cbfyi çok iyi biliriz. alemin en ihtiyaç karşılayan motorudur bizimkisi. parçaları ucuz olan en güçlü motordur. ismail hocamın bana dediği gibi, bu motordan sonra bir tık yükselirsen fiyatlar 10 tık yükselir.
fighthawk demek ki hindistandaki ismi motorun. cbf 150 değil orada "savaş şahini" dayılar bunlarla kapışıyor herhalde
kendinizi iyi hissedin ey güzel insanlar. bu motor bunun için var. sesi, konforu, çekişi, yakıtı müthiş müthiş müthiş!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
iyi hadi bakem yaptın yine şovunu koydun postanı Alemdar Emmi...
valla abi beni fazlasıyla tatmin ediyor...ha büyüğünü istesek o da olurdu nasip bu işler jr dostum...üst ccye geçmeyi düşünenler bence cbfsini hemen satmasınlar...büyük şehirlerdeki arkadaşlar için sözüm...bu trafiğin hakkından anca cbf gelir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben cbfden şikayet etmedim ki. lastikten ve honda servisten ettim.
çözülmedi problem. lastikleri değiştir dediler ben de salla dedim. hatta biri dedi ki "Allah Allah..irc iyi lastiktir halbuki"
kullanacağız böyle. durolarla bir haftada 3 kere kaydım kuruda. bununla 3 haftada bir defa kaymadım. Maşallah nazar değmesin. Hiç kaymasın üzmesin. yalpasına razıyız artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
üst ccye geçmeyi düşünmüyorum. mesela cbf 500 çok hoş geliyor ama ben şehir içi gezmek için ne yapayım öyle motoru. bunu elimle alıp kaldırıma cıkarıyorum. böyle motor lazım günlük kullanıma. ilerde oraya buraya seyahat gerekirse anca düşünürüm. şimdilik sadece görüntüleri güzel. yani artislik için de düdüklenmenin alemi yok şu konumda
bir gunde 240 km yaptım en fazla. niye daha hızlı gitmiyor demedim. beklenti meselesi. ben bu motora aşığım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
öyle tiple karizmayla eksozla değil,
bu devirde, bu ülkede yakıtla geleceksin benim gibi adamın karşısına. ihtiyacı karşılayan en küçük cc benim motorumdur.
usta dayılar ve yeğenler orda bunun kırmızı beyazıyla kapışıyorlar bizede mokoko mavisi kalıyor hehe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------
egerki ankaradasan ben kıl adamım baba ben yetkili servise giderim diyosan nanay efe hondadan baska sansın yok oda hem müsterı memnunıyetı olmayan hemde masallah parca ve ıscılık yazan adamlar o yuzden kendı adam gıbı adam esnaf olan usta bulucan kendıne ve rahatlayıp hondanın tadını çıkarıcan yoksa servıse gıttınmıydı işin nanay
kanka o doğubank ın olduğu sokağı diyosun oraları iyi bilirim sürat motoruda biliyorum fiyatlar çok uygun bence
http://www.enduromarket.com/
şöyle bir site buldum fiyatlar ucuzmu pahalımı anlayamadım, fazla bişey yok zaten belki lazım olur.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Hacı yüzlerce site var ...en işe yaramazını bulmuşsun...yokmu daha hayırlı bir web alışveriş sitesi...
Aydoğan sağol dostum orıngleri Aras Kargodan bugün aldım...
128 Bakla Orınglı Kore Malı zincir...2 bakla sökülüyor 126 bakla olarak dere tepe 1 yıl götürür bunlar beni..setim hazır...debriyaj balata arka balata dişli seti yaza hazırım arkidişlerr...
ama bugünde çalıştırma sorunu yaşadım...marş hiç ses vermedi...yani en küçük bir hareket yoktu marş düğmesine bastığımda...problem Marş Motorundamı yoksa aküdemi...nasıl anlarız...2 ye vurdurdum öyle çalıştı tüm gün...yani o kadar dolandım stop ettim...bastım yine tık bile yoktu marşta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
geçenlerde bende ayaşadım o marş sorununu tık etmedi, boşa aldım vitese taktım yok derken denerken çalıştı bir anda muhtemelen temas sorunu.
metehan keşfin çok kişiye hayırrlı olacak, dua alırsın bol bol ;) gerçi hondadan da dua alabilirsin :D:D:D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Arkadaşlar 2 gün önce hız göstergem hareket etmemeye başladı. Ne numaratör ne de km göstergem çalışmıyoru.
Eski tecrübelerime dayanarak KM telimin koptuğunu farkettim.
Bugün yeni KM teli aldım ve değiştirdim. Grenajın altından zor olacağını düşünüyordum ama çokda zor olmadı.
Şu anda yeni KM telimi takmış bulunuyorum. Sorunsuz olarak göstergem eski sıhhatine kavuştu Eski tel ise, rediktöre giren kısmın 2cm üstünden kopmuş. Sanırım yağsızlıktan oldu.
Aldığım tel motomaster marka, şuradaki :
http://www.velomoto.com.tr/urun.php?...2&kategori=156
Bu teli yıba çarşısından aldım. Amcam 7,5 lira dedi ama 5 liraya kapattım
Bende gaza geldim Metehanın resimlerden sonra, buyrun kilometre telimiz.
Ellerinizden öper.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Arkadaşlar ben tekrar cbf alma konusunda kararlı gibiyim yanlız bendeki motor biliyorsunuz bu işler birazda şans işi 11000 de yağ kaçırma, balanser mili arızası eksantrik gergisi arka sele kilidi değişimi km teli değişimi iğnenin titremesi aklıma gelen problemlerdi tekrar başıma gelirmi diye sormadan edemiyorum sizce ne yapayım...meto sen de bi.....85 kilo popoyla innova sırıtıyor öle düşünüyorum ...ne alayım diye, malum bodrumdayız ama bodrumda olmak yetmiyor bütçe ancak cbf diyor 0 almak istiyorum ikinci ele oldum olası güvenim yok....almaya kalksan ne biçim piyasadır cbf den başka motor yok gibi....bunalım geçiriyorum...
ismail bunun ömrü kısa olmasın?
efeye gidip düdüklenmek daha iyi ucuzdur bu. dandik bişeyse cortlamasın 2 ayda
AydoganX verdiğin site için teşşekkürler çok faydalı
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)