Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bu arada etmehh76 Fordda çalışıyor...yani konunun muhatabı burda onu kalaylıyalım...inanırmısın geçen muhabbette Forun satış stratejisini eleştirmiştim ethoşa...
    bizim arabada ford tam yerine gelmişiz ozaman desene
    ford transitten bahsetsem mevsimler geçer artık o konuya hiç gelmiyeyim
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim arabada ford tam yerine gelmişiz ozaman desene
    ford transitten bahsetsem mevsimler geçer artık o konuya hiç gelmiyeyim
    Ethemde bizzat üretimde transite çalışıyor...aha fırçanı bas yakaladın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Gene kazalı cbf 150 gene renk siyah ya bu renk çok tuttuğu içinmi yoksa başka bi nedenden dolayımı çok kaza yapıyor nerede bir kazalı cbf görsem rengi hep siyah nerede patlayan görsem siyah cbf kırmızı veya mavide hiç görmedim böyle bişiy garip..servistede pert var bitane oda siyah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ethemde bizzat üretimde transite çalışıyor...aha fırçanı bas yakaladın...
    etheme sölede o tipsiz transit connecti emekli etsinler artık hayatımda gördüğüm en çirkin bi o bide fiat doblo iğrençarabalar ...(bu arada bende 7 yılımı fordda teknisyen ve servis danışmanı olarak geçirdim)

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    metehan abim hangisini birini söyliyim hani ford diyoya en eski dizeli motoru biz kullanıyoz diye o kesinlikle doğru araba çiçek abbasın minübüsü gibi gar gar gar çalışıyo dizel teknolojisinde hala ilk aşamada.arabanın motoru 1.8 ürettiği beygir 75 bg muhahuaaht.fiatın dandik dublosu 1.4 motorla aynı beygir .abdye ilki bi gönderdik bizim transiti hee başbakanımızda ilk arabayı tvde kendi ters edip yolladı bizim başarımız diyede ihçi çalıştırmakla ne başarımız oluyor ben anlamış değil.gökten fordun sanayisi türkiyeye açılmadı biz yapıp biz üretmedik biz çalışıyoruz sadece tofaşımız anadolumuz bu gün üretim yapıp ihraç etseydi haşaaaaaaaaaaaa
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gene kazalı cbf 150 gene renk siyah ya bu renk çok tuttuğu içinmi yoksa başka bi nedenden dolayımı çok kaza yapıyor nerede bir kazalı cbf görsem rengi hep siyah nerede patlayan görsem siyah cbf kırmızı veya mavide hiç görmedim böyle bişiy garip..servistede pert var bitane oda siyah...[COLOR="Silver"]

)
    ne alaka lan bu renk kombiansyonuyla kaza arasındaki kuramın...

en çok kazaya karışan araclar sarı taksiler...şimdi anladınmı neden...en çok piyasadaki cbf 150 siyah o yüzden kazaya karışan cbf ise siyah olması mantıklı değilmi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öküz mavisi umpahahah

.
    ya fabrikada kaynaklanan bi detay aman yanlış anlaşılmasın...Öküz mavisini öküzler seçer diye bir algı yaratmak istemiyorum sonra milletle papaz olmayım amanın...

yani benim dana derisi montum var diye dana olmuyorum dimi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Selam şu andaki mevcut motosikletimi satıp bende cbf 150 almayı düşünüyorum .Eksileri artıları nelerdir .Birde yağ yakıyor diyorlar çok aşırımı.
    Tvs apaçi ile kıyaslarsak ne nedir. bir ara aklım ondaydı.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abim hangisini birini söyliyim hani ford diyoya en eski dizeli motoru biz kullanıyoz diye o kesinlikle doğru araba çiçek abbasın minübüsü gibi gar gar gar çalışıyo dizel teknolojisinde hala ilk aşamada.arabanın motoru 1.8 ürettiği beygir 75 bg muhahuaaht.fiatın dandik dublosu 1.4 motorla aynı beygir .abdye ilki bi gönderdik bizim transiti hee başbakanımızda ilk arabayı tvde kendi ters edip yolladı bizim başarımız diyede ihçi çalıştırmakla ne başarımız oluyor ben anlamış değil.gökten fordun sanayisi türkiyeye açılmadı biz yapıp biz üretmedik biz çalışıyoruz sadece tofaşımız anadolumuz bu gün üretim yapıp ihraç etseydi haşaaaaaaaaaaaa
    aman abi bana yerli üretimden bahsetmeyin...1990 da Opelle gezerdim...2010 da Merecedesle...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    oha plakaya bak lan meto sen ajan majanmısın yoksa seni aramıza amerikan mt simi gönderdi yoksa kgb

bu arada sen bana öküzmü diyosun beni sevmiymisin??mavi benim favorim ayıp, gerçi kabul mokoko mavisi bu cbf teki

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oha plakaya bak lan meto sen ajan majanmısın yoksa seni aramıza amerikan mt simi gönderdi yoksa kgb

bu arada sen bana öküzmü diyosun beni sevmiymisin??mavi benim favorim ayıp, gerçi kabul mokoko mavsi bu cbf teki
    kanka mokoko mavisi diyelim o zaman...millet yanlış anlayacak...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
    aykan, mete_han+, avare rulman, mücahit_89, ellvis_78, mmucit, motorcu48, sedat_57, jr.

oo iyi iyi ver coşkuyu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

Bugün gene baktım, aşşada bakkal var bitane mavi cıbıf var, bu mokoko değilde kekoro işi harbiden nası binmişim bunayaa...

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    2 gundur gırmıyordum mt ye metehandan allah razıolsun e tabi tum mt uyelerınden kaynatmıssının cbf 150 topigini
    havalar ısınsada üşümeden yagmur yemeden gezsek bıraz dere bayır . unutalım sorunlaru nasıl olsa teker patlamadan benzin bitmeden yolda kalmayız cbf 150 ile . daha iyisini getirsekte 1 yıla yakın bırıktırdıgım parayla 3800 e 2008 de aldıgım cfm den baskasınna yetecek parayı bıraz zor bulurum 32 yasına basmıs bırı olarak 32 yılın içinde ilkl sahıbı oldugum motoruma zevklıe bıneyım yeter be usta . gunde sadece 10 kım yol yapıyorum oda yetmıyor .... 18 ayda 10 bıle dıyemedık 50 000 goremedenn gozlerım acıkgıder herhlde

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Hacı artizin teki...okumuş çocuk diplomalı keltoş uzun boylu...am amaksad egomu tatmin edicem illaki...20 yılın ahı var içimde zaten... göreve gelmişsen hakkını ver...bu memleketin kaderini bürokratlar çizer...Japon müdür ne bilir bizim zevk ve beğenilerimizi...bu adamlar önüne koyuyorlar bu seçenkleri vs...birde cavcavlı satış grafikleri...halbuki adma gibi bir model getirseler en az 10.000 satar bu memlekette...Brezilyadan getirse daha pahalı olur anlarım bunu ama sen seçenekler arasına koy...ben pahalı diye alamayım sen bana sun...mesela şimdi aklımızda cbf 125 var...getir 7000 e sat...cbf 150 de olsun...kafaları tek şeye basıyor...bir model olsun ona mahkum olun beni çileden çıkaran budur...Yunanistan honda sitesine gir bak dedim 25 çeşit scooter var dedim...bana getirmişin 110 luk at arabası...

yanlış makinaları kıyaslıyorsun bence...gv 250 daha az işlevsel görünsede tarzı itibariyle daha farklı bir makina...daha hastaları var...bizim makinalar ihtiyaca cevap verir...çok iddialı olmaz...ama gv en azından uzun yolda vazgeçilmez olabilir...250 ccden şaşmazdım şahsen...

alüküme selam...

illa nazar edicen makinana he...geçmişi unut artık...sende artık çile dolduran bir cbefecisin artık..bunu düşün hep...

JR işi biliyor yorumuna aynen katılıyorum...paran varsa 250 lik başka sağlam birşeye yönlenmek daha mantıklı geliyor banada...

bu arada plakan beni memleketime götürdü bir an...45 başka bişey hacı...

Dostum Hindistandaki fabrikadan gelse dahamı maliyeti yüksek olacak dimi...düşük ccde ÇİN Sundıro fabrikasınna mahkumuz galiba...

aynı ürün Çin Sundıraodada üretilmekte...buyrun linki...

http://www.honda-sundiro.com/pro/sho...=104&ClassID=3

ama asıl mevzu şu zoruma giden şu...

Motorumuzun geldiği Çin sundıro fabrikasında üretilen cbf 150 kadranına bakarsanız bu devir göstergesi mevcut...bizimkiler işin totoşluğuna kaçıp bunu değiştirtip getiriyor asıl mevzu bu...buyrun link...

http://www.honda-sundiro.com/pro/sho...=107&ClassID=3

yani orjinalde keko ÇİNli motorcu baltalar kadar bi özelliğimiz yok...

http://www.honda-sundiro.com/pro/sho...=107&ClassID=3

http://www.honda-sundiro.com/images/...501280-892.jpg

kaç lira kazanmıştır Honda tr sizce bu kadrana hayır diyerek...veya olsaydı kaç para kazanacaktı...peki ya turuncu repsol ve beyaz rengi getirseydi ne kaybederdi...öküz mavisi rengini getireceğine bu renkleri getirse ne halt olurdu...

bakın 9 numaralı motor detaylarına...orjinaldeki kadran çok şık...inanın sırf servislere ek iş çıkmasın diye sırf bu yüzden getirmeyebilir...çünkü işçilik konusunda ne kadar az teknik detay olursa sanki onlar lehine olacak...garantiden değişen kadran onların zararına çünkü...zihniyet işte bu

yani demek istediğim bizim beklediğimiz ürün gamında olmasını istediğimiz cbf 125 hem Hindistan Hondada hem hem Çin Hodada üretilmekte...bu masabaşı keltoşları yüzünden gelemiyor...sanki devir göstergeli cbf 150 veya cbf 125 gelirse 600 RR satışları düşecek...vay şaşkaloz Honda TR vayy...

ikiside ürün gamında olsun dostum ne zararı var...cbr 125 i tercih etmezler en azından...bizden daha genc arkadaşlar sevinir onlara seçenek olur...
    ayıpsın hacı 45 baskadır her zaman ıcın @Manisa

Motosikleti
    Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 gundur gırmıyordum mt ye metehandan allah razıolsun e tabi tum mt uyelerınden kaynatmıssının cbf 150 topigini
    havalar ısınsada üşümeden yagmur yemeden gezsek bıraz dere bayır . unutalım sorunlaru nasıl olsa teker patlamadan benzin bitmeden yolda kalmayız cbf 150 ile . daha iyisini getirsekte 1 yıla yakın bırıktırdıgım parayla 3800 e 2008 de aldıgım cfm den baskasınna yetecek parayı bıraz zor bulurum 32 yasına basmıs bırı olarak 32 yılın içinde ilkl sahıbı oldugum motoruma zevklıe bıneyım yeter be usta . gunde sadece 10 kım yol yapıyorum oda yetmıyor .... 18 ayda 10 bıle dıyemedık 50 000 goremedenn gozlerım acıkgıder herhlde
    hacı taktım kafaya 100.000 devircem bu makinayla yaşarsak Allah izin verirse o günler gelecek...

0 aldığım günü biliyorum elimde büyüdü cbf... zor kazanınca kıymetli oluyor herşey dostum...inan aynı duyguları taşıyoruz...

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ifa-ettim.html

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    yaw usta harbıdende mokoko mavisi la cok kotu guzelım mavı rengın tonuyla oynayıp bok etmısler yaw beyazı getıreydın ya kekoro honda tr ye
    ula madem beyazı getırmedım barı jantları sıyah yap be cokelek hondaaa

sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam şu andaki mevcut motosikletimi satıp bende cbf 150 almayı düşünüyorum .Eksileri artıları nelerdir .Birde yağ yakıyor diyorlar çok aşırımı.
    fazer satılıksa talip vaaaaaaarrrrr!!!!!

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben de hiç satmak istemiyorum da senede 4 bin anca yaparım heralde 100 bine ömür yetmez. mayısta aldım 3 bindeyim. bu hesapla 25 senede yani 53 yaşımda yazarım size
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    evvet metehan usta ilk bulusmanızı daha önce okumustum . allah kaza bela vermesın bu arada sende sakın durusun altınsakı kaplanı uyandırma bırak orada kalsın. durduramazlar falan .. ama n de usta
    bizde zihniyet aynı hem ucuz hem kalıtelı olsun musterı . hem ucuza mal edıp hem kapaklamak ister satıcı sakın ha arada kalan olma . felegını sasırtır bu sistem adamın paran olur mutluluk gelır alırsın en babasından bı tana bınersın usta

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    hacı taktım kafaya 100.000 devircem bu makinayla yaşarsak Allah izin verirse o günler gelecek...

0 aldığım günü biliyorum elimde büyüdü cbf... zor kazanınca kıymetli oluyor herşey dostum...inan aynı duyguları taşıyoruz...

http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ifa-ettim.html
    abi sanada o yakışır sen onunla 100.000 ini devir git hondaya öle bi lafın geçerki sorma sonra istediğimiz motoru getirtirsin tryeabi motoru ilk aldıgın gün resimlerin bakıyorum valla hastayım sana ya okaskla allahım

birde bizim hayal ettiğimiz devir saati olan cbf bu galiba

http://video.google.com/videoplay?do...75005297812255

buda cbf şelalesi şelaleden cbf akıyo

http://video.google.com/videoplay?do...2&hl=tr&emb=1#

Motosikleti
    Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayıpsın hacı 45 baskadır her zaman ıcın @Manisa
    forever 45... beni spile çıkar bebeğim...

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw usta harbıdende mokoko mavisi la cok kotu guzelım mavı rengın tonuyla oynayıp bok etmısler yaw beyazı getıreydın ya kekoro honda tr ye
    ula madem beyazı getırmedım barı jantları sıyah yap be cokelek hondaaa
    bu mokoko benim lafım bu arada aykan kabul et kanka...kekorodan önce hep mokoko derdim...

bu gazla Honda gebzeyi basarız biz topluca...

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay totoş kankam noldu gezemiyon tozamıyon demi makinayla ...hacı bize göre değil malum anlıyorum seni...aşırı yağ yakımı yok...senin kalıba uyar...ben anlatırım sana eksileri artıları mekanında...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de hiç satmak istemiyorum da senede 4 bin anca yaparım heralde 100 bine ömür yetmez. mayısta aldım 3 bindeyim. bu hesapla 25 senede yani 53 yaşımda yazarım size
    hacı satmayı düşünürsen alıcı çok burda

Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evvet metehan usta ilk bulusmanızı daha önce okumustum . allah kaza bela vermesın bu arada sende sakın durusun altınsakı kaplanı uyandırma bırak orada kalsın. durduramazlar falan .. ama n de usta
    bizde zihniyet aynı hem ucuz hem kalıtelı olsun musterı . hem ucuza mal edıp hem kapaklamak ister satıcı sakın ha arada kalan olma . felegını sasırtır bu sistem adamın paran olur mutluluk gelır alırsın en babasından bı tana bınersın usta

alıcam cbf 600 uğramıcam buralara...varoş topaclarına selamı sabah kesicem valla...

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sanada o yakışır sen onunla 100.000 ini devir git hondaya öle bi lafın geçerki sorma sonra istediğimiz motoru getirtirsin tryeabi motoru ilk aldıgın gün resimlerin bakıyorum valla hastayım sana ya okaskla allahım

birde bizim hayal ettiğimiz devir saati olan cbf bu galiba

http://video.google.com/videoplay?do...75005297812255

buda cbf şelalesi şelaleden cbf akıyo

http://video.google.com/videoplay?do...2&hl=tr&emb=1#
    99.999 da Gebze pavlükeye gidip makinayı kapıda yakıcam... tokatlıcam Kadir İnanır gibi çalışanları... fantazi işte...mesela...

cbf şelalesinde hepimiz bir damlayız hacı mücoş...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    satacağıma koyarım kenara ya da dayıma abime birine veririm biner. niye milleti mutlu edeyim pırıl pırıl motoru 2800e verip. o enayilik hissini 3650 liraya aldığım beat'i 2600e satınca yaşamıştım. alan adam hala beni anlatıyodur "kerizin tekinden 5 aylık sıfır biğti 1 milyar ucuza aldım" diye. koca bir hayal kırıklığı hondanın 100cc leri. büyük hataydı. cbf bambaşka. kimseye yar etmem
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler