saol Aydoğan.
arkadaşlar. uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama dile kolay
585 sayfayıda hak verin gözüm kesmedi belki daha önce konutunus bu konuları ama benim bi kaç sorum var.
üzerine çivi çakılmamış bi motor düşünün fabrikadan nasıl çıktıysa öyle.sadece motor koruması ile yan çata demirleri var çanta yok.
şunu al bunu al bunu almazsan olmaz. kısacası bu cbf nin olmazsa olmazı neler. renk parlement.
bide aldım adam çantalarını aldı motora takmış.. demirleri var sadece.canta takımı ne kadar tutar. 2.eili var mıdır.
yan çanta yol tutuşunu engeller mi?
bide tavsiyede bulundunuz parçaların ortalama fiyatlarını yazarsanız sevinirim.
şimdiden saolun.bide adapazarında nerde balık tutulur.av yasaı ne zaman:=) ilgisiz ama çok okuyan deil çok gezen bilirmiş.nerde bi forum okusam motor=balık avı:=)
ilhan hocam aldım motorda depo örtüsü olmadına balıa gidip gelrken eski saibi biras czmş.ilk işim depo kılıfı almak
hoşgördük tekrardan
ben arkaya 37 liraya maxem marka yerli şık bir çanta, yanlara 110 liraya tex marka kumaş heybe çanta aldım. zaten pratik olan motorumuz harika birşeye dönüştü. hatta arka çantamın üzerinen yeni lastiklerimi geçirip taşıdım. lastiklerin 18lik çapını kurtarıyor. iyi ki ayu gibi çanta almamışım herşey sığıyor zaten..yanlar özel durumlar dışında sürekli boş.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yeni motorun hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bu motor için fazla bir aksesuara gerek yok.Motor koruma demiri ve yan ayak mutlaka olması gerekir.Motor koruma demiri devrilme anında ayağının motr altında kalmasını engeller.Ayrıca motor aksamını da darbelere karşı korur.Koruma demiri 50 TL , yan ayak 15 TL.Ön grenaj koruma demiri kaza anında pahalı bir parça olan ön grenajını korur.50 TL'lik parça 500 TL'lik grenajı korur.Onun haricinde bi faydası yok.Arka çanta benim için vazgeçilez bir aksesuar.Bir yere park ettiğinde kaskı koyup kilitleyebilmek güzel oluyo.Ayrıca gezilerde bir sürü ıvır zıvırı taşımaya yardımcı oluyo.Onun fiyatı da 100-200 TL civarı olur.Çok büyük çanta almana gerek yok.Kask sığacak büyüklükte bir çanta yeterli.Yan çanta için de demir falan taktırmana gerek yok.Kumaş yan çantalar oldukça işe yarıyo.Onlarda 50-100 civarı galiba.
Motor koruma demiri , yan ayak ve arka çanta önemli ve olması gereken aksesuarlar.Ön grenaj koruma demiri , yan çanta demirleri ve yan çantalar da keyfe keder aksesuarlar.Olmasa da olur yani.
kumaş çantalar çok fena grenaj zımparalıyor. önlem olarak yan demir ya da benim gibi cantanın surtunduğu yere basit bir siyah folyo uygulaması çok iyi iş görüyor.
aslında bende yanlara çanta takmak istiyorum bende kappa 46 var arka çanta olarak yanlar içinde bi tane shad 33 var bitanedaha alsam sahad yanlarda nasıl olur yada bende senın gibi kumaş çantamı alıyım zaten arkada demirlerin olması şart bence hem görüntü açısından güzel hemde grenajı korur.
bence motorda gereksiz ağırlık..düşme anında sürekli açık tutacağımız arka pegler, olmadı kumaş çantalar zaten grenajı koruyor..arka demirleri ben gereksiz buluyorum. kuyruğun güzelliğini de bozuyor bence.
ismail söyleseydin bende vardı resimler saolasın.
isteyen transalpe benzetebilir..benim gönlümde cbf, minik ve kullanışlı bir varaderodur isteyen oha diyebilir. önemli olan benim motorumu nasıl gördüğümdür.
arkadaki çantamız 37 lira olup tek kapalı kaskı rahatlıkla alabilen esnek plastik oluğundan kırılmayan kullanışlı bir çantadır. branda + halat + disk kilidi + zincir ve tamir spreyleri ve sıvı cilam sürekli taşıdığım şeyler. 110 telelik yan çantalar genelde boş...sadece cila delisi olduğumdan, mis gibi yıkanmış, kullanıma hazır cila bezlerim durur
çantalar ilk kutudan çıktığı halinde biraz köşeli durmuş..kullandıkça güzel tombik bir şekil aldı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
depo üstümü saymamışım..emanetti hatırlayıp geri aldı arkadaş
Jr. maşallah motorda yakıyo hani , versene bi gün gezeyim
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Sağolasın hocam. Siz bunu bir de motomaxtaki difi heybe çantalarla görün. o 130 lirayken 110a bunu aldım ağlayasım var
8 kat ciladan kurşun geçirmez oldu motorum
tur camı arada bir aklımı kurcalamıyor değil. bence tamamlayacak motoru. alsam mı ne. yok mu fotoşapçı arkadaş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------
bir de plastik elcik koruma takarsak üzerine. yavaştan varadero yapıcam
yaw hocam sende tam benim kafadansın bak bende yanlara 33 luk shad koycaktım sımdı senın cantalardan alıcam hem daha kullanıslı bırde plastık elcıkler var bende ama takılmyı beklıyo
bu uzun cam olayını ben pek sevmedım ya arada bir kuryelerde görüyorum acaba nasıl olur bence orjinalı daha güzel duruyo ama birde motora hayal ettiğim bütün herşeyı yaparsam camda yakışır diye duşunuyorumbakalım artık tam teşkilar yapıyım motoru resimleri eklerim bol bol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
hesaplı az yakan 'varadero 150'
valla ben arkaya shad33 aldım 3 lu kappa set yapmayı planlıyordum ama maddıyat sagolsun sadece sımdılık arkaya yapabıldık yanlar kaldı benım gıbı uzun yol tek kısı gıdıp gelen bırı ıcın heybe tarzı degılde plastık top case tarzı daha saglam oluyor gıbı dusunuorum bende sankı onlar daha fazla ıvır zıvır alıo gıbıme gelıoda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------
hay masallah dana gıbı olmus valla allah kaza bela vermesın nıce dolu dolu kmlere yavru tourıng hehe
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Müco yan çanta Anes Motorda uygun fiyata var
abi bu yan çantalr plastik olandan mı bende karar veremedim varya benim öbür motorda shad 33 onadan bitanedaha alıp arkaya koysam uzun yolda on numara olur diye dusunuyorum ama küçük çantada işimi görürmü bilmiyorum yav
abi bide zenon takıcam ama ne bilim acıp ojinalini bozmak istemıyorum bu işi temiz yapan birini bulabilirmiyiz birde saglam bi zenon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=420
arkadaşlar bu çanta nasıl gidermi cbf e fiyatıda ucuzmuş valla karar veremedim ya:(
plastik yan yatmada kırılmasın...Kappanın yan çantaları çok estetik şık duruyor...şu anki çantanı sahibinden.comda okutabilirsin..200 gayme cebe girer...kanka bizim db motor zenon takıyor garantili...ama kaç para bilmiyorum...en son 150 millon fiyat çektilerdi bana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)