Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2010, 17:26
asayl adlı üyeden alıntı
selamün aleyküm foruma yeni üye oldum şu anda ehliyetli mondial 150 hs kullanıcısıyım ama cbf 150 almaya niyetim var özelliklede uzun yoldaki performansıyla ilgili bilgi alabileceğim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ve aleyküm selam. Hoşgeldin.
Uzun yollarda seni üzmez. Yol performansı olarak sitemizden bir çok kullanıcı 500-1000 km civarı gezilere çıktılar. Uzun yolda tireşimsiz rahat bir motordur. 90-100 km. gibi hızlarla rahatlıkla uzun yolculuklara çıkılabilir.
Sen motoruna baktığın sürece o da seni üzmez.
Reklamlar
-
12 Şubat 2010, 17:38
eyvallah işin açıkçası motorlardan gözüm korktu bu yüzden cbf 150 yi almadan önce çok araştırmaya karar verdim mesela şu andaki motorum 150 hs ile her türlü bakımını zamanında yaptırmama ve güzel muhafaza etmeme rağmen bi 25-30 km lik yolu bile göze alamıyorum çünkü yolda bırakabiliyor ve cbf lede sorusuz bi 500-600 km gidebilmeyi umuyorum bide motosikletle yolda kalmak başka bişeye benzemiyo araba olsa kilitle kapıları bin otobüse git motosikleti bırakamıyosunda... işte cbf 150 ilede bu sıkıntıları bakımlarını güzel yaptırdıktan sonra çekermiyim diye endişe duyuyorum açıkçası
-
12 Şubat 2010, 18:16
asaly cbf de bu sıkıntıları asla yasamazsın emın ol. ben süreklı edirne ist gıdıyorum. bu güne kadar sorun yaşamadım yasayacağımıda sasnmıyorum
-
12 Şubat 2010, 19:36
aldığım günden beri 85 kg ben, sürekli 50 kg artçımla geziyorum. güç ve güven yönünden bizi hiç üzmedi. "büyüt bence şu motoru" diyenlere tuhaf tuhaf bakıyoruz.
"kullanmadılar ya, hiçbir fikirleri yok" diyoruz.
90-110 giremediği yer yok.
bu motora bir satın alan hayran, bir de ödünç alan
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
12 Şubat 2010, 20:24
jr. adlı üyeden alıntı
aldığım günden beri 85 kg ben, sürekli 50 kg artçımla geziyorum. güç ve güven yönünden bizi hiç üzmedi. "büyüt bence şu motoru" diyenlere tuhaf tuhaf bakıyoruz.
"kullanmadılar ya, hiçbir fikirleri yok" diyoruz.
90-110 giremediği yer yok.
bu motora bir satın alan hayran, bir de ödünç alan
evet bu zamanda yüksek cc alanların halini de görüyoruz motorlarını anca 2-3 haftada bi çıkarıp gezebiliyolar yakıt nedeniyle, tabi maddi durumu iyi olanlar başka
cbf sakin kullanıcılar için en ideal seçim, hızla işim olmaz sakin sakin istediğim yeri gezerim diyenler için cbf kesinlikle en ideal motosiklet, zaten şu forumda cbf i kullanıpta ben şikayetçiyim diyen pek bi insan görmedim metehan abi istisna tabi, adam 45.000km yol yaptı hep şikayet hep şikayet
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
12 Şubat 2010, 20:50
bana sadece uzun yolda yetmıyor. 100km süratle uzun yok tek basına işkence.ama sehır içi süperrr.
-
12 Şubat 2010, 21:32
blue white adlı üyeden alıntı
bana sadece uzun yolda yetmıyor. 100km süratle uzun yok tek basına işkence.ama sehır içi süperrr.
Tek başına araba ile gitmek bile sıkıcı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
12 Şubat 2010, 22:06
asayl adlı üyeden alıntı
eyvallah işin açıkçası motorlardan gözüm korktu bu yüzden cbf 150 yi almadan önce çok araştırmaya karar verdim mesela şu andaki motorum 150 hs ile her türlü bakımını zamanında yaptırmama ve güzel muhafaza etmeme rağmen bi 25-30 km lik yolu bile göze alamıyorum çünkü yolda bırakabiliyor ve cbf lede sorusuz bi 500-600 km gidebilmeyi umuyorum bide motosikletle yolda kalmak başka bişeye benzemiyo araba olsa kilitle kapıları bin otobüse git motosikleti bırakamıyosunda... işte cbf 150 ilede bu sıkıntıları bakımlarını güzel yaptırdıktan sonra çekermiyim diye endişe duyuyorum açıkçası
Doğru yoldasın.CBF150 senin bu isteklerine kesinlikle cevap verecektir.Bir günde 6-7 saat sürekli kullandığımı 350 km yol yaptığımı bilirim.Şehir içi şehir dışı bir kere bile yolda bırakmadı.Zaten yolda kalanı da duymadık şimdiye kadar.Yedek parçası uygun , yakıt tüketimi çok az , otoban , asfalt , dağ yolu her türlü yola gelebilecek , hem şehir içi hem de uzun yol motorudur.Uygun koşullarda 130 km hızı bile görürsün.
-
12 Şubat 2010, 23:16
asayl adlı üyeden alıntı
aynı sorunları bende 151 rs de çok yaşadım allah nazardan saklasın 12 saat 750 km yol yaptım bir sorunda yaşamadım.yakıttada cimri valla tam aranan kan ne eksik ne fazla.....
arkadaşlar her akşam forumu okuyorum ama bu günlerde biraz yavaşladılar yazarlarımız. metehan usta nerelerdesin aç bir konu milleti alevlendir bizde keyifle okuyak
[/X]:cat:[I][B]htokac[/B][/I]
-
13 Şubat 2010, 00:05
eyvallah cevaplar için çok teşkkür ederim bu motorun fiyatı tam bana göreydi foruma girmeden önce yok tavsiye etmem uzun yolda yaramaz gibi şeyleri duymaktan korkuyodum artık böyle bi korkumda kalmadı allaha şükür birtek sorunum servisleri nasıl çünkü mondialin servislerinden çok çektim beni resmen motor sürmekden tiksinir hale getirdiler
-
13 Şubat 2010, 00:27
ankarada tek olmasına rağmen servisten memnunum. istanbulda seçenek de olunca tadından yenmez. zaten bakımdan bakıma, o da garanti bitene kadar. insan servisi unutuyor bile.
herhangi bir sorunla gidilmeyince servise, çözümsüzlük olmadığından canı sıkılmıyor insanın. aksine motor bi gıcır bi canavar geliyo insana pırıl pırıl bakımı yapılmış. eve kadar gülümsüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
kullanım sırasındaki konfor ve irillik hissi harika.
sukutırdan sonra çekişi ve tüketimi de yüzünü güldürecek. benim gibi keyif amaçlı kullanıcılar 100kmde 2,8 litre civarı tüketimle gezebiliyor.
sukutırından sonra "150cc bu kadarcık yakıp bu kadar iyi çekiyormuş aslında" diyeceksin.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
13 Şubat 2010, 00:42
zenon adlı üyeden alıntı
Yav cok komik dün motorla pratik yapim dedim koltuğum altında hava girişi varmış bende bez vardı aaa ne güzel yer diye bez koydum calışmıyor bir tırstım bir tırstım sormayın
birde 1. viteste bırakmışım marşa basoyorum çalışmıyor aklimta türlü türlü seyler geliyor bir kac denemeden sonra uyandım 1. viteste ve debriyaja basmazsan motor calışmıyormuş
@mucahit89 kardeş brandayı serdim gelinlik gibi oldu valla çok çok sağolasin etekteki lastikler gitmiş ama tam sarmıyor oraya yine lastik falan nasil ayarlanir acaba?
Benim birader bir keresinde yokuşta durmuş kalkış yapacak.Basıyo gaza tak motor stop ediyo.5-6 kere kalkış yapamayınca yanına gittim bi baktım ki sağ ayak frende , motor geri kaçmasın diye frene basıyo.Kalkış yaparken de ayağını frenden çekmeyi akıl edemiyo.Olur böle şeyler acemilikte
-
13 Şubat 2010, 02:33
asayl adlı üyeden alıntı
selamün aleyküm foruma yeni üye oldum şu anda ehliyetli mondial 150 hs kullanıcısıyım ama cbf 150 almaya niyetim var özelliklede uzun yoldaki performansıyla ilgili bilgi alabileceğim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bende 18 bin km Mondi 150 hs kullandıktan sonra 2. motorum olarak 2008 Eylül aynıda cbf 150 ye geçtim. Kesinlikle tavsiye ederim. Motorun uzun yol performansında kesinlikle bi sorun yok. Hs den az yakar ama daha iyi kaçar diyelim. Bi kere tadına varsan hs yi kullandığın günlere asla geri dönmek istemezsin. Linki incele: ,
http://www.motosiklet.net/forum/etki...uney-turu.html
Servisler konusunda Mondi servisleri ile Honda servislerini karşılaştırma, hizmet kalitesi konusunda mondi servislerinden çok daha iyiler.
-
13 Şubat 2010, 05:07
abim gezi gerçekten harika olmuş cevabın içinde çok teşekkür ederim artık cbf hakkında kafamda hiç problem kalmadı diyebilirim.artık bu resimlerden sonra anladımki ben biran önce hsden kurtulmalıyım sıkıntıdan başka bişey değil.ayrıca inşllah allah sanada uzun ömür ve bol kazanç verirde daha nice keyifli gezilere çıkarsın... TABİ BİZİMLE PAYLAŞMAK ŞARTIYLA
-
14 Şubat 2010, 13:53
-
14 Şubat 2010, 15:57
-
14 Şubat 2010, 17:34
lanet olsun hondaya insan ayak marşı koymazmı çalıstırana kadar canım çıktı bsırtımdaki gömlek terden ellenmiyordu suyunu sıksanız çıkardı emsali bir motor olsa 1 dk durmam satarım ama çalıstırıp gaza basınca gene kalbimi çaldı şerefsiz
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
14 Şubat 2010, 18:23
-
14 Şubat 2010, 18:30
no_name adlı üyeden alıntı
lanet olsun hondaya insan ayak marşı koymazmı çalıstırana kadar canım çıktı bsırtımdaki gömlek terden ellenmiyordu suyunu sıksanız çıkardı emsali bir motor olsa 1 dk durmam satarım ama çalıstırıp gaza basınca gene kalbimi çaldı şerefsiz
ter popomdan çıktı diyosun yani... neden zorlandın...sonucta bitik akü bile vurdurunca işlevini yerine getirir diye biliyorum...kendini şarj eder illaki...
Cleanwork harika bir format...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Şubat 2010, 18:35
CleanWork gerçekten güzel tanıtım olmuş. Tebrikler
Fakat motorun altnıdaki yazılara takıldım ben
Y.Kor.
A.Bag.
Y.Bag.
Bunlar ne demek oluyor ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler