sağol hocam...beyler biz Erdi Arıkanla takılcaz birazdan Maçkay agidicem...bir cbf makinaya bakıcaz beraber alıcaz gibi...
5 par etmez...tip kayık...tek kafa tek defo artık bize uymaz...hani kafa güzel olsa eyvallah diyeceğim ama değil...
aslında var ya 130 a vuramayacağım makina yok...valla hacı...motorum sağır diyenler bana gelsin...
hacı güzel yapıyon...benimki 3 yıldır yerinde duruyor artık izi çıkmıştır...ya da beyazlaşmıştır ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------
bu arada arkadaşlar işyerimin garajına black&decker basınclı arac yıkama makinası almışlar..çok sevindim bu işe...her allahın günü dayarım suyu makinaya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
keşke öyle olsa arkadaşta sana söyliyim performans açısındanda cbf125 daha iyi aynı güç ama daha atak yakıt konusundada tanıtımına bir depoya 460 mil yazmışlar.görünüş açısından zaten hiç bir şey demiyorum tartışılmaz bile üstelik aynı fiyata ama tüm avrupada var bize sadece dünya üzerinde bir ülkeye pazarlanan bir motoru getiriyorlar bunu kabul edebiliyorsan ne alaaa.adamlar orginal cbf150 nin bile parçalarını değiştirip daha aşasını bize getirmişler
Mustafa Kemal Atatürk
metehan o sitenin linkini yazayım ama ingilizce yetmiyor üye olmak için çünkü site çince yada hongkokça artık neyse :D:D
http://forum.ibike.com.hk/forumdispl...fid=136&page=1
avare_rulman, demirleri almadan önce çantanın takılıp taılamadığını öğren pimleri mevcutmu, çünkü bazı çantalar sadece koruma amaçlı taıyorlar çanta takılamıyor, geçen sene alacağım zaman ben baya araştırmıştım çanta takılabileni anes motorda 180 demişlerdi 3 parçaya, ben 2 parçasını sadece yanları d&b den sanırsam 90 civarı bi fiyata alıp gökhan sağolsun arka demiri delip yanları ona monte etmişti. görüntüde bir sorun olmuyor. yanin demem o ki bütün yan demirlere çanta takılamıyor.
ayrıca metahanın dediği gibi oring zincir önemli bişe, aydoğanx alıp göndermişti bana sağolsun, taktığımda yağlama yapmıştım yaklaşık 2500 km sonra aklıma geldi yağlamak :D baktığımda hala yağı mevcuttu ama yinede yağladım abartmayayım diye :D normal zincir olsaydı kesin kopmuştu şimdiye.
metehan o yan sanayi fotolar ve fyatları bekliyoruz ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
kaptan inşallah o listede bende yokumdur buda benim yurt içi videomduda
http://video.google.com/videoplay?do...8342823911323#
Mustafa Kemal Atatürk
bi soru sorucam birazdan motorun yağını değiştircem değiştirmişken şuyağfilitresinide değiştireyim diyorum ancak motorun ne tarafında olduğunu bilmiyorum sağ kapağımı (eksozun olduğu) sökeyim yoksa sol kapağı (vites pedalının olduğu kısım) mı sökeyim bi yardımcı olursanız sevinirim
Yağ filtresi yok bizim motorlarda, onun yerine yağ süzgeci var.
Biraz uğraştırır sökmek.
Sağ kapağı alman lazım yani ayak freninin olduğu taraftaki kapağı söktükten sonra alt kısımda çay süzgeci gibi görürsün zaten.
Onu temizleyip tekrar takıyorsun.
Biraz detaylı bir işlem sağ kapağın sökülmesi.
Ek: Tabi sağ kapağı sökmeden önce tüm motor yağını boşaltmış olman lazım
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Yahu metanecho o kadarda yağsız bırakma zinciri oring dediysekte tamam kaliteli ama sonuçta zincir. Zincirlerin uzamasındaki en büyük etken yağsız çalışmadır.
Tüm zincirler için geçerli olan bir grafik :
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------
Yahu depo kılıfını sökmek için ön farın olduğu grenajı sökmek gerekmiyormu?
5 dakikada oluyormu bu işlem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------
Bahsettiğin resimler burda:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-481.html
Gerçi burada sağ sol kapak ne varsa hepsini sökmüş birol usta
Sen bu kadar derine inmezsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------
Geçmiş olsun tekrardan.
Site ingilizce değil bildiğin çince
karakterler yüklü olsa bi dert yüklü olmasa bi dert kare kare görünüyor yazılar.
google translate ile tarzancaya bile yakın olmayan bir çeviri yapılıyor.
Metanechoda vermiş linki zaten.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
+1000 usta aynen bende hastasıyım bu rengın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------
hehe türk apaçileri iş başında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
yaw iyi hoş güzelde genemi bu renk jantlarda gri yaw kardesim yokmu senin siyah rengin jantları boya allahını seversen yaw siyaha çökelek honda işte ama sinyallerin rengi iyi olmuş bence
aydoğanx doğru diyorsunda taşınma evlilik falan derken unuttum gitti zinciri yeni motorla ilgilenmeye başlıyorum biliyorsun :D
birde o site çin sitesi değil hongkok sitesiymiiş yahu uzantısı öyle diyor :D günlerdir çinli diyoruz adamlara :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Hacı abiler size evden cevap yazarım...
artı sabah Sirkecide tükkanda ne var ne yok foto ve fiyat alayım...şu an işyerine geldim...erdi arıkan kardeşimle Maçkada buluştuk ne gezdik be...Beşiktaşta bir cbf baktık ama beğenmedik...İstanbul toz duman oldu valla...detaylı fotolar falan koyarım buraya...süper gün oldu...şu an çıkıyorum yarın öğlene kadar diğer fotolarıda yüklemiş olurum...hem parça hem grenaj alternatiflerini sunmak istiyorum...size iyi muhabbetler...
deli gündü vallaha...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ismail ulusanda balans yapıyolarmış. gerek kalmadı senin öğlen aranda bile hallederiz. msn açsana
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ankaradaysan göstereyim 70 - 60 arası yalpa var. elleri bırakırsam.
daha yeni kontrol ettim havaları ya. aldığım ölçüm kalemi mi bozuk..durun yarın ben bir de benzincide kontrol edeyim..olmadı bayılıcaz paracıkları balansa.
Ben bi benzin istasyonuna girdim ön lastiğe bastım havayı ötmeye başladı doldu diye.Başka birine gittim hava pompasını da yeni koymuşlar nylonu üzerinde daha onnla denedm 20 bar eksik çıktı.
yedik mi ayvayı o zaman? kime güveneceğiz biz
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)