Arkadaşlar işin aslı 2 teker üzerindeyseniz her an her şeye hazırlıklı olmamız lazım, hoş trafikde herkesin böyle olması lazım ya... Yoldaki ufak bir kayganlık, bizim için yeri öpmek demek. Tabii tedbir bizden, takdir Allahtan.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
aynen..90 civarı hızlarda yapmıyo 60 civarında yapıyor
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ön balanssız ise titriyor mu yoksa daha ağır ağır yalpa mı yapar. bende hissedilir titreşim yok sadece elleri bırakınca sağ sol sağ sol yapıyor.
seni bindiğin motor dövüyor sukucum ben birşey demiyorum buldun sen belanı
valla usta onde sıkıntı yok emme fırenleyınce arkada sankı bı asenayla yarısma havası sezıyorum ama sert kunlanım ve gec fren kunlanıorum genelde ben ankarada havanında pek sıcak olmadıgını dusunursek bıraz normalımsı karsılamak lazım galıbam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
hacı usta nabıon yaw tekrardan hayırlısı olsun yenı oyuncagın bı ara ugruyayım tukkanada bı gorelım su yenı oyuncagı hemde hayırlısı olsuna gelelım
LAstik kayması havasından da olabilir diye dusunuyorum benim lastik havalarını kontrol etmem gerecek sanırım donuslerde bir garip davranıyor yalpalar gibi bisikletten gelen tecrube ile havasının sorunlu olduğunu tahmin ediyorum. kitapcıkta yazıyordur ama daha bakmadım. arka 30, ön 28 olcak diye biliyorum ama yanılıyormuyum acaba?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ön 25
arka tek kişi 29
iki kişi 33
yok salladım elleyip karar veriyorum
kitapçıkta tabi ki ben arkayı 31 yapıyom artcım hafif diye.
yahu motosiklet bu. kelle koltukta yani. kulaktan dolma iş yapmasın kimse. adam kitabı tutuşturmuş elinize. aman diyeyim kafadan atmayın.
bu ara intruder m800, cbr 600f, er6f falan kullanıyorum paso...
eeee....
hmmmmmmmm....
ııııııı..........
sakın kullanmayın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------
lem sukum-deryam kuyruk sukumum ne geziyon bizim başlıkta. benzin cebini mi yaktı, titreşimden selülitlerin mi eridi, popon mu küçüldü yanlış yola saptın sen yanlış..git kaybol buradan
arkadaşlar yeni katemesiyle sukuyu görmeniz lazım.
adam üzerine oturup gaz verince motorla kendisi fluğlaşıyo. gazı azaltınca azalıyo, kontak kapatınca görünür oluyor . inanmayan, abartıyorsun diyen varsa kateme bulduğu yerde binsin. yalnız poponuzu 2 gun hissetmezsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------
arkadaş şimdi elektrik motorlu gibi yolda akan sibiyefe gönül kaptırdı, halinden bin pişman..buralarda gördünüz mü kendisini daha önce
@scuderia06
Erman içten içe istiyorsun sende bi CBF, hadi itiraf et
ikinci motor olarak alalım sana bi cbf popon rahat etsin
dağda bayırda KTM, şehir içinde cbf
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)