Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2010, 02:16
mete_han adlı üyeden alıntı
daha dur benim testimden geçicen...seni Çınarcık yollarında görücem...yaylaya çıkarken yusufluycan virajlarda...kız gibi kullanırsın city ortamında...dağa taşa vurucaz makinaları...
bak ethemm76 nikli abinle tanıştırcam...Fordcu kendisi...
Yani Ford fabrika personeli...10 numara adamdır ...onun köyüne gidicez kivi yicez...ohoo ama sen gezerken ben havalimanında sürtücem gavurların bavullarını taşıycma yallah şofer şarkısı eşliğinde...
bu yaz senin hacı...kanka cbf benim oyuncağım olmuş...bi yerde patlıycaz bakalım nerde...kime niye kime kısmet...
hacı tam fırıldak olduk yollarda İstanbul trafiğinde gözler kapalı giderim her aracın ne yapacağını önceden kestiririm...ha meteor düşer yukardan ona bişey yapamam...trafik çağırırız meteora 8/8 kusur verilir ben yine yırtarım...
hadi ben yatar...
demek arkamdan gülüyonuz...ben hareket halinde çok barnaklarım gezi arkadaşlarımı...arttık sen kaşındın...aklını alıcam yolda mücoşş...
ohoo abi biz köy çoçuğuyuz az dolaşmadık dağda taşda titanla cuplazaten kafayı bozdum alıcam bitane enduro dalıcam AMAZONA
bide abi benim motoru aldığımız gün senle ayrılmıştık ya sen ışıklardan daldın gidiyon kamyonla taksının arasında giderken resmen ayağa kalkıp sağsol kıvırarak geçtn ben orda anladıım seni zatenhatırladın
Reklamlar
-
25 Şubat 2010, 08:47
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
ohoo abi biz köy çoçuğuyuz az dolaşmadık dağda taşda titanla cupla
zaten kafayı bozdum alıcam bitane enduro dalıcam AMAZONA
bide abi benim motoru aldığımız gün senle ayrılmıştık ya sen ışıklardan daldın gidiyon kamyonla taksının arasında giderken resmen ayağa kalkıp sağsol kıvırarak geçtn ben orda anladıım seni zaten
hatırladın
tamam ist. trafiği ama sonra arada kalmayın. Hem makas denen meret çok tehlikeli, lazım olmadıkça(ama çok lazım) yapmamalı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
25 Şubat 2010, 12:45
biraderim zincirle birlikte dişli seti yokmu peki...benim zincir alma zamanım geldi...ama dişli setinide ayarlayabilirmisin...
Mete hocam, kusura bakma bu kısmı yeni gördüm.
Dişli seti yok bende ne yazık ki.
Sadece O-ring zincir var. DBC marka Kore malı.
Şu sitede ürün var ama stokta kalmamış sanırım :
http://www.rialli.com/ara/8600__arka...honda-cbf-150/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------
hacı senin oring zincir kaç kuruş didin...peki dişliler yokmu aldığın yerde ...set olarak alaydık senden paşam...
Hacı abi aynen yaza yeni dişli zincir setiyle girmek farz bence...bencede filhakika
Hacı abi zincirin fiyatı 45 lira.
İstanbula bi kaç arkadaşa gönderdim 5-6 lira civarı da kargo parası tutuyor.
http://www.sahibinden.com/cbf150_ve_...XQQdisplayitem
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
25 Şubat 2010, 14:46
Dunlop lastik kullanan arkadaşlar varmı CBF 150 için? Dunlop ile IRC arasında kaldım.Dunlop daha ucuz bu arada.100TL diğeri IRC 130TL geliyor.Fakat takan ustalar IRC daha iyi dedi.Dunlop daha iyi bir marka diye biliyorum.Kullanan yokmu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
25 Şubat 2010, 20:17
2. el cbf 150 veya 250
öncelikle herkese slmlar
Yeni baslayacak biri olarak dolandırılmaya gayet musaıt oldugum ıcın sızden yardım ıstıyorum 2. el motor konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...
İyi günler..
-
25 Şubat 2010, 20:37
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Dunlop lastik kullanan arkadaşlar varmı CBF 150 için? Dunlop ile IRC arasında kaldım.Dunlop daha ucuz bu arada.100TL diğeri IRC 130TL geliyor.Fakat takan ustalar IRC daha iyi dedi.Dunlop daha iyi bir marka diye biliyorum.Kullanan yokmu?
Geçmiş sayfalarda (hangi sayfada olduğunu hiç bilemiyorum) motorumu almadan önce forumu hatim ederken bi yerde okumuştum. Dunlop lastik alan bi cbf kullanıcısı lastiklerde ilk 5-6 binli kmlerde çatlaklar oluştuğunu yazmıştı. Genelde cbf te kullanılan ve memnun olunan görünen bilinen ve rağbet gören, kalitesini kanıtlamış, memnun kullanıcıları çok olan 3 tane marka var. Forum ortamından bi genelleme yapmak gerekirse; Michalen, Prelli, IRC sorunsuz ve kullanıcıları memnu, örneğin benim arka Prelli, ön IRC, iki tekerden de çok memnunum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
m_atalay adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese slmlar
Yeni baslayacak biri olarak dolandırılmaya gayet musaıt oldugum ıcın sızden yardım ıstıyorum 2. el motor konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...
İyi günler..
Bir gün motorumu satarsam bu ortamdan bi arkadaşa dost işi misali satmak isterim, servise mervise göstermek vs uğraşmadan direk otobüsüyle gelsin İstanbul' dan (Alıcının İst. dan olduğunu düşünürsek) misal motoruna atlasın gitsin. Ama benim motor satıyorum dediğim an, sanırım 30-40 bin arası bişey olacak. Bu yazda binmeyi düşünüyorum, 2011 yazına Allah kerim. Ya sym gts 250, yada 5-6 bin tl lik bi taka 4 teker Gerçi bu gazla 2011 de falan benzin 4-4.5 tl falan olur. Belki 5 i bile görür .O zamanda cbf 150 her açıdan eskisine göre kullanıcılar açısından daha cazip olabilecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
Metocan, bu günlerde bi denkleşemedik telefonda, bu gün işteyken aradın, acamadım kusura bakma. Akşam aradığımda da sanırım sen müsait değildin sanıyorum.
-
25 Şubat 2010, 23:30
AydoganX adlı üyeden alıntı
üstad ay sonuna dogru ankaraya gelıcem geldıgımde goruselım bı bakayım gorup almak ısterım zıncırden cunku benımkını gerıorum 300 km fılan sonra bollasmaya baslıor motorun benden oncekı sahıbı sagolsun hıc bakım yapmamıs zıncırede o yuzden ıhtıyacım var alsam ıyı olur
-
25 Şubat 2010, 23:43
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
ohoo abi biz köy çoçuğuyuz az dolaşmadık dağda taşda titanla cupla
zaten kafayı bozdum alıcam bitane enduro dalıcam AMAZONA
bide abi benim motoru aldığımız gün senle ayrılmıştık ya sen ışıklardan daldın gidiyon kamyonla taksının arasında giderken resmen ayağa kalkıp sağsol kıvırarak geçtn ben orda anladıım seni zaten
hatırladın
aferin yeğen çözmüşün beni... kolay kolay arac altın agirmem...yakmam kendimi...risk alırım ama canımada susamadım...fakat yoğun trafiğide seviyorum...bir takıntım var...illaki hareket halinde olucam...sıkışık trafikte ayaklar asla yere değmeyecek... never...
AydoganX adlı üyeden alıntı
ben Sirkecide dişlilerimide bulayım servise bişey ödemeden bi sigara parasına taktırayım ...
erdo2002 adlı üyeden alıntı
kanka nerden buluyon bu marka lastikleri...
ethemm76 adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Metocan, bu günlerde bi denkleşemedik telefonda, bu gün işteyken aradın, acamadım kusura bakma. Akşam aradığımda da sanırım sen müsait değildin sanıyorum.
kanka mesaim bitti arac yıkıyodum meşgule aldım...yarın araşalım koklaşalım...
muratgün adlı üyeden alıntı
üstad ay sonuna dogru ankaraya gelıcem geldıgımde goruselım bı bakayım gorup almak ısterım zıncırden cunku benımkını gerıorum 300 km fılan sonra bollasmaya baslıor motorun benden oncekı sahıbı sagolsun hıc bakım yapmamıs zıncırede o yuzden ıhtıyacım var alsam ıyı olur
bu cbfler bizi çekmiyor hacı...aynı bollaşma bendede var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
26 Şubat 2010, 00:02
valla zıncırı gerıom az 1-2 hafta gezdıkten sonra ula bı bakıom mahallenın cocukları benım zıncırle ıp atlıyolar bagırıom leyn dagılın uleynnn dıe ondan sonra ugras valla hacı abı saka bı yana oyle emme cbflerın masallahı var be usta az kahrımızı cekmıolar masallah dıyek gercı benım su ana kadar hıc sıkayetım olmadı valla zıncır sorunumda bı oncekı sahıbının dıkkatsızlıgı ve vurdumduymazlıgından kaynaklanıo cbfte su yok yanı hehe valla hacı abı ben cbr125 ten ındım buna bındım cok memnunum hemıde acaıp cok
-
26 Şubat 2010, 00:03
valla zıncırı gerıom az 1-2 hafta gezdıkten sonra ula bı bakıom mahallenın cocukları benım zıncırle ıp atlıyolar bagırıom leyn dagılın uleynnn dıe ondan sonra ugras valla hacı abı
saka bı yana oyle emme cbflerın masallahı var be usta az kahrımızı cekmıolar masallah dıyek gercı benım su ana kadar hıc sıkayetım olmadı valla zıncır sorunumda bı oncekı sahıbının dıkkatsızlıgı ve vurdumduymazlıgından kaynaklanıo cbfte su yok yanı hehe valla hacı abı ben cbr125 ten ındım buna bındım cok memnunum hemıde acaıp cok
http://www.motosiklet.net/forum/sati...n-sonuncu.html
bu xenonlar 65 gaymeymiş...bence kaçırılmayacak fırsat...bırak zinciri hacı zenonu kap bedeve...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
26 Şubat 2010, 00:45
-
26 Şubat 2010, 09:51
Honda nın sitesine girdim fuar sonrası değişikliklere bakmaz üzere.Eski günleri(motorsuz günler..) yad etmek için cbf ye girdim.Bi de baktım ki bizim aslanların mavi rengi yok.Ee işte Honda da böyle tokatlanır.Herşey bizim elimizde dn-01 in fiyatını nasl çektiler satılmayınca....Bu sene Honda biraz akıllanıyor gibi ne dersiniz
-
26 Şubat 2010, 14:38
Yazın fiyatlar ne kdar artıyo !!??
-
26 Şubat 2010, 14:54
geçen sene 3 ayda bir 50-100 artıyordu.
bu hondanın yeni sukutırı nedir böyle arkadaşlar? bilmediğimiz bir özelliği falan mı var. 10 cc daha katıp hayatımda görüğüm en çirkin motoru yapmışlar. yavaştan aktiva ile biğti emekliye mi ayıracaklar ki?
hahah..düzeltmişler..dün orada çok tuhaf bir motor vardı şimdi izi yok.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
26 Şubat 2010, 15:52
evet ya daha ben sabah baktım vardı senin yorumu görünce bozulup kaldırmış olmasınlar.
-
26 Şubat 2010, 15:58
Tamam dostum. Geldiğin zaman haberleşelim.
Evren, merak ettim valla şimdi, keşke resmini çekseydin şu çirkin skutırın, görmüş olurduk
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
26 Şubat 2010, 16:05
valla gördüm...BEN DELİ DEĞİLİM!
bu arada fuar resimleri konulan bir başlık bulamadım. Var mı öyle bir başlık?
-
26 Şubat 2010, 16:07
Var da daha güncel konular yüzünden görünmüyor.Biraz daha kurcala üstad
-
26 Şubat 2010, 16:31
siteden bir arkadaşımız paylaşmış resimleri bu linkte:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yorumlari.html
ahanda buldum motor da bu:
http://img148.imagevenue.com/img.php..._122_410lo.jpg
http://img31.imagevenue.com/img.php?..._122_478lo.jpg
sıpeysi yüzon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------
işte spacy 110
http://www.chinamotortrade.com/uploa...acy110%202.jpg
çin malı motor sitesinde çıkıyor aynı motor
-
26 Şubat 2010, 17:25
adı atom karınca olmalıymış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
bu arada ben onur. istanbuldanım. cbf mi 3-4 gün önce aldım hazirandan sonraki tüm gezilere benide yazın:=)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler