Yazılan şeyleri okuyorum da siz mükemmelsiniz
Ben böyle bi dostluk,arkadaşlık ortamı görmedim.Topic'in o kadar güzel bi havası var ki ,çok güzel, sıcak ,büyük bi aile ortamı oluşturmuşsunuz.
Tek kelimeyle muhteşemsiniz.Uzun sürelerdir bende bu topic'i takip ediyorum ve bu motoru almak istiyorum ancak işlerimizin dengesizliğinden ve krizden sıyrılmaya çalışan ufak bi firmamızı ayakta tutabilmek için şu anda bu motoru alabilecek lüksüm yok.Ama aklımın hep bi köşesinde cbf 150'me kavuşacağım umudu var.Bu süreç çok uzun sürmeyecek bunu biliyorum.
İnş motorumu alacağım zaman zaten buralara gelip sürekli fikir alışverişinde bulunup başınızı ağrıtıcam. 2. elini almayı düşünüyorum ve temizini bulmak konusunda gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım olacak.O gün gelip buradan o güzel haberi verebilmek için sabırsızlanıyorum dostlarım.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
Hocam üzüldüm böyle bi motoru çaldırmak eminim çok acı vermiştir.ALLAH'ından bulsun çalan ne diyim
Ne insanlar var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 ----------
Bir soru
Amortisörlerini en yumuşak ayarda kullanan varmı?
En yumuşak ayarda darbeleri emme kapasitesi nasıl bunu merak ediyorum.Bende yumuşak amortisör hastalığı var kaymak gibi amortisörü olsun isterim kullandığım aletin bunda da monoschok amortisör var acaba yumuşak da çukurulara karşı tepkisi nasıl?Çok salınım yapıyor mu?