Aleyküm Selam Metehan Ağa- hoşgelmişsen.
Gözümüz yollarda kaldı. Xenonlarda dehşetül vahşet olmuş.
Güle güle kullan
Aleyküm Selam Metehan Ağa- hoşgelmişsen.
Gözümüz yollarda kaldı. Xenonlarda dehşetül vahşet olmuş.
Güle güle kullan
mete aga goşgeldin, kaça maloldu şu xenon ?
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ve aleykum selam ve rahmetullahu ve berekati hos gelmıssen cavus yıne yenı yenıden dıosun yanı ha xenonlarda hayırlısı olsun dogru yolu bulmussun sende xenonlu cbf cıler arasına hos gelmıssen farların hıc sonmesın emı sevgıler saygılar ve en derın duygularımla hörmetler herkese ıyı aksamlar dılıorum
Bende motoru aldım kapnın önüne bağladım ama resim yok testte edemedim zaten ama en kısa surede test etmeye niyetliyim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
İlhan abi bana 30 liraya ampul H7 parasına maloldu...balastım vardı zaten...Blue Whıtein el emeğinin karşılığı yok dabi...
muratgün abi sağol varol...back to legend... hacı bi sönerse xenonlar o zaman .ıçtık galiba...
zenon abi motorun hayırlı uğurlu olsun çok sevindim...ama henüz çok başındasın...ilk sürüşlerde yanında biri olsun...ilk pratikleri o göstersin...böyle netten olmuyor ..ok...mesela yarın hava güzel...birine rica et vakti olan sana yakın...onla ilk kilometreleri yaparsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
konuyu toplam 16 üye okuyor 8 kayıtlı 8 misafir
metehan abinin ayağı uğurlu geldi
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
metehan usta exonun hayırlı . yolun aydınlık olsun
pek severler beni kanka...
bul kardeşim nap yap bul yardım istemekten çekinme...boş bir arazi bul...kuru zemin olsun...okul bahçesi mesela...
kanka bende seni özledim emin ol...ah ne günlerdi yebereni tokatladığım günler geldi aklıma...vınlayalım heryerde...okulda kafede karda dağda bayırda...
oo elvis abi taktırdık işte bişiler... beşi biyerde misali...
ethoşş totoşşş nettinn hayırsız...
aykan geçen Bodrum Bitezden bi otel sahibini götürdüm Sultanehmete bayağı Bodrum muhabbeti yaptık kanki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
xenon'un hayırlı olsun metehan abi memnun musun?
2011 Honda CBF 600
memnun olmak ne kelime...kesinlikle hayatta kalmak için bir şans belki...GECE GÖRÜLMEK harika bir şey...en baba sokak aydınlatmalarından arac ışıkları pasif kalırken artık taşı çukuru görüyorum...
sende bu bor katkı hakkında birşeyler yazacaktın ama...
ha unuttum, abi şu kadarını söyliyim, bor koymadan önceki benzin harcamam 100 km'de 3,49 litreyken, bor koyduktan sonra bu değer 2,49'a düştü. tam tamına 1 lt etkiledi. bu arada siz sormadan söyliyim, ne kullanım şeklim değişti, ne aldığım benzin değişti, ne de gittiğim yol değişti. hatta bor koymadan önceki hesaplamalarım sırasında mevsimlerden yazdı. bor'u koyduktan sonraki hesaplama kışa denk geldi. kışın motor daha fazla benzin yakar mantığından yola çıkarsak 2,49'a düşmesi bence mucize.
hani olmaz ya, en kötü %50 yanılma payım var diyelim, yarım litre az mı? bence hiç diil. ayrıca benzin tüketimini bu kadar etkiliyosa aşınma engellemesinde bence çok daha fazla etkili oluyodur.
sadece debriyaj olayı biraz karışık. debriyaj kaçırıyo diyemem ama debriyaj eskisi gibi diil. kavrama noktasını bulmak biraz daha zorlaştı, o yüzden eskisi kadar seri kalkamıyosunuz kalkışlarda. ama alıştıktan sonra sorun olmuyo. "yok ben öyle debriyaj istemem" derseniz de debriyajı değiştirebilirsiniz, önceden koyduğunuz bor piston yataklarına yapışıp kaldığı için yeni taktığınız debriyajı etkilemez diye tahmin ediyorum, benimki sadece tahmin tabii.
Not: yukarıda yazdığım verileri doğru kabul etmeyip, doğru olsa bile nedeni başka etkenlere bağlıycak olanlara şimdiden söyliyim, borpower'ı üreten firmayla herhangi bi bağım yok
2011 Honda CBF 600
sağol açıklama için...ama dediğin gibi bu kayganlık debriyaj balatası üzerinde etkili...ben almayım o zaman hacı abi...vites sorunları canımı daha çok sıkar aslında...
hoşgelmisin bradırların bıradırı metoben anladım sen bizi sevmiysin sürekli mapus damına giriysin
şaka bi yana özlettin kendini yahu ...bende zaza dayı gibi artık hep sorucam bizi seviymisin
vay aykan kardeşim...Kadıkale sular altında kalmış olm...heç ilgilenmiyon bizim yazlıkla...Avta tatil köyü ne alemde hacı...yanında Koçyiğit sitesi teyzemin çaktırmıyom sana...
Bugünki yağmurdan sonra ne kadıkale ne avta kalmıştır demek teyzenin ha vay köftestar vay ben senin iliğini sökmezmiyim yazasen gelmeyecenmi bodrum sınırlarınaabi berbat yağmur yağdı motorla gidiyom benim waveyle hava filtresine ramak kalıyor su girdi girecek fena yani..şehir içi venedik olmuş ben motor almaktan vazgeçtim kışın jet ski kullanıcamveya 9.9 yamaha boat zodiac vs...
oh mis marinanda var zaten...kebap...özledim valla...bi ara KAdıkaleye uğra dediğim yere git oradaki kaç villa var say...haber ver bana kanka...
sizin gulette bu heykel varmış yakışmadı sana kanka...
http://www.alaturka.info/uploads/pics/turgutreis_02.jpg
Miras kalacaksa söyle teyzene benide evlat edinsinmeto günahımı alıyon sen göndermedinmi bu heykeli geçen sene bana al tak teknenin başına diye konsolosluktan yürütmedinmi benim içinsorun değil gerçeğide var bol bol ama sen yaratıcılık ve sanatsal açıdan bakıyosun olayaben direk dalış açısından(kimin tekneydi bu yavv)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)