Buradaki motoru görünce çok begendim , ve işten 5 dakika izin alıp biraz önce dnb motor dan Kırmızı bir CBF 150 aldım Yarın teslim edecekler inşallah )
Çok pis gaza gelirim
Fotograflar için Samsung Digimax ve sarrrman 'a teşekkürler....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
olaya deli şaşırdım ya burada gördüm çok beğendim ve 5dk izin alıp gidip motor aldım...Ben senelerdr motor için bekliyorum ya...
AKIN FİDAN
arkadaşlar bu gün izmir honda yükselişte cbf 150 min 1000 km bakımını yaptırdım yağ değişti zincir yağlandı motor yıkandı toplam=10 ytl tuttu ve servis gerçektende güzel herkes çok ilgisiz diyordu ama bence çok güzel
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
şu koruma demiri işinide bir halledelim benim motorunda resimlerini koyucam inşallah buraya
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
cihan hayırlı olsun dostum...galiba beton kamyonunun arkasında durdun harç dökülürken...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aman ha...hemen yıkat...yoksa bu çamurlar sertleştikten sonra silerken granajı çizebilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bide bi yerde tanzikli su demişsi hane otomobil yıkamacılarda kullanılıyorya onları kullanma derim ben..Boyaya zarar veriyor yazık olur.Otomobillerde de kullanılmasına karşıyım ben...Ayrıca o çamur hala daha bekliyorsa bence ilk baştan bir kova sıcak su lazım sana boyaya zarar vermemek adına..Dök üstüne yavaş yavaş çözünsün bi öle sora usul usul temizlersin.Ama sakın o makinalardan kullanma yazık motora...
AKIN FİDAN
Hondanin yeni fiyati ile satişlar ne durumda? sizce normalmi fiyat? ybr ile rekabet yapmiyor galiba cbf150 bu fiyata rekabet olmaz zaten kaç km desiniz? memnunmusunuz? uzun yol yaptinizmi?
Motoru ilk kez dun internette gordum , YBR gibi ekonomik ve tutulan ama bir güzel tasarımlı bir motor olsun istiyordum , uzun zamandırda motor bakmadım yeni çıkan bu modeli gorunce gozumu karartıp aldım , taksitle verdikleri için brikime fazla gerek yok , hoş ben aldıktan sonra borç bulup işi peşine çevirdim o ayrı ;)
3800YTL Peşin aldım ve koruma demiride taktırdım , tek sorun öğlen almaya gideceğim ve kaskım yok , bana acilen kask önerirmisiniz , 100 - 200 YTL arasında kaliteli bi kask ;)
Bu arada motoru nasıl koruyacağım , alarm falan işe yararmı ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)