Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    depo kılıfını aldığımdan beri kullanıyorum kılıfı çıkarsam acaba ne manzara görecem bilemiyorum...
    ben her yıkayısımda cıkarıp takıyorum depo kılıfını 5 dk bıle almıyor cıkarıp takmak o kadar kolaykiii... çizilmelere karsiii depo pedınden cook işe yarıyor bence...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun metehan hocam. başına gelen vukuat bununla kalsın.

erdo2002, boşver yine de en az bizimkiler yakacak
    sağol hocam...beyler biz Erdi Arıkanla takılcaz birazdan Maçkay agidicem...bir cbf makinaya bakıcaz beraber alıcaz gibi...

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler gülüceksiniz ama sundiro hondanın sitesine girdim cbf125 gelmiş şaşırdım bi baktım yarıldım yaaa.sundiro honda yapımı cbf125
    ]
    5 par etmez...tip kayık...tek kafa tek defo artık bize uymaz...hani kafa güzel olsa eyvallah diyeceğim ama değil...

Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 yazınca izlesene de çıkan videolar .
    medari iftiharımız metehan
    [
    aslında var ya 130 a vuramayacağım makina yok...valla hacı...motorum sağır diyenler bana gelsin...

Alıntı Samet Sarıha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben her yıkayısımda cıkarıp takıyorum depo kılıfını 5 dk bıle almıyor cıkarıp takmak o kadar kolaykiii... çizilmelere karsiii depo pedınden cook işe yarıyor bence...

hacı güzel yapıyon...benimki 3 yıldır yerinde duruyor artık izi çıkmıştır...ya da beyazlaşmıştır ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

bu arada arkadaşlar işyerimin garajına black&decker basınclı arac yıkama makinası almışlar..çok sevindim bu işe...her allahın günü dayarım suyu makinaya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorcu 48 arkadaşım sen takmışsın şu 125lik cbfe ne varki bunda bu kadar,
    150 cc ondan daha iyi işte, gerek 25cc farkından dolayı gerekse, gücüden dolayı, belkide yakıtından dolayı diyorsundur........
    keşke öyle olsa arkadaşta sana söyliyim performans açısındanda cbf125 daha iyi aynı güç ama daha atak yakıt konusundada tanıtımına bir depoya 460 mil yazmışlar.görünüş açısından zaten hiç bir şey demiyorum tartışılmaz bile üstelik aynı fiyata ama tüm avrupada var bize sadece dünya üzerinde bir ülkeye pazarlanan bir motoru getiriyorlar bunu kabul edebiliyorsan ne alaaa.adamlar orginal cbf150 nin bile parçalarını değiştirip daha aşasını bize getirmişler
    Mustafa Kemal Atatürk

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    metehan o sitenin linkini yazayım ama ingilizce yetmiyor üye olmak için çünkü site çince yada hongkokça artık neyse :D:D

http://forum.ibike.com.hk/forumdispl...fid=136&page=1

avare_rulman, demirleri almadan önce çantanın takılıp taılamadığını öğren pimleri mevcutmu, çünkü bazı çantalar sadece koruma amaçlı taıyorlar çanta takılamıyor, geçen sene alacağım zaman ben baya araştırmıştım çanta takılabileni anes motorda 180 demişlerdi 3 parçaya, ben 2 parçasını sadece yanları d&b den sanırsam 90 civarı bi fiyata alıp gökhan sağolsun arka demiri delip yanları ona monte etmişti. görüntüde bir sorun olmuyor. yanin demem o ki bütün yan demirlere çanta takılamıyor.

ayrıca metahanın dediği gibi oring zincir önemli bişe, aydoğanx alıp göndermişti bana sağolsun, taktığımda yağlama yapmıştım yaklaşık 2500 km sonra aklıma geldi yağlamak :D baktığımda hala yağı mevcuttu ama yinede yağladım abartmayayım diye :D normal zincir olsaydı kesin kopmuştu şimdiye.

metehan o yan sanayi fotolar ve fyatları bekliyoruz ;)
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 yazınca izlesene de çıkan videolar .
    medari iftiharımız metehan
    http://www.izlesene.com/video/amator...p-speed/956830
    http://www.izlesene.com/video/amator-cbf150/614274
    http://www.izlesene.com/video/arabal...cbf-150/422826
    egsoz güldürmecesi.,
    http://www.izlesene.com/video/amator-cbf-150/364948
    çorumdan son sürat denemesi.
    http://www.tudou.com/programs/view/4u3WoyKhewo/
    bu da yurt dışı hız denemesi.
    http://v.youku.com/v_show/id_XNDYxNjUyNDA=.html
    yurt dışında sıfır makina hem gidonuna dikkat edin hemde göstergelerine..
    ethem kardeşin istediği göstergeden.
    http://video.google.com/videoplay?do...8342823911323#
    türk işi egsoz kesip açma.
    http://you.video.sina.com.cn/b/26974028-1567183220.html
    işte kırmızı beyaz cbf
    http://www.livevideo.com/video/31885...astvcid=428398
    viraj kabiliyeti..
    http://www.56.com/u13/v_NDM4NzU2NTg.html
    http://www.56.com/u76/v_NDQwNDM3MTM.html
    egsozlara ve angel far a dikkat
    kaptan inşallah o listede bende yokumdur buda benim yurt içi videomduda
    http://video.google.com/videoplay?do...8342823911323#
    Mustafa Kemal Atatürk

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    bi soru sorucam birazdan motorun yağını değiştircem değiştirmişken şuyağfilitresinide değiştireyim diyorum ancak motorun ne tarafında olduğunu bilmiyorum sağ kapağımı (eksozun olduğu) sökeyim yoksa sol kapağı (vites pedalının olduğu kısım) mı sökeyim bi yardımcı olursanız sevinirim

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi soru sorucam birazdan motorun yağını değiştircem değiştirmişken şuyağfilitresinide değiştireyim diyorum ancak motorun ne tarafında olduğunu bilmiyorum sağ kapağımı (eksozun olduğu) sökeyim yoksa sol kapağı (vites pedalının olduğu kısım) mı sökeyim bi yardımcı olursanız sevinirim
    Yağ filtresi yok bizim motorlarda, onun yerine yağ süzgeci var.
    Biraz uğraştırır sökmek.
    Sağ kapağı alman lazım yani ayak freninin olduğu taraftaki kapağı söktükten sonra alt kısımda çay süzgeci gibi görürsün zaten.
    Onu temizleyip tekrar takıyorsun.

Biraz detaylı bir işlem sağ kapağın sökülmesi.

Ek: Tabi sağ kapağı sökmeden önce tüm motor yağını boşaltmış olman lazım
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ filtresi yok bizim motorlarda, onun yerine yağ süzgeci var.
    Biraz uğraştırır sökmek.
    Sağ kapağı alman lazım yani ayak freninin olduğu taraftaki kapağı söktükten sonra alt kısımda çay süzgeci gibi görürsün zaten.
    Onu temizleyip tekrar takıyorsun.

Biraz detaylı bir işlem sağ kapağın sökülmesi.

Ek: Tabi sağ kapağı sökmeden önce tüm motor yağını boşaltmış olman lazım
    teşekkür ederim daha önce cbf150 net sitesinde görmüştüm şimdi resimleri açmıyo onun için nerde olduğunu unuttum debriyajın aşınıp aşınmadığını da bu kapaktan görebilirmiyim ilk defa yaapıyorum inşaallah başarırım resimlemeye çalışıcam

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan o sitenin linkini yazayım ama ingilizce yetmiyor üye olmak için çünkü site çince yada hongkokça artık neyse :D:D

http://forum.ibike.com.hk/forumdispl...fid=136&page=1

ayrıca metahanın dediği gibi oring zincir önemli bişe, aydoğanx alıp göndermişti bana sağolsun, taktığımda yağlama yapmıştım yaklaşık 2500 km sonra aklıma geldi yağlamak :D baktığımda hala yağı mevcuttu ama yinede yağladım abartmayayım diye :D normal zincir olsaydı kesin kopmuştu şimdiye.

metehan o yan sanayi fotolar ve fyatları bekliyoruz ;)
    Yahu metanecho o kadarda yağsız bırakma zinciri oring dediysekte tamam kaliteli ama sonuçta zincir. Zincirlerin uzamasındaki en büyük etken yağsız çalışmadır.

Tüm zincirler için geçerli olan bir grafik :

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

Alıntı Samet Sarıha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu depo kılıfını sökmek için ön farın olduğu grenajı sökmek gerekmiyormu?
    5 dakikada oluyormu bu işlem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim daha önce cbf150 net sitesinde görmüştüm şimdi resimleri açmıyo onun için nerde olduğunu unuttum debriyajın aşınıp aşınmadığını da bu kapaktan görebilirmiyim ilk defa yaapıyorum inşaallah başarırım resimlemeye çalışıcam
    Bahsettiğin resimler burda:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-481.html

Gerçi burada sağ sol kapak ne varsa hepsini sökmüş birol usta
    Sen bu kadar derine inmezsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o linki bi koysana benim az ingilizce var üye olayım bende takılam oralara...

bu arada beyler geçen havalimanı dış hatlarda bir vukuatdan bahsetmiştim ya...beni haybeye gözaltıan aldılar dava açıldı iftira atıldı falan...mahkeme tabi emniyeti tokatladı...svunmamı kendim yaptım...herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı ama vukuat çıkardığım için mahkeme masrafları bana girdi...daha ödeme emri gelmedi bu arada...mahkeme kararını koyayımda mete abi sallamıyon dimi polise nası posta koyuyon falan demeyin yani...
    Geçmiş olsun tekrardan.

Site ingilizce değil bildiğin çince
    karakterler yüklü olsa bi dert yüklü olmasa bi dert kare kare görünüyor yazılar.
    google translate ile tarzancaya bile yakın olmayan bir çeviri yapılıyor.
    Metanechoda vermiş linki zaten.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bı tanesını turkıyede goremessem. bır gun boyayı alıp kendı elımle karızma yapacagım
    onuda hondanın turkıye dısbırutorune hedıye edecegim
    +1000 usta aynen bende hastasıyım bu rengın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde dikkatimi o çekti.

Tam emin değilim ama çinli arkadaşların garip yazılarından anlayabildiğim kadarıyla belki bir grup orayı yani bayiyi ziyarete falanda gitmiş olabilir. Üstlerinde değişik ebatlarda topcase'ler mevcut.

Birde adamların forumlarında bi konu gördüm youtube dan türk elemanın birisi cbfye eksoz takmış, konu açmışlar herkes dalga geçiyor çok kötü ses var diye "fart" gibi çıkıyor bu ses demişler (fart=o.u.ruk)

irezil olmuşuz türk cbfcileri olarak.

buradan o elemanlara sesleniyorum: Kardeşim apaçilik yapmayın, yapıyorsanız da videolarınızı youtube'a atıp dünyaya rezil etmeyin bizi
    hehe türk apaçileri iş başında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler gülüceksiniz ama sundiro hondanın sitesine girdim cbf125 gelmiş şaşırdım bi baktım yarıldım yaaa.sundiro honda yapımı cbf125

beyler birde bizim motorun yeni modeli yazıyordu
    yaw iyi hoş güzelde genemi bu renk jantlarda gri yaw kardesim yokmu senin siyah rengin jantları boya allahını seversen yaw siyaha çökelek honda işte ama sinyallerin rengi iyi olmuş bence

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    aydoğanx doğru diyorsunda taşınma evlilik falan derken unuttum gitti zinciri yeni motorla ilgilenmeye başlıyorum biliyorsun :D

birde o site çin sitesi değil hongkok sitesiymiiş yahu uzantısı öyle diyor :D günlerdir çinli diyoruz adamlara :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aydoğanx doğru diyorsunda taşınma evlilik falan derken unuttum gitti zinciri yeni motorla ilgilenmeye başlıyorum biliyorsun :D

birde o site çin sitesi değil hongkok sitesiymiiş yahu uzantısı öyle diyor :D günlerdir çinli diyoruz adamlara :D
    ha çinli
    ha hongkoklu
    ha japon
    hepside aynı işte

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hacı abiler size evden cevap yazarım...

artı sabah Sirkecide tükkanda ne var ne yok foto ve fiyat alayım...şu an işyerine geldim...erdi arıkan kardeşimle Maçkada buluştuk ne gezdik be...Beşiktaşta bir cbf baktık ama beğenmedik...İstanbul toz duman oldu valla...detaylı fotolar falan koyarım buraya...süper gün oldu...şu an çıkıyorum yarın öğlene kadar diğer fotolarıda yüklemiş olurum...hem parça hem grenaj alternatiflerini sunmak istiyorum...size iyi muhabbetler...

deli gündü vallaha...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ismail ulusanda balans yapıyolarmış. gerek kalmadı senin öğlen aranda bile hallederiz. msn açsana
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    ismail ulusanda balans yapıyolarmış. gerek kalmadı senin öğlen aranda bile hallederiz. msn açsana
    usta tekrardan balans yapmayı gerektırecek kadar sıkıntın var mı gercekten

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ankaradaysan göstereyim 70 - 60 arası yalpa var. elleri bırakırsam.

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    ankaradaysan göstereyim 70 - 60 arası yalpa var. elleri bırakırsam.
    Kanka o basıçla alakalı emin ol.Ben biraz fazla bastım havayı yalpalamaya başladı. Sorun gidermeye ufaktan başla istersen.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    daha yeni kontrol ettim havaları ya. aldığım ölçüm kalemi mi bozuk..durun yarın ben bir de benzincide kontrol edeyim..olmadı bayılıcaz paracıkları balansa.

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Ben bi benzin istasyonuna girdim ön lastiğe bastım havayı ötmeye başladı doldu diye.Başka birine gittim hava pompasını da yeni koymuşlar nylonu üzerinde daha onnla denedm 20 bar eksik çıktı.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    yedik mi ayvayı o zaman? kime güveneceğiz biz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler