Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Miras kalacaksa söyle teyzene benide evlat edinsinmeto günahımı alıyon sen göndermedinmi bu heykeli geçen sene bana al tak teknenin başına diye konsolosluktan yürütmedinmi benim içinsorun değil gerçeğide var bol bol ama sen yaratıcılık ve sanatsal açıdan bakıyosun olayaben direk dalış açısından(kimin tekneydi bu yavv)
    teyzeoğulları var kanka onlardan bize sıra gemez...sadece her yaz kargoyla o villalardan birinin anahtarı gelir...

yakışmıyo bak...sen oranın yerlisisin...turistlere iyi görüncem deyi örf ve adatlerimizi böyle yanlış işlerle harcamamak lazım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teyzeoğulları var kanka onlardan bize sıra gemez...sadece her yaz kargoyla o villalardan birinin anahtarı gelir...

yakışmıyo bak...sen oranın yerlisisin...turistlere iyi görüncem deyi örf ve adatlerimizi böyle yanlış işlerle harcamamak lazım...
    Hangi kargo şirketi bu?Abi turist velinimetimiz onlar olmasa ne yaparız biz eksiliği kışın belli oluyor zor bi kış geçiyor... yaz bi gelsin

Motosikleti
    valla hacı bizde gecelik fiyatlar 25-30 euroya kadar düştü...boş mezar bulsalar girecek bu turistler...o Bitezli otelci abimiz 20 lira fişekledi valla...çoluk çocuk doluşmuşlar kar görmeye gelmişler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    valla hacı bizde gecelik fiyatlar 25-30 euroya kadar düştü...boş mezar bulsalar girecek bu turistler...o Bitezli otelci abimiz 20 lira fişekledi valla...çoluk çocuk doluşmuşlar kar görmeye gelmişler...
    Abi bunların alayı aç nerde beleş oraya yerleş hesabı acayip bi olay neler çekiyoruz yazın bi bilsen bunlardan
    neyse topik uçuşa geçemeden frene yapalım

EEE ahali nası bilirsiniz cbf i patlama çatlama varmı geçen bayide kırmızıyı gördüm duruş pozisyonundanmıdır nedir az daha alıyordum ama sabır bizim şansımız hep küçük cc den yana bu devirde yüksek cc akıl işi değil 150 yi geçmicen ayağına göre uzatcan yorganı...parça ucuz olcak az yakacak bakım geldimi 400 500tl vermicen bunların hepsini topladığımızda eşittir cbf çıkıyoryaza yeni ybr 125 bakıcam innova 125 i ye bidaha cbf binicem hangisi beni tatmin ederse onu alıcam..

Motosikleti
    dabi size uRuslar geliyor onlar Sovyetler kuruldu kurulalı kan emmişler hacı...Lenin torunları sosyalist genleri var...vermek yok hep almak...birde Fransızlar bunların Batıdaki profilleri...

yeniden cbf al ama mavi alma hacı...ok...du bekle Yamaha Japonya bir yapılansın bomba modeller gelebilir...

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    [QUOTE=mete_han;1940937]Selamun aleykum ahali...

Vealeykümselam,hoşgeldin kardeşim,xenonların hayırlı olsun kazasız belasız kulanman dileğiyle...
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    [QUOTE=Bruce 65;1941256]
    Selamun aleykum ahali...

Vealeykümselam,hoşgeldin kardeşim,xenonların hayırlı olsun kazasız belasız kulanman dileğiyle...
    vay reis selamlar...hayırlı geceler olsun... amin şimdi işe çıkıyorum gece 1 transfer yapıp eve dönücem gece yarısı...Allaha emanet olun...

ah Barış ahh sağol varol emeğinin hakkı ödenmez...bak bu karanlık kıyammette Seyrantepeden Sultanahmete gidicem en yakın güzergah Kağıthane Çağlayan KAsımpaşa ...ve bizim buralar zifiri karanlık yollar zaten delik deşik...ne kadar dua etsem azdır hacı sana...

Bu zenon adamın gözünü bozar aga...kaçışıyorlar araclar yeminle ...ulan bişey geliyo arkadan ama ne diye bi tedirginlik sormayın...sanki 1200 gs geliyor gibi...yeminle beyler...abiler napın yapın taktırın paranıza kıyın...hayatınz söz konusu...ben gece yollara çıktığım için mecburum aslında...gündüz kullanan standart kullanıcılar için gerekmeyebilir...

İstanbuldayım ve mecburum...

Motosikleti
    Trafik Hayattır.....

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı 2rule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ha unuttum, abi şu kadarını söyliyim, bor koymadan önceki benzin harcamam 100 km'de 3,49 litreyken, bor koyduktan sonra bu değer 2,49'a düştü. tam tamına 1 lt etkiledi. bu arada siz sormadan söyliyim, ne kullanım şeklim değişti, ne aldığım benzin değişti, ne de gittiğim yol değişti. hatta bor koymadan önceki hesaplamalarım sırasında mevsimlerden yazdı. bor'u koyduktan sonraki hesaplama kışa denk geldi. kışın motor daha fazla benzin yakar mantığından yola çıkarsak 2,49'a düşmesi bence mucize.

hani olmaz ya, en kötü %50 yanılma payım var diyelim, yarım litre az mı? bence hiç diil. ayrıca benzin tüketimini bu kadar etkiliyosa aşınma engellemesinde bence çok daha fazla etkili oluyodur.

sadece debriyaj olayı biraz karışık. debriyaj kaçırıyo diyemem ama debriyaj eskisi gibi diil. kavrama noktasını bulmak biraz daha zorlaştı, o yüzden eskisi kadar seri kalkamıyosunuz kalkışlarda. ama alıştıktan sonra sorun olmuyo. "yok ben öyle debriyaj istemem" derseniz de debriyajı değiştirebilirsiniz, önceden koyduğunuz bor piston yataklarına yapışıp kaldığı için yeni taktığınız debriyajı etkilemez diye tahmin ediyorum, benimki sadece tahmin tabii.

Not: yukarıda yazdığım verileri doğru kabul etmeyip, doğru olsa bile nedeni başka etkenlere bağlıycak olanlara şimdiden söyliyim, borpower'ı üreten firmayla herhangi bi bağım yok
    ben bor koymadım ancak mobil 10/40 tam sentetik yağ koydum yağ eksiltmeyi kesti ancak debriyaj kaçırma yaptı gibi geliyor bana olabilirmi acaba 100km yi zor yapıyorum oda düz yolda daha 13400km deyim debriyaj bitmez heralde

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bor koymadım ancak mobil 10/40 tam sentetik yağ koydum yağ eksiltmeyi kesti ancak debriyaj kaçırma yaptı gibi geliyor bana olabilirmi acaba 100km yi zor yapıyorum oda düz yolda daha 13400km deyim debriyaj bitmez heralde
    Metocum Hoşgeldin tekrar hacu

13 bin vs debriyaj bitmesi için çk erken, 100 km/h ı geçememenin nedeni daha farklı bişey olmalı, debriyajın kacırıp kaçırmadığını kalkışta ve ara hızlanmalarda daha iyi hissedersin. Mobil tam sentetik yağ ile veya her hangi bi motosiklet yağı bile kullansan asla debriyajın kaçırmasına sebep olamaz.

Motosikleti
    ethem çok uzun ara verme biraderim...

Yarın mücahit kardeşimizi cbf sahabısı yapıcaz Noterin izniylen...

Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metocum Hoşgeldin tekrar hacu

13 bin vs debriyaj bitmesi için çk erken, 100 km/h ı geçememenin nedeni daha farklı bişey olmalı, debriyajın kacırıp kaçırmadığını kalkışta ve ara hızlanmalarda daha iyi hissedersin. Mobil tam sentetik yağ ile veya her hangi bi motosiklet yağı bile kullansan asla debriyajın kaçırmasına sebep olamaz.
    yok hocam servise götürdüm debriyaj bitmiş dediler güya sıkılı gezmişim ama ben debriyaja hiç dokunmadım yalnız motor yattığı için akü bitikti vurdurmasyon yaptık onun debriyaja bi etkisi olurmu bilmiyorum sağ olsun servis bi aküye 95 tl çekti

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yok hocam servise götürdüm debriyaj bitmiş dediler güya sıkılı gezmişim ama ben debriyaja hiç dokunmadım yalnız motor yattığı için akü bitikti vurdurmasyon yaptık onun debriyaja bi etkisi olurmu bilmiyorum sağ olsun servis bi aküye 95 tl çekti
    Debriyajın büyük ihtimal aşşağıda kavrıyordu öyle ayarlanmıştı sebep büyük ihtimal budur..

Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyajın büyük ihtimal aşşağıda kavrıyordu öyle ayarlanmıştı sebep büyük ihtimal budur..
    yok aldığım günden beri hep yukarda kavrıyordu ondanda şüpheleniyorum yaz gelsin biraz gezeyim olmazsa değiştiricem debriyajı

beter-böcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    herkese hayırlı akşamlar,
    metehan abi hoş gelmişsin
    xeononun hayırlı olsun, bi dene bakalım abi, geçen süre zarfında bi sorun yaratmazsa bizlerde artık yavaş yavaş xeononlanmaya başliyalım ama dimi...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yok aldığım günden beri hep yukarda kavrıyordu ondanda şüpheleniyorum yaz gelsin biraz gezeyim olmazsa değiştiricem debriyajı
    çok ilginç aşşağıda kavraması bunu açıklardı, sebep bu değilse bi şekilde debriyaj kavramayı yarım yapıp bu probleme neden olmuş, ben 12000 km ye gelene kadar 3 defa değiştirmiştim ama benim durum biraz farklıydı sert kullanıyordum..yolda sürüş esnasında elinizi debriyaj üzerinde tutmakta yaylara ve balatalara zarar verir..

serviste nekadar bilmiyorum ama şuna bir bak :
    http://www.sahibinden.com/honda_cbf_...QQdisplayitem?

Motosikleti
    beter böcek selamlar...xenon işi gece yola çıkmak zorunda kalan veya büyükşehir trafiği için gerçekten çözüm...

mesela etham Karamürselden İzmit merkeze geçerken şehirlerarası karayoluna çıkıyor...ona acilen gerekli bahara doğru paraya kıyması lazım...

Motosikleti
    BMW F650
    a.s metehan abi,
    abi o zaman bizimde yaramızı deştin sen, çünkü bende her gece şehir dışı yapıp geliyorum 100 km menzilimiz var, şehir içi desen zaten ayrı bi bela, benim şuandan paraya kıymam lazım ama kaça malolur acaba, sanırım yüzelliden aşağı nayin xeonon heralde dimi

Motosikleti
    haci ben kendi imkanlarımla hallettim...düşük maliyetle...100 liraya set al...ortak biriyle işçiliğide kime yaptırırsın bilemem...şart...

Motosikleti
    BMW F650
    oooo yüze bu iş halloluyosa iyiymiş be hacım
    metehan abi ben bu işlerden oldukça pek anlamam da motorcuya gittik ne dicez, kardeş ordan bana bi xeonon ver dicez yeterli olacakmı, marka vs tavsiyen varsa yanılmamamız açısından daha iyi olur kanımca
    ya zaten bi ampül taktırıyorsun yirmi kağıdımıza maal oluyor zaten ha...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler