Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mart 2010, 10:58
arkadaşlar cila parlatma işlerini nasıl yapıyorsunuz hangi ürünü kullanıyorsunuz cbf'inize... benimki sanırım artık cila istemeye başladı gibi hissediyorum ama tam nasıl olur bilmiyorum bir ışık lütfen???
Reklamlar
-
12 Mart 2010, 11:01
brkcrdk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cila parlatma işlerini nasıl yapıyorsunuz hangi ürünü kullanıyorsunuz cbf'inize... benimki sanırım artık cila istemeye başladı gibi hissediyorum ama tam nasıl olur bilmiyorum bir ışık lütfen???
Bu cila işinin piri JR'dır.
Hatta öyleki motorunun benzin deposunun üstünde saçlarınızı tarayabilirsiniz.
Müsait olunca cevap verecektir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
12 Mart 2010, 11:39
metanecho adlı üyeden alıntı
bu başlık bu kadar aktif olmasın yahu :D takip etmek zorlaşıyor :D
katılıyorum , 1 gün okumadımmı işin var
mucit arkadaşım geçmiş olsun, şansın varmış yine koruma demiri olmasaydı halin fenaydı.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
12 Mart 2010, 12:35
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
katılıyorum , 1 gün okumadımmı işin var
mucit arkadaşım geçmiş olsun, şansın varmış yine koruma demiri olmasaydı halin fenaydı.
sağolun, işte o zaman işler karışacaktı. Ben de benim motorum çizilmesin istiyorum ama olmuyor işte.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
12 Mart 2010, 12:47
brkcrdk adlı üyeden alıntı
Size bir cila önericem, kullanımı çok basit ve bugüne kadar gördüklerimin içinde en iyi sonucu veren arexons hızlı cila, motoru yıkadıktan sonra bir bezle iyice sıkıp parlatıyorsunuz, sonuç süper haftalarca su geçirmiyor boya altına damla damla kalıyor parlaklığı çok iyi tavsiye ederim..
hepsi buaradadan alıyorum fiyatı 12 tl
http://www.hepsiburada.com/arexons-h...ctid=otm090040
-
12 Mart 2010, 12:49
mmucit adlı üyeden alıntı
Dün benzinimi fulledim, birde yıkatayım dedim. Geçtim sıraya. Önde bir clio vardı. Yan ayaklığı açıp, motoru bıraktım ve kaskı kenara bir yere koymaya gittim, topu topu 10-15 m filan. Sonra bir küüt diye ses çıktı. Bizim motor yatıyor yerde
Adam geri geri gelmeye karar vermiş, artık arkaya nasıl baktıysa, ya da bakmadı.
Şimdi adama ben ne diyeyim
Baktık kafa ve motor koruma demiri işini iyi yapmış ama arka tarafta işler kötü. Egsoz koruma güzelcene çizilmiş(ben de daha önceden çizdiğim için birşey demedim). Ucuz topcasemiz çizilmiş. Yeni aldığım benzin döküldü biraz, hava borusundan. Adamında arka stop delindi.
Şimdi demem şu: En ufak düşüş bile bu meretin çizilmesi demek, ben de daha önceden çzimiş olsam bile çizilmiş olan parçanın parasını talep etsem mi? Ben de bu şans varken daha çok deviririm motoruda.
Gecmiş olsun valla üzüldüm insanın kendinden olmayan sebeplerden boyle şeylerin olmasi daha da can sıkıyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Mart 2010, 13:12
aykan adlı üyeden alıntı
Size bir cila önericem, kullanımı çok basit ve bugüne kadar gördüklerimin içinde en iyi sonucu veren arexons hızlı cila, motoru yıkadıktan sonra bir bezle iyice sıkıp parlatıyorsunuz, sonuç süper haftalarca su geçirmiyor boya altına damla damla kalıyor parlaklığı çok iyi tavsiye ederim..
hepsi buaradadan alıyorum fiyatı 12 tl
http://www.hepsiburada.com/arexons-h...ctid=otm090040
Bu ürünü motosikletimde 2006 yılından beri kullanıyorum, boya üzerinde mükemmel bir film tabakası oluşturuyor, yıkama işleminden sonra silerek parlatıyorum sonuç harika kesinlikle tavsiye ederim hepsiburadaya teşekkürler.
murat aykan - Yaş: 28 , BODRUM/Muğla/Türkiye
paramı alıon hepsibureadadan bilader
-
12 Mart 2010, 13:26
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Bu ürünü motosikletimde 2006 yılından beri kullanıyorum, boya üzerinde mükemmel bir film tabakası oluşturuyor, yıkama işleminden sonra silerek parlatıyorum sonuç harika kesinlikle tavsiye ederim hepsiburadaya teşekkürler.
murat aykan - Yaş: 28 , BODRUM/Muğla/Türkiye
paramı alıon hepsibureadadan bilader
Bune len ulen erhan dedektif gibisin haa olm irezil ettin bizineyse en azından kendim kullanıyorum memnun kaldığım için yorum yapmıştım
-
12 Mart 2010, 13:45
aykan adlı üyeden alıntı
Bune len ulen erhan
dedektif gibisin haa olm irezil ettin bizi
neyse en azından kendim kullanıyorum memnun kaldığım için yorum yapmıştım
hahahah
yakalarım
cbf alalım hadi gel laa sattım ybr yi :d cbf bakıomda 2. el temiz yok yaa
-
12 Mart 2010, 13:55
hahahah
yakalarım
cbf alalım hadi gel laa sattım ybr yi :d cbf bakıomda 2. el temiz yok yaa
ben 0 km alıcam alırsam 2 ele güvenim yok alırsam uzun süre kullanmak istiyorum bu sefer 2007 aldık kıymetini bilmedik ne olurdu komple motor yapsam bukadar zarara girmezdim..bence al cbf durum uygunsa 0 al..
-
12 Mart 2010, 14:01
aykan adlı üyeden alıntı
ben 0 km alıcam alırsam 2 ele güvenim yok alırsam uzun süre kullanmak istiyorum bu sefer 2007 aldık kıymetini bilmedik ne olurdu komple motor yapsam bukadar zarara girmezdim..bence al cbf durum uygunsa 0 al..
0 mantıklı tabi ama 4,150 tl, buna artılar eklenecek plaka masraf ruhsat, sigorta, canta aparatı canta, depo koruma kılıfı, koruma demiri yan ayaklık bla bla blaaaaaaaa =) 5 bine gelır artık =) korkutuyo o kadar para. 3 bine temiz bulup 500 masraf edip binmekte var.. helal süt emmiş dek gelir elbet sıfır alamam ben
http://www.sahibinden.com/temiz_moto...XQQdisplayitem
şuna bak istanbulda olsam alırdım :D
-
12 Mart 2010, 16:06
0 mantıklı tabi ama 4,150 tl, buna artılar eklenecek plaka masraf ruhsat, sigorta, canta aparatı canta, depo koruma kılıfı, koruma demiri yan ayaklık bla bla blaaaaaaaa =) 5 bine gelır artık =) korkutuyo o kadar para. 3 bine temiz bulup 500 masraf edip binmekte var.. helal süt emmiş dek gelir elbet sıfır alamam ben
http://www.sahibinden.com/temiz_moto...XQQdisplayitem
şuna bak istanbulda olsam alırdım :D
Temiz denk gelse bende düşünebilirim ancak temiz bulmak zor ben kıl adamım erhan bakıyorum motor leş gibi grenajlar kırık uyuz bi durum bu ikinci el, millet motoru kullanmıyor yiyor resmen, geçenlerde bitane baktım 2008 7000 de zincir pas içinde grenajlar çatlak bisürü çizik var depoda adam 3000 istiyor uyuz oldum 0 alıcam..ben gövdede tek çizik kırık olmayan 2007 modeli 2200 e verdim insaf ya..
-
12 Mart 2010, 16:07
-
12 Mart 2010, 16:13
o babayı satar motoru :D
Harbi komedi ya bakıyorum şöle temiz yok..ben kendim temiz kullandığımdan başkalarını beğenemiyeceğim galiba 0 en mantıklısı benim için..
-
12 Mart 2010, 16:16
ben de titizim de motosiklet düşüyor kendi kendine? kardeşim
zenon iyi dilklerin için teşekkürler.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
12 Mart 2010, 17:00
aykan adlı üyeden alıntı
Harbi komedi ya
bakıyorum şöle temiz yok..ben kendim temiz kullandığımdan başkalarını beğenemiyeceğim galiba 0 en mantıklısı benim için..
Bende benim motoru almadan lc250 bakmaya gittim ikinci el olunca cidden sogudum baslar falan direk gözüme takıldı motor tıkır tıkır calışıyor ama onu oyle isli pasli gorunce sogudum direk öyle görünce bedava verseler alasım gelmiyor bende de var galiba sağlam bir kıllık :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
ben de titizim de motosiklet düşüyor kendi kendine? kardeşim
zenon iyi dilklerin için teşekkürler.
Rica ederim cidden insanın ici cız ediyor böyle durumlarda.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
12 Mart 2010, 17:16
mete_han adlı üyeden alıntı
sağ ayaklığın bir kaç santim yukarısındaki siyah tıpa...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------
aferin lan totoş ...
O dalga şasi çatal milinin somun yuvası...Motoru sıfır aldığınızda ve 30.000 lerde sıkılması tavsiye edilir...biz tabi pek anlamayız ve hissetmeyiz ama oradaki boşluk gaz verdiğinizde arkayı sallarMIŞ...bende yeni öğrendim...
Aynı tıpanın karşısında Sol ayaklıgın ustunde de var. Yani arka masayı sase ye baglayan vida. Mortorun bir tarafından diger tarafına uzanır. Zaten boyle bir baglantı olmaz ise motorda hiç esneme olmaz. Yollardaki her turlu geometrik sekilleri dogrudan totomuzda hissederiz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------
Dün benzinimi fulledim, birde yıkatayım dedim. Geçtim sıraya. Önde bir clio vardı. Yan ayaklığı açıp, motoru bıraktım ve kaskı kenara bir yere koymaya gittim, topu topu 10-15 m filan. Sonra bir küüt diye ses çıktı. Bizim motor yatıyor yerde
Adam geri geri gelmeye karar vermiş, artık arkaya nasıl baktıysa, ya da bakmadı.
Şimdi adama ben ne diyeyim
Baktık kafa ve motor koruma demiri işini iyi yapmış ama arka tarafta işler kötü. Egsoz koruma güzelcene çizilmiş(ben de daha önceden çizdiğim için birşey demedim). Ucuz topcasemiz çizilmiş. Yeni aldığım benzin döküldü biraz, hava borusundan. Adamında arka stop delindi.
Şimdi demem şu: En ufak düşüş bile bu meretin çizilmesi demek, ben de daha önceden çzimiş olsam bile çizilmiş olan parçanın parasını talep etsem mi? Ben de bu şans varken daha çok deviririm motoruda.
Cok gecmiş olsun kardeş. Allah tekrarını yasatmasın.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
12 Mart 2010, 22:04
areksons cila ucuz ama kutunun 1/4 ü dolu. (cilanın dolu tarafını görmek gerek )ben aldım kullandım ürün fena değil.
sıvı cilalar:
artıları: pratik, ucuz ve uygulaması kolay. renk seçenekleri sayesinde çizik bölgeleri açığa çıkarmaz.
eksileri: bir yıkamada kaybolur gider.
profesyonel cilalar:
artıları: daha kalıcıdır. tek yıkamada gitmez. boş zamanlarda 2. 3. kat atılarak çok daha güzel görünüm ve uzun ömür elde edilebilir.
eksileri: uygulaması daha zahmetli. uygulamada itina ister. krem rengi olduğundan grenaj depo aralarına kaçarsa, silinmesi mümkün olmaz, beyaz beyaz gözükür. çizik bölgeleri beyazlatır. kusma yapar, elde bezle bir iki gün takibi gerekir, ilave iş çıkartır. plastik bölgeleri beyazlatır. yani bu cila tipi itina ve sabır ister, ödülünü de verir.
profesyonel cilalar yaygın olarak pastalı satılır. pasta her cilalamada gerekli değildir. boyayı inceltir.
size tavsiyem, turtle wax, sonax gibi baba markaların kesinlikle "carnaubalı" cilalarını tercih etmeniz. pastayı ayrı cilayı ayrı almanız. pastayı sadece çizik gördüğünüz bölgelerde uygulamanız.
bu markalar pahalıdır ama bir kutu cilayı senelerce kullanabilirsiniz. pasta ise hatalı bölgelere uygulanacağından çok daha uzun süre dayanır.
pasta ile ilgili bilgi gerekirse yazabilirim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
12 Mart 2010, 22:08
merhaba arkadaşlar..
arkadaşım için CBF 150 arıyoruz..
20.000 km yi geçmemiş fiyatı max 2.500 tl civarı..
saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
12 Mart 2010, 22:31
bence pasta cila işi abartıya gelmez.kayinçonun toyotoyu her 15 günde bir pasta cila atmasının karşılığında,kayinço yeter artık bak bir iki cila sonra ruhsata arabanın rengini kırmızıyken ( vişne çürüğü ) yazdırıcaz dedim ve gerçektende keşke resimleri silmeseydim farkı kendiniz görürdünüz.ön kaputtu avuç avuç sanki su toplamış deri gibi kabartmıştı...
en güzeli şampuanla,süngerle ovarak yıka.ardından yumuşak bir bezle sil.bu yöntemin üstüne tanımam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
Samet Sarıha adlı üyeden alıntı
yemin ederim bu videoyu geçenlerde tesadüfi seyretmiştim.allah allah ulen bu herif mete abiye nekadarda benziyo dedim hatta defalarca peş peşe seyrettim,hatta ve hatta mete abiye seyrettirmeyi düşünüyodum abi bu herif sana çok benziyo diye.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)
Bu Konudaki Etiketler