Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2010, 21:45
Reklamlar
-
07 Mart 2010, 22:36
(600. sayfanın ilk mesajını kapmışız. yazdığımız şeye bak )
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
07 Mart 2010, 23:33
benimde aklıma ilk hava geldi ve gittim benzincide hava ayarı yaptım ama devam etti, ama şuda bir gerçekki hiçbirinin hava pompasını birbirini tutmuyor ve sanki ön tekerin havada bir gariplik var gibi geliyor. çok çetrefilli iş :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
08 Mart 2010, 01:58
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
08 Mart 2010, 13:28
mete abi alemsin yaa
-
08 Mart 2010, 13:34
motorcu48 adlı üyeden alıntı
mete abi alemsin yaa
katılıyorum
-
08 Mart 2010, 13:36
jr. adlı üyeden alıntı
daha yeni kontrol ettim havaları ya. aldığım ölçüm kalemi mi bozuk..durun yarın ben bir de benzincide kontrol edeyim..olmadı bayılıcaz paracıkları balansa.
aynı sorun bende de vardı fakat bir süre öyle kullandıktan sonra lastik yanakları kendiliğinden yerlerine mi oturdu bilmem, artık sarsıntı/yalpa vs. yok.
-
08 Mart 2010, 13:40
avare rulman adlı üyeden alıntı
aynı sorun bende de vardı fakat bir süre öyle kullandıktan sonra lastik yanakları kendiliğinden yerlerine mi oturdu bilmem, artık sarsıntı/yalpa vs. yok.
Aslında biraz lastik kalitesinden fark edebilir.Benim ön lastik duro,arka ırc.ön lastiğin basıncı bi türlü düzene binmedi.Arkada öyle bi problem yok
-
08 Mart 2010, 18:24
motorcu48 adlı üyeden alıntı
mete abi alemsin yaa
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
katılıyorum
03:45 de bir otel yolcusu aldım genc bir İtalyan...tesadüfen hayrola burda ne işin var dedim...Meğer 7.000 kmlik Türkiye turundan dönüyormuş...İsmi Sergio...ya dedim hani fotoğraflar...arkadaşlar arasında foto paylaşıyoruz feysbukta bile foto yok dedi...Kapadokya agitmiş vs...KTM adventurı varmış birde Horneti...ulan dedim millet deli gibi geziyor bende şehiriçi 150 km ye Abdurrahman Çelebi gezi muamelesi yapıyorum... millet bi alem hacılar
Aydoğan emanetin yarına tammadır artık...erdi Bank Asyaya bizzat gidicek üşenmicek...bende dün gece uyuyamadım sabah direkt eve geldim...sabaha Sirkecide olucam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
08 Mart 2010, 19:53
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
08 Mart 2010, 20:14
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
alem ama acayip bi alem
ne o çizmeler öyle motorcuları niye rezil ediyonki abi, yazık değilmi bize
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
metehan gördüğüm kadarı ile malzemeleri süsten çok işe yararlılıktan yana kullanıyor.
-
08 Mart 2010, 20:37
-
08 Mart 2010, 20:42
-
08 Mart 2010, 21:26
arkadaşlar ircler balans aparatına takınca ustayı şaşkına çevirdi.
on teker 100 gram arka teker 150 gram ağırlık takıldı. çok rezil bir gorunum oldu kafam kadar ağırlıklarla.
sonuç, motora binince yaptığım testte yalpalama çözülmedi. olayın balansla alakası yok. dandik lastikmiş bizimkisi.
o kadar ağırlık farkının dengelenmesine rağmen sürüşte hiçbir fark göremem de balans olayının demek ki bizim motorlarda gereksiz birşey olduğunu gösterdi bana. yani balansa geldi ama bi fark yok..neden kaynaklandığını bilemediğim yalpam da devam ediyor.
yol tutuşuna bir şey demiyorum. ondan memnunum. ama önceki önerimi değiştiriyorum. irc almayın. şimdi 2 sene böyle gezmek zorundayım. çünkü 1 takım daha alırsam 3 takım gıcır lastiğim olacak.
bu durumu ustasına anlatıp da usta yorumu alabilecek ve bana yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim. bezdim artık bu lastik işinden.
sorun ucuz lastik almam gibi görünse de konu aslında bu değil. honda da birer boy kalın irc satıyor. orjinal ebat lastik getirmeyen ve balans için başka yere gönderen hondaya selamımı gönderiyorum. çektiğim dert onların suçu. bir daha honda falan almak istemiyorum. lastiğimi alakasız biryerden alıp, balansımı gidip kawasaki kymco sym bayiliği yapan bir yerde yaptırmak zorunda kaldım.
-
08 Mart 2010, 21:51
-
08 Mart 2010, 22:05
jr. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ircler balans aparatına takınca ustayı şaşkına çevirdi.
on teker 100 gram arka teker 150 gram ağırlık takıldı. çok rezil bir gorunum oldu kafam kadar ağırlıklarla.
sonuç, motora binince yaptığım testte yalpalama çözülmedi. olayın balansla alakası yok. dandik lastikmiş bizimkisi.
o kadar ağırlık farkının dengelenmesine rağmen sürüşte hiçbir fark göremem de balans olayının demek ki bizim motorlarda gereksiz birşey olduğunu gösterdi bana. yani balansa geldi ama bi fark yok..neden kaynaklandığını bilemediğim yalpam da devam ediyor.
yol tutuşuna bir şey demiyorum. ondan memnunum. ama önceki önerimi değiştiriyorum. irc almayın. şimdi 2 sene böyle gezmek zorundayım. çünkü 1 takım daha alırsam 3 takım gıcır lastiğim olacak.
bu durumu ustasına anlatıp da usta yorumu alabilecek ve bana yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim. bezdim artık bu lastik işinden.
sorun ucuz lastik almam gibi görünse de konu aslında bu değil. honda da birer boy kalın irc satıyor. orjinal ebat lastik getirmeyen ve balans için başka yere gönderen hondaya selamımı gönderiyorum. çektiğim dert onların suçu. bir daha honda falan almak istemiyorum. lastiğimi alakasız biryerden alıp, balansımı gidip kawasaki kymco sym bayiliği yapan bir yerde yaptırmak zorunda kaldım.
senin motorda çanta varmı çanta da yapar sarsıntıyı varsa çantan söküpte bi dene bakalım yapacak mı bende de 50 60 km de yapıyo gidon acayip sallanıyo sürati yükseltirsem veya düşürürsem hiç bişey olmuyo sadece 50 60km arasında yapıyo benim lastiklerde ırc arka bi büyük boy olanından dert edilecek bişey değil bu bence
dün motorun yağ süzgeçini temizlemek üzere yağı boşalttım kapağı söküpmek istedim oda ne 8 lokma mı diyorlar bende olmadığını farkketim iş işten geçti yağı boşaltmış bulundum süzgeç temizleme yalan oldu 15000km temizlerim artık su an 13800km deyim erken den yağı değiştirmiş oldum
-
08 Mart 2010, 22:45
herkeste aynı dert mi var ya.
balansa rağmen mi yapıyor sende de?
bende de 60-70 arası yapıyor altında üstünde yok.
her tarafım çanta ama durolarda yapmıyordu.
çok takıyorum demek ki. tutuşu harika ama bu sallantı can sıkıyor. özgürce ellerimi bırakamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------
peki ircsi olmadan gidonu sallanan arkadaş var mı?
-
08 Mart 2010, 22:49
jr. adlı üyeden alıntı
Yahu Evren bu bence büyük bi dert değil, abartıyorsun biraz. Arkadaşların bahsettiği gibi topcaseden dolayıda yapabilir. Çünkü aerodinamiği ciddi şekilde etkiliyor topcase. Gerçi o zamanda niye orijinal durolarla yapmıyordu dimi ?
Benimde kafam karıştı.
Eyy Honda (gerçi Honda'dan ziyade bizim Ankara'nın servisi demekte doğru olabilir) Cbf150 aşığı JR.'ı bile bu mesajı yazmak zorunda bıraktırdınızya
a.banus adlı üyeden alıntı
dün motorun yağ süzgeçini temizlemek üzere yağı boşalttım kapağı söküpmek istedim oda ne 8 lokma mı diyorlar bende olmadığını farkketim iş işten geçti yağı boşaltmış bulundum süzgeç temizleme yalan oldu 15000km temizlerim artık su an 13800km deyim erken den yağı değiştirmiş oldum
Dünkü resimleri verdiğim bölüm sanırım dikkatinden kaçtı. 8" Lokma anahtarı olmadan yan kapağın açılması imkansız.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
08 Mart 2010, 22:52
İSYANIM VAR HULE!
dur baba irc kılap kuruyoruz. 19 mayısta kafa sallayan konvoy yapacağız
-
08 Mart 2010, 22:53
jr. benimkiler pirelli ve bendede var sallanma ama hiç dikakt etmedim hız konusuna, bazen sallıyor bazen sallamıyor zira.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler