarım motorda 80 km den sonratitireme oluyor ve zinciri en iyi nasıl temizleyebilirm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 ----------

satan arkadaşın demesine göre arkada sepetten dolayıymıs
    Öncelikle aramıza hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun.
    Allah kaza bela vermesin.

Aldığın fiyat güzel bence. Ortalama o fiyatlardan gidiyor zaten.
    Eğer orijinal lastikler yoksa motorun üzerinde (duro marka) farklı lastik taktıktan sonra ufak titreme yapabilir gidon.

Zinciri en iyi zincir temizleme spreyleri ile temizlersin ama fiyatları yüksek onların hemde hemen bitiveriyorlar.
    Gazyağı öneririm. Fırça ile uyguladığında tertemiz yapacaktır.
    Hemde fiyatı uygun.

satan arkdaş 16 bin bakımı yaptırısın dedi birde 19 binde de arka bişe lastiği var onu değiş dedi ama unuttum değişik bi ismi vardı parçanın
    Arka lastiğin göbeğinde kaplin lastikleri vardır diğer adı ise dişli takozudur. Muhtemelen bu lastiklerden bahsetmiştir.
    http://www.rialli.com/ara/8932__arka...0-twister-250/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

ismail cilan kutu mu sıvı mı? kutu cilayı sulandırarak uygulamamız gerekiyor. yoksa kutudan çıktığı haliyle sen yeterince yediremeden ovalarken kuruyuverir.
    Bende kutu olarak ve pasta cila karışık olandan var.
    Dediğin gibi kıvamı biraz koyu.
    Uygulamadan önce sulandırayım o zaman.

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail usta yarın uygunsan bulusalım bakarsın bırlıkte yaparız olmamı
    Şu anda işyerindeyim ve iş çıkışında uğrayacağım bazı yerler var.
    Bugün zor yani.
    İnşallah başka bir zaman görüşelim Murat
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hem merak hemde mekanik işim olduğundan seviyorum bu konuları..
    Kanka teknik konulara hakimsin uzun zamandır farkındayım...cbf 150 ile oyuncak gibi oynar söker toplarsın...es geç innovayı gel yine yeniden devam edelim yuvaya dön...

ya geziyorum geziyorum 3500 km oldum. motoruma ne zaman ihtiyar delikanlı muamelesi çekeceğim ben. hep gıcır hep gıcır
    nazar değircen belli...

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varmı izmirde cbf satan
    Varda insandan insana var...yabancıdan yabancıya gibi yani...

Alıntı Samet Sarıha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [... HONDA SERVİSLER İFLAHIMIZI KURUTACAK BU GİDİŞE O KESİNNN...[

]
    artık kurutamayacak...emekli dul yetim ve cbfcinin dostu totoş_han geldi...

lan tabi yaaa..popom ağrıdı..keşke motorla gitseydim bu ne yaa biznıs miznıs daha 40 fırın ekmek yemeleri gerek.
    sana uygun koltuk yokmuş Otobüslerde öyle söylüyorlar...

Alıntı Samet Sarıha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abiyi Çinlilerde Youtube deki videosu begenmişler hatta bi kaç kişi paylamıs bile lnkini... eee.. Çinliler 130 yaptırtamıyolar herhalde cbf lere

¤Ş¥Î:
    *ì©«¥Ñ tzr1258080 ©ó 26-2-2010 07:19 AM µoªí

¦³µL120¥Ì¦h§r, 110³£¨¯x*W*ş ¨ä¹ê¨£¹L³Ì°ª¥i¥H¥h¨ì130

http://www.youtube.com/watch?v=KLdMQjLXMIg

http://forum.ibike.com.hk/viewthread...extra=page%3D1

Valla anamızamı sövüyorlar artık bilemiyoruz... Muhteşem Türk Crazy Man diyorlardır...

ben tercüme edeyim.

"sürücü sinyalini açık unutmuş"

"bu gidişle bu adamın motor yağ yakacak. yakında komple motor yeniler bu"

"motorcu hatunu da kameraya almayı ihmal etmemiş"

ama Soldan soldan yardırıyorum hacı...napim ben sinyal veren bir apaçiyim...

Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün benzinimi fulledim, birde yıkatayım dedim. Geçtim sıraya. Önde bir clio vardı. Yan ayaklığı açıp, motoru bıraktım ve kaskı kenara bir yere koymaya gittim, topu topu 10-15 m filan. Sonra bir küüt diye ses çıktı. Bizim motor yatıyor yerde Adam geri geri gelmeye karar vermiş, artık arkaya nasıl baktıysa, ya da bakmadı.
    Şimdi adama ben ne diyeyim Baktık kafa ve motor koruma demiri işini iyi yapmış ama arka tarafta işler kötü. Egsoz koruma güzelcene çizilmiş(ben de daha önceden çizdiğim için birşey demedim). Ucuz topcasemiz çizilmiş. Yeni aldığım benzin döküldü biraz, hava borusundan. Adamında arka stop delindi.

Şimdi demem şu: En ufak düşüş bile bu meretin çizilmesi demek, ben de daha önceden çzimiş olsam bile çizilmiş olan parçanın parasını talep etsem mi? Ben de bu şans varken daha çok deviririm motoruda.
    aha bak nazar değdi...geçmiş olsun...

o denyoda geri gelirken hiç aynasına bakmıyormuymuş...iya senin motoruna değilde orada oynayan bir çocuğu ezseydi...anlamıyorum bu manevra yaparken yenen haltları...ulan bilmiyosan ne oturuyon o koltuğa...bayanlar hem çarpıp hemde ayy pardon derler birde...gelde çıldırma...

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmiş olsun valla üzüldüm insanın kendinden olmayan sebeplerden boyle şeylerin olmasi daha da can sıkıyor.
    Hacı sen nettin branda aldınmı...makinan açıkta kapı önünde yatıyordu sen son...

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0 mantıklı tabi ama 4,150 tl, buna artılar eklenecek plaka masraf ruhsat, sigorta, canta aparatı canta, depo koruma kılıfı, koruma demiri yan ayaklık bla bla blaaaaaaaa =) 5 bine gelır artık =) korkutuyo o kadar para. 3 bine temiz bulup 500 masraf edip binmekte var.. helal süt emmiş dek gelir elbet sıfır alamam ben

http://www.sahibinden.com/temiz_moto...XQQdisplayitem

şuna bak istanbulda olsam alırdım :D

Dostum burada peşin 4100 e plaka içinde veriyorlar...son durum şöyle...

D&B Honda Konşuk Ümraniye Plaka dahil...4100...

Otosever Şirinevler...plaka dahil...4100...

Anes İkitelli...plaka dahil 4150...

Salıya bir motor alıyoruzda arkadaşa dün aldığım fiyatlar...

Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı tıpanın karşısında Sol ayaklıgın ustunde de var. Yani arka masayı sase ye baglayan vida. Mortorun bir tarafından diger tarafına uzanır. Zaten boyle bir baglantı olmaz ise motorda hiç esneme olmaz. Yollardaki her turlu geometrik sekilleri dogrudan totomuzda hissederiz...[
    .
    bravo...

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .kayinçonun toyotoyu
    yemin ederim bu videoyu geçenlerde tesadüfi seyretmiştim.allah allah ulen bu herif mete abiye nekadarda benziyo dedim hatta defalarca peş peşe seyrettim,hatta ve hatta mete abiye seyrettirmeyi düşünüyodum abi bu herif sana çok benziyo diye.
    bu Toyoto taklit çin malımı..

ben artık aylardır top sakallıyım hacı...beni top sakallardan tanırsınız...kızımdan utanmasam küpede takacam ama ... kızıma açıklayamam ki karizmayı ...baba bu ne hal der kalaylar...

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail usta yarın uygunsan bulusalım bakarsın bırlıkte yaparız olmamı

Oooo mezarcılarda inecekk var kaptan.... arada cilayıda yaptırırsın...

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka bahçeyi hazırlayın yeni üye kaydı yapacağızCBF ciler kooperatifi bundan sonra Meto sana fasille yok gelmedin bugün gene postamı koyuyon polislere paso vukaat yavvv..
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi ya bi maden buldu yine bugun yada bi vukuat var dediğin gibi
    Hacılar 1 gün sadece okuyorum hemen dedikodumu yapıyonuz...evet fukuat var..Marş Motorunu elime aldım 90 lira girdi habarınız var mı...

Benim motor 1-2 gündür marş almıyordu...tık yoktu yani...ulan ne olabilir derken servis marş kömüründen bahsetti...bende marş kömürü dğeişirse sorun kalmaz diye huzurla servise gittim...ama marş motorunun ömrü bitmiş artık içide az pisti...marş motorunun içine toz toprak incedende olsa kaçıyor beyler...yeni marş motoru aldık servisten 90 liraıd indirimle 80 e almış bulundum...yan sanayi Sürat Motorda ise 60 liraydı...20 lira için çingenlik yapardım ama o vakit dğeişmesi lazımdı parçanın...

DÜn sabah karşıya geçtim sizlere biraz manzara seyrettireyim...İStanbul dışındakilere jestim olsun...

Harem feribotuna bindim...gazetem çayım eksik olmaz...

Motorumu çalışır vaziyette bıraktım...napim birine ittiriverinde vurdurammı diyim...ne uğraşcam çalışır vaziyette bıraktım valla karşıya geçene kadar...

Benim Marş Motoru sizlere ömür...50.000 de nanay oldu abisi...

Bu hareketi usta yaptı sorumluluk kabul etmiyorum...

Maturum leş gibi bu arada...işyerindeki basınclı suyu dayıycam artık bi vakit bulamıyorum...

yağda aldım...Mobıl 10W40...kendim koyucam...

ben dönerken köprü girişinde polis kontrolü vardı...Motosikletlerin plakaları kontrol ediliyordu...bir beladan vukuatdan daha şans vesilesiyle kurtulmuş oldum...

böyleyken böyle...50.000 e 100 km kaldı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehandro plaka dahil dedin, koruma demiri ve yan ayaklık varmı içinde ?
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yok hacı...plaka dahil sadece...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)

Bu Konudaki Etiketler