Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda CBF150
    peki başka hangi dizliği önerisiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı peyami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba
    arkadaşım hareketli dizliklerin vidaları depoyu ciziyor malesef benimki cizildi panotolon aldım şu anda çok memnununm ama olan zamanında depo ciziğine oldu pişman olursun benden söylemesi çiziyor.

metehan abi senin bu araştırmacı ruhun eminim bir çok kullanıcının işine yarayacaktır

bu arada bugün fuarda cihan ve birol abilerle karşılaştık selamlaştık, gözlerim metehan abiyi aradı ama göremedim sanırım bugün gelmedi.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Bruce 65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kardeşim bu Araştırmacı motorculuğun sayesinde,herbişeyden habarımız oluyor valla sen olmasan halimiz nice olur bilemem,allah yolunu herdaim açık etsin...
    Aydoğan kardeşimin dediği gibi bu işi tüm kuryeler ve kendiside uzun zamandır yapıyor ama bizde servisin ellerine kendimizi teslim etmişiz nedense...benim elimden bu işler gelseydi zaten yedek parça olayının farkındaydım...ama ZAM işi yeni oldu sayın...yani %300 lere varan zamdan önce ihtiyac duymuyorduk...şimdi aradaki fark arttı...

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün fuarı gezdim valla ne kötüydü diyim ne iiydigüzel hoş geçti herneyse birde motora tankpad aldım sade bişey istiyodum normal mağzalarda da fiyat 30 tl civarı 15 tlye aldım fuardan resim ekliyim bakalım beğenicekmisinizresmi içerde çektim aldığım gibi taktım dışarda da çektiğim zaman eklerim.
    cıvcıvlı bişeyler takaydın kanka...bu çok sade...

[

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Önemli araştırmaların için teşekkürler Metehan hocam. Eline sağlık.
    Diğer arkadaşlarında bu konularda bilgilenip servislere mahkum olmadığımızı göstermesi açısından iyi olacaktır.

Yalnız ben senden bu olayları 50bin km.den önce farketmeni beklerdim.
    Ben 4 bin km. bakımından beri bahsetmiş olduğun yolu izliyorum

Bak buradaki linkte bizim takozlar mevcut. Fiyat : 5,27 TL Ben 2 adet almıştım, bir kaç ay oluyor müsait bir zaman ayarlayıpta takamadım hala.
    http://www.rialli.com/ara/8932__arka...0-twister-250/[COLOR="Silver"]

?
    dostum yazdığım gibi yedek parçaya gönül ZAM işinden sonra kaydı...önceden krankımız 30 liraydı..o eşşek kadar krank 30 gaymeydi bedavaydı...şimdi onlarda uyandı tabi...benim zincirim 12-13 lira bişey şu an hepsi aynı .okun soyu valla çin işi...

güzel oldu takozlarıda değiştireyim...

bu velomotora cbf 150 debriyaj balatalarıda gelmiş...hatta bugün gelmiş...çarşamba sitelerinde yayınlayacak en az %50 ucuz olacak kesin...49000 deyim debriyaj balatam canavar gibi değiştirsem nolur Allah bilir...

Alıntı peyami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba
    sağlam çiziyor...

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster

metehan abi senin bu araştırmacı ruhun eminim bir çok kullanıcının işine yarayacaktır

bu arada bugün fuarda cihan ve birol abilerle karşılaştık selamlaştık, gözlerim metehan abiyi aradı ama göremedim sanırım bugün gelmedi.
    çok yarayacak kanka emin ol...servisten yana oldum hep...ama artık Honda kaynaklı düdüklenmeye hayır...aç gözünü ey cbf ahalisi...

cihanla birol arabayla gelmiş üçkaatcılar...sonrada kaçmışlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:35 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    örnek...serviste 35 milyon olan aynamız burada 16 lira...kdv dahil...

http://www.motoliz.com/index.php?p=l...=10&m_id=&srt=
    ]
    bu verdiğim bilgiyi düzeltiyorum...aynamız 35 değil 45 liradır beyler serviste...bugün sordum...45 lik aynayı 16 liraya almak mükemmel bişey bence...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rialli.comdan sonra bu adamları keşfetmek iyi oldu...inan kranklarımızı piston piston kolu herşey piytasada mevcut...benim elim yatkın değil aslında...yine servise gidip işçilik bayılıcam gibi...cbf 250 ninde uygun fiyatlı parçaları var...cbf 250 im olsa o kazık parçaları hayatta almazdım...

kanka 45 orınlı zincir aydoğandan...20 bu siteden arka dişli...5 de servisten küçük dişli alıp makinan yaza sıfır gibi olur...bu zincir bence en az 50.000 km gider...standart zincirler 20-25 bin giderse bu iki katı gider...en azından zırt pırt bollaşıp beni çıldırtmaz...

evet orayı dedim dostum...bu bisiklet motorcular sokağı değilde karşı sokağa giriyorsun sağda bir dükkan...

benim bahsettiğim kafa koruma demiri olanların başına gelebilecek detayın şimdi fotolarını çektim...

o bağlantı vidası nedenini anlamadığım bir şekilde yukarıya doğru yaslanıyor...servisim orayı siyah macunla kapattı...ama orası delikken çok toz girdi oraya...kırılan o plastikde far atomunun içinde dolanıp duruyor...

benim garajım balkonum...motorum için pimapen yaptırdım...motoru kapı önüne kilitlemek zorunda kalanlar düşünsün...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------

kanka sen yaparsın şaşırmam elinden gelir her poroce...ön dişli köpeğin olsun...servisimdem ayarlarım...yahu 5 lira zaten benden olsun...ama servise gitmemi bekliycen... çok emeğin var bende
    Ya metehan hocam sen motorun ön göstergedeki naylonlarını bile sökmezken alttaki hain somun bekaretine göz koymuş senin motorun.Çaktırmadan alttan alttan ırzına geçmiş.

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    owner,service,user manual dosyası olan var mı? Sitelerde bütün motosikletlerin var bi cbf 150 yi bulamadım arkadaş..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Lifeisgood adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya metehan hocam sen motorun ön göstergedeki naylonlarını bile sökmezken alttaki hain somun bekaretine göz koymuş senin motorun.Çaktırmadan alttan alttan ırzına geçmiş.
    evet alttan oyuyo...eee göz görmeyince gönül katlanırmış...

bu arada velomoto.com standına dün yine uğradım...debriyaj balataları getirmişler anca yetişmiş...fiyatları bile söylemediler...serviste çok pahalı arkadaşlar...inanın deli paralar...110 galiba 5 adet debriyaj balatası...çarşamba sitelerine koyacaklar...50 yi geçmez...

orıng zincir ...45..aydoğandan..

arka dişli...20 velomotodan...

ön küçük dişli...5 lira servisten...

arka balata...8-10 lira Dududlludaki parçaçıdan...(tam rakamı hatırlayamadım) orjinali 40-50 civarı...ve 40.000 de arka balatalarımın yarıya kadar aşındığı söylendi...

debriyaj balatası...dah afiyatı belli değil ama 50 gaymede ona desek...

yaza makinam aktarma parçaları sıfırlanacak...130 liraya hemde...

...................................

servisteki fiyatlar...

dişli seti 36+5..41...

orıng zincir 100 lira...velomotonun sattığı YBN marka 65 liralık vıetnam malı zinciri 100 e takıyorlar...normal standart zincir 40 lira...dişli seti normal zincirle toplam 95...işçilik haric...

arka balata 40 küsur...

debriyaj balatası 110 civarı...5 tane uyduruk yuvarlak zımbırtı

işçilik ve kdv ile 270-280 civarı bir tutar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    owner,service,user manual dosyası olan var mı? Sitelerde bütün motosikletlerin var bi cbf 150 yi bulamadım arkadaş..
    bende var ama nasıl yollaycam size bilmiyorum...pcimde kayıtlı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Bu linkte mevcut : (Sağ tıklayıp farklı kaydet yapın)
    http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bende fuardan bot almaya niyetlendim ama fiyatlarda bir uygunluk gormedim birde pazar gittim ana baba gunu gibiydi zaten bakamadım bile. Bot önerecek var mı yada bota gerek var mı? birde arka canta alcam aneste sordum ixs 40lt 190 TL dediler. Arastirmacı genclik ne der. ne önerirsiniz?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende fuardan bot almaya niyetlendim ama fiyatlarda bir uygunluk gormedim birde pazar gittim ana baba gunu gibiydi zaten bakamadım bile. Bot önerecek var mı yada bota gerek var mı? birde arka canta alcam aneste sordum ixs 40lt 190 TL dediler. Arastirmacı genclik ne der. ne önerirsiniz?
    bot olayına dün bende baktım en uygun fiyatlı 130 tl ye vardı ama hoşuma gitmedi almadım önerisi olan varsa bizde faydalanalım.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    585. sayfadaki resimdeki çantayı 37 liraya aldım. ben derim ki 190 lira gereksiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

motomakstan diyadora botlara baktınız mı. gidip yerinde gördüm çok güzeller.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    585. sayfadaki resimdeki çantayı 37 liraya aldım. ben derim ki 190 lira gereksiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

çanta güzelde hem kalite acısından hemde o çanta sabit yani motordan çıkarmak için sökmek gerekiyor alt tablasından anahtarlar çıkanlar var kilitli onlar daha kullanışlı bence tabi zevke ve ihtiyaca kalmış bişey

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Mondialde de 50 tl ye arka canta var ama yolda kırılıp gitmesin arkamda parcalanmasın.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

xph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anes'ten kappa k35 almıştım ben ve de memnunum 150 TL civarlarıydı yanılmıyorsam. Bot için motomaxtaki diadoralara bak istiyorsan.

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu linkte mevcut : (Sağ tıklayıp farklı kaydet yapın)
    http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf
    Teşekkür ederim bu kullanma kılavuzu bende var.Ben daha detaylı bişey arıyorum.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    2 senedir kullanıyorum memnunum. daha önce honda biğtime takılıydı. sağlamlığından hiç şüphem yok. sert değil, esnek plastikten yapılmış. kapağın 2 yakasını birleştirecek kadar bükseniz de kırılmıyor. çantayı tablasından ayırmak için anahtarla somunları açmak gerekiyor. ben çıkarmıyorum. açma mekanizması da otomobillerin bagajı gibi. anahtarın girdiği kilit aynı zamanda basılarak çantanın açılmasını sağlıyor.

kısacası 190 liralık çantanın 5 katı kadar ucuz ama kesinlikle dandik değil. işçilik sorunu da yok. çantalara çok para vermeden önce biraz daha araştırın derim. kalan yaklaşık 150 lira parayla bir takım lastik, mont ya da pantolon alınır. ya da 2000 kmye yakın yol yapacak kadar benzin alınır
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    arkadaşlar hepinize cok selamlar.

ben bir konuda yardımınızı istiyorum. ilk motorumu almak konusunda 4 yıl kadar birikim yaptıkdan sonra artık maddi olarak ufak bir miktar birikim yaptım.

motorsikletimi istanbul içinde eşimle gezmek ve yakın illere geziler yapmak için kullanıcam.
    bu kullanım için aradığım özellikler kesinlikle beni yolda bırakmması ve yormaması.
    tüm elemeler sonucu her ne kadar aklım cayır cayır yanan tertemiz kromajlarıyla cruiser-chopper tarzı motorlarda kalsa bile, en mantıklı seçim cbf 150 gibi duruyor.
    ne dersiniz ?

herkes cbf 150 almak için bana 1 sebep yazabilir mi ) 4000 lira civarında bir bütçeyle 2010 mmodel bir cbf alıp 3,4 yıl kullanmak istiyorum. kullanan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir.
    teşekkürler

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize cok selamlar.

ben bir konuda yardımınızı istiyorum. ilk motorumu almak konusunda 4 yıl kadar birikim yaptıkdan sonra artık maddi olarak ufak bir miktar birikim yaptım.

motorsikletimi istanbul içinde eşimle gezmek ve yakın illere geziler yapmak için kullanıcam.
    bu kullanım için aradığım özellikler kesinlikle beni yolda bırakmması ve yormaması.
    tüm elemeler sonucu her ne kadar aklım cayır cayır yanan tertemiz kromajlarıyla cruiser-chopper tarzı motorlarda kalsa bile, en mantıklı seçim cbf 150 gibi duruyor.
    ne dersiniz ?

herkes cbf 150 almak için bana 1 sebep yazabilir mi ) 4000 lira civarında bir bütçeyle 2010 mmodel bir cbf alıp 3,4 yıl kullanmak istiyorum. kullanan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir.
    teşekkürler
    Bu yakıta bu konforu başka motosiklette bulman zor.Ayrıca bende ilk alırken senin gibi 3-4 yıl kullanırım dedim.Bu 2.yılım ve şimdi asla satmam diyorum.Kawasaki vn 2000 bile alsam bu hep benmle olacak inş tabi

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    Bu yakıta bu konforu başka motosiklette bulman zor.Ayrıca bende ilk alırken senin gibi 3-4 yıl kullanırım dedim.Bu 2.yılım ve şimdi asla satmam diyorum.Kawasaki vn 2000 bile alsam bu hep benmle olacak inş tabi

teşekkürler cevap için ibrahim inşallah hiç ayrılmazsın peki varmıdır kronik sorunları, baş ağrıtıcak özellikleri

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Merhaba millet..
    fuardan aldıgım ısıtmalı elcikleri bugün bagladım..
    çok iyi oldu, tavsiye ederim..
    kazasız sürüşler
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler cevap için ibrahim inşallah hiç ayrılmazsın peki varmıdır kronik sorunları, baş ağrıtıcak özellikleri
    Kronik sorun olarak;
    yağ yakma
    marş motoru tozlanması
    orjinal lastik kötülüğü
    gidonun kilitli kalması

gibi sorunları arkadaşlar sayıyorlar, özellikle metehan abiye sor. Motoru yerin dibine sokup sonra geri çıkarıyor

Ben de yan çanta ve yan çanta demiri almayı düşünüyorum. Şunları buldum.

http://www.sahibinden.com/can_motor_...o&photo=1#mega

http://www.sahibinden.com/cbf_150_ya...QQdisplayitem?

İş görür gibi duruyor.

Sonra buji ve hava filtresi değiştirmeyi düşünüyorum.

https://www.velomoto.com.tr/urun.php...02&kategori=38

bu var ucuz bu ara marka ismi meşale demek. İyidir inş.

Hava filtresi ise
    https://www.velomoto.com.tr/urun.php...4&kategori=114

neyse hepinizin tekeri yere dönük olsun.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler