Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    ethem hocam senın adına sevındım kurtuldun artık gereksız zırıldama zıngırdak sesınden hayırlısı olsun valla dedıgın gıbı bende en kısa surede jantlarımı parlak sıyaha boyatmayı dusunuorum cunku arka jantımın boyaları sokulmeye basladı ve hos bı goruntu saglamıyor daha dogrusu gıcık oluorum desem yalan olmaz valla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Sİnan Aksucum inan artık grenaj hariç (onun ithali yok servise mahkumuz...) diğer tüm parçalarımı bu tarz rialli.com vari yerlerden alıcam..makinanız garantide bile olsa bu parçalar aşınan parçalar garantiden değişmez cebinizden çıkmasın diye düşünüyorum...

bu arada Sirkecide sehpayı 20 liraya almıştım...serviste 40 lira dip not...ve kaynağına kadar birebir aynısıydı...

bu parçalarınız bozulur kırılırsa beni haberdar edin Sirkeciden alıp yollayım size...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Metehan sen en iyisi bi internet honda servisi aç.Orada parçaların değişimini resimli anlatımla anlat.Bizde sana parçaların siparişini verelim kendimiz değiştirelim.Acayip süper olur valla.

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    usta senı cok taktık edıyorum yawww mukemmel bır konuya degınmıssın sezon oncesınde mukemmel mukemmel valla fıyatlar uygun ön arka dişli setımın ayrıyetten zincirim o rınglı zıncır ıle ve on arka balatalarımın degısmesı gerekıor servısten veyatta tükkanlardan fıyat almadım emme fark oldugunu hemen hemen anlıyorum ve bu parcaları degıstırırken kesınlıkle velomotoyu zıyaret edemessemde ınt ten bakıp alıcam galıba cok saol elıne emegıne ve arastırıcı gezgın turıstık ruhunu tesekkurler sagol varol hacı abı hehe

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sİnan Aksucum inan artık grenaj hariç (onun ithali yok servise mahkumuz...) diğer tüm parçalarımı bu tarz rialli.com vari yerlerden alıcam..makinanız garantide bile olsa bu parçalar aşınan parçalar garantiden değişmez cebinizden çıkmasın diye düşünüyorum...

bu arada Sirkecide sehpayı 20 liraya almıştım...serviste 40 lira dip not...ve kaynağına kadar birebir aynısıydı...

bu parçalarınız bozulur kırılırsa beni haberdar edin Sirkeciden alıp yollayım size...
    Metehan abi sirkecide doğubank'ın arkasındaki yeri diyorsun dimi?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    meto usta bayağı fark varmış parça fiatlarında.
    bayağıdır aklımdaydı ama yakın bir zamanda cbf150 yi kayışlı yapmaya başlayacağım.
    arka dişli mevcut elimde. sadece çıkma ön dişli lazım. sende bulunurmu ???
    bunları ufak bi torna işleminden sonra kasnak şekline sokarım,olmassa yapamassam cnc de yaptırırım.

Motosikleti
    Alıntı Lifeisgood adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan sen en iyisi bi internet honda servisi aç.Orada parçaların değişimini resimli anlatımla anlat.Bizde sana parçaların siparişini verelim kendimiz değiştirelim.Acayip süper olur valla.
    rialli.comdan sonra bu adamları keşfetmek iyi oldu...inan kranklarımızı piston piston kolu herşey piytasada mevcut...benim elim yatkın değil aslında...yine servise gidip işçilik bayılıcam gibi...cbf 250 ninde uygun fiyatlı parçaları var...cbf 250 im olsa o kazık parçaları hayatta almazdım...

Alıntı muratgün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta senı cok taktık edıyorum yawww mukemmel bır konuya degınmıssın sezon oncesınde mukemmel mukemmel valla fıyatlar uygun ön arka dişli setımın ayrıyetten zincirim o rınglı zıncır ıle ve on arka balatalarımın degısmesı gerekıor servısten veyatta tükkanlardan fıyat almadım emme fark oldugunu hemen hemen anlıyorum ve bu parcaları degıstırırken kesınlıkle velomotoyu zıyaret edemessemde ınt ten bakıp alıcam galıba cok saol elıne emegıne ve arastırıcı gezgın turıstık ruhunu tesekkurler sagol varol hacı abı hehe
    kanka 45 orınlı zincir aydoğandan...20 bu siteden arka dişli...5 de servisten küçük dişli alıp makinan yaza sıfır gibi olur...bu zincir bence en az 50.000 km gider...standart zincirler 20-25 bin giderse bu iki katı gider...en azından zırt pırt bollaşıp beni çıldırtmaz...

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi sirkecide doğubank'ın arkasındaki yeri diyorsun dimi?

evet orayı dedim dostum...bu bisiklet motorcular sokağı değilde karşı sokağa giriyorsun sağda bir dükkan...

benim bahsettiğim kafa koruma demiri olanların başına gelebilecek detayın şimdi fotolarını çektim...

o bağlantı vidası nedenini anlamadığım bir şekilde yukarıya doğru yaslanıyor...servisim orayı siyah macunla kapattı...ama orası delikken çok toz girdi oraya...kırılan o plastikde far atomunun içinde dolanıp duruyor...

benim garajım balkonum...motorum için pimapen yaptırdım...motoru kapı önüne kilitlemek zorunda kalanlar düşünsün...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------

Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meto usta bayağı fark varmış parça fiatlarında.
    bayağıdır aklımdaydı ama yakın bir zamanda cbf150 yi kayışlı yapmaya başlayacağım.
    arka dişli mevcut elimde. sadece çıkma ön dişli lazım. sende bulunurmu ???
    bunları ufak bi torna işleminden sonra kasnak şekline sokarım,olmassa yapamassam cnc de yaptırırım.
    kanka sen yaparsın şaşırmam elinden gelir her poroce...ön dişli köpeğin olsun...servisimdem ayarlarım...yahu 5 lira zaten benden olsun...ama servise gitmemi bekliycen... çok emeğin var bende
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    bu delinen far senin mi metehan abi.
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu delinen far senin mi metehan abi.
    evet kankam...delikli nane hesabı delikli farım var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 23 bini devirdim. .
    ah canım kıyamam...ben 49 bin yaptım reklamını yapıyomuyum...benim yanımda yapmayın bari şunu...kilometremle pataklarım valla...500 km sonra 50 bindeyim... tokatlarım hepinizi...

kanka dünyanuın etrafı 40.000 km düşün yani...dünyanın etrafını 1 kez dolaştım farzet...

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Ya tamamda abi o somunu aşağıya alsan birde motoru orta sehpaya alıp,motorun önüne geçsen,far koruma demirini iki elinle sağlamcana kavrayıp far koruma demirini az bir şey aşağı doğru esnetsen o koruma demiri hiç bir türlü o farı o şekilde taciz edip şeyliğini bozmazdı farın.

valla yazık olmuş güzelim parlak atoma.
    facebook(Fazer Tutkunları)

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Abi yalnız garajın süpermiş
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    ah canım kıyamam...ben 49 bin yaptım reklamını yapıyomuyum...benim yanımda yapmayın bari şunu...kilometremle pataklarım valla...500 km sonra 50 bindeyim... tokatlarım hepinizi...

kanka dünyanuın etrafı 40.000 km düşün yani...dünyanın etrafını 1 kez dolaştım farzet...[/B]
    23 bin olsun benim olsun demişler. Her kesin km si kendine 1,5 senede yapıldı bu km küçümsemeyelim pls Yokmu aramızda ya Metodan çok km si olan ? Km siylen topaktlasın Metoyu

Bende yarısını geçmişim dünyanın etrafının desene Buralardan biri Cbf 150 ile Ürdün' e gitmiş diyolar. Ama kimdir bilemiyorum. Daha sonra hiç haberim olmadı. Birilerinin tasnıdığımıymış neymiş. Böyle bi rivayet var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

Benim ön grenaj koruma demirinin farın hemen altındaki montaj somunu fara oldukça uzak, temas etme ve farı delme ihtimali yok. Kafa grenaj demiri kullanan arkadaşlar elbette kontrol etsinler.

Motosikleti
    Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya tamamda abi o somunu aşağıya alsan birde motoru orta sehpaya alıp,motorun önüne geçsen,far koruma demirini iki elinle sağlamcana kavrayıp far koruma demirini az bir şey aşağı doğru esnetsen o koruma demiri hiç bir türlü o farı o şekilde taciz edip şeyliğini bozmazdı farın.

valla yazık olmuş güzelim parlak atoma.
    abi inan esnete esnete kırıcam o demiri bir gün...yok baba yukarı doğru benim mekan far atomunun içi diye fordculuk yapıyor...

değdirse iyi deldi şerefsiz benim caaanım farımı...

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi yalnız garajın süpermiş
    valla 800 gayme bayıldım piamapene sırf motörüm rahat etsin huzur bulsun deyi... ki 3 yıl önce 800 sen düşün...

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    23 bin olsun benim olsun demişler. Her kesin km si kendine 1,5 senede yapıldı bu km küçümsemeyelim pls Yokmu aramızda ya Metodan çok km si olan ? Km siylen topaktlasın Metoyu

Bende yarısını geçmişim dünyanın etrafının desene Buralardan biri Cbf 150 ile Ürdün' e gitmiş diyolar. Ama kimdir bilemiyorum. Daha sonra hiç haberim olmadı. Birilerinin tasnıdığımıymış neymiş. Böyle bi rivayet var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

Benim ön grenaj koruma demirinin farın hemen altındaki montaj somunu fara oldukça uzak, temas etme ve farı delme ihtimali yok. Kafa grenaj demiri kullanan arkadaşlar elbette kontrol etsinler.
    hacı kendi makinasıyla 50.000 devircek ama...öle 40.000 de makina alıp benimkide 45.000 de demek olmazz...her kmsinde popon selede olmalı...

50.000 boru mu soru mu kanka...

bir terslik var bu işte ama çözemedim...neden o demir yukarıya yaslanıyor...

müco senin çantanın 0 fiyatı 310 gayme haberin olsun...

http://www.motoliz.com/index.php?p=s...=28&kn=%C7anta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------

beyler enteresandır bu velomotorun mal verdiği motoliz.com adres (yamaha bayisi) fiyatlara kendi kar marjını koyarak satışını yapıyor...aklınızda olsun...bu adres...

örnek...serviste 35 milyon olan aynamız burada 16 lira...kdv dahil...

http://www.motoliz.com/index.php?p=l...=10&m_id=&srt=

http://www.motoliz.com/index.php?p=s...2190&kn=CBF150

burayıda dikkatle inceleyin...

www.motoliz.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------

bu motoliz...Yamaha bayisi servisi..Gazisomanpaşa Tem kenarında Küçükköyde Kardeşler Motor...tüm kuryeler ona gider...

http://www.motoliz.com/index.php?p=i...erik=78&k_id=0

İstanbulda olanlar ayrıca taktırırlar en azından cüzi bir işçilik ödersiniz...

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Metehan kardeşim bu Araştırmacı motorculuğun sayesinde,herbişeyden habarımız oluyor valla sen olmasan halimiz nice olur bilemem,allah yolunu herdaim açık etsin...
    Hep Pür Dikkat...

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    arkadaşlar bugün fuarı gezdim valla ne kötüydü diyim ne iiydigüzel hoş geçti herneyse birde motora tankpad aldım sade bişey istiyodum normal mağzalarda da fiyat 30 tl civarı 15 tlye aldım fuardan resim ekliyim bakalım beğenicekmisinizresmi içerde çektim aldığım gibi taktım dışarda da çektiğim zaman eklerim.

Ethem , zırıltının kaynağını tesbit etmene sevindim. Geçmiş olsun.

değerli arkadaşlarım önemli bir mevzuya giriyorum...lütfen dikkatli okuyun...servislerdeki orjinal parçaların çin den gelen orjinaller olduğu malumunuz...bu nedenle önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum...
    sinan aksucum inan artık grenaj hariç (onun ithali yok servise mahkumuz...) diğer tüm parçalarımı bu tarz rialli.com vari yerlerden alıcam..makinanız garantide bile olsa bu parçalar aşınan parçalar garantiden değişmez cebinizden çıkmasın diye düşünüyorum...

Önemli araştırmaların için teşekkürler Metehan hocam. Eline sağlık.
    Diğer arkadaşlarında bu konularda bilgilenip servislere mahkum olmadığımızı göstermesi açısından iyi olacaktır.

Yalnız ben senden bu olayları 50bin km.den önce farketmeni beklerdim.
    Ben 4 bin km. bakımından beri bahsetmiş olduğun yolu izliyorum

bu yaza dişli setimi arka balata ve takozlarımı değiştirmiş olarak gireceğim...
    Bak buradaki linkte bizim takozlar mevcut. Fiyat : 5,27 TL Ben 2 adet almıştım, bir kaç ay oluyor müsait bir zaman ayarlayıpta takamadım hala.
    http://www.rialli.com/ara/8932__arka...0-twister-250/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün fuarı gezdim valla ne kötüydü diyim ne iiydigüzel hoş geçti herneyse birde motora tankpad aldım sade bişey istiyodum normal mağzalarda da fiyat 30 tl civarı 15 tlye aldım fuardan resim ekliyim bakalım beğenicekmisinizresmi içerde çektim aldığım gibi taktım dışarda da çektiğim zaman eklerim.
    Mücahit tankpad yakışmış. Güle güle kullan.
    Altta yazan kırmızı yazıdaki markası nedir acaba ?
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    honda CBF150
    arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ürünü bilmiyorum ama vida değerse çok fena çizer. geri dönüşü de olmaz. yapı marketlerde satılan yapışkanlı kecelerden takın. ama keceler de sıkoç bıraytın sert yuzu gibi olmasın o da zımparalıyor. yumuşak keçe olmalı. keceler her binişte kontrol edilmeli. kayabilir ya da düşebilir.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    honda CBF150
    foruma nasıl resim ekleniyordu acaba dizliğin resmini ekliyim

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı peyami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, zandona hareketli dizlikteki yan vidaları cbf 150 ye zarar verir mi ?acaba
    kesinlikle depo'ya temas ederse çizer,aynı şey başıma geldi pasta ile çok zor silebildim çizikleri.
    sonrada vidaların üstünü pansuman bandı ile kapattım işe yarıyor.
    Hep Pür Dikkat...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)

Bu Konudaki Etiketler